Dudak ısırmak, erkeklere evet cinsellik çağrıştırıyor ama bence başka anlamları da var. Birçok şeyin işaretçisi olabilir. Dudak ısırmanın anlamı konusunda bana bilgi verip, kafama takılan soruları teker teker cevaplar mısınız?
Vücut Dilinde Dudak Isırmak Gergin Olduğu Anlamına Gelir mi?
Vücut Dilinde Dudak Isırmak Başka Ne Anlamlara Gelebilir?
Beden dilinde iletirim esnasında dudak ısırmak karşısındaki insana verdiği bir mesajdır.
Dudak ısınmanın iki anlamı vardır. Tabii herhangi bir dudak soyma veya tik hali yok ise...
Bunlardan birincisi kişinin gergin olduğu anlamını taşır.
İkincisi ise konuşulan kişiye ilgi duyulduğu anlamını taşımaktadır.
Dudak ısırmak aynı zamanda kişinin sakladığı bir durumunda ortaya çıkmasında da kullanılır. "Eyvah" yakalandım mesajını vermektedir. En net anlama biçimi aslında kişinin kendisidir. Yani karşınızdaki insanın yüz ifadesinden ne mesaj veriyor olduğu açık ve net ortaya çıkar.
Bazen anlatılmak istenilenle, yapılan davranış birbirini tutmayabilir. Ama İletişim esnasında beden dili kendini çok çabuk ele verir. Nasıl karşımızdaki insanın gergin gelişini bile anlayabiliyorsak dudak ısırmada da hangi nedenle yaptığı net olarak yansır. Karşınızdaki kişinin bakışları da yani gözler beden dilini anlamada yardımcı etkenlerdendir.🌿
Ben dışarda bazen yaparım farkında olmadan bir şey düşünüyorumdur birden kafamı kaldrıdığımda bir erkeğin mutlaka baktğını görürüm. Sanırım erkekler bunu cinsel istek ya da yaramazlıkla bağdaştırıyor. Yatakta baştan çıkartmak için ise birebir gerçekten. Ama yoldan geçen kadın yapıyorsa da çok belden aşağı düşünmemek gerek. İnsan sinirli, endişeli, düşünceli olduğunda yapar bunu genelde.
Bi kaç anlama gelebilir, Eyvah şimdi napıcam (bktan bi duruma düşmüş) Aaaa bak bunu unuttum (evden çıkmış bişey almayı unutmuş) Bu sorunun cevabı neydi ya (sınav modu) Ufff şuna bak ya (birine fena düşmüş) ayy acıdı (açlıktan hapur hupur hıla yemek yerken dudak ısırmış)
Erkekler hep o şekilde düşünüyor ama ben düşünürken ve bazen dudağım kuruduğunda dişimi deydirerek ıslatırım ama kaşık şeker yalamaktan bile aynı şeyi düşünüyorlar
Merhabalar 😊
Beden dilinde iletirim esnasında dudak ısırmak karşısındaki insana verdiği bir mesajdır.
Dudak ısınmanın iki anlamı vardır. Tabii herhangi bir dudak soyma veya tik hali yok ise...
Dudak ısırmak aynı zamanda kişinin sakladığı bir durumunda ortaya çıkmasında da kullanılır. "Eyvah" yakalandım mesajını vermektedir. En net anlama biçimi aslında kişinin kendisidir. Yani karşınızdaki insanın yüz ifadesinden ne mesaj veriyor olduğu açık ve net ortaya çıkar.
Bazen anlatılmak istenilenle, yapılan davranış birbirini tutmayabilir. Ama İletişim esnasında beden dili kendini çok çabuk ele verir. Nasıl karşımızdaki insanın gergin gelişini bile anlayabiliyorsak dudak ısırmada da hangi nedenle yaptığı net olarak yansır. Karşınızdaki kişinin bakışları da yani gözler beden dilini anlamada yardımcı etkenlerdendir.🌿