Günde En Az Kac Kere Masturbasyon Yapılır Yda Bosalılır , Fazlası Kotu Mudur Yoksa Iyımıdır?
Bnce Kotudur Hıc Deneme...
Bnce Iyıdır Neden Kotu Olsn Ki...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum ne günde kaç keresi erken boşalma sorunu olacak bu gidişte haftada 1 - 2 dir en fazla oda hem hayatını etkiler bu kadar sıklık dikkat et sonuçları ağırdır ayrıca yapmasan bile atar vücudun zaten ruyalanmalar vs
zaten erken bosalıyorum haftada tahmınn 3 bılemeden 4 kere yapıyorum 5 dk bulmadan bosalıyorum ayen katıulıyorum ıstesende ıstemesende ruyalarda atyr :D
Gün değilde gerçekten yalniz cinsel hayatı olmuyan libidosu yüksek olan bir insanın Haftada 3 yapması lazim 3 en fazla yani dahasi olmamali gerçekten problem yaşar aksi taktirde
haklısın bazı yerlerdede oyle yazıyor 3 ten fazlası zararlı dıyorlar...
aynen katılıyorum gardes kımılerı 4 - 5 dıyolar haftada kımısı ıste dedıgım gıbı en az 3 dıyorlar
bı ara 3 u gecmıstım kasıklarımda acayıp sekılde yanmalar oldu agrıdan duramadım fazlası bu yuzden zararlıymıs
Daha birçok nedeni var p*rno bağımlığı söz konusu olabilir Erken bosalma olur Penis üstü yara olur soyulur, Kişi halisülasyon görmeye başlar hafiza geriliği algilama problemleri yaşayabilir Sürekli halsizlik yorgunluk olur Protein kaybi yaşar besinlerden aldıgımız değil Vücudumuzun kendi ürettiği proteinler eksiliyor sperm'lerde İleride cinsel yaşaminda iktidarsizliğa düşüp boslukta kalir partnerinden zevk alamaz haliyle zevk veremez masturbasyona yönelir Mastürbasyon yaş maş fark etmez haftada en fazla 3 olmalidir. Oda gerçekten Libidosu yüksek olan bir insanın yapacağı sayıdır
Ayne Katılıyorum Gardes Bırde Su Var Haftada En Az Bır Kere Bosalmassam Idrar Yollarında Asırı Derece sıkıntı Olutyor Sureklı Wc Ye Yanı Idarara Cıkıyorum Ama Bosaldıgımda hıc boyle bır sey olmuyor nden kı?
Ben Genellıkle Fazla Su Icmeyen Bırısıyım Ama Oruc Tutarken Mecburıyetten 6 - 7 Saat Iıcınde Yanı Sahura Kdar Mecbur Icıyorum
2 lıtreye yakın ıcıyorum zatende nedense bosalmadıgım zamanlarda boyle bır durumla karsılasıyorum sureklı ıdrara cıkıyorum ama bosaldıktan sonra ısterse 3 lıtre su daha ıc bısey yok? cozemedım doktora cıkcam bakalım ne dıcek
oalbılır cunkı hafta bır kerede olsa bosalma sureklı su ıc o duruma dusuyorum aa bosaldktan sonra oyle bır durum olmuyor gayet normalsın ıstedıgın kadar su tuket yanı anlıcan o ıste bır sey var ama cozemedım
İnsallah Oyledır Gardes Yoksa Sıkıntı :)
Aynen Gardes Yardımın Icın Ck Sağol :)
Tsk Ederım Sızde Kendınıze Iyı Bakın Iyı Geceler :D
ben hiç mast. yapmadan evlendim
ama mast. zevk için yapılrsa haramdır
ayrıca erken boşalmaya neden olur
ewt erken bosalma olasılıgı yuksek te durduk yerede bosalmak spermlerı bosuna harcamakta haram oyle bılıyorum bende...
Cevap
7Cevap
erkegın yapacagı fazla masturbasyon erken boşalmaya kadının yapacagı fazla masturbasyonda sogukluga yol acar.. dogaya bırak, kendını, zorlama.. aklına geldıgınde baska seylerle mesgul ol, ileride duzenlı bır cınsel hayatın oldugunda yasa herseyi, elektrik varken fenerı acarsan pili biter, elektıkler gıttıgınde ıstedıgın ve ıstenıldıgı gibi aydınlatmaz geceleri..
haklısın yoksa ılerde kotu olabılır benım ıcınde karım ıcınde cok dogru soyledın
sureklı yapmıyorum arada gerktıgınde oda :)
8' den sonrası zararlı. Ama 9 un üstüne çıkarsan seks hayatın çok değişir.
orası ılıskı arası tabuıı ben noırmaldan bahsedıyorum 2 mı 3 mu?
ergenlikte gun icinde cok yaptigim oldu ama zararini erken bosalma olarak gordum)
ben 8 posta attırdığımı bilirim gerisini sen düşün. ama tabi 14 15 yaşlarındayken
o zmnken kucukmustun sımdı o kadara cıkman bıle mucıze ama ıstedıkten sonra 10 u bıle bulursun :D
aynen bendede oyle bazen 2 ya da 3 oluyor fazlasına gıdemıyorum evlensek ne halt yıcez blmıyorum
ergenken 8 defa yaptığım olmuştu ama şimdi gülüyorum :)
ahaha :) ergenken kım yapmamıstır kı oyle
olabılır sureklı masturbayon yapa yapa gun gelır vajınadanda zevk alamaz hale gelebılırız...
erken bosalmak sorun bu devırde haklısın bı yarım saatte bosalmak bırde daha baslamadn 2 dakıkda oyle durumlardada kızlar hosnut olmuyor tabıı
o zaman bence dırek gecıktırıcı kullanmakta fayda var ya da dıek once onu bosaltıcaksın sonra sen degıl mı?
o zmn erken bosalmaya bır care bulmak gerek ılıskıden once 3 bılemedn 4 defa bosalmak gerekır cunku obur turlu zaman kısalıyor boylede azda olsa uzuyor yanı
aynen katılıyorum sana gardes en az bır kere yapılır ılıskıden once
ayne kımılerı 3 saat boyunca ılıskıde adam halen bosalamıyor nedense kadın en az 3 kere orgazm oluyor adamda tık yok :D
23 gardes?
süre derken?
10 dk ıcınde bosalıyorum genelde bazen uzun surede bılıyor...
ona zaten her turlu zevkı verıyorum bazen benden once bosaldıgıda oluyor olmadı degıl yanı
haftada 2 kere yeterli
ya da 3 günde 1
fazlasında kasıklarda agrı oluyor zaten b ıyerde duymustum haftada en az 4 bılemedn 5 demıslerde ben oyle zannetmıyorum 3 den fazlası zararlıdır ama cok ısteklıysen 4 dude bulmalı yanı bence
dogrudur olabılr kımısı 2 kımısı nde 3 yazıyor hangısıne ınancagımızı sasırdık valla :D
ayne haklısın bosalsan bıle 3 - 5 bilemedın 12 saate tekrar dan doluyor ? ama dedıklerı dogru 2 kere haftada bosalmak cok rahatlatıcı oluyor obur turlu sıkıcı da olabılır...
aynen cok haklısın
gercekten cok zararli A
neden kı fazlası Mı?
zararı nedır kı? kasıklardamı sıkıntı oluyor acaba cozumunu bulamadım
haklısın gardes arada oluyor unutkanlık...
Ben yapmıyorum ya
neden kı? ınsanın kendını tatmın etmesı guzel ama asırıya kacmıcak sonucta...
Günah günah
gunahta kalkıp buyuk gunaha gırmıyoruz sonucta ınsan kendını ellemıcekte baskasını mı ellıcek?
Başta ellemezsen kendini sonradan ellemek de istemezsin. Bunu unutma
bilyorumda cok gec artık frenleyemıyorum kendımı ne yazık kı basta kendımızı elledık sımıdede frenleyemıyoruz haftada en az kac kere bosalılır derdındeyız <ararı nedır faydası nedır yanı.. cok yaptıgımda kasıklarıma agrı gırıyor hıc bosalmasamda ıdrar yollarında sıkıntı oluyor sık sık ıdarara cıkıyorum ama nedesnse bosaldıktan sonra Böyle bı durum olmuyor
Ürolojiye gidebilirsin
haklısında gecen gun gıtmıstım ıdrar yollarında sıkıntı oldugunda bayan doktor cıktı özele gıtmısım develete degılde bıraz tuhaf oldum bayanın karsısında acıp gostermek tuhaf yanı ılk defa utadım :D
O bu işin uzmanı sonuçta utanmana hiç gerek yok. Geçmiş olsun
haklısında utanmama gerek yokta ne bıleyım o ankı durumda farklı oluyorsun mesela ıster ıstemez benımk kalkıyor gozunun ıcıne bıle zor bakıyorum bana bakıp guluyor acayıp oluyorum daha bu arada tsk ederım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar