Bi̇r anneni̇n oğlunun en mahrem eşyalarına bakması normal mi̇?

Ne zaman bir araya gelsek, bize gelseler, onlara gitsek yatak odamızdan çıktığımızda gidip karıştırıyor çekmecelerimizi. Prezervatifi saklayacak yer bulamıyorum. Yatağımızın altına, komidinlerin altlarına bile bakıyor. Peçete kullanıyoruz sarıp poşetlere çöpe atıyorum onu bile kaç kez karıştırırken gördüm.

Saçımızı ıslak görse hainleniyor ikimizle de küsüyor. Demiyor ama tavırlarından anlıyorum.

Kaç defa gördüm. Görmemezliğe geldim. Ben utanıyorum demeye o utanmıyor. Tüm iç giyimlerimi karıştırıyor.

Evlendiğimizde de çantama koymuştu eşim hatıra kalsın bizde diye peçetemizi (kanlı) bir baktım çantamdan almış bakıyor deliricem artık.

yapayım bu kadına ya? Anlamıyorum ki amacı ne? Ne hakkı var en özelimize bakmaya?
Güncellemeler
+1 yıl
Bunu yazmak istemedim ama dayanımıycam paylaşıcam artık ifrit oldum çünkü. Ne zaman anlasa duş aldığımızı oda kocasıyla beraber oluyor. bizden sonra muhakkak duşa giriyorlar. Midem bulanıyor bu yapılanlardan. Cinsellikten kaçıyorum artık yine hissedecek diye. nereye ne saklayacağımı şaşırdım.
Bi̇r anneni̇n oğlunun en mahrem eşyalarına bakması normal mi̇?