Cinsel Yaşam Öpüştükten sonra dudak ısırmak ne anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Beğeni / istek falan mı Güncellemeler+1 yıl Gncl Öpüştükten sonra dudak ısırmak ne anlama geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kralbenimm3169 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öpüşürken ısırırım ben dudağını daha zevkli oluyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kim için zevkli oluyor? O ısırdı zebk almadım bence gereksiz Yorumla
komamdobe2 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Dudakların dolgunsa normal 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla komamdobe2 +1 yıl Dolgun dudak tahrik edici bir şey Yorumla Soran +1 yıl Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştğk sadece bu yüzden şaşırdım. Yorumla komamdobe2 +1 yıl Dudaklarının tadını çıkarmış Yorumla Soran +1 yıl Güzel o zaman Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl naptım kendimi tutamıyorum demek 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştük sadece bu yüzden şaşırdım. Yorumla Faruk4216 +1 yıl Tutmuş işte kendini Yorumla Soran +1 yıl Niye Mk ya Yorumla Faruk4216 +1 yıl canım işte ben olsam tekmeyi yiyene kadar durmazdım Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Zevkin doruklarına tırmanış 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştğk sadece bu yüzden şaşırdım. Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl istek arzu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştğk sadece bu yüzden şaşırdım. Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl hoşuna gitmis öpüşmen Yorumla Soran +1 yıl Ay aslında çok tecrübeli değilim mutlu eder bu beni Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl dudağı isirdigina göre iyisin Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledirrr Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl umarimm Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Evetttt 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştğk sadece bu yüzden şaşırdım. Yorumla emrecn34 +1 yıl Hımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Öpüşürken ısırırım ben dudağını daha zevkli oluyor
Kim için zevkli oluyor? O ısırdı zebk almadım bence gereksiz
Dudakların dolgunsa normal
Ne alaka
Dolgun dudak tahrik edici bir şey
Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştğk sadece bu yüzden şaşırdım.
Dudaklarının tadını çıkarmış
Güzel o zaman
naptım kendimi tutamıyorum demek
Hiç elleşmedi ileri gitmedi öpüştük sadece bu yüzden şaşırdım.
Tutmuş işte kendini
Niye Mk ya
canım işte ben olsam tekmeyi yiyene kadar durmazdım
Zevkin doruklarına tırmanış
istek arzu
hoşuna gitmis öpüşmen
Ay aslında çok tecrübeli değilim mutlu eder bu beni
dudağı isirdigina göre iyisin
Umarım öyledirrr
umarimm
Tutku
Güzell
Evetttt
Hımmm