hayatının akışını degistirmen lazım. Yasananlari kabul ediceksin sonra hayatinda rahatsiz oldugun şeyleri degistirmek için bir seyler yapicaksin baska türlü olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam da nasıl
- +1 yıl
Seninle ilgili bir şey bilmiyorum ki plan kurayım tavsiye vereyim. Kafani al ellerinin arasina düşün. Ne istiyorsun hayatta bunlars ulasmak için neye ihtiyacin var ya da ne yapmalisin. Okumali misin calismali misin yabanci dilini gelistirmeli misin ne olmalı hayatında? Para biriktirmen gerekiyorsa nasıl yaparsın? Bunların hepsini hayatini düşünüp karar vermelisin.
En İyi Cevaplar
+1 yılsorunlarını böyle çözemezsin. mast hiç bir zaman sana sorunlarını unutturamaz
teknik bir açıklama yapacağım. durumunu idrak etmen açısından.
4 temel ihtiyaç vardır ki günlük giderilmesi gerekir. sağlık açısından da mutlaka günlük düzenli olmalı. nedir bunlar. yeme, içme uyuma ve cinsellik. bu 4 temel ihtiyaç aynı zamanda mutluluk hormonları salgıladığımız ihtiyaçlar
strese giren insanlar bu nedenle en mutlu oldukları şeylere yönelir. kimisi uyur kimisi aşırı yeme içmeye yönelir kimisi de senin gibi cinselliğe yönelir. bu gayet doğal. ama sorunlarını çözmez. sadece üzerindeki stresi alır. mast yapmayı kötü bir şey olarak algılama.
ama senin en başta sorunlarını çözmen gerek. kaçarak çözülmez. üzerine giderek çözlür.
ha şu da var. ne yaşıyorsun sorunların nedir bilmiyorum. bilsem ona göre de seni yönlendirirm. ama bilmediğimden ancak genel bir yazı oldu. aile içi yaşadığın veye kişisel sorunların nedir anlatmak istersen çözüm bulabilmemiz için mesaj yazabilirsin mesajım açık. en azından uzman birilerine yönlendiririm. ama öncelikli nedir sorunlar onları bilmem gerek.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılYani başka bir şey bul kendine kitap oku resim yap müzik dinle ama mast için bahane lazımsa sevgili bul o yapsın
16 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere ilgi duymuyorum. Hobiler de ne bileyim canım istemiyor
- +1 yıl
Kaç sevgilin oldu ya da bir erkekle aranda ne oldu?
Soran+1 yıl4 sevgilim oldu. 1i çocukluktu. Birinde aldatıldım. Diğeri de baskıcıydı bıraktım. Sonuncusu da hemcinsimdi. Beraber bitirme kararı aldık bazı sebeplerden ötürü.
- +1 yıl
Demekki düşündüğünle ya da hissettiğinle yaşadıklarının çok bir alakası yok ya da düşünceden ileri gitmemiş
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Doğru bildiklerini boş ver olmaz dediklerini oldur
+1 yılÇok evdesin sanırım e müsait olunca akıl direk sekse cinselliğe kayıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet aylardır evdeyim
- +1 yıl
Ben de 1 gün evde olsam bile aklım direk cinselliğe kayıyor mast yapmak istiyorum ama işte evde olmayınca geç falan gelince çok olmuyor o
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Erkek bul yat yavru 😄
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. sadece hoş vakit geçirebileceğin birisiyle arkadaşlık kur
10 YorumlaKonuşalım istermisin dertleşelim belki daha iyi olur içini dök
10 Yorumla
+1 yılMast genelde
zevk alıp rahatlamak için yapılır.04 Yorumla
Soran+1 yılZevk alıp rahatlıyorum zaten
- +1 yıl
İşte psikolojik olarakta sende
Kaçış gibi
Soran+1 yılHıhım..
- +1 yıl
Fazla yapma
Aşırısı zararlı
Gizli Üye(36-45)+1 yılFena alışmışsın. Ama bunu zevk için yap. Öbür türlü bir çare değil. Ne yani dertlerden uzaklaşacaksın diye elin bacak aranda mı olacak devamlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastla nasil unutup bastırabiliyorsun sorunlarını? Mast dedigin bir kac dakikalik bir sey yani yine ayni hayatın icinde olmus oluyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kısır döngü gibi bisey oluyor. Ama o anlık işe yarıyor. Masttan sonra umursamıyorum mesela. Boşvermişlik hissi geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı beni tarif etmişsin
Anca mastla kafamı dağıtabiliyorum o 2 dakika ben ben olmuyorum sanki unutuyorum her şeyi :(
Keşke azaltsam06 Yorumla
Soran+1 yılÇare bulursan yaz
Cevap sahibi+1 yılAslında dün geceye kadar 10 gün boyunca mast yapmadım
Yani kendime boş vakit yaratmadım. Sürekli olarak başka şeylere yöneldim. Aklımı dağıttım gün içerisinde ev işleriydi derken enerjimi dağıttım
Soran+1 yılÇok zor ya
Cevap sahibi+1 yılYeni hobi edin
Uğraş bul başka türlü gecmez. Dizi film izle. Dil öğren yap bişiler.
En azından her gün yapmasan da 2 3 günde bir yap
Soran+1 yılDenerim
Cevap sahibi+1 yılDeneme uygula :)
+1 yılTamamen rahatlaman gerekir, böylece aklına gelmez.. Roll on ile falan yap..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen ne yapıyor sana biraz anlatır mısın, mast ile çözülmez bu
023 Yorumla
Soran+1 yılBoşver sıkıntı işte
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılMast günde kaç defa yapıyorsun
Soran+1 yılDeğişiyor. 1-2 bazen 3
Cevap sahibi+1 yılNe güzel yapma fırsatın var, benim ayrı odam yok banyodada aceleyle yapıyorum. Laf etmiyorlar mı nerede nasıl yapıyorsun
Soran+1 yılGenelde yatağımda ya da balkon
Cevap sahibi+1 yılBalkonda nasıl yapıyosun ya, ve ailen gelmiyor mu yatakda veya orada
Soran+1 yılGece niye gelsin ki
Cevap sahibi+1 yılÜzerini örtmeye falan gelebilirler belki. Balkonda nasıl yapıyosun nasıl bir balkonunuz var
Soran+1 yılKüçük. Odamda. Karanlıkta kimse görmüyor
Cevap sahibi+1 yılYatakta olur ama balkonda nasıl yapıyorsun onu diyorum
Soran+1 yılBalkon odamda. Yüksekte bide. Gören olabilir ama tedbir alıyorum ortü falan alıyorum üstüme. Hoş oluyor
Cevap sahibi+1 yılAslında zevkli olur herhalde ama biri görür diye korkarım ben. O an üzerinde ne oluyor ve hangi şehirde yaşıyorsun
Soran+1 yılAnkara . Normal kıyafetim. Örtü olunca sıyırıyorum alttan
Cevap sahibi+1 yılBence yere uzanarak yap biri varsa karşıda çok rahat anlar seni kimseye güvenilmez çeker falan dikkat et. Orgazm anı ne hissediyorsun burda okudum inleyen bile oluyormuş
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim gizlisin zaten çekinme
Soran+1 yıl5 saniye falan zirveye çıkıyorum. Kasılmam başladığı an benim icin de zor oluyor sessiz kalmak. İnliyorum yavas yavas
Cevap sahibi+1 yılO an nasıl bir duygu hissediyorsun
Cevap sahibi+1 yılYatakta nasıl yapıyorsun sormadim
Cevap sahibi+1 yılMerhaba, bugün nasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar nasılsın
Cevap sahibi+1 yılMerhaba dün gecede yaptın mı
+1 yılyapacak birseyin olmayınca elin bacak arana gidiyor biraz kasıyınca dokununca tahrik oluyorsun ve bosalma istegi olusuyor bu sebente el alıskanlıgını değiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
nasıl acık anlatayım burda ya
+1 yılO anlık zevk sonrası aynı sıkıntılar aklına gelmiyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılGeliyor ama umursamıyorum
Soran+1 yıl@S8484 utanmıyorum utanacak bişey yapmıyorum. Sadece alışkanlık oldu ve bunu hafifletmek istiyorum
- +1 yıl
Geçici zevk kafa dağıtma adına olur tabiki
Hobiler edin bağımlılıktan kurtulursun belki
110 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim ki. Hiçbir şey istemiyor canım. Sadece yazı yazıyorum. bir instagram sayfam var orda paylaşıyorum. Ama bu da tatmin etmiyor beni
Soran+1 yılİlgi duymuyorum ki
Soran+1 yılİzliyorum
Soran+1 yılTitiktifff lucifer geldi aklıma
Soran+1 yılLuciferın sesi kulağımda 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an birileri mesela sapikca konusup kizdirinca mast mi yaparsin?
015 Yorumla
Soran+1 yılBurdakilere sadece küfür ederim
Cevap sahibi+1 yılEe peki neye sinirlenip yapiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılVe mast yapmak geciriyor mu ki uzuntunu ya da sikintini uzuntuluyken isnsan zevk alamaz ya
Soran+1 yılAlıyorum. O zevkle herşeyi boşveriyorum
Cevap sahibi+1 yılHadi ya okadar mi cok zevk aliyorsun ki?
Soran+1 yılSen almıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılOkadar asiri degil tek basina videoyla mi yapiyorsun?
Soran+1 yılGenelde evet
Cevap sahibi+1 yılBiselsuelsinn? Cok merak ettim cok ta sansli buluyorum sizi :)
Soran+1 yılEvet. Neden şans olsun ki? Bu bir yönelim, istek
Cevap sahibi+1 yılBilmem her tattan tadabilme iste insan isteyince olmuyor
Soran+1 yılBende çok bilinçli olmadım aslında. Hislerimi hemen anlayamadım. Sadece onu çok sevdiğimi beğendiğimi düşünüyordum. Arkadaş olarak diyordum. Değilmiş.. güzel hisler. Türkiyede zor olsa da
Cevap sahibi+1 yılTurkiyede hersey zor normal kadin erkek ilişkisinde bile cogu sey zor yasak hemcinsle imkansiz gibi gizliden cikarmisin?
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılTanimak istedim cunku
+1 yılHergun stresini mastürbasyon ile mi arıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Reelde hiç cinsellik yaşadın mı
Soran+1 yılHıhım
- +1 yıl
Senin kuvvetli orgazm olman gerek
Birkaç sorum olacak yalniz burdan değil
üzülme..
02 Yorumla
Soran+1 yılKim üzulmek ister ki
+1 yılmastı bırak gerçegini verelim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSürekli kafan dağıt yabancı dizi izle h
İsteme arzu olursa soğuk su ile yika
Soran+1 yılDenerim
+1 yılMalesef zor bir durum
00 YorumlaVar tabiki gel bana çözeriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDevam et sakınca yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışan bırakamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef bencede öyle
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ya olacak iş değil ille aklına gelir yaparsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende oyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber bir terapi yapabiliriz..
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa guncellemenden sonra yazdigima pisman oldum inanki. Ozur dilerim. Sosyallesmeyi dene?
Soran+1 yılİnsanları çok sevmiyorum. Herkes çıkarcı. Bilirsin. Ama deniyorum elimden geldiğince
Cevap sahibi+1 yılUmarim kurtulursun bu durumdan ozel olarak dertlesmek istersen buyur yaz
+1 yılİlişki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar