Anneme dediklerimde sizce haklı mıyım? Ve bana kırılmış mıdır?

Babamla annemin seks hayatını biliyorum.
Bız bu durumları cok acık olmayacak sekılde bırlıkte oturur konusuruz.
Babam annemden sıkayetcıymısn annemı odada cıplak goruyormus yapmak ıstıyormus ama annem ızın vermıyormus. bende babama belkı canı sıkkındır su an hava sıcak canı ıstemıyodur fazla üstüne gitme dedim. biraz oksa sev canını cektir aa ne bıleyım baba yaa dedim üstüne gitme kadının dedim.. sen nerden bılıyosun bunları deid hem soruyosun hem nerden bılıyosun dıyosun dedım net dıye bısıy var herhalde dedım gecıstırdım neyse..
Annemle bu aksam konusduk
Babam nerde dedım dısarda kadınlarladır dedi.
nıye suphenmı var kıskanıyomusun bı kadınla yatsa hosuna gıdermı adam gec saatlere kadar calısıyo eve gelıyo senı cıplak goruyo canı cekıyo en vermıyosun basım agrıyo felan deyıp cekılıyosun adama vermessen tabı aldatır karısıysan aldatmasını ıstemıyorsan verceksın dedim yoksa aldatılırsın yasa basa bakmaz bu erkekler o senın delık varya ona bakarlar dedım sonra yuzu asıldıı vermıycem lan vermıycem dıye bagırdı banaa sakın ol gerceklerı soluyorum anne nette o kdr sey okuyoruz bosanma sebebleri cınsellık oluyo sende bıraz anlayısslı olsan ne olur dedım bana babanımı savunuyosun dıyo
ne yapsam bılemedim yaa
sureklı aralarını ben yapıyorum ortamlarını ben ayarlıyorum abımle ablamı dısarıya yolluyorum ben evde oluyorum babam eve gelunce yemek felan hzırluyorm cay demlıyorum annemle babamı cagırıyorm otryoz shbed edmelerını saglyrm neyse sız bas basa kalın belkı ozlemıssınızdır dıyorumm ama annem kendını cekıyor. s. s
Güncellemeler
+1 yıl
babamada acıyorum annemede acaba anneme babam bırseymı yapdıda ıstemıyor dıyorum soruyorum anneme bısı yok dıyor. s ee babamında ıhtıyacı bı kız olarak babamın yanındayım onu savunabılıyorum bu durumda.
Anneme dediklerimde sizce haklı mıyım? Ve bana kırılmış mıdır?