AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
seni haketmiyor demekki. hakkınızda hayırlısı olsun
kendi düşen ağlamaz körü körüne mi evlendin ki yenge hanımla huyunu suyunu bilmiyor muydun?
Boşanmak için mi evlendiniz işte yardımcı ol diğer konuda iletişim şart
erken karar vermeyin aile buyklerinj araya koyun sorunu cozmek icin
aç ne demek pislikte yaşamak. hiç olmadi hir temizlikci tutulur yaa
Boşanmalısınız. Evlenmeden önce aynı evde yaşamak daha avantajlı ama kendini farklı gösteren de var bu yüzden dikkatli olun.
Her yemek yapıyorum diyen kıza inanmayın versiyonu bu devirde yemek yapan temizlik yapan kız yok pek kendi arkadaşlarımdan biliyorum
Kangren olan yere neşter ı vur güzel kardeşim kurtul o kadından yoksa hayatın zehir olur çocuk olmadığı için tanrıya binlerce kez dua et
Arkadaşım bu çok uzun bir süreç çekişmeli boşanma davası açmalısın.
Soracağın bir şey varsa sorabilirsin boşanma davası hakkında
İkinizde çalışıyorsunuz yani eşitsiniz iş bölümü yapın cinsel hayatınızdaki sorunlarda konuşulup halledilecek şeyler daha yenisiniz acele etme derim
Hayat müşterektir kardeşim o da çalışıyor birlikte iş planı yapın ya da bir temizlikçi tutun hemen boşanalım olur mu öyle kendine gel
Öncelikle umarım evliliğiniz düzene girer. ama özelini burda paylaşman bence güzel bir davranış değil. burda kimse senin yakının gibi olamazki. bence kendini sorgula. neleri eksik yapıyorum diye. konuş ve aşılmayacak bir durumsa ayrıl.
Kadınlar duysun
İstedikleri kadar temizlik vs kadının görevi değil desin
Sonuç bu oluyor
Seviyorsan bir kez daha deneyin boşanıp mutsuz olacaksın belki
Bu problemler konuşularak aşılabilir çözüm yolları bulunabilir bunun icin ayrılmaya değmez en basitinden eve bir yardımcı bile alabilirsiniz bu kadar basit bir sebep yüzünden onca emeklerini ve evliliğinizi bozmanıza hiç gerek yok
Bence aranızda konuşmadığınız bu sebeple gün yüzüne çıkarmadığınız bir problem var öyle boşanmakla olmuyor sonuçta beraber onca zaman geçti hem çözülmeyecek kadar büyük bir sorun değil bence önce problemin ne olduğunu konuşmalısınız
Boşanmayı teklif et ve anlaşmalı boşan çekişmeli yorar
Öyle görünüyor.
Her işi sen yapıyorsan ve o ilgilenmiyorsa boşanmak için iyi bir sebep ama sen ona yıkmaya çalışıyorsan haksızsın bro
370.000 ne lannn😱😱😱 nasıl memursun neyden birikti o para
Bakanlıkta memurum. Babam da destek oldu
siz dertsizlikten yakınıyorsunuz gibi geliyor bence. Biraz şükredin bence halinizden.
Eşinle konuş bir sen. Ve destek ol eşine o da görsün destek olduğunu. Emin ol düzelme olacaktır. En ufak şeyleri büyütüp tartışma etmeyin. Ve sevginizi unutmayın
İkiniz de çalışıyorsanız eşinden bekleyemezsin bunları. Birlikte yapacaksınız.
o konuda yorum yapamam. çünkü ev hayatınızı bilemeyiz. dediğiniz gibi türlü nedenleri olabilir. en iyisi eşinle konuşman bu konuyu.
Çoçuk yokken boşnın bari sonra arada oln çoçuklara oluyor
Niye kadına yükküyosun ev işini sende bilmiyorum diyip geçiştiriyosun. 2 dakikada öğrenirsin çok mu zor lan
Ben yapmam, o iş kadının işidir. Zaten evi ve eşyaları ben aldım
Şu cümlenle bile yobaz olduğunu belli ediyosun. Boşanda kurtulsun karın senden
Arkadaşlarını eve davet ediyor, onlara kısırlar, sarmalar, börekler yapıyor. Bana gelince bir tas çorba önüme koymuyor. Olmaz böyle şey
E boşansana o zaman allah allah
Boşancam karar verdim artık
Hazır çocuğunuzda yokken
Erkek olma zamanı gelmiş
Bunu yanlışa çekmeden tabi
Sende yapabilirsin ev işlerini kadın yapıcak diye bir şey yok aranızda iş paylaşımı yapabilirsiniz.
Peki cinsellik sorununu nasıl halletcez?
Onu da aranızda konuşun. Sonuçta ikiniz evlisiniz.
İkinizde memur iseniz bı kadın tutun evi silsin supursun. Kadında çalışıyor. O da senin gibi yoruluyor. Sırf bu yüzden bosanilir mi? Allah maddi güç vermiş. Kullanim
ona birlikte yapalım de eğer hala saçma bahaneler üretiyorsa biraz bu konuda konuşun iliski terapistine gidebilirisniz anladigim kadariyla bunlar cok aşırı nedenler değil düzelebilir herşey
ev işlerini paylaşmanız gerek sadece o yapmamalı
ne saçma düşünceler bunlar yılların bir geleneği var kadın dünyaya geldiniz diye gururunuza yediremiyorsunuz kadında çalışmayıp ev işlerine baksın çocuğunu büyütsün bir zahmet
anlamaz bu köylü
neden kadın tek başına yapıyor bunları, erkek aciz bir varlık mi çocuk bakamaz mi? kadın olmadan ev işi yapamaz mı? bu kafadan çıkın yoksa kafanızı vuracak yer ararsınız..
kadın çalışıyor ve aynı iş ikisininde yapması gerek çalışmasa yapmalı ama çalışıyor oda kadın o köle değil
ben mi köylüyüm emin ol yolda karşılaşsak bütün itiraf sayfalarında beni ararsın instadan her gün 5 kişi en az beni arıyor ben köylüyüm haklısınız:) sizin gibi kızları kafelerde satın alıyoruz biz yol alın :)
parası olan köylü 👍
comarin kelime anlamını öğren önce biz size comar diyoruz 🤣🤣🤣🤣
ne çomarlığımı gördün? kadına köle muamelesi göstermediğim için mi? İkiside aynı işte aynı saatler ikisininde paylaşması gerek çomar değilsen bunu kavrarsın
hadi abicim uza burdan selektör yapma :)
kavramaz bu egosit
kadının ev işi yapması ne zamandan beri kölelik oldu? ozaman annen nenen sülalen kölemiydi çıkın bu kafadan modern çağın ve sosyal medyanın kölesi olmuşsunuz
tipde yok yani anlayamadım bu içi boş egoyu?
tip mi yok pekala :)) siz öyle diyorsanız kesin öyledir :)
sen anlamıyor musun kadın okumuş ve memur olmuş kocada aynı kadın okumamış biri olsa ev hanımı olsa yapması normal ama ikiside aynı işi yapıyor ama o kadın diye yapmak mı zorında sen nasıl bir zihniyetle büyütüldün üzüldüm açıkcası
biz kadın ev işi yapmasın mi dedik? sadece bütün sorumluluğu kadına yüklemek yanlış olur dedik o da insan okuduğunu anla bir . eş her zaman eşine yardımcı olmalıdır hayat arkadaşı sonuçta. sadece buna değindik sense kızları parayla satın alma konusuns girdin. evet eskiden öyleydi çünkü erkekler akşama kadar taş taşır eve ekmek getirmek için uğraşırdi kadınlar da o ekmeği çocuklarına pişirdi. ve gayet adil bir yaşam bicimiydi. ama günümüzde kadın ve erkek de çalışırken neden ev işini sadece kadın yapsın. BUNU DEDİK SADECE!
övünmek gibi olmasın abim seni gömer ve bende bence çok güzelim :) ne diyebilirim ki genetik işte 🤷♀️
beni kimse büyütmedi kendim geldim bu yaşıma kadar bütün herseyimi kendim yaptım ben boş konuşmayın şimdi
dediğimiz gayet mantıklı sen neden karşı çıkıyorsun anlayamadım
yaw hehe Hadi az önce parasıyla hava atana bak sen sana güzel bir cevap verirdi m ama senin gibi ALÇAK DEGİLİM
sence ben paramla hava mı atiyorum kardeşim paramla hava atıyor olsam hergun instada araba storysi atar dışarıda yendiğim yemekleri paylaşır alkol masalarımı atardım bunların hiç birisni yapmıyorum beni taniyan tanıyor zaten
e zaten bu yapılmamalı yapmaman gerektiğin şeyleri yapmadın diye kendini mi ovuyorsun? o zaman ben çok iyiyim çünkü kimseyi öldürmedim de. aynı şey. boş yapma yani...
yordun be türk kızı lütfen yazma artık
ben sana yazmıyorum umarım bu yazdıklarımdan iğne ucu kadar bir ders çıkarmissindir geri kafalı türk erkeği
kadın ev işi yapsın dedik diye geri kafalı olduk öyle mi :) pekala
çalışıyor kadın neden erkek de yapmıyor konumuz
yan gelip yatmıyor değil mi?
çalışmasın o zaman 😁
okumuş o kadar çalışmasın oldu erkek çalışmasın o zaman?
oda olur eşim bana sen çalışma ev işi yap ben çalışırım derse razıyım 😂 okumuşta ne yani ozaman evlenmesin
okumusta ne yani mi? biz kimlerle konuşuyoruz..
ev işi yapmak için evlenmiyoruz?
ypbaz gibi gelmeye başladın bana 🤔
boşuna anlatma anlamaz ki beyin kanaması geçiriyo arkadaş
cilek pazarı adlı kullanıcı inan muhattabım olacak kişi değilsin başka kisilere bak sen :) görüş sahibi gayet efendi işte sen köylü diyerek beni küçük düşürmeye çalışıyorsun ama yanlış kişiyi eziyorsun :) neyse gecen iyi olsun
asıl sen benim muhattap olacağım kişi değilsin su katılmamış yobaz, kızım sen de sabahtan beri okuyorsun hala yobaz gibi geldin bana diyorsun bir tuhafsin 😄
ikinizin geceside iyi olsun ama kadınlar ev işi zimmetli değil bunu anla lütfen 🖐
tuhafımdır
mümkünse ikinizde bana engel atarmısınız karşılaşmayalım
kes artık KES AĞZINDAN CİKAN O SESİ KES! DİLİNİ KES! KONUSMA! COMAR! KADİNLARİ HOR GOREN BAKTERİ! AMİP! DEFOL BURDAN!
senden nefret etmiyorum sadece görüşün hoş değil karşılaşsak bile nolucak burda görüş ayrılığı yaşıyoruz belki bazı konularda aynı görüşteyizdir engellemeyi düşünmüyorum ama istersen nickimi vereyim sen engelle
neyse görüş sahibi harbi on numara insansın baksana çilek nasıl saldırıyor 😁 onu engelledim umarım ileride kendisini düzeltir sinir kontrol edememe özelliği var allah sevgilisine yardim etsin
iltifatların için teşekkür ederim sende iyi insan gibisin ama görüşün hoş değil sadece ama görüşün yüzünden seninle kedi köpek olucak halim yok
adamsın sevdim seni 🌹
😅 teşekkürler sende 🍷
@çilekpazarı biraz terbiyeli OL
sende boşanda kadın kurtulsun kadına son bir kıyak yap
ben terbiyeliyim ama yobaza tahammülüm yok
Sana güzel yemek yapan, çamaşırlarını ütüleyen, ev işlerinden anlayan becerikli bir kız lazım. Demekki doğru insan değilmiş!
evlenmeden konusacaktın kanka iş işten gecmıs yenı yakınıyorsun. Bırbırınızı tanımadan evlenemeycektınız yanı
Maddi durumun iyi ise bir hizmetçi tut. Sana hizmet etsin diyeni evlendin eşinle. İnsan eşine kıymaz yormaz. Eve harcayacağı vakti sana harcadın daha iyi olmaz mı? Allah yardımcınız olsun
Boşanın kadını daha fazla oyalama yaşı uygunken düzgün biriyle evlensin. Sen de işidden köle alabilirsin.
Terbiyesizce yorum ev hanimi kole degil emekcidir haddini bil
ev hanımlarına köle dememis ki soruya tepki göstermiş
Kole al diyir adam calisan kadin yemek, ev isleri yapmiyor ya mecbur ev kadini alacak o da bu isleri yapacak ev hanimi=kole
Beraber yapmayı teklif ettin mi?
Ama onun yapması gerek miyor mu?
Canım sen hemen boşan, kadın çekmesin seni.
Ayyy boşansaydı şimdiye gelip burda laga luga yapmazdı Allah böyle erkeklerden korusun @sanenebenden
Soran karın hem çalışıp hem ev işi yapacak sen ne poha yarayacaksın?
Soran karın hem çalışıp hem ev işi yapacak sen ne poha yarayacaksın.
Çocuk yoksa ayrıl kanka
Neden yerinden kalkıp sende bişiyler yapmıyosun her yaptı kadından bekleyin zaten
Beğenmeyen kişi gerizekalısın bence
1 değil 2 olmuş, ama canım olduklarını sanmam
Yaw he
Bizler calisan insanlariz , calistigimiz icin evimizi , cocugumuzu, esimizi ihmal edicez anlamina gelmiyor , hepsine kosturmaya calisiyoruz ama bunun yaninda eslerin de destek cikmasi gerekiyor , hayat musterek malesef
Karını hastaneye götür bişey çıkmazsa işleri paylaşın.
Hastane ne için?
Başı ağrıyomuş ya hep başı agriyosa bişey olmuş olabilir
Bahane uyduruyor
Boşan hazır çocuk da yokken çocuk olursa boşanman zor ama önce eşinle konuş böyle giderse ben boşanmak istiyorum de belki düzelir
Eskiden sevdiğin ama ayrılmak zorunda kaldığın birisi oldumu?
Evet oldu
Eminim intikam almak için büyü olayına girmiş olabilir. bir arkadaşımın abisinin başına geldi çünkü. Dikkat et
Ciddi misin?
Bu işin şakasımı olur. Ciddiyim. Yediğine içtiğine dikkat et. Sosyal medyanı gizli tut. Foto falan atma oraya buraya. Ne yap et dua et hoca falan bul
Nasıl yapıyorlar ki bunu?
Ohooo çok uzun. Araştır bulursun👍🏻
Ablam çok korku filmi izlemiş, bütün sahneleri saydı shsh
Memursun 370 bin liralık düğün masrafına atlandın öyle mi
Sonra da ağzınızi açarsınız maaş yetmiyor dersiniz.
Hak etmediğiniz parayı alırsanız
Haram içinde yüzerseniz
Huzuru da naj görürsünüz.
Boğulun huzursuzlugunuzda...
Maşallah bu kafayla iyi yaşıyon. Sırf zaten en 240 bin tl ye aldım. Açsan yardım edeyim?
Evi 240 bine aldım
Sen kendi gözünü doyur önce
Çalış sende al, o kadar yıl emek verdik, sanane
Ne emeği verdin lan
Yaptığın iş memurluk
Hiçbir niteliği olmayan şey işte
Altı üstü kpss...
Ben Tarim Bakanlığı'nda hayvan ahıri inşaatı islerini takip eden Elektronik Mühendisliği mezunu kazma biliyorum...
Ne niteliği ne becerisi...
ÖSS’de ilk 10 bindeydim. Sen boş gezerken ders çslışıyodum. Tembel herşf
Geç bu lakırtılari
Özel sektörde kendine yer bulamayan özgüveni düşük tiplerin işidir memurluk
Özel sektörde ne kendimi yorayım, adam günlük 10 saat kıçını yırttıyor sana, ne güzel 8 bin tl mi alıyorum. O önemsemediğin sınavları kazansaydın keşke böyle olmazdın kıskanmazdın. 2 milyon dan fazla kişinin girdiği sınavda 10 bine girdim, boş sallama burda. Özel sektörde patronunu zengin edersin ancak.
TKDK uzmanları ne kadar maaş alıyor bir ara bakiver sen. Şimdi götttt ol otur yerine
Boşanır kurtlurum evlat, sende aclıktan gebermeye devam et.
Nah kurtulursun bu kafayla sen
Bak kardeşim sen neden benim maaşıma işime laf ediyorsun. Ben sana onu mu sordum? Okuduk memur olduk işimizi yapıyoruz. Senin işin de paranda beni alakadar etmez. Benimki de seni etmesin. Tamam mı anlaştık mı
abi sen kendine ev hanimi alsaydin boyle sorunlarla karsilasmazdin sorun olurdu ama bunlar olmazdi emin ol ama suanki durum icin birsey diyemem
Bu zihniyetine karın senden boşansın ve kurtulsun.
Sırf para için memur alırsan olacağı bu dua et kamuda başka haltlar yemiyordur...
bence evliliğini gözden geçirmelisin evi pislik götürmemeli herkes çalışıyor
O yapmiyorsa kalk sen yap. Bence tek basina herseyi yapiyordu bakti ki senden hic yardim yok. Oda bilerek birakti
beraber yapın ikiniz de çalışıyormuşsunuz sonuçta o koymuyorsa sen koyuver kendi önüne çorbayı.
Konus karsına al. Olmuyorsa yapcak bısey yok
Bu soruyu sormakla hata etmişsin. Suanki düzen kanun onları koruyor onun için
Ev isi yapmıyor diye boşanılır mı
Cinsel yöndende yardımcı olmuyor ki
Karına söyledin mi beni mutlu edemiyorsun diye?
Evet, gece istiyorum. Yok diyor, zorla yapsam suç bnde olur
Tamam ama yinede yapıyormuş
Haftada 1 zor yaptırıyo yetmiyo
Doyumsuzsan kardeş kadın napsın
Daha gencim canım istiyor. 2 yıllık evliyiz.
bir kere de sen evi temizle et o kadın bıkmış artık al bir yerlere götür tatile filan
bütün kızlarda gelmiş kadını savunuyolar valla bravo size
Eşiniz hiçbir şey yapmıyorsa siz mi yapıyorsunuz hep
Hayat ortak değil mi beraber yapın
Beraber temizlik yapmayi teklif et
bu durum kusur sayılır mahkemede boşanmaa sebeptir
Asıl kusur böyle düşünen zihniyette...
Ev işi yapmıyor dye kadını kusurlu bulan mahkeme var burdan onun da ya...
@Asil_kadinnn küfür etmene gerek yok mahkemenin kararı bu ben ne yapabilirim
Cidden karar buysa küfür de yetmez bu adalete!
@Asil_kadinnn küfür etmiyorum kusura bakma :)
Sana küfür et diyen yok ben senin yerine de ederim zaten
@Asil_kadinnn olur et
Hizmetçi aldın galiba? Bu ne saçma iş.
karın yapmıyorsa sen yap ikiniz de çalışıyorsunuz
Ben nasıl yapayım, beceremem. O kadın bu işleri bilmeli.
ne alakası var kardeşim çok geri kafalisin karınla beraber yemek yap sadece sen mi çalışıyorsun ev temizliğinde ona yardımcı ol yükünü hafiflet Hadi beraber bugün bu işi yapalım de elbette yapacaktır tek başıma ben de yapmak istemem hayat müşterek kadınlar sizin hicmetciniz değil
Hayat Müşterek mi? O zaman niye düğünü ben yaptım, evi ben aldım, evi ben düzdüm, yedi sülalesini doyurdum, 370 bin tl param giderken kimse hayat müşterek demedi ama, işinize gelince mi müşterek
e yapmasaydin? şahsen ben erkek olsam böyle birşeyi kabuk etmem. ortaklaşa yaparız. o da senin aptallığın
Doğru söyledin aptallıkk ettim, ama telafi edecem, boşanacağım
boşanmak yerine uygun bir dille anlatsan keşke boşanmak öyle kolay değil hem maddi hem manevi açıdan cokersin, sana tavsiyem bundan sonra evlilik yaparsan eğer maddi sorumluluğu sadece sen alma.
Ben dağ ayısıyım alırım.
belliki ikinizde mutlu değilsiniz boşanın
Evlen bir dert evlenme bir dert..
Haklısın boşanmak mantıklı ve doğru olur
Bir kere yardım ettin mi eşine?
Sen yap temizliği
Evde sen mi yapıyosun temizliği felan?
Ben halı yıkıyorum mahallede camları bile sildiğim oluyor yattığım evi temizlemek benim görevim zaten