+1 yıleğer iyi yalan söyleyebiliyosa saklar ya. anlayamazsın. ama erkek adam saklamaz. çünkü kızlar için namus olan bakirelik erkekler için övünme kaynağıdır. erkekler yattığı kızların sayısını yarıştırırlar. penis boylarını yarıştırırlar. v. s... erkek kıza kaydımı aslan oğlum yattığı kıza ise vurun kahpeye modundadırlar... yani sanki erkeğin yattığı bir kız değil. o zaman neden erkeğe aslan oğlum dersiniz. böyle yani. o yüzden kolay kolay hiç bir erkek saklamaz yaptıklarını... (not: o cevap mı eic :))) )
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok net söylim hemen. Bir erkeğin bakire olmadığını anlarsın. Sevişme sırasında ön sevişmeyi uzattı. 1-4 dk sürdü ise. Bİrleşmeye gitmek için acele etmiyorsa. Üstünüzü soyarken acemice davranıyor sütyeni açarken acemilik çektiyse. Dudaklarınızdan ayrılmaya hiç niyeti yoksa, önce yataga uzandıysa, soyunurken aceleci değilse, sizin uzanıp misyoner pozisyonuna geçmenizi beklediyse ve son olarak bakmadan el yordamıyla ancak girebildiyse kesinlikle acemidir.:)
012 Yorumla
Soran+1 yılOk bende sana bu sorim bir erkek ilk cinsel iliskisini bir o... Yapmış bildigim kadarıyla o... Herseye izin vermez peki sonra evlendi ama acemi bilmiyor birsey peki buna bakiremi diycez hayır tabiki daha once yasamış
Soran+1 yılBende diyorum eğer iliskiye girmişse de acemi olabilir tek bir iliskide bir hayat kadınıyla yasamışsa hele onlar cok seye izin vermez diye biliyorum anlatabildim mı sonuc bakire degil
- +1 yıl
Bilmem hayat kadınları herşeye izin ver mez mi? Anlamdım konuyla ilgisini çok. Ama çok mu önemli bakire olup olmadığı. Hem bence hayat kadınlarına gitti ise daha çok deneyimi var demektir. Sana davranışlarından gene anlarsın. Kabul ediyorum bazı şeyler kişiye ve eğilimine göre değişir. Mesela ben deneyimli biriyim ama hala ön sevişmeyi çok uzatırım ve çeok severim. Birleşmeden daha çok keyif aldıgımı bile söyleyebilirim. Ama genede söylediğim şeyler ipucu verebilir. Bana kalırsa çok karıştırmayada gerek yok. Seviyorsan gerisi hikaye. Hem erkek için bakire kalmak çok zor. Çok farklı durumu.
Soran+1 yılBenim bildigim hayat kadınları sadece afedersin sok çıkar mis bilmiyprum oyle duydum zaten ben erkekler ilâda bakır olsun demiyorum çünkü erkekler kadınlar gibi değiller o konuda zayıflar himmm güzelmiş bilmiyorm ya ama tek diyeceğim insan dürüst olmalı
Soran+1 yılDün bir soru gördüm burada adam 3 konuşmuşlar sonra 1 yıl nişanlı tam evlenecekler ben bakire degilim demiş kız adamı bir girseydin yaa o kadar öptü bir duygu ki sdi gitsin hadi kimin altında yaymışsa onunla evlensin ve bırakmış kızı bence çoook haklı
Soran+1 yılAdamı gorseydin o kadar kötüydüki tlf çeviriyor pardon
Soran+1 yılNe anlaşılmıyor yazıyorum ya offf telefon ceviriyor sorabilirsin burdan
Soran+1 yılOl tamam
Soran+1 yılOk tamam
Anlaman imkansız gibi birşey.. ama bu zamanda kızların bakire olup olmadığıda anlaşılmıyor bu sitede çok gördüm sorularda kızlar bakireliğini kaybedip kızlık zarı diktiriyorlar.. Dünya çok kötüleşti artık sağlam kız bulunamaz oldu erkeklerde sütten çıkma ak kaşık değil tabikide ama eskiden kızlar böyle değildi...
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen şimdi nagmus diye birsey kalmamış
- +1 yıl
Harbiden kalmamış benim küçüklüğümde hatırlıyorum ki nişanlılar bile el ele falan tutuşmazdı bir süre sonra öpüşmeler başladı sonra sevgililer karı koca gibi yaşamaya başladı günahı kimsenin aklına bile gelmiyor sadece bozuldukları anlaşılmasın onlara yetiyor bide evlenmeden o işi yapmayanlar veya yapmayın diye tavsiye edenler ya gerikafalı oluyor ya kezban medeni olmak Ahlaksız olmak demek onlara göre galiba
Soran+1 yılEvet cok dogru konuştun eskide evlenince ne heyacanlar olurdu ama şimdi oyle degil bütün heyecanları onceden yaşıyorlar onun icin boşanmalar cok oluyor
- +1 yıl
Aynen öyle evliliğe yaşanacak bir şey bırakmıyorlar... ben 20 yıl sonrasını merak ediyorum ileride bu gidişle elbise diye bir şey kalmayacak ve isteyen istediğiyle sokağın ortasında veya herhangi bir yerde ilişkiye girer heralde ve normal bir durum kabul edilir toplumda... bunlar olacak ilerde
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Bence tamamen erkegin vicdanina ve dürüstlügüne bağlı..
315 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede tecrübe felan hikaye
Soran+1 yılAynen ya cok dogru
Soran+1 yılRica ederim ama dediklerin cok dogru yok haraketlerinden yok zamandan heps hikaye evet haklisin aynı şeyi kadinda yapar vicdan dürüstlüğe bağlıda galiba bu devirde oda biraz zor
Soran+1 yılEvet dürüstlük vicdan felan baya uzaklarda
Soran+1 yılNeden sordun
Soran+1 yılNasıl anlamadım
Soran+1 yıl:)) issallah çıkar umarım boyle düşündüğün icinde Tskrlr
Soran+1 yıl:) issallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılYinede bakir erkekle evlenecekseniz dikkatli olun bence :)))
www.itusozluk.com/.../...em-performansi_150622.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılHehehe superdi bak en iyi secmeseydim seni secerdim
- +1 yıl
:))
+1 yılerkeklerin bakirliği şöyle anlaşılır.. maşrafayı ılık suyla doldur içine biraz karbonat birazda nişasta karıştır suyun sonra kocan kim olacaksa artık onu ikna et çükünü o suya bandırmaya.. eğer ki su mavileşirse bakir kırmızılaşırsa bakir değildir. bilimsel olarak kanıtlandı bu.
22 Yorumla- +1 yıl
Peki cinsel ilişkiye girmeyip de kırmızı olursa ne sayılıyor?
- +1 yıl
bilmiyorum ben oltayı kurdum akşama tava yapcam onu bekliyorum..
kendisine sorarsın çok çok ama söyleyeceği şeyin doğruluk payı yok elbette , şöyle karşılıklı güven girer burada araya sonrası tamamen doğruluk meselesi ki yalan söylerse kendine yalan söyler ben böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProf. erkek dokunuşlarında daha bilinçlidir, bakir erkek zaten gördüğü anda aklı yerinden çıkar.
Prof. erkek uzun süre içeride kalabilir, bakir erkek ilk olduğu için o çabuk orgazm olur.
Prof. erkek pozisyonlarda seçici olur zaten görmüş geçirmiş, bakir erkek yeter ki gireyim der.10 YorumlaBir insanın dürüst olduğunu anlamak meseledir. Dürüst değilse bakir/bakire olması çok da değerli olmuyor. Sorarak anlayabilirsin bence
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin Buda cok zor
+1 yılanlaşılır. şöyle ki adam kızlarla konuşamayıp kızarıp, bozarıp, geveliyorsa, o adam bakirdir.
devamlı çavuşu tokatlamıştır :) bu kadar basit.13 Yorumla
Soran+1 yılBence saçma utangac erkek bakırmı saçma
- +1 yıl
erkekleri biraz daha tanırsan onların davranışlarından biçok şeyi analiz edersin
- +1 yıl
Hacı yorumların 10 numara ya hahaha :D
kızların bakire olduğu öpüşürken belli olur dudağını sıkan kız öpüşmemiş demektir öpüşmemiş kız azına başka birşeyde almadığına göre ohh yeahs
21 Yorumla
Soran+1 yıl:))) iyiydi :D
+1 yıl1-2 kere öp kokla eğer aleti kalkmıyosa bil ki bakir değildir..
21 Yorumla- +1 yıl
eksileyenler ufaklığa söz geçiremeyenlerden siz bir koşu gidip erken boşalıp gelin asdfghjk
Pipilerini ışığa tut, içinden geçen tel yoksa sahtedir.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:S.
kanka hipnoz edersin doğruları dinlersin waybe ne zeka var bende :P
03 Yorumla
Soran+1 yılSuper zekaya sahipsin
Soran+1 yılHayran kaldım
Yapmayan erkek yok denecek kadar azdır peşine düşüp öğrensen nolacak
029 Yorumla
Soran+1 yılHaha oldum ya peki yırtıanı ne yapcan
Soran+1 yılKonu. O degil ama... anlamak zaten herkez özgür kabul eden eder
Soran+1 yılYaa ama bir kere girmiş tecrubesixde olabilir ama buna bakire diyemeyiz
Soran+1 yılAma bakire degil
Soran+1 yılYok zaten benim icin önemli degil çünkü erkekler bayanlar gibi değildir o konuda Tskrlr etmiyorum ama normal karşılarım ama konu kabul degil herkez özgür bu konuda ama nasıl anlaşılır vicdan diycem oda bu devirde cok zor yanlız bayanlar konusunda onu dusunmuycem yani önemli bende kız onu ömrünü vereceği insanla yasamalı :)
Soran+1 yılBen evlendim ve esim bakır degildi sma ben bakirdim herseyi ilk onunla yasadım dogru duzgun birsey biliyordum gercekten ama il onun elini tuttum ilk onunla opustum belkide erken yasta oldugu içindi ama kac yasımda olursam olsaydım ilkimi ömrümü vereceğim kişiyle yasardim
Soran+1 yılDiyorum ya ilki ben ömrümü vereceğim kişiyle yasarım
Soran+1 yılAynı fikirdeyim o konuda erkekle i iyi yapıyor demiyorum ama normal o konuda zayıflar
Soran+1 yıl:)) biraz iradenizi koruyun engel olun :)
Soran+1 yılAnlıyorum sizi ya :) pipinize sahip çıkın ama salmayın çayıra bayıra kendi size ait plan yerde otlati. :)))
Soran+1 yılHehe yaz merak ettim
Soran+1 yılBak daha cok merak ettim
- +1 yıl
başka bir memlekete giden zengin bir adam güzel bir kadınla karşılaşır kadın onun altınlarını görünce göz koyar. Almak için bir şey düşünür. Sonra şöyle bir yol bulur adamla iddiaya girerler kadın adamın kendisini tutamayıp saldıracağını söyler eğer öyle yaparsa altınları kadına verecek. Adamda iradesinin güçlü olduğunu asla ona dokunmayacağını söyler. Gece ikisi de yatağa girerler adam kıza karışmamak için kendini kalın bir iple sımsıkı bağlar gecenin karanlığında da açamaz zaten. kız da çırılçıplak yatağa girmiş ikide bir vücuduun ona sürter ama çok tahrik olur ama yapabileceği bir şey yok. sonra kadın onun kendini bağladığıın fark eder bir bıçak getirip ipi koparır. İp kopunca adam kadının üstüne düşer sabaha kadar bir kaç posta atar. Sabah kadın altınlar ister adam hile yaptığını söyleyip vermez. Kadıya giderler uygun bir dille anlatmak için derler ki eşek sahibinin tarlasında otluyor ama yandaki tarlanın sahibi gelip eşeğin ipini koparıyor hayvanda doğal olarak diğer tarla da
Soran+1 yılHaaahaa cok güldüm yaaaaa iyiydi bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacağını açtığında manzara karşısında pipisi havalanmıyosa anlarsın :D
122 Yorumla
Soran+1 yılHaha havalanmsyan erkek yoktur hepsi bakir ozaman
Cevap sahibi+1 yılyok işte bazılarının ilk olunca şapşal şapşal bakıyo, napıyoduk la bu durumda diye :D ciddiyim var öyleleri ilk deneyiminde. birde çabuk boşalırsa ilk olma ihtimali var. ben daha sokmadan boşalmıştım ilkinde :)
Soran+1 yılHahahahaaaa Gerçekmi diyon
Cevap sahibi+1 yılevet. boşalınca elvis sönüyo ya kızın bakışı görmen lazımdı boynu büküldü garibimin :D
Soran+1 yılHakan peki özel degilsesevgilin felanmiydi yol hayat kadınımı
Soran+1 yılHahahaha Hakan oldu :S bu telefonun var ya :)
Cevap sahibi+1 yılsevgilim degildi, takılmaca hayatımda gitmedim hayat kadınına. bu arada hakan kim :D
Cevap sahibi+1 yılsevgilinin adı hakanmı yoksa :D
Soran+1 yılDedim ya tel çeviriyor hehe iyi iyi ne Gitcen :)
Cevap sahibi+1 yılbir ara adım geçecek sandım, ifşa olmayalım dimi şimdi :D
Soran+1 yılHehe bildim bildim tanıyorum seni dermisim ;P
Cevap sahibi+1 yılkonyalımısın sen :D
Soran+1 yılNereeee korktum neresinden
Cevap sahibi+1 yılsen konyalımıısn dedim be :D
Soran+1 yılSen
Cevap sahibi+1 yılewt :D
Soran+1 yılNeresi
Cevap sahibi+1 yılmerkez. zafer tarafı.
Soran+1 yılHimm
Cevap sahibi+1 yılsen neresindensin.
Soran+1 yılBosver
Cevap sahibi+1 yılhmm peki.
tecrübeye bakacan dicem de yapmaya başladıktan sonra öğrensen de ne değişir ki?
20 Yorumla
+1 yılO gun bakireyim diyip beze kan damlatip vajinayi silmis gibi yapip iste kan dese anlasilmaz rapor alirsa anlasilir
00 YorumlaPenisinin üstünde siyah nokta oluyor!
25 Yorumla
Soran+1 yılNeeee 😳😳😳😳
Soran+1 yılHaha ben Ffasti coktan geçtim kendim icin sormuyorum genel icin
Soran+1 yılHehe tabiki hayır
Yaparken titriyorsa bakirdir.
10 YorumlaAnlayamazsın :D anca heyecanından anlarsın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYol be bence oyle degil bir kere girmiş ve uzun bir zamandan sonra giren adamda heycanlanir
Bunu ancak tutunca anlarsın
112 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ama
Soran+1 yılHayır bunu uzun sure iliskiye girmeyen bir adamda da olur
Soran+1 yılBen katılmıyorum dediğine
Soran+1 yılBu elleme konusuna çünkü halen gec yapan biride oyle olur diyorum
Soran+1 yılBilmiyorum :/
Soran+1 yılBelkide öyledir
anlaşılmaz heralde dürüstlükte önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılOda bu devirde cok zor :/
Deligi bulamiyosa yapmamistir ;)) bu kadar basit
18 Yorumla
Soran+1 yıl;))
Soran+1 yılAramızda söylermiyim :))
Soran+1 yılAaaa tanıştık ya :-P
Soran+1 yılBen deryada sen kimdin dur dur dilimin ucunda
erkek eğer karakterliyse doğruyu söyler
01 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda o biraz zor
Kısaca anlaşılamaz.
Vicdana kalmış.010 Yorumla
Soran+1 yılOda cok uzaklarda
Soran+1 yılHayır soru kimin nasıl istediği degil şahsen benim icinde olmazdı ama bence erkek icin önemli oyle düşünüyorum kadın onu ömrüne vereceği erkekle yasamalı ama evlenipte ayrılmışsa sorun edilmemeli çünkü bunu biliyor benimerak ettigim nasıl anlaşılır vicdanı olan söyler ama çöl uzakta vicdan yani :)
Soran+1 yılYok benim icin önemli degil peki soylermisin sen bir erkek olarak
Soran+1 yılBana degil ılerde evleneceğim kişiye :))
Soran+1 yılEvlenecegin
Soran+1 yılHimmm çıkmaz issallah
+1 yılben bakireyim mesela.
inandınız mı?00 Yorumlaanında fışkırıyosa:)))
04 Yorumla
Soran+1 yılSes oyle san daha once iliskiye girmiş ve uzun zaman aradan sonra girende oyle olur
Soran+1 yılHaha göğüse dokunan her erkek hemen esas duruşa geçer hepsi bakır mı :)
erkek çok relax olursa o an anlaşılır :P
00 Yorumlaoda o işi yaparkenki hareketleri belli eder
00 YorumlaKonuşmalarından anlarsın o konuya girince :)
00 YorumlaAnlayamazsınız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlamazsin.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım