Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sünnet izinden bahsediyorum ne ameliyatı olacak başka
Dün sevgilime oral yapmak istedim ilk defa neyse penisinin üstünde dikiş izleri vardı ben direkt tiksindim. Aslında penisi güzeldi, rengi pembeydi, dolgundu, estetik olarak güzel gözüküyordu ama dikiş izleri midemi bulandırdı. Yapmak istemedim. Bu ameliyat izleri herkesde var mı? Normal mi yani tiksinilecek bişey var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kabugunkesilmesiyle belli belirsiz ince bir çizgi olur kabuk kesilince başı üstünden kabuk baskısı kalkıyor ve başı mantar gibi iyileşiyor. Oda alete estetik görünüm arzeder ondan çekinme yap oralını
Dikiş izi herkeste olmaz, koterle olanlarda dikiş olmaz, ama dikiş izi dediğin şey tiksinilecek bir şey değildir,
Penis den amaliyat mı olmuş ona sorsaydın ya
Sünnetten bahsediyorum
Sünnette dikiş yok.
Sünnet dikiş izi ben de de var ama sorun yapma temizlik daha 9nemli boyutları iyiyse devam ke
İlk defa seks yapıyorum demiyorda tiksindim diyor. Sürekli purno izlemenin etkileri bunlar
Sünnet 2000 öncesi erkeklerin yğzde 90 ında dikişli olmuştur nadiren lazerle hastanede kesilmiştir
Neden öyle
Çünkü doktor atmıyor dikişi sünnetçi atıyor benim penisim de aynı şekilde düzgün bir penis ama dikiş izi var düzenli bir şekilde değil dikişler çok amatörce atılmış
Üzüldüm geçmiş olsun tavsiyen nedir
Geçmiş olsunluk bir şey yok bence 😂😂 tavsiyem bu durum iğrenilecek bir şey değil aksine bu sünnet olayı kadının ve erkeğin sağlığı için çok önemli bir operasyon sünnetsiz bir penisle olmandan emin ol çok daha iyi kabullen alışırkın 2. 3. Seferden sonra
Sorum anlaşılmadı..
Yani diyorum ki kime yaptırılması gerekmektedir cerrah a değil mi
Hastanelerde lazer ile kesiliyor hastanede yaptırılması lazım. Doktor tarafından yapılmalı
Cerrah işte iyi araştırın
Sen canım mısın tamam cerrah da doktor ya hani
Yoo ben canım değilim en iyisini bulmak gerekiyor önceki sonraki tedavilerine yorumlar a bakmak lazım diye dedim tabiki cerraha bu alan da uzmana
Arkadaşım sünnet oldu adam daha ne tedavisinden bahsediyon ya öyle kabul edersin ya da edersin düzeltemezsin o dalgayı
Tamam niye üzerime geliyosunuz dovseydin
Umarım kukun böyle kaymak gibi dudakları simetrik klitorisi boncuk kadar daracıktır yoksa seni eşekler sksn
Güzel değilim olabilir
Konuşma bulduğuna şükret bazıları senin kadar bile şanslı değil yala yut devam et 😂
Ne
sünnet izleri olabilir mi? Ve daha önce birisine yaptın mı hiç
İz yok normalde. Estetik bir organ bir penis
Ben faça attırdım bi de ucuna saç ektirdim
Hep dalga
Puahahahahahaha
@KelebekBlossom Nerede dalga sen hep orada
Sende sorun vr
Ne dikiş izi? Ne yaptırmış da
bende yok ae normal değil bence değiştir
Ne ameliyatı
Sünnet ya