Hani taş gibi hatun terimi vardır ya.
Sert vücutlu bir kadını mı yoksa yumuşak vücutlu bir kadını tercih edersiniz? :)
Sert vücutlu bir kadını mı yoksa yumuşak vücutlu bir kadını tercih edersiniz? :)
Sertlik erkeğe özgüdür, yumuşaklık kadına.
Kaslı olan, sert olan erkek olmalı. Taş gibi tabiri sadece bir tabir. Yoksa erkeklerinde kaslı kızlardan hoşlandığını sanmıyorum. Kadının kıvrımlı hatları, yumuşacık teni daha çok çekecektir erkekleri. Taş gibilikten kasıt ise formda olması, sarkık, kilolu filan olmaması bence.
Ama soru güzel sevdim :)) +5 yıldız
canım yumuşak olacak ki partnerin tuttuğunda eline birşey gelsin... ama sert olursa tutmaya çalıştıgın da yada sıktıgında çok cnn acır :D:D yumuşak :D olsun
Aslında taş gibi hatundan kasıt body sporu yapıp kas geliştiren bayan demek değildir. Ortalama 1.65-1.70 boya sahip, streç kot giymiş, ince belli, hafif ayva göbekli, sıkı vücutlu, sağı solu lömbür lömbür sallanmayan jennifer Lopez kalçalı, üzerindeki tişörtün altındaki göğüsler diri ve fırlayacak gibiyse işte benim taş gibi hatun anlayışım budur. :)
Balık etli kadını severim, kilolu olmasın. Kendini sevdiren kadında vücuda da gerek yok esasında. Bir kadın boynuma yüzünü yasladı mı hedefe kilitlendim demektir :)
Cevap
21Cevap
burada taş gibiden kasıt, kas değil, vücudun diri ve dolgun durması gereken yerlerinin (göğüs, kalça, baldır) diri ve dolgun olmasıdır. tanrı iki ırk kadına ciddi bir kıyak yapmıştır. latin ve türkler. peki neden latinler dünyaca meşhur kalçalara sahiptir? çünkü, nasıl ki güzel bir resim güzel bir çerçeve daha güzel gösterirse, düz bir karın ve ince bel de, kalçayı daha güzel gösteren şık bir çerçevedir.
sert derken vücut çalışmış,halterci tiplemesinden bahsediyorsanız, ben hiç hoşlanmıyorum...yumuşak vücut derkende; sağı solu sarkmışlardanda hoşlanmam...sonuç olarak, kadınsı özellikleri ön planda olan, bakımlı ama birazda sıkı vücudu bulunan,göbeksiz bir kadın her zaman çekicidir...
hafif yumusak vucut daha cekici kadinlar da ama yag değil, purussuz tenin altindaki yumusakliklari belli bolgelerde iyidir
Ne patates püresi gibi olsun ne de mermer gibi. Poponun sıkı olması hoşuma gider. Memeler diri olacak, sert değil. Bel de aynı şekilde. İyidir böylesi.
yumuşak yuvvarlak hatların olması lazım. ama kalça geniş çıkık ve sıkı olmalı bence.
şöyle bir ayarda olmalı
yumuşak [----(-)--------------] sert
Yumusak ve kadife gibi :) Basenleri geniş kalçaları büyük olursa mükemmel oluyor.
kesinlikle sıkı vücutlular diyorum... atletik ve sportif...
görsel olarak zayıf kızlar daha hoş görünüyor fakat sekste ikisinin de tadı farklı..
sadece vücut olarak konuşmak yeterli değil,kadın libidosu yüksek vecinselliği sevecek önce,vüvut tipi taş veya yumuşak yada balık etli olabilir
kendi adıma konuşayım ben yumuşak, dolgun, hafif balık etli severim :) kıvrımlı(curvy) bir bedeni olması da önemli :) ama çok kilolu da olmasın, mesela 170 boya 60-65 kilo olsun.
Taş gibi olsa hayır demem ama yumuşak vücutlu tercihimdir yani.
bence yumuşak narin olmalı hafif zayıf balık etlide kabul :) ama hiçbişey aşırıya kaçmasın :))
sert olur, yumuşak olur, ama jöle veya muhallebi kıvamında asla olmaz. Küçümsenemeyecek kadar çok var etrafta çünkü böyle kıvamdan.
Görsel güzellik için söylenir kas için değil
yumuşacık pamuk gibi =)
hepsi makuldür :D
Benim için faretmez önemli olan uyum bence..
taş gibi olacak tabi ama kaslı falan değil.
yumuşak hafif göbekli etine dolgun
diri sert ve dokunulduğunda şarap gibi bir ten...
Fergie gibi bi hatunda olabilir hani :p
Kimine sert yakışır.Kimine yumuşak fark etmez.
Yumuşak vucut ama sarkık olmayacak
Yumuşak olmalı biraz
pomuk gibi olucak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar