Cinsellik Kocam zorla arkadan ilişkiye giriyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hemoroidim olmasına rağmen zorluyor canım o kadar yanıyor ki ne yapmalıyım karşı da çıkamıyorum çok kızıyor dövüyo Güncellemeler+1 yıl Güncel Kocam zorla arkadan ilişkiye giriyor? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edebiyatçı-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 73% +1 yıl Dövmesi ayrı bir garabet zorlayarak yapması ayrı... İşin çok zor. Kaç yıllık evlisin? Yeni başladı bu durum? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıllık yeni başlamadı isteyerek evlenmedim zaten Yorumla Edebiyatçı-34 +1 yıl İsteyerek evlenmemiş olman da ayrı bir durum çok üzücü. şu an nerde nasıl yazabiliyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ev kalabalık bir fırsat bulabildim telefondan girdim Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
myapocalypse Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl anal ilişki de hemoroid yapar. Ayrıca vajinal seksi dahi reddetme hakkın var. Karısı olman bunu değiştirmez. İnsan gibi çözemiyorsanız boşa 0 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl bakın anal ilişki zorlaması hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir. asla sana zorlayamaz. boşa pezzevengi sittirsin gitsin. 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl ayrılmak zorundasın dovuyorsa aılenden destek al sana saygısı olmayanı bosa 0 0 Yorumla
antonnxx Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl savcılığa git kanka. bir rapor al önce doktordan. doğruca savcılık. iflahını kesser savcı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Haram olduğunu söyle analınKaç yaşında kocan? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haram ve büyük günah olduğunu dini kaynaklardan kocana göster kardeşim. Yorumla Soran +1 yıl Biliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkine karşı koyamıyor o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuda karşı gelme şansın hiç yok mu kanka peki? Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Karşı geldim dövdü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aranıza girebilecek biri var mı ona söylesen yardımcı olsa sana Yorumla
oddspoint Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Kocan hayvanmış yapacak bir şey yok 0 0 Yorumla
basitamatepkili Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Ayrıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yapamam Yorumla basitamatepkili +1 yıl Neden Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Direk boşanma sebebi 0 1 Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Kaç yıldır evlisiniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Dövmesi ayrı bir garabet zorlayarak yapması ayrı... İşin çok zor. Kaç yıllık evlisin? Yeni başladı bu durum?
2 yıllık yeni başlamadı isteyerek evlenmedim zaten
İsteyerek evlenmemiş olman da ayrı bir durum çok üzücü. şu an nerde nasıl yazabiliyorsun?
Ev kalabalık bir fırsat bulabildim telefondan girdim
Neden
anal ilişki de hemoroid yapar. Ayrıca vajinal seksi dahi reddetme hakkın var. Karısı olman bunu değiştirmez. İnsan gibi çözemiyorsanız boşa
bakın anal ilişki zorlaması hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir. asla sana zorlayamaz. boşa pezzevengi sittirsin gitsin.
ayrılmak zorundasın dovuyorsa aılenden destek al sana saygısı olmayanı bosa
Çok zararlı olduğunu yazıyorlar heryerde, konuşun bence
savcılığa git kanka. bir rapor al önce doktordan. doğruca savcılık. iflahını kesser savcı
Mahkemeye gitsen dırek boşanma sebebi
Haram olduğunu söyle analın
Kaç yaşında kocan?
30
Haram ve büyük günah olduğunu dini kaynaklardan kocana göster kardeşim.
Biliyor
Zevkine karşı koyamıyor o zaman
Bu konuda karşı gelme şansın hiç yok mu kanka peki?
Hayır
Karşı geldim dövdü
Aranıza girebilecek biri var mı ona söylesen yardımcı olsa sana
Onun ben annesini kaçırayım
Kocan hayvanmış yapacak bir şey yok
At bakalım nasılsa meydan boş
Oyle biri ile neden hala berabersin ya yaslar kac
Sabah ne kadar ağrı oluyor
Yaparken bir gun sal gitsin
Ayrıl
Yapamam
Neden