o esnada temas istenmemesi gibi. Hatta o an öpmeye bile.
deneyimlilerden yorum bekliyorum.
teşekkürler.
deneyimlilerden yorum bekliyorum.
teşekkürler.
Orgazma yakınlaştıkça giriş çıkışın hızlanması istenir. Orgazm sırasında aniden durur penisin çıkmasına oynatmaya ileri geri hareketlere izin verilmez izlenimlerde bulunulur. Sarılma, sıkma, tırmalama, ısırma, çığlık atma, gülme, ağlama, gözlerin şaşılaşması titreme, kasılma vajinanın aşırı hassaslaşması acıması 1-2 dakika dokunulmaya izin verilmemesi ya da bayanın kendini cenin pozisyona getirmesi
Hassaslaşma var saydıkların arasında.
yani çok duyarlı oluyor vajina acıyor kendi bile dokunamıyor
oral da da aynı mı bu durum?
sen tam olarak ne istiyorsun
orgazm yaşaman için sevip aşık olduğun biri olması lazım yeni tanıştığın ya da normal arkadaş olmaz duygusal bağ şart erkeğin sana duygusal yaklaşması lazım seks esnasında aynı anda romantik ve edepsiz kelimeler söylüyordum konuşuyordum sürekli orgazmı sağlayan bunlar çok özen istiyo duygusal olarak rahat olman lazım senin tecrübeli olmalı partnerin
oralda orgazm da, orgazm sayılır mı?
yapabilirsen olur beyninin uyuşmasıda sadece sevdiğin insanla olur herkesle yaşayamazsın bunları
sevmediğim insan olsa kocam olmazdı:)
zamanla duyguların değişirse O sana duygusal yaklaşmazsa hoşuna giden kelimeler fısıldamazsa ellerini vücudunu iyi kullanmazsa farklı pozisyonlar kıyafetler parfüm kokusu saygı rahat bir yatak müzik bunları yapmazsa sen orgazm olamazsın kız arkadaşıma hiç beklemediği anin giriş çıkış yapmıştım hayatımda bu kadar hızlı boşalmamıştım dedi tecrübeli biri olduğu halde en çok ilkleri sen yaşattın dedi
karşılıklı hislerle alakalı tabiki de.
e sevgi saygı sürekli yenileyeceksiniz kendinizi güncellenme şart
siz evli misiniz?
hayır bekarım zor severim onun için kaldım böyle
ben kadarda zor sevemezsiniz vesselam:)
herkesin ölçüsü farklıdır tabi ki
Teşekkür ederim
rica ederim:(
Bazi bayanlar bosalma sonrasi veya aninda pismanlik veya anti patik olurlar bu normal degildir.
Pisikiyatriden destek alinabilir.
Yoksa omru boyunca isteksizlik yasayacaktir.
O anlık hisle devam etsem adamı terk ederim nefret ederim ardından bir şey densin temas etsin bir on dakika ölü taklidi yapsa makbule geçer.
niye böyleyiz bacım?
Bilmiyorum ama şunu biliyorumki o hiç öyle değil bence o da öyle olsun yatıp uyuyalım :D
aynen. iç sesim misin nesin:)
sana sormak lazım. sende bayansın daha doğrusu bayan profilli erkeksin. Allahın beyin garibanı işte :))
ya dediğin tamamen yalansa o zaman gariban kim olacak?
Cevap
19Cevap
Hissettigin sey zaten icgüdüsel birsey olup bütün insanlarda durum aynidir , tartismaya gerek yok..
ben hassaslaşanı daha görmedim, baya bildiğin başka bişey oluyosun o an gözün bişey görmüyor çünkü o an nirvanaya doğru çıkıyosun ;)
o an dokunulmalarında hassasiyet olmuyor mu?
yok olmuyor aksine o an daha çok dokunulmak istiyor..
o an temas istenmemesi çok rastlanılmıyor desene.
temas istenmese başladığı gibi biter zaten.. Düşünsene seni biri dudaklarından başlıyor öpmeye dudaklardan boynuna ensene derken sen hiçbir şey hissetmiyorsun, tiksinir o an bırakırsın dimi.. Ama işte insan oğlu fena bir şey bu ön sevişme seks denen şey :)
genel süreci kast etmedim ki tam org. anında hassasiyetten bahs ettim.
hmm.. benim kız arkadaşım vardı yaa öyle, org. olurken ona dokunmamı, öpmemi, ya da o an içindeysem bile kımıldamamdan rahatsız oluyordu.. İçindeyim kendine gelmesini bekliyordum o şekilde, dokunmuyordum hiçbirşey yapmıyordum ama kendine geldikten sonra acısını çıkarıyordum :))
üstte iken nasıldı aynı mı yine?
üstte olmayı sevmiyodu ki :// üstte olduğunda beni tatmin ediyodu sonra tekrar altıma yatıyodu hadi sıra bende diyodu :)
misyonerde nasıl oluyordu? ben hiç olamam.
yahu ne misyoneri hatun yatmaktan, üstüne almaktan başka bişey yapmıyordu ki :// ben her şeye açığım, her pozisyonda yeter ki tek tip olmasın.. Sen neyi hiç yapamazsın? En sevdiğin pozisyon ne?
İnsandan insana değişiyor aslında. Bazıları senin uzak durmanı isterken bazıları sarılıyor , kasılıyor , öpüyor falan. Değişiyor yani.
evet gerçek orgazm sırasında hassalaşıyorlar özellikle göğüslere dokunurken
öpülmeye bile hassasiyet olabilir mi?
dudağınıydı dediğim.
gariplik bende o halde.
burdan yazabilirsin.
çok detaya girmeden yazayım.
tam orgazm anında temas olmasını hiç istemiyorum. dudağıma bile. bu ne derece normal?
doruk da olunca mı dokunulsun istenmez:)
kadın neden taklit yasınki, erkek anlar zaten kasılma olmadığından yutturamazlar ki:)
o an tüm hücreler iptal zaten.
birde şu hassasiyeti aşabilsem:)
Aynen orgazm oldummu dokunulmasini istemem uzun sure degil 1 2 dk bir şey oluyor kuş gb hafiflesiyorum
1 dk aynen. sonra fark etmiyor.
Evet
üstte ikende durum değişmiyor değil mi?
Evet değişmiyor hemen yana atlıyorum ayaklarımı topuyorum karnıma koyc nerdeyse ama sonra tekrar
o an için evet. birde ne kadar sürede üstte oluyorsun?
Her tarafı yalayıp emene kadar
süre olarak sordum anım ya, ne yaptığını değil:)
:))) bende kolaylık olsun hesapla dedim güldüm valla :))
ama bu değişir ki. kimde on dk dır kimde 1 saat bacım:)
Evet biz buna 30 40 dk diyelim ama aralarda değişiyor
çok değil mi ya? sırf üstte olduğun süre mi bu ben onu sormuştum. ne kadar sürede üstte olabiliyorsun bacım.
Dedimbu arada sabretmez ayı beni yere atar ama ben yine çıkarım üste üsteki isim bitmemiştir :)) oyle hesap ediyorum
kocana ayı mı dedin bacım duymasın amannn:))
Hakkediyor ;)))
O an denir de genel olarak gıyabında deme bacım ya:) O esnada daha fazlasını da desen gider:))
göğüs uçlarında böyle gıdıklanma gibi bir his oluyor ve vajinanda hassaslaşıyor değilmi
yoo sadece kasılır orgazm oluyorsa tabi cakma orgazm değilse :D
o anda kendi haline bırakılmak istendiklerini biliyorum sadece
Kadının kendi bencilligi işte. Sonra da erkege söylerler
Tüylerinin diken diken olması geçince dokunulabiliyor..
orgazm olurken rahatsız edilmeyi sevmem.
keşke olabilsem de hassaslaşsa
nerdeee şansılsın
evli misin canım?
evt
yeni mi evlisin canım ne kadar oldu?
ağlıyolar bide yaa off
o ayrı. ana konu temas ama dikkat et soruda.
ben mi anormalim ya.
o an hiç temas istemiyorum.
kıtlıyor adamı ve bogarcasına opuyor
kısa bir süre öyle oluyor sanırım
değişir canım kimi vahşi kimi hassas olur
10 dakka sigara molası vermeli her 2 taraf :)
Onun gibi bir şeyler oluyor
öyle olmuyor hassalık ya dibini gör diyen çok:D
Ben dokunurm anlamam hassaslik filan :)
Aynen öyle çok güzel olur
Hepsi daha cok opusmek isterdi ama yiycek gibi:)
o esnada mı?
Evet tam orgazm aninda
olmayanlarda var demek ki. misyonerde mi bu dediğin gibi oluyor?
Evet doggyde opemez zaten :))
üstteyi kast ettim. o anda temas istenmem olmuyor mu?
Bende hic oyle olmadi ya vucudumu sıktılar ya da bugalacak kadar optulet
üstte kasılmayı (kadının) daha çok hisseder mi erkek?
Evet hissediyo bazen baya icindeyken sıkıypsunuz penisi nasi oluyosa:)
dog. de de bu kasılmayı hisseder mi?
Belli edersen hisseder hemen cekilmezsen sendr kasilmai oluyo?
kasılma herkes de olmaz mı ki, olur benim bildiğim.
Genel olarak ama olmayanlarda vardir sanirim sen cokmu kasiliuosun bide orgazm aninda niye istemiyisun aksine daha cok arzulamazmisin
olmayanda vardır dediğine göre durum bu.
senin tecrüben oldukları yönünde diye mi anlamalıyım?
o an hassaslaşıyorum 1 dk sonra devam edebiliyorum ancak.
Yani olabilir kisiden kisiye degisiyodur ama sevgilinle yapiyosundur illaki o icindeyken tam orgazm oluyosan o an sanaa aslinda ne yapsa senin hosuna gitmemeli oyle deilmi
hayır seviyorum ama o an için gitmiyor. bu arada sevgilim kocam:) sevgilim olsaydı yatmazdım ki.
bu kasılma her deneyiminzde oluyordu galiba.
Evet oluyordu buda aslinda bana haz veriyor daha zevkli oluyor ama sen bosalirken opmesine ya da opmeye dikkat et istersen kocan daha cok hosuna gidecektir
en fazla bir dk sonra olabiliyor, o an maalesef. benden bağımsız.
Cok ozel degilse oral falan yapiyomusunuz yani kiminin ici almaz senindemi oyle ona bahli olabilirmi?
hayır ya. öyle sıkıntılar yok bizde. midem almasa sonrasında da almaz. sadece bende o an böyle. bulansa sonrada bulanması gerekir.
Anladim kimi insan penistende tiksinir ama cinsel iliskiyide sever midesi almaz o yuzden sordum. peki sen orgazm olurken opmeyince daha cokmu zevk aliyosun
o esnada hassasiyet oluyor. hiç bir temas istemiyorum nedense.
Dudagina değil ama buda bir opme sonucta sana oral yapilirkende aynimi tam o anda
ne şekilde olduğu önemli değil, o esnada tepkimem bu.
Yani oral aninda orgazm olurken cekiyosun kendini ozaman
evet.
Biraz dayansan ama daha cok oegazm olur daha guzel olursun
biraz dayanma sonrası bu çekilme zaten:)
Esine seks oncesi soyle zorla yapsin :)
hyr deli miyim ben, hassaslaşıyorum zaten ne diye zorlayayım.
Ben olsam bu fobini yenmen icin zorlardim ama sonucta fobi gecmesi daha onemli:)
ters tepebilir ama
Ne olurki en fazla o kadarmi kotu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar