Cinsel organıma dokundurdum, pişmanım!

Merhabalar,

Öncelikle sitenizde üye olarak yeniyim. Liseyi henüz bitirdim. Fazla ilişki yaşayan biri değilim. Yani ilişki derken normal sevgili anlamında yoksa ilişkim olsa babamlar öldürür zaten.

Uzatmadan konuya geçiyim benim bir erkek arkadaşım var.Uzun süredir beraberiz yani 3-4 ay oldu.Ben de ona güvenimden dolayı bi şey yapmaz diye evine gittim yani beni çağırmıştı. Rahat olamamaktan şikayetçiydik ikimizde ama benim rahatlıktan kastım normal öpmek falan etrafımızda insanlar olunca iyi olmuyodu.

Eve gidince direkt beni baştan çıkarmaya çalıştı. Anlamadım ne yapıyor diye resmen üstüme falan yürüdü. Aslında biraz hoşuma gitse de tabularım olduğu için uzaklaştım. Hafif gülümseyince naz yaptığımı düşündü ama ben öyle düşünmüyordum. Çünkü abim babam bunu yaptığımı bilse kötü şeyler olur. Sonra öyle sanınca koltuğa attı beni, cinsel organıma dokundu. Ben de evini terk ettim, hemen bağırmaya başladım. Bu olay olalı 2 gün oluyor ve telefonla arayıp duruyor. Ben de evine gittiğim için çok pişmanım ve telefonlara bakmıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Özellikle kızlardan cevap bekliyorum, doğru olanı mı yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
Galiba benim güvenim tam bu çocuğa haksızlık ediyorum, istediği gibi yön vermesini söyliycem ilişkiye telefonla konuştuk ikna oldum
Cinsel organıma dokundurdum, pişmanım!