- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılBebek gibi konuşanlara ayıp olmuş ama biraz. Bazılarının gerçekten konuşması öyle hiç şımarık hareketini görmedim. Seksilik için bir bakış, bir dudak hareketi bile yeter bazen çok detaya lüzum kalmadan.
16 Yorumla- +1 yıl
Medan konuşması bebek gibi olan şımarık kadınlar itici dedim. Yani bunu bilinçli yapanlar yoksa benimde ses tonum çocuksu. Bunu bilinçi yapan ayhh askhımm yhaaa şok ösledimm gibi konuşanlardan bahsediyorum. 🤦♀️
- +1 yıl
Sesli anlatsan anlayamadım ben tam olarak.😅
- +1 yıl
Hahahah 😂 yeni bir ilişkiden çıktım 😂😂😂😂😂 buna dönmesin şimdi
- +1 yıl
Yok ya sana demem öyle adfv
- +1 yıl
😂😂 Sağol ya
- +1 yıl
Konuyu anlasam sağolurdum hani.
En İyi Cevaplar
Görüşlerde her ne kadar ciddi kadın tercih edilsede; Türk erkeğinin en sevdiği kadın tiplemesidir, şımarık kadın tanımlaması. Çünkü çözülmesi kolaydır. Türk erkeğinin çoğunluğu kolayın peşinde koşar, ciddi kadınlar sır perdesi niteliğindedir; bir süre dikkat çeker sonrada çözülemeyince vazgeçer döner erkek. Hani tam hazineye ulaşmışken, dönülmesi erkeğe kaybettirir aslında.
Ben dozunda şımarıklıktan yanayım, kadının ruhu işveli, nazlı olmalı. Tabi bunu cıvıtıncada çekilmez oluyorlar.20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her iki halini de sadece bana gösteriyorsa o zaman benim için en güzelidir.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğime şımarık, dışarıya ağır başlı olurum.
43 Yorumla- +1 yıl
Örnek yorum bu olması gerekir
- +1 yıl
@uygunomer27 Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Keşke sevgilim olacak kişide sizin gibi düşünse...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılZeki kadın seksidir.
20 Yorumla
+1 yıliste buyuzden bize karşı cins deniyor. Kadinlar ciddi agirbasli olgun erkek arar. erkekler ise bebeksi simarik fingirdek kadin arar. Zaten sizin hosunuza gitse erkeklerin hosuna gitmezdi emin olun. Sizin icin fingirdek erkek nekadar iticiyse erkekler icin ciddi kadin erkeksi oldugu icin itici gelir.
10 YorumlaAğırbaşlı görünen kadının duygularına ve kendisine dokunmayı başardığında sımsıcak bir kadın görürsün ve dokunduğun an yakar öyle tutkuludur, şımarık kadın yatakta ay of filandır. Ağırbaşlı görünen kadın severim, çünkü onun içinde deli dolu bir kız var.
10 Yorumla
+1 yılAgir başlı olan kadinlar daha cekici ya ben simarik kadinlari oldum olasi sevmedim
Ha bana ayri simarir arada o başka :)10 Yorumla
+1 yılİçimden geldiği gibi davranıyorum ve genelde sesim nedeniyle çocuksu/şımarık izlenimi verebiliyorum. Rol yaptığım yok ama. Bence rol yapmayan kadın en çekicisi. Erkekler anlamayabilir ama çoğu kadın rol yapanı fark ediyor bence.
30 Yorumla
+1 yılAğır başlı kadın kimin ilgisini çekmesi gerektiğini bildiği için ilgi çekmek istemez. Yoksa ağır başlı kadının da içinde şımarık bir kadın vardır. Sadece yerine göre davranmayı tercih ediyor.
40 Yorumla
+1 yılYerine göre sevdiğini mutlu etmek için bir şeyler yapmaya çalışan kadın benim gözümde seksidir şımarık kadının sevdiği yoktur şımarık kadın geçmişiyle yaşar şu an da ise önüne gelene cinselliğini kullanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence ikisi de değil. Aurası olan, zeki ve öz güvenli kadın, seksi kadındır.
60 Yorumla Bebek gibi konuşan kadınları çekici bulduğumuzu size kim söyledi ki? 🤔 tüm erkekler bebek gibi konuşan kadınlardan nefret eder.
ağır başlı kadınlar baş tacı 😎10 Yorumla
Adam haklı.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre şımarık olursa sorun olmaz. Ama çocuksu şekilde konuşursa onu ana okuluna yazdırıp kendime büyük birini bulurum.
10 Yorumla
+1 yılbana göre ikiside dozunda olan kadındır. ne çok şımarık nede çok ağır başlı. aradaki ince çizgiyi tutturabilen birisi karşı konulmazdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılağır başlı ama yerinde işevesini cilvesini de bilen kadın daha sexidir. bunu bi sabiti yok bence yerine göre davranan kadın diyeyim
10 Yorumla
+1 yılAğır başlı biri olarak sevdiğime şımarık olurum. Yani aradaki dengeyi koruyabilen seksidir.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağır başlı zerafetli kadın. Gerçek tutku bunlarda oluyor.
20 Yorumla
+1 yılAğır başlısı daha iyi. Şımarıklık yerine ve zamana göre tadında olsa yeterli.
20 YorumlaYatak odasındaki kadınla dışardaki kadın farklıdır bir tutmamak gerek olgun ağırbaşlı bir kadın odasından içeri girdiğinde başka biri olabilir bunuda sadece partnerinin görmesi tutkuyu arttırır özel hissettirir🙄
00 Yorumla
+1 yılHerkes şimdi ağır başlı der ama hepsi şımarıkların peşinden koşar
10 Yorumla
+1 yılTabii ki de ağır başlı nerede nasıl davranacağını bilen, olgun kadınlar var mı onlardan güzeli :p
10 Yorumla
+1 yılağır başlı kadın evlilik yapılacak kadındır ama maalesef o kadınlar yok artık
10 YorumlaBebek gibi konuşan kadınları pek hoş bulmuyorum ama u onları fiziksel olarak çirkin yapmıyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Ağır başlı bir Kadın tamamen Asil bir Kadındır.
Şımarıkta bahar juandan işte10 YorumlaBunlarla seksiliği buluşturamadım malesef , kendini bilen kadın seksidir bence
10 Yorumla
+1 yılNerde nasil davranmasi gerektigini bilen zeki kadin
10 YorumlaBen ağırbaşlı kadın seviyorum bana daha çekici ve cazip geliyor 😊😊
10 YorumlaSeksilik Aura ile alakalıdır. Ne giyim ne de davranışla alakası oldugunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne güzel soru sormuşsun öyle sen :D
şımarık kadını uzun ilişkide tercih ederim,
ağır başlı kadını ise hiçbir şekilde şımarık kadına kısa ilişkilerde tercih etmem10 Yorumla
+1 yılSeksilik simarik ya da agir başlı diye ayrilmaz ki herkes seksi olabilir istediginde
10 YorumlaYerine göre değişir. Fantezi dünyam o an hangisini arzu ediyorsa...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılAĞIR BAŞLI KADIN SEKSİ DEĞİL EFENDİDİR EVLENİLİR O KADINLA...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. Konuşurken ağırbaşlı olgun mantıklı olsun ama özel hayatta cilveli işveli olsun
10 YorumlaAğır başlı olan seksilikten değil ama tercihim hep o yönde olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkişindende sexilik cıkabilir ama ciddi ilişki dersen agır başlı ksdın
10 Yorumla
+1 yılAğır başlı kız nasıl seksi olsun yaw :// ama kendine has bir çekim tarzı var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. sanki şımarık dah seksi gibi öteki ne öyle şirket toplantısı gibi
10 Yorumla
+1 yılDışarda ağır başlı , sevdiğinin yanında zaman zaman şımarabilen tercihimdir.
10 Yorumla
+1 yılŞımartılmamış kadın hepsinden çekici. Seksi olmayabilir, çekici olması kafi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dışarıda ağır, olgun kadın olup, evde kediye dönen kadın 1-0 öndedir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBebek gibi konuşmadan yatakta şımarmayı bilen kadın seksidir..
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Tabiki ağır başlı kadınlar. Onlar bu pilli bebekler gibi çıt kırıldım olmaz yatakta, daha vahşi, daha istekli ne istediğini bilen olarak düşünüyorum. O plaza ağızlı kızlar da kanser eder adamı 😅😅😅
00 Yorumla
+1 yılİkisinin harmanlanmış hali en güzeli. Ayrıca bebek gibi konuşan kadınları sexy bulan bi erkeğin olduğunu sanmıyorum. Sadece sana değil herkese iticidir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde nasıl davranması gerektiğini bilen kadın diyorum ben. Evinde cilveli dışarda eğlenceli ama daha ağır olan kadın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğır başlı adı üstünde, seks istemiyo olur onlar genelde. Seks isteyen daha seksi gelir her zaman :))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Malum sözdür ;
Sokakta hanımefendi
Mutfakta aşçı
Yatak odasında cilveli (istediği şımarıklığı yapabilir) 😃10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ağırbaşlı. Tabii yeri gelince küçük şımarıklıklar olabilir.
20 Yorumla
+1 yılAğır başlı ama neşeli mahkeme duvarı kadınlardan nefret ederim
10 Yorumla
+1 yılAğır başlı, olgun, ciddi kadınlar daha çekici geliyor...
10 Yorumla
+1 yıl=) bence ortası idealdir :D
10 YorumlaYerinde ne yapacağını bilen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAgir basli kadin nerde ne yaapacagini nasil duracagini bilir
10 Yorumla Şımarık kadın seksidir. ağırbaşlı kadın daha iyi seks yapar
10 Yorumlaİkisinin tam ortası 🔥
10 YorumlaYerine ve ortamın gerektirdiğine göre hareket eden kadın
10 Yorumla
+1 yılYerine gore 2li iliskimizde ufaktefek simariklik olur ama genelde insanlara karşı ağır başlı olması daha iyi
10 Yorumla
+1 yılBence ortası olmalı ne çok şimarık ne de çok ağırbaşlı olmalı. çok şimarık kadınlarla konuşurken çocukla konuşuyormuş gibi hissediyorum ama çok ağırbaşlı kadınlarla ise çok fazla eğlenemiyorsun. Bu yüzden gerektiği yerde gerektiği gibi olmalı.
00 YorumlaUmrumda bile değil nasıl olduğum nasıl göründüğüm
51 Yorumla- +1 yıl
İyi ol sakin ol
+1 yılHatunluk asaletten gelir, asil duruş tavır diksiyon
bunları tamamlayıcı, imrenilesi bir hatun olmalı 😁00 YorumlaAğır başlı bir kadın daha iyi şımarık kadının kaprisleri çekilmez
10 Yorumla
+1 yılTabikide agır olucak oteki turlusunu birak koluma takip gezdirmem o ne oyle
10 YorumlaKesinlikle ağır başlı kadın diyorum. Şımarık kadınlar biraz itici oluyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar