soruyorum
Iliskileriniz kac dakika sürüyor?
soruyorum
Hapsız, ilaçsız, otsuz motsuz... akşam 9-10 gibi başladık sabah ışıklarında sızdık. 5i gördüğümde artık ağrısı hem tatlı hem acıydı. İlk boşalma en çabuk olanıdır. istediğin kadar tut et en fazla 45-60 dakikada boşalırsın, geç boşalma sorunu nvarsa 1 buçuk saati bulur ! (artık ne yapıyorlarsa) ama ağrısı da ayrı bir durumdur. Eğer çoook ateş ve uzun süredir de yapmadıysan 15 dakikada patlatırsın şampanyayı. 3 veya 4 ten sorna da yeter boşalmak istiyorum diyebilir erkek :D Tabi kadında dayanabilmeli. Sonuçta ertesi günüde var bunun, e vücut hamsa yandın. ama erkek zevk almıyorsa 3ü görmez bile.
bir tek ben mi erken boşalıyom olm koca sitede?
teşekkürler
sevgilimin ön sevişme hariç ilk seferi 4-5 dakika kadar. ama ikincisinde 30-40 dakikayı bulduğu, hatta bazen 1 saati geçtiği bile oluyor.
Uzun uzun on sevişme fasa fiso derken 2 saat kesin surer.
Cevap
55Cevap
Herkes burada iyi sallamış rakamları bunun iyi bir şey olduğunu zannediyorlar sanırım ama gerçekte berbat bir durum 40 - 50 dakika sürüyor ama bu gerçekten çok çok berbat bir durum
Cok deneyimli olmama ragmen vajinal iliskide 15- 20 oral seks yapilirken 10-15 dakika arasında bosalirim
İlk seferde minimum 5 ile 7 dakika. İkincisi ve üçüncüsünde süre uzuyor. Tabi bide karşındaki partnerinin ateşine bağlı bu olay.
cvb erk te farklilik arzeder. şöyleki erk her bosalmadan sonra daha da gittikce gec bosalir. misal ben 1. de 15 dk ilen 5. de 1 saati bulabiliyor. bide şu özel istisna var: vajina genisse erk sürtunme az olacagindan cok daha gec bosalir. yani çarpı 2 diyebiliriz ilk durumdakine nazaran. Ha bir de erken bosalanlar var onlari saymiyom.
simdi inanmıcaklardır kesin ama ön sevisme ve iliski 2 saati buluyor bende :)
On sevismeyi uzun tutuyorsundur
2 tane bıra ictıkten sonra ılk postam 40 dak. Suruyor sevgılım bu surede 3 kere rahatlıyor yeter a.. mı parcaladın yeter dıyor
toplam süremızde 4 saat süruyor
destek almıyan 10 dak. Surmez ılk postada
genel bir şey yok 5 dk sürdüğü de oldu 1,5 saat sürdüğü de oldu birçok etkene bağlı olarak değişiyor bu
bazı etkenleri göz önü ne alırsan evet uzun sürüyor
4 saat kesintisiz en son 6 yıl önce sonra denemedim
ben ön sevişmeyi onu rahatlatmayı daha çok seviyorm ya birleşmek pek hoşuma gitmiyo gidiyoda gitmiyo
30 40 degilde 15 dk olmustur. Ilk posta kisa surer ama nax 6 7 dk
1 bira ile yarim saat kadar surduruyorum bos kafa ile 20 dk civari suruyor ama 2 3 tabiki rahat 45 dk kadar
1. 15 dk
2. 30 dk
3. 30 dk
Bunların arasında hiç zaman boşluğu yok, hani boşalıyorum ama ereksiyon devam ediyor
Bizim erkekler minimum açılışı 3 saatle yapıyorlar ama 15 dadika ile kapatıyorlar :)
ilişki esnası 15 dakika falan ön Sevişme uzun sürerse birde ilişki dahil olursa yarım saat 45 dakika Sürüyor ön sevişmeyle beraber
akşam 10da başlayıp sabaha karşı 5e kadar durmadan yaptığımı sonra da uyuyup tekrar kalkar kalkmaz saat 2de tekrar yaptığımızı bilirim :D
Ne zaman istersem o zaman geliyorum herkesin bu konuda kendini eğitmesini diliyorum boşalmaya değil sevişmeye çalışın göreceksiniz ki süreyi kontrol edebileceksiniz zamanla
30-40 dakika ilaç almadan yapabilen varsa yaradılmış en şanslı kul olmalı :D
5 dakika sürdüğü de oluyor 1 saat sürdüğüde oluyor. Fakat benim en uzun 1 saat oldu.
20 dakika sürüyor. toplamda 40 dakikayı geçemedim şimdiye kadar.
10 Dakka 1. 20-25 Dakka ikinci geciktirici desteksiz
rekorum 1 saate yakın sürdü ama değişik bir kaç pozisyonda... önceisnde gün içinde değişik zamanlarda 4 kez boşalmıştık... bu 5. ydi
ön sevişme süresi uzaya bildiği kadar uzar ama içine girince geç boşalma sorunu olmayan bir erkek en fazla 20 dakika içinde kalabilir
ön sevişmeyle beraber ilk posta 45dk civarı sürüyor. 30dk dinleniğ 2. postayı atıyorum oda 1 saat falan sürüyor
İlki 25 dk 45 dk ortalama olarak. İkincisi uzuyor haliyle. Mast yaparken. Aksam saatinden sabah altilara kadar film izleyip sivazlarim!!! Bosalirkende kontrolu saglar zamanini ayarlarim
ilk 20 dk sonra 40 dk sonra 1 saat olarak devam ediyor tabi heyecan ve pozısyon çok onemli
İlişki uzadıkça o süre kısalıyor.
Ama bir kızarkadaşım vardı, bazen 3-4 saat sürüyordu.
15 dakikadan sonra kadınlar tutturuyor zaten bosal artık diye
dun aksam tan 45 dk durma pompala yemın edıyorum ve ılk posta vıagra fılan da gerek yok cokı sukur tatak tatak
30 - 60 dakika arası ilk sipariş sonra 10 dakka içicek umumi ihtiyaç molası sonra tekrar devam sabaha kadar gider bu
kendimi tutma gibi bir özelliğim var 30-35 dakika sürüyo ön sevişme hariç
1 saat de sürer 2 saat de sürer o çift lere bağlı;)
4-5 saat süreni var be ne diyorsun 😂
On sevisme haric 4 5 saat yoktur o kadar ya
Geceden sabaha kadar :)
Değişiyor ama 20-30 dak kabaca
En fazla 1 :30 saat ön sevişme falan vb
Bilmem hiç ilişkiye girmedim.
İlki 10 ikincisi 25 dk
Ortam rahatsa kafam rahatsa 1 saati buluyor
ön sevişme ile birlikte bir bucuk saati buluyr
10-15 dk falandır
Cok kisa degil mi?
bir bir buçuk saat