Öncelikle Görüşlerinizi saygı çevresinde yaparsanız mutlu olurum.
Annem İle Babam bundan 7 yıl önce yani ben 13 yaşında iken boşandılar.
annemle beraber yaşıyorum ama babamlada sürekli iletişim içindeyim.
Annem 38 yaşında
1-2 yıldır eve haftada 2-3 gün geç geliyordu bende onu dün takip ettim.
Herzamanki oldugu gibi sabah işe gitti bende çıkış saatinden 1 saat once şirketin önünde oldum. Beni aradı ve geç kalacagını söyledi. ardından şirketden çıktı ve bir adamla otelin önünde buluşup otelde bir odaya girdiler. bundan 1.5 saat sonra otelden çıktılar bende hızla eve gittim. annem benden sonra geldiginde çok mutluydu (geç geldiginde hep mutlu oluyor zaten)
benim tahminim oadam annemim seks partneri galiba bundan öncede bu tip olaylarda karşılaştım şehırdışına falan gittigmde ben yokken annemin ben yokken eve birilerini aldıgını hissetmiştim
ayrıca annem yasmin denilen dogum kontrol hapınıda kullanıyor.
Sizce sezgilerimde haklımıyım eger haklıysam bunu anneme söylemelimiyim yani bunu benden gizli yapmaması gerektigini falan?
Annem İle Babam bundan 7 yıl önce yani ben 13 yaşında iken boşandılar.
annemle beraber yaşıyorum ama babamlada sürekli iletişim içindeyim.
Annem 38 yaşında
1-2 yıldır eve haftada 2-3 gün geç geliyordu bende onu dün takip ettim.
Herzamanki oldugu gibi sabah işe gitti bende çıkış saatinden 1 saat once şirketin önünde oldum. Beni aradı ve geç kalacagını söyledi. ardından şirketden çıktı ve bir adamla otelin önünde buluşup otelde bir odaya girdiler. bundan 1.5 saat sonra otelden çıktılar bende hızla eve gittim. annem benden sonra geldiginde çok mutluydu (geç geldiginde hep mutlu oluyor zaten)
benim tahminim oadam annemim seks partneri galiba bundan öncede bu tip olaylarda karşılaştım şehırdışına falan gittigmde ben yokken annemin ben yokken eve birilerini aldıgını hissetmiştim
ayrıca annem yasmin denilen dogum kontrol hapınıda kullanıyor.
Sizce sezgilerimde haklımıyım eger haklıysam bunu anneme söylemelimiyim yani bunu benden gizli yapmaması gerektigini falan?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer