Bazı kadinlar diyor ki ön sevisme cinselligin kendisinden çok daha güzel ve ben bir kadin olarak ön sevisme yaşadım mı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılÖn sevişme o anın büyüsüyle başlar sessizlik olur ve öpüşmeye başlarsınız o an birbirine dokunursunuz öpüşürken hiç bozmayarak ve üstünüzü çıkarıırken devam edersiniz o an zaten apayrı bu duyguya giriyosun dakijalarca öpüşüyosun soyuyosun partnerini sonra seks başlıyor işte ön sevişme böyle başlatılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılMesela mutfakta kadın yemek yaparken erkeğin arkadan gelip sarılması, boynundan hafif hafif öpmesi, boynunu öperken elleriyle göğüsleri sıkması, kadını yavaşça önüne çevirmesi ve dudaklardan öpüşmeye başlaması, öpüşürken üstlerin çıkarılması ve erkeğin göğüslere inmesi, göğüsleri öpmesi vs, yavaşça daha aşağı inip oral yapması. Buradan sonrası zaten belli o da direkt olaya giriyor
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılLibido yüksekken yazdım ama farklı başlangıçlar da olabilir kendi fantezimi yazdım 😅
Cevap sahibi1 yıl@cutygirls umarım yaşarsın ben de yaşamadım ve en büyük fantezilerimden bir tanesi de bu bence harika
Cevap sahibi1 yıl@cutygirls senin var mı
Cevap sahibi1 yıl@cutygirls fantezin
Cevap sahibi1 yıl@cutygirls gerçekten harika ki tek değilmişim yaşanması dileğiyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim dikkat ettiğim ufak ayrıntılar var. Mesela erkek kesinlikle o esnada kadını himayesi altına aldığını hissettirmeli. Koluyla arkandan saracak mesela seni koruyor gibi davranacak. Bende bu adam bana sahip çıkacak ona güvenebilirim düşüncesi uyandırması çok önemli. Bu düşünce oluştuğu zaman her şeyinle o erkeğe teslim olabilirsin
51 Yorumlaön sevismenin ön tarafta olmasına özen gösterilmeli
21 Yorumla- 1 yıl
Dudak boyun mu yoksa başka mı ön taraf
- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılyavaş başlamalı.. soft... yumuşak kadife öpüşler ama tutkulu... daha sonra erotizme geçmeli... en sonunda da şehvet başlmalı.
00 Yorumla
1 yılOn sevişme evet seksten daha güzel ve daha önemli. Dakikalarca öpüşmek sevişmek opulmedik yerini bırakmamak ve oral seks ön sevişmenin altın kuralları
00 YorumlaEn az 15 dakika sürmeli. Erkek kadın bedenini bir pırlanta işçisi gibi işlemelidir.
00 YorumlaÇok haklı o kadınlar, ön sevişme ne kadar uzun olursa, alınan haz da o derece artar,
00 Yorumla
1 yılEvliliğin devamı için şart yapmayan erkek cahil ve acizdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ön sevişme öpüşme okşama oral olarak tanımlana bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet bazen ilişkinin kendisinden daha öte haz verir yapılanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHaklılar bütün haz ön sevişmede yükselir doğru yapılan bir ön sevişme
00 Yorumla
1 yılÖn sevişme gerçekten seksten daha önemli o yalanma hissini o dokunuşları hissetmen lazım efsane bişi
00 YorumlaNasil olmalı derken, opusulcek iste klasik
02 Yorumla
Soran1 yılHa o yani
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılne kadar güzel ve uzun olursa o kadar iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnce öpme iltifat okşama sonra yalama sürtme vs vs
02 Yorumla
Soran1 yılAnladım onlar zaten oluyor ben böyle rol sandım bir role giriyorsun ama o fantezi oluyor sanırım hihihihi
Cevap sahibi1 yılHe dayı o fantezi oluyor hizmetçi öğretmen sekreter patron işçi arkadaş kanka v svs vs vs
Gizli Üye(30-35)1 yılBi kere o dudaklar vücudun her yerinde gezinmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılNe anlatayım sana şimdi
00 Yorumla Yani buradan anlatamam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOral aeks
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Nası yani bilmiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNasil bilmiyorsun yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyaş kaç?
01 Yorumla
Soran1 yıl22
sloww
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz