Eşimle ilişkiye girdiğimiz de vajinal ıslanmam iyice derece de oluyor ve hafif bacaklarım titriyor ve Vajinam aynı bir kalp gibi atıyor ve akıntı da oluyor yani salgıların olduğu kısımda yoğunluk hissediyorum bu orgazm mi bide vajinanın nabız ve kalp gibi atması ne demek oluyor
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevabınızı Almışsınız, Lakin Şunu Demeden Geçemeyceğim Yazdığınız Yorumlar'da İnancınıza, İlişkinize Olan Saygınıza Ve Sabrınıza, Eşinize Olan Bağlılığınıza Hayran Kaldım Allah Bozmasın Birlikteliğinizi, Darısı Olmayanlara... )
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) yorumunuzu okumak bu güzel sözlerinizı duymak mutlu etti beni çok sağolun teşekkür ederim amin inşallah herkesin dilediği gibi olur:)
En İyi Cevaplar
+1 yıloluyorsun işte daha neyini merak ediyorsun ayrıca kendimce bir fikir yürütmek istersem o kalp gibi hızlı atmasının sebebi aldığın zevkle doğru orantılı bana göre:D
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir aslında kimseden duymadım da
Ondan merak ettim:)- +1 yıl
küt küt atınca eşin demiyor mu ne bu böyle diye:D
Soran+1 yılDiyor işte yani vücudun herhangi bir yerin de seyirme olur ya aynen öyle oluyor hoşuna gidiyor:D
- +1 yıl
evet benim gözümde oluyor bazen hemen geçiyor ama:D onun da hoşuna gidiyor demek. oh valla güzel giden bir cinsel yaşamınız var anladığım kadarıyla ilk günler böyle güzel geçer zaten umarım bu mutluluğunuz ilerleyen günlerde de devam eder. sen adamı mutlu etmeye bak gerisi kendiliğinden gelir zaten. ölü gibi yatma önünde yeri geldiğinde inle tahrik edici sesler çıkar daha da kudurur adam:D
- +1 yıl
şimdi hemen yapmaya mı gittin yoksa akşamı bekleseydin keşke:D
Soran+1 yılYok nerden çıkartıyorsun böyle şeyleri tek işim seks değil ki ramazan da gündüz gündüz olacak şey değil
- +1 yıl
ay pardon yaa ben tuttuğunu düşünmemiştim.:D
Soran+1 yılNiye düşünmüyorsun ki biz müslüman değil miyiz ayrıcalığım ne ki tutmayım:)
- +1 yıl
özür dilerim gerçekten boşboğazlık ettim. ben de niyetliyim bu arada. sizin de niyetli olabileceğinizi düşünmem gerekirdi. ama işte konu cinsellik olunca insanın aklı çabuk gidip geliyor.
Soran+1 yılYok Estağfurullah yani yanlış anlamayın beni normalde bunu bu ayda burada hiç sormamam gerekirdi ama tutamadım içimde haliyle haklısın cinsellik olunca olabilir böyle düşünmek. Ama Allah kabul etsin hepimizin orucunu inşallah
- +1 yıl
sağ ol kardeş. siz yeni evli olduğunuz için bu kadar heyecanlısınız sanırım
Soran+1 yılEvet olabilir ben dıştan nasıl göründüğümu bilmiyorum da
- +1 yıl
biraz heyecan aşırı sevinç var gibi sanki. yeni olduğunuz için de ortaya çıkan belirtileri hemen paylaşmak istemişsiniz :D
Soran+1 yılDogrudur:) aslında paylaşmak istemedim de bu sorumu sormadan duramadım sonuç böyle oldu:)
- +1 yıl
vajinanın kalp gibi atması olayına hala alışamadım ama ben yaa. çok ilginç gerçekten ilk sen de duydum bunu :D:D
Soran+1 yılBence diğer kadınlar farkında değil tek bana özgü bişey değildir herhalde:)
- +1 yıl
sen de herbi şeyi merak ediyorsun ama. ötekiler merak edip sormuyordur bile :D neden böylesin sen:D
Soran+1 yılHuyum böyle tek bu konu değil genelde çoğu şeyi merak ederim çok soru sorarım bol bol konuşurum:)
- +1 yıl
aynı benim gibisin kendimi gördüm bir an sen de :)) ama çok tatlı hoş sohbetin var. karşındakini hiçbir şekilde sıkmıyorsun :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağol:)
- +1 yıl
benim şimdi çıkmam gerek görüşmek üzere mutlaka yine konuşalım olur mu :))
- +1 yıl
günaydınnn:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen orgazm olunca dışardan ordaki hareketlilik görünüyor bende
13 Yorumla
Soran+1 yılAynısı bende de oluyor işte bu orgazm sayesinde mi oluyor onu bilmiyordum
Cevap sahibi+1 yılValla ben evliyim içime girerken orgazm olamıyorum son zamanlarda.. mast yaptım birkaç sefer harika :))
Kocam duysa bayılırda söylemedim henüz
Soran+1 yılHımm bencede bayılır uygun bir zamanda söyle istersen büyük sürpriz olur:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evliyim.
tam olarak ne hissediyorsun açar mısın?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
kıyısına geliyorsun ama tam yaşamıyorsun bence eşin klitorisinle oynasın biraz yoğunluk akışkan maddeye dönsün :)
bayanlardan da erkekler gibi sıvı gelir eski kız arkadaşımın malzemeyi kurcalarken elime boşalmıştı sen dediğim gibi boşalmanın eşiğine geliyorsun ama boşalamıyorsun kocan işi bilmiyor sanırım biraz dediğim gibi klitorisinle oynasın öyle boşalıp bir yana çekilmesin cinsel tatmin seninde hakkın10 Yorumla
+1 yılBeynen de tatmin oldugunu hissedebiliyorsan sorun yok.. Orgasm sadece bedensel degil, zihinselde bir tatmindir unutma !
022 Yorumla
Soran+1 yılArtık o andan sonra seks istemiyorum yorgunlukla karışık tatlı bir rahatlama oluyor ve açıkçası bişey pek düşünemiyorum
- +1 yıl
Kisacasi zevk aldigini hissediyor, ve en onemlisi yataktan mutlu kalkiyorsan cokta fazla detaylara takilmamak gerek..
Soran+1 yılTabi evet gayet mutlu rahatlamış oluyorum haklısın gerisini kurcalamayım sağol;)
- +1 yıl
Cunku kurcaladikca saha cok sorun haline getirirsin, her kafadan sesler cikar; ama kimse ne hissettigini bilemez !!! Bu yuzden sadece yasa gerisi teferruat.:)
Soran+1 yılDoğru evet herkes farklı şekilde değerlendiriyor bide tarifi zor bişey tam olarak anlatamıyorumd dediğin gibi de hissettiğim bilinmiyor. Kesinlikle tadını çıkarmaya bakıcam:)
- +1 yıl
dogrusu bu inan bana, ufak detaylari esinle aranda sorun etmw sakin... evliliklerde maalesef buyuk sorunlar hep ufak sorunlarin lafaya takilmasiyla cogalmasindan meydana gelir:)
Soran+1 yılDoğru diyorsun yok hiç sorun etmiyorum sadece bilmiyordum ne demek olduğunu yani düşündüm orgazm mi diye ama tam anlattığım gibi bir durumu google da bulamadım :) fikirlerinizi almak iyi geldi aynen böyle devam etsin yeter bana eşim mutlu olsun ben herzaman olup olmamayı da önemsemem:)
- +1 yıl
hayır öylede düşünme, sonuçta cinsellik iki iki insan arasında karşılıklı olunca anlam kazanır, bu açıdan bakmak gerek diye dusunuyorum.. Ve en önemlisi özverili olmak hem erkek hem kadın için gecerlidir:)
Soran+1 yılTabi haklısınız elbette hicbirsey tek taraflı değil de şu an onun mutluluğunu görmek bana sarılması uyuması bile mutlu ediyor ama alıştırmamakta lazım böyle:)
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, cinsellikte sonuçta haz almak kada rverebilmeninde önemli olduğu bilincinde olmalı eşler... Aksi takdirde zamanla eksiklik hissi oluşur:)
Soran+1 yılEvet malesef sonuç öyle olur Allah korusun lazım değil karşılıklı mutlu olalım paylaşalım yalnızlasmayalim yeter bana:)
- +1 yıl
kesinlikle öyle... frekanslarınız aynı oldugu surece sorun olmaz:) özelden yazar mısın bana bisey söylicem ama ulu orta istemiyorum acıkçası, daha doğrusu bişey anlatıcam:)
Soran+1 yılAynen sorun olmasın da gerisi önemli değil:) anlıyorumda özele gelemem k. bakma ;)
- +1 yıl
sorun yok saygı duyarım tabiki, sadece ulu orta söylemek istemedigim birseydi o açıdan.. sıkıntı yok:)
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim bende anlıyorm seni haklısın ulu orta hersey olmaz :)
- +1 yıl
Hayır hayır yanlış anladın galiba beni, ulu orta ya da özel kötü birşey değil di ama senin konunla alakalı benim bir hastam vardı, onun özeli nezhinde olduğu için, ona saygısızlık etmemek adına burada yazmak istemedim hepsi o...
Soran+1 yılYok ben yanlış anlamadım aklıma herhangi kötü bişey gelmedi yani özel olması özel olması demektir insanların mahremiyetine elbette saygım sonsuz seni bunu böyle yapman zaten en doğru olanı
- +1 yıl
hayır bir an yanlış anlaşıldığımı dusundum o yuzden belirtmek istedimi özür dilerim:)
Soran+1 yılYok Estağfurullah ne demek sen kusura bakma:)
- +1 yıl
yok sorun yok:)) hersey yolunda:)
Soran+1 yılİyidir o zaman sağol:)
- +1 yıl
tesekkurler tekrar nezaketin için:)
+1 yılkasılma oluyorsa ve sulanıyorsan kasılmadan önce orgazm olabiliyorsun demek ki. ama zevk alıyor musun asıl mesele o kanımca
05 Yorumla
Soran+1 yılTabi alıyorum onda bir sıkıntı yok sadece bu kasılmaları anlayamadığm için sormak istedim
- +1 yıl
tamam orgazm oluyorsun.. hatta bak böle düşününce o dudakların kasılmasını görmek istedim:)
Soran+1 yılSenin eşinde veya sevgilinde de olur belki:)
- +1 yıl
ohooo bekle bekle diosun:D bir gel sene belki ikna ederim seni:)
Soran+1 yılSınırı aşma burada bir soru sordum terbiyeli ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajinanın dudakları açılıp kapanıyormu kızarıyor mu yani?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep ilişki sonrası kızarİyor ve acıyor hafif, bide vajinamın dudakları küçük o yüzden penisi tam kavrıyor
Cevap sahibi+1 yılDudaklar acılıp kapanıyor acılıp kapanıyor kızarmış ise sulanmış ise baya orgazm olmussundur.
Soran+1 yılEvet öyle oluyor demek ki orgazm oluyorum rahatlıkla
Cevap sahibi+1 yılHangi pozisyonda oluyosun orgazm?
Soran+1 yılDeğişiyor kesinlikle şu diyebileceğim bir pozisyon yok
Cevap sahibi+1 yılDar mı kukun?
Soran+1 yılBoşver ne önemi var
Cevap sahibi+1 yılOrgazm oluyosun ıslanma değildir o tarif ettiğin orgazm. Vücudun kasılıyor gözlerin kayıyor değil mi
Soran+1 yılEvet aynen öyle dünya ile bağlantım saniyeler içinde kopuyor
Cevap sahibi+1 yılBacakda titremeler kasılmalar tatlımsı bir ısı yanma ve kukunun dudakları sırılsıklam oluyor acılıp kapanıyor acılıp kapanıyor.
Soran+1 yılTam tarif ettiğin gibi
Cevap sahibi+1 yılAldığın zevk nasıl peki Kendinden mi geçiyon aşırı mı alıyon zevk ?
Gizli Üye(36-45)+1 yıloluyorsun sanki. anlık şuur kaybı yaşıyor musun? o penis içindeken ki kalp gibi atış varya, bana çok zevk veriyor
00 Yorumlakısa ve öz evet oluyosun:d
14 Yorumla
Soran+1 yılHarika çok sevindim sağol canım:D kafamı karıştıran şey vajinamın nabız gibi atması olmuştu:)
Soran+1 yılBilmiyordum öyle gerçekleştiğini baya rahatladım aynen devam etsin yeterli ;))
olmussun tebrikler :)
014 Yorumla
Soran+1 yılSağol mutlu oldum ya:)
Soran+1 yılKesinlikle öyle:)
Soran+1 yılAnladım olabiliyor öyle dediğin gibi heyecanlı:) birleşme ani tabi çok daha muhteşem:)
Soran+1 yılVakti gelince inşallah en güzel şekilde yaşarsın eşinle yapmanı tavsiye ederim gönül rahatlığı maksimum pismanlik yok sınırsız zevk:)
Soran+1 yılBende teşekkür ederim:) evet aynen öğrenmek iyi oldu şimdiden rahatlamış durumdayım:)
Soran+1 yıl5ay oldu daha yeni sayılır:)
Soran+1 yılAmin sağol evet yeniyim ya:) Allah isteyen herkese En uygun zamanda hayırlı bir eş nasip etsin inşallah seninde kalbine göre olur:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevisesim geldi lan seninle :D
016 Yorumla
Soran+1 yılHadi canım:D
Cevap sahibi+1 yılValla tahrik ettin beni sulandim resmen :D
Soran+1 yılbir kıza karşı böyle olabileceğimi düşünmezdim :)
Cevap sahibi+1 yılKiz bisexsuel olunca olur canim :D
Soran+1 yılBende böyle bir durum yok:)
Cevap sahibi+1 yılKocanla takil zaten :D
Soran+1 yılEvet bencede yani benim için en güzeli doyulmazı eşim;) ;D
Cevap sahibi+1 yılWuuuu romantik :D
Soran+1 yılHıhı :D illa ki tek kocam baya uzun bir süre üstüne evlendik doymam mümkün değil. :D
Cevap sahibi+1 yılKizim bak cildirtma kocani dinlemem yavsarim sana :D
Soran+1 yılHahaha:D sen alemsin ya ilk kez başıma geliyor bu, kocam kontrol altında :D
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitti bence bak şu an yavsiorumm istiyorum seni kadinimm gel farklı birşey deniyelim :D uuuu fazla yavsadim :D
Soran+1 yılBencede fazla oldu gibime geldi:D yok tatlım sen kendi halinde ben böyle kocamla iyiyim ;))
Cevap sahibi+1 yılhayy senın kocana selam sole :D
Soran+1 yılOlur olur soylerim tabi:D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
+1 yılÇığlık atacak seviye geliyorsan evet oluyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kontrol edebiliyorum yani o derece bir durum olmadı ama gözlerim kararıyo kalbim yerinden çıkacak gibi atıyo
- +1 yıl
Hafif bir yorgunluk ve bitkinlik olmalı. Artık içine girmesini istememelisin. Hala devam etmesi yönünde isteğin çoksa henüz orgazm olmamışsındır.
Soran+1 yılAyy çok teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu evet artık içime girsin istemiyorum ve yorgun oluyorum uyumak geçiyo sadece aklımdan
- +1 yıl
Rica ederim.
Daha ne olsun istiyordun?
00 Yorumla
+1 yıltamam işte daha ne arıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılYani bu mudur? :)
- +1 yıl
evet budur. squirt filan arıyorsan o her kadında olmuyor.
Soran+1 yılHımm anladım yani bildiğin kolunu tutup nabız sayarsn ya penisi içimdeyken aynen öyle oluyor kasların hareketi galiba ve devamında da çok sürmeden geçiyor yorgun oluyorum
- +1 yıl
çok haz almandan kaynaklanıyor. başarılı bir sevişmenin göstergesi bu
Soran+1 yıl:) bilmiyordum öğrenmiş oldum sayende teşekkürler.. Bide vajinam da kısa süreli bir ağrı oluyor ve baya şişlik oluşuyor
- +1 yıl
rica ederim. bir haydar dümen değilim ben de bildiğim kadar söylüyorum o da zorlanmadan ve vajinaya gösterilen fazla ilgiden :)
Soran+1 yılOlsun fikirleri duymak güzel bişe :) anladım evet ilgi çok fazla bide eşim hızlı yapıyor ondan kaynaklı galiba:)
- +1 yıl
aynen öyle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeraklandirdin beni :)))
028 Yorumla
Soran+1 yılBende meraklıdim kendimi çözmeye çalışıyorum:)
Cevap sahibi+1 yılOyle bir anlatin bayan olasim geldi :)
Soran+1 yılHahaha :D Yani nasıl yaşadığımı doğru bir şekilde anlatırım diye mecburen detaya girdim:)
Cevap sahibi+1 yılVala oyle anlatin ki bayan olsam coktan orgazim olmustum ama evendimde esimi o halde gormek isterim
Soran+1 yılUmarım eşini öyle görürsün;)
Cevap sahibi+1 yılOnda supem olmaz cunku yatakta karsi tarafi mutlu etmeden kendi mutlu edemesin bayan her zaman esini mutlu eder ama erkek. İsini bititince kadini dusunmuyor ne yazik
Soran+1 yılGenelde erkekler öyle olabiliyor ama bu birazda kişisel
Cevap sahibi+1 yılNasil kisisel
Soran+1 yılYani kişisel derken insanın karakter yapısına huyuna bağlı kimisi öyle kimisi böyle değiştiremeyiz kimseyi demek istedim
Cevap sahibi+1 yılTabi oyle sen yeni mu ewlisin
Soran+1 yılEvet 5ay oldu
Cevap sahibi+1 yılYasin kac
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılBu yasta onu yasaman guzel duygudur :) buu arada sayende orgazim mi tam anlamiyla orendik :))))) hada aciklayici bir soru gelmez bence :))
Soran+1 yılEvet güzel bişey elbette:) hiç aklıma gelmezdi bu soruyu sorarken öğrenilmeye yardimci olacağım :) pek takip etmiyorum soruları öyle mi dersin belki soran olur yinede belli olmaz:)
Cevap sahibi+1 yılBn cinselik hakinda pek yorum etmem ama senki faxla dikat cekti hele vajina nabiz gibi atiyor demen acikcasi sasirdim :)))
Soran+1 yılNormalde ben de buralarda gezip hiç konuşmuyorum ama bu durumu merak ettim google da da arama yaptım bulamadım nedir diye fikir almak istedim evet sıradışı biraz sanırım nabız gibi atıyor olması :))
Cevap sahibi+1 yılTuaf ilgi cekici :)) ilk mi hep ayni seyi yasion mu
Soran+1 yılBekaretimi kocama verdikten sonra hep bunu yaşıyorum:) ilk değil yani
Cevap sahibi+1 yılKocan dan once yasamadin mi
Soran+1 yılYok hayır yaşamadım 6yıl bir sevgili dönemimiz oldu devamında evlendik başka birisi asla olamazdı istemedim de hiç.
Cevap sahibi+1 yılBeklemene deymis yani
Soran+1 yılKesinlikle değdi. Hemde günaha girmedim bu yeter bana
Cevap sahibi+1 yılOra oyle ama keske bu soruyo burada paylasmayip yakin cewrenden bilgi edinseydin sonucta kim oldun beli olmasada ozelin ve o ozelin konusu konusuyoruz ,:)
Soran+1 yılHak veriyorum sana ama tutamadım işte kendimi oldu bir kere keşke desem de bişey değişmeyecek
Cevap sahibi+1 yılYani simdi cogu kisi konuyu farkli algilar buna bn dahil yerinde olsam paylasimi kaldiririm artik cewabini aldin demu :)
Soran+1 yılMalesef soruyu kaldırma gibi bir durum yok. Herkes illa ki düzgün düşünmez biliyorum bunu ama elimden bişey gelmiyor ne yazık ki
Cevap sahibi+1 yılKaldirma gibi durum yok dogru ya k bakma :))
+1 yılJa o.
02 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Evet.
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet orgazm o.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkasılma oluyor mu peki vajinan da ve vücudun da
030 Yorumla
Soran+1 yılOluyor ama uzun sürmüyor
Cevap sahibi+1 yılzaten uzun sürmez orgazm oluyorsun keyfini çıkar
Soran+1 yılTamam tsk ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim her ilişkinde orgazm oluyorsun :) keyfine bakk
Soran+1 yılBu süpermiş ben belki değildir diye düşündüm diğer kızların bahsettiğinden biraz farklı geldi de durumum :) ama sevindim şimdi
Cevap sahibi+1 yılya kişiden kişiye değişir kasılıyor ve adı konulamaz bir şekilde vücudun tepki veriyorsa kralını yaşıyorsun hemde :)
Soran+1 yılBöyle nasıl diyim uyuşmus gibi sarhoş gibi oluyorum güçsüz hissediyorum kendimi ve birden hepsi geçiyo sadece dinlenmek istiyorum ve o arada da vajinamda baya bir ıslaklik ve şişlik oluyor ama ilişkide pek istemiyorum:)
Cevap sahibi+1 yıltamam işte bak nasıl da biliyorsun canın hiç istemiyor ilişki ıslaklık sürekli olur zaten :) orgazm oluyor ve rahatlıyorsunn
Soran+1 yılAnladım evet aynen dediğin gibi:) şimdi orgazm olduğumu daha iyi anlamış oldum ben nabız gibi vajinamın atmasını çözememistim:)
Cevap sahibi+1 yıl:) o ilişkinin hızından sürekliliğinden ve vajinanın verdiği tepkiden dolayı olan birşey
Soran+1 yılHımm evet mantıklı aslında bu yönden düşünmemiştim:)
Cevap sahibi+1 yılyanii tadını çıkar zevkini yaşa orgazmın kralını oluyorsun :)
Soran+1 yılVayy be şaşırdım kendime bunu duymak güzel oldu tamam düşündüğüm tek şey doya doya tadını çıkarmak olacak sağol:))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim tadını çıkar tabi :) mutluluklar...
Soran+1 yılSağol vaktini aldım tesekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim merak ettiğin varsa sorabilirsin her zaman bende evliyim çünkü...
Soran+1 yılTamam sağolun olursa yani aklıma geldiğinde mutlaka sorarım :)
Cevap sahibi+1 yılhay hay :) iyi günler mutluluklarrr
Soran+1 yılİyi günler sizede mutluluklar:)
Cevap sahibi+1 yılsağolun çocuk var mı sizde
Soran+1 yılYok henüz evleneli 5ay oldu ama düşünüyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılaman düşünme sakın bak tadını çıkar evliliğin çocuk olunca rahat olamazsınızzz
Soran+1 yılHımm öyle mi diyorsun ama hayalimiz bir kızımızin olmasını istiyoruz. İlla ki rahatlik zevkler kısıtlanir ama geç anne baba olmakta zor
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç şu an peki
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılbende 2 yaşımdayım 2 yıllık evliyim ve bu 2 seneyi dolu dolu yaşadımmmm bu yaz düşünüyorum yaşın genç hemen yapma çocuk
Soran+1 yılBakalım artık yani niyetim aşırı olmasa da var eşimle oturup karar veririz tek başıma ne desem yalan olur
Cevap sahibi+1 yılyanii ama o isterse hemen tamam deme sonuçta kadın çekeçek eziyetii
Soran+1 yılSorumluluk elbette daha çok kadında ama doğanın da kanunu bu napalım her güzel şeyin elbette zorluğu vardır
Cevap sahibi+1 yılyaniii doğru zamanı sen bilirsin zaten her yönden cinsellik olsun ekonomik olsun sorumluluk olsun
+1 yıltebrikler başardın
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi çok sevindim şu an bu sekilde hep yaşıyorum da ayırt edemedim
- +1 yıl
Yeni evliysen bunlar normal herzamanda olmayabilirsin
Soran+1 yılEvet yeni evliyim umarım devam eder ya
- +1 yıl
mutluluklar
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim
olmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür ya olmuyorum zannediyordm:)
Gizli Üye(36-45)+1 yıloluyorsun bacım
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği