Cinsel Yaşam Şımarık kadın mı, ağır başlı kadın mı daha seksidir? (Sayfa 2) Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Şımarık kadın mı, ağır başlı kadın mı daha seksidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı. Şımarık kadın daha seksi 1 0 Yorumla
demet1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl ağır başlı kadın sır doludur. sırlar da çözülmek ister. 4 1 Yorumla 00_blacksea_00 +1 yıl Bencede ağır başlı Yorumla
XRedSonjaX Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Hem şımarık hem ağır başlıyım yerine göre 3 1 Yorumla 8uu7jju4ew +1 yıl Yerleri soyle Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şımarık kadnla sevişmek daha zevkli olur , çünkü ona sert davranmak hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı. Kaşar kadın sevmem yerıne göre şımarabılır ama 2 0 Yorumla
Midezolamm Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Nerde nasil davranacigini bilen kadin. 2 0 Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bebek gibi konuşmayan şımarıklardanım. 😎😎 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. şımarık seviyorlar 2 0 Yorumla
Good-_Bad Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aman saçı uzun olsunda orta yol bulunur hep 😂 1 9 Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Saçı uzun olanın aklı kısa olurmuş bad 😂 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😂 Kılda keramet olsa ohoo Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Iyyy pisleşme🙄 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😂 Can yücelin bir sözü var çok severim başka naıl anlatılır ki Yorumla Good-_Bad +1 yıl Bana diyosun ama maşallah neyi ima etsem biliyorsun 😂 Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl 😂 Seni çözdüm artık neyi ima ettiğini anlıyorum Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😂😂 Benim bildiklerimden fazlasını bilmiyorsun yani ölemi Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Hayır senin eline kimse su dökemez 🤦♀️ Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😂 Göğsüm kabardı resmen aman allahım senden böyle güzel laflar duymak ne büyük onur Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Agir başlı, sadece ait olduğuna şımaran 1 0 Yorumla
nakres1979 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Kadın dediğin ağır başlı olacak 1 0 Yorumla
Bekes35 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Bunun yanında görünüşte önemli 1 0 Yorumla
1-JessicaRabbit Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Yerine göre davranan özgüvenli kadın seksidir 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı. Ciddi olursa dhaa çekici geliyor açıkçası 1 0 Yorumla
xxx3di5xxx Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 43% +1 yıl Şımarık kadın her zaman ilgi çekicidir. 1 0 Yorumla
Jholan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağır başlı kadın iyidir. 1 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadinligini kullânmayi bilen 1 0 Yorumla
orbital-e1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Şöyle at gibi kadın olsun da farketmez bana 😂😂 1 5 Yorumla orbital-e1 +1 yıl mesaj atamıyorum öyle misin acaba merak ettim bak 😂 Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Yok ben midilliyim 😂 yahu at gibi olsam ne yapacaksın olmasam ne yapacaksın be kardeşim. Yorumla orbital-e1 +1 yıl 😂😂 valla çok şey değişir. Ki benim için baya değişir... Kapıda bırakma içeri alır mısın artık Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Sen bence işine bakar mısın artık :) git at kaplan aslan flan kovala iyi akşamlar Yorumla orbital-e1 +1 yıl pehhh Yorumla
YalnızlığınSenfonisi Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ağzını yaya yaya konuşmasın yeter 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bebek gibi konuşan şımarık kadınları s. ke s. ke olduresim geliyor 0 0 Yorumla
pogbaaa Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Ağır başlı kadın seksi olmaz ki 0 0 Yorumla
emziksizkedi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Seksilik bu ikisi ile de ilgili değil. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence simarinca daha seksi oluyoruz ☺️☺️🤭 3 1 Yorumla xxx3di5xxx +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşğır kadın 1 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Simarik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Şımarık kadın daha seksi
ağır başlı kadın sır doludur. sırlar da çözülmek ister.
Bencede ağır başlı
Hem şımarık hem ağır başlıyım yerine göre
Yerleri soyle
Şımarık kadnla sevişmek daha zevkli olur , çünkü ona sert davranmak hoşuma gidiyor
Kaşar kadın sevmem yerıne göre şımarabılır ama
Kadın olsun yeter falan derler bence
Nerde nasil davranacigini bilen kadin.
Bebek gibi konuşmayan şımarıklardanım. 😎😎
şımarık seviyorlar
Bu soruyu sorulmamış kabul ediyorum. Azgın kadın tabi ki :D
Aman saçı uzun olsunda orta yol bulunur hep 😂
Saçı uzun olanın aklı kısa olurmuş bad 😂
😂 Kılda keramet olsa ohoo
Iyyy pisleşme🙄
😂 Can yücelin bir sözü var çok severim başka naıl anlatılır ki
Bana diyosun ama maşallah neyi ima etsem biliyorsun 😂
😂 Seni çözdüm artık neyi ima ettiğini anlıyorum
😂😂 Benim bildiklerimden fazlasını bilmiyorsun yani ölemi
Hayır senin eline kimse su dökemez 🤦♀️
😂 Göğsüm kabardı resmen aman allahım senden böyle güzel laflar duymak ne büyük onur
Şımarık kadın çekemem olgun olmalı
Agir başlı, sadece ait olduğuna şımaran
Şımarık kadınlar 👎🏻
Ağırbaşlı sessiz sakin ve uyumlu
Kadın dediğin ağır başlı olacak
Hepsinden biraz olcak
hatun dediğin ağır başlı olmalı
Bunun yanında görünüşte önemli
Şımarık kadın çok tahrik edici
Yerine göre davranan özgüvenli kadın seksidir
Ciddi olursa dhaa çekici geliyor açıkçası
Şımarık kadın her zaman ilgi çekicidir.
Şımarık kadın daha sexidir
Ağırbaşlı kadın daha seksidir
Ağır başlı kadın iyidir.
Kadinligini kullânmayi bilen
Şöyle at gibi kadın olsun da farketmez bana 😂😂
mesaj atamıyorum öyle misin acaba merak ettim bak 😂
Yok ben midilliyim 😂 yahu at gibi olsam ne yapacaksın olmasam ne yapacaksın be kardeşim.
😂😂 valla çok şey değişir. Ki benim için baya değişir... Kapıda bırakma içeri alır mısın artık
Sen bence işine bakar mısın artık :) git at kaplan aslan flan kovala iyi akşamlar
pehhh
Ağzını yaya yaya konuşmasın yeter
Ağır başlı kadın seksi olmaz ;)
Bebek gibi konuşan şımarık kadınları s. ke s. ke olduresim geliyor
Şımarık tercih ederim
nerede hangisi olacağını bilen kadın..
Ağır başlı kadin daha tahrik edicidir.
Erkeklerin gözünden bakmak gerek
Ağır başlı kadın seksi olmaz ki
Seksilik bu ikisi ile de ilgili değil.
Bence simarinca daha seksi oluyoruz ☺️☺️🤭
Kesinlikle