Sevgilim öpüşmek istiyor bilıyorda ben bilmiyorum ama çok çekiniyorum nasıl olcak ne yapmam gerek.. yanlış birşey yaparım diye çok korkuyorum:S
Düzgin cevab vermeyenleri şikayet bekler.
Düzgin cevab vermeyenleri şikayet bekler.
Duzgın cevap gelecek mi diye baktım da baktım gelmemiş ben cevaplayayım. Temel olay dudakları doğru kavramaktır. Hakimiyet istediğinde üst dudağı almalısın ki zaten alt dudağı kavrayan daha çok keyif alır bu da sevgilinin hoşuna gider. İki dudağının kavrayışını iyi ayarlamalısın ne çocuğu vakumlamalı ne de çok çekingen olmalısın. Öpücüğün ilk kuru başlamalı kavradığın dudağı çok hafif kendine çeker gibi emmelisin, ama bu çekim dengeli olmalı ve dudağının pozisyonunu da aara ara değiştirmelisin. Bu sırada dilini sevgilinin dudaklarımda gezdirerek nemlendirebilirsin, dişlerin dişlerine çarpmamalı ve istemsiz olarak ısırmamalısın ama yaramazlık olsun diye yapılan küçük ısırıklar hoşuna gidecektir. Tabi bunlar tatlı ufak ısırıklar olmalı, dilini daha işlevli kuşlanman için illaki dilinin sevgilinin ağzında dolanması gerekmez, dişlerine hafif temasları ve iki dudağı arasında gezinmesi idealdir.
işte buna ben cevab derim :))
Akışa bırak demişler de akışta da yapışmaması gereken ufak tefek şeyleri, bilmek gerekir :)
ben onun üst dudağını kavrarsam... o benim alt dusağımımı kavramış oluyor değilmi
Evet hakimiyet sen de oluyor zaten, üst dudak hakimiyeti zor değildi r ama elinle saçlarını belini kahraman gerekir. Eğer ellerin yanlarında dümdüz durursan pek hakimiyet sağlayamazsın :)
benim eller biri boynunda biride göğüsünde olur sanırım :))
Fark etmez göğüs de iyidir :)
güzel yanıtlar var ama
sen sen ol da sakın evlenmeden hiç bir şekilde cinsellik yaşama
arkadaşım tekniği yoktur. zamanla nasıl zevk aldığını kendin tecrübe edeceksin. o anda çekinme. kadınsılığını çekciliğini hissederek öpüşebilirsin
ama zevkli olması için içine çekerek emerek öpüşürsen çok zevk alırsın
sevgilinde sana daha farklı kendini gösterecektir. sevgilinin öpmesine sende aynı şekilde karşılık verebilirsin.
sizin dudaklarınız ince dir. daha hisli ve zevk li olur o anınız
Valla inan bu konu ile ilgili kimsenin net bir cevabı olamaz çünkü bunun doğrusu yok doğaçlama yapıcaksın bir fransız öpücüğü var dilini kullanarak yapıyosun bide normal öpücük var dilini kullanmadan kimisi fransızı sever kimisi normalini ben normal taraftarıyım :)
normalı nasıl? fransızda dil filan var o ne ya :S
fransızda dilini kullanıyosun normalde kullanmıyosun normal için ustalık falanda gerekmiyor fransızda bazı noktalar varmış benim hiç işime gelmedi fransız ne o öyle onun salyasa falan ayh içim bir garip oldu en güzeli dil yokken ki hali ilk hamleyi sen yapma yapacaksa erkek yapsın zaten oda acemi oluyor bu konularda bidahaki sefere hoşlanmadığın yerde sen yönlendirirsin :)
:)) tşkler ben öpmeye kalkişmam zaten
birde öpülmek istemıyormu cidden ya da nazmı yapıyor.. cidden hayırmı ya da evet mi demek istiyor işiniz çokkk zor :D
çokkk çevirdimm :)) olmadı dudaklarımı yumdum sıkıyaa öp dercesine :)) çekti biraz benden
tmmda bir şekilde gönlünü alıyordur tamam dudak yasaktı ama boynuma o kadar özenle kendini veriyorduki :)) hayır dıyemedim :S leke yapmadı taabiiki
Cevap
10Cevap
1 adet bonibon ğza atılır ve alabilir misin diye sorulur
yutulmamaya özen gösterilir
bakstın aldı yürüdü muhabbet şeker değiş tokuşa devam eder
tadına da doluymaz
dişini dişine değdirme yeter kemirsende kanatsanda sorun olmaz
amuda kalkarak öpüş çocuğun eli kalçanda senin elinde onun belinde olsun.
not: her türlü şikayete açıktır.
yaşamakla olur bunlar kascak bşy yok karşındakinin dudağını emceksin işte ana felsefe bu
doğal davran... gözlerini kapa... elini partnerinin saçlarında gezdir mesela ya da boynuna dola kollarını... bir de vücudunu yaklaştır ona... sürtün...
herşey tamam da sürtün ne ya... iyice tahrik olsunda üstüme saldırsan yani -.-
yapmam sapıkmıyım ben yav öpmede kalır sürtünmek ne çakma cinsel ilişki gibi.
Göktürk müsün nesin 23 yasindayim ve hayatimda daha 1 kere biriyle öpüsmedim ahlak kuralarrini namusu edepi senden ögrenecek degilim !!!
önce ufak buselerle başlar sonra içinden geldiği girbi rahat ol akışına bırak bu iç güdüsel birşey devamı her türlü gelir
Limonu ortadan ikiye kes dene saygılar...
Anlatilmaz yasanir kanka
Bunda öğrenilcek birşey yok akısına bırak ;)
Akışına bırak
birşey yapma ona bırak dıyorsun
:)) tşkler
Bayaa öpüşeceksin işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar