+1 yılkesnlıkle ne munasabet ben bekarken bıle oyle bır sey olamaz.kapını kılıtle hocam ve acık olarak söyle anne bu yaptıkalrını esıme ızah etmekte zorlanıyorum senın annen cınsı sapıkmı bıızm esyalarımızı karıstıryor falan de ve kapıyı kıtle hocam.sunu asla unutma kadınlar meraklıdır yanlız kalırlarsa herzaman bu tazr seylerı bekle buna tum kadınlar meyıllıdır o yuzden etrafta kadın varsa kuracalayagından emın ol ve ona gore tedbırını al
02 Yorumla
Soran+1 yılben kimsenin evine dikkatli bile bakmadım, bakmam da. onun mahremidir diye. yıllarca kapı komşumun avizesini görmemişim ve hayırlı olsun demiştim gördüğümde. beş senedir var hiç dikkat etmedin mi demişti şaşırarak.
bu kadınla başa çıkılamaz. çok çok zor ne anlatılır, ne de anlaşılır.- +1 yıl
evınızı kesınlıkle ayırmanız lazım
En İyi Cevaplar
sen ona deki oğlun beni düzüyo güzüel güzel yapıyo da sana ne girip çıkıyo ayıp ya ama senin heriftede iş yok anasına laf geçiremiyorki gelip bakıyo kayanan dulmu yoksa kayınbabana destek ilacı verki anasını iyi düzsün karıya bak ya işte bu yapılan çok ayıp
06 Yorumla
Soran+1 yıloğluna desem çok kızar araları açılır. demiyorum bu yüzden.
güncellemede yazıyor sorularının cevabı.- +1 yıl
sana tavsiyem şöyleki takma kaçacak bişi yok o kaçmıyorsa sende kaçma aksine dahada isterikli ol eşine onu dişiliğinle motive et herzaman üst levele sen geçir inan buna sayı senin olacak eşinla yapmasan bile yapmış izlenimini ver ha bide nezamandır evlisiniz bilmem ama çocuk yoksa yapmaya bakın
Soran+1 yılya kadın kıskanıp kocasıyla beraber oluyor ne zaman anlasa. benim aklım- mantığım almıyor.
Soran+1 yılinsanın en mahremi birisinin elinde olunca çıldırıyor.
+1 yıloğlunu kıskanan saplantılı bir anne var. ve çok tehlikeli bir durum ama buna eşinin engel olması gerek. senin olmadığın bir yerde konuşması hatta kızması gerek. herşeyden önce senin yatak odana girmeye hakkı yok. odanı kitlemeye alışmalısın. eşini bir şekilde ikna et ve odanı kilitlemeye başla. bu ona sessiz bir tepki olur. en azında birazda olsun anlar. diye düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsiz evli misiniz?
- +1 yıl
boşandım bende de oğlunu kıskanan bir anne vardı. bana belli etmezdi hatta oğluna bile belli etmezdi onu doldurduğunu laf arasında herşeyimizi öğrenir işlerdi onu
Soran+1 yılahhh canım ahhhh... hiç bu alana girmeyeyim, yaram çooooooooooook derin...
- +1 yıl
evi ayırman ya da kapıyı kitlemen gerek bunu kendi iyiliğiniz için yapmalısın arkadaşım
+1 yılBurada eşinin annesine müdahale etmesi tavrını koyması lazım bence , anne yatak odamıza girme demeli napıyorsun diye oğlu uyarmalı bence edepsizlik şu dediklerini yapması ALLAH yardımcını olaun gerçekten de zor..
Yalnız ben başka bir konuya takıldım kanlı peçeteyi "hatıra" niteliğinde saklamak ta neyin nesidir neyin hatırası bu çok abes geldi kusura bakma ama02 Yorumla
Soran+1 yıltercihimizdi, saygı duymalıyız. abeslik bunda olamaz. ikimizin özelidir ve böyle istedik.
- +1 yıl
Hm anladım saygı duydum elbette
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Şu kanlı peçeteyi çantada taşımak entresan geldi.Hadi evde bir yerde dururda çanta garip.Yada ben ilk defa duydum bilmiyorum.Şimdi var mı bilmiyorum ama sünnet şeysinide peçeteye sarıp verirlerdi eskiden o geldi aklıma :D.Ama sizinki de zormuş.Eşinize söylemek zorundasınız.Söyleyemem yok annesine küser diye bir şey yok.Böyle bir şey olacak ve eşim bana söylemeyecek? Yok olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılevimizde geçirmedik ilk günümüzü o yüzdendi.
Soran+1 yılsöylersem daha annesi ile görüşmez.
sen aynı evde yaşıyosun sanırım çocuğun ailesiyle. bir kere bu çok yanlış tamam mı senin ne yapıp edip kirada olsa ayrı eve çıkman lazım. Eğer bunu yapamam falan dersen o zaman o karıyı iş üzerindeyken kayıt altına al kocana göster. Ya kardeşim ben bunuda yapamam diyorsan tut o zaman kadının kolundan bir daha özelinizi karıştırmaya kalkarsan senin ağzına sı***rım de. Oh be
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ayrıyız ama geldiler mi uzun süre gitmiyorlar.
+1 yılişte sonra insanlar neden kaynana katili oluyorlar bu yüzden insan cinnet geçiriir be o ne öyle kardeş sen yine iyi sabrediyorsun valla o psikopatla kocanla konuşsana o ne diyor?
15 Yorumla
Soran+1 yılçıldırıcam.
- +1 yıl
dur bir sakin ol soruma cevap vermedin eşin ne diyor annesiyle arası nasıl?
Soran+1 yılhissediyor ama ben demedim. desem kesecek annesiyle ilişkisini. hep içime atıyorum. artık bunaldım ya. böyle yapmasından yatasım gelmiyor oğluyla yine gelip karıştıracak diye. offffffff
- +1 yıl
o zaman sen şimdi pcyi bırakıyorsun ve hemen eşinle sakin bir şekilde konuşuyorsun durumunu anlatıyorsun hakaret edici kelimeler kullanmadan içinde bulunduğun rahatsızlığı dile getir
Soran+1 yılakşam anlatıcam gelince.
O neymiş la? Ciddiyim şap manyağı ederdim ben olsam. Daya kayınpederin yemeğine şapı. Kudursun pislik. Şaka bir yana katlanılacak gibi değil, odanıza girmesi kriz sebebi zaten. Konuş eşinle uzaklaşın. En azından gelecekleri zaman falan bahane bulun.
018 Yorumla
Soran+1 yılartık çıldırma noktasına geldim. bunun yaptığı edepsizlik üstü bir şey. resmen bizi anlarsa kocasıyla yatıyor kadın ya.
- +1 yıl
40ından sonra azanı ne paklar bilirsin. Hele ki böyle sapkıncasını. Neyse. Bunu yapamayacağına göre radikal kararlar almak zorundasın. Ciddiyim, ben şap atardım yemeğine. Ki benim açımdan gerçekleşse şu durum, ben öldüresiye döver atardım evden. Tüylerimi dikti karı sabah sabah. Abi al eşini karşına bunları söylemeden düzgün bir şekilde özel hayat vs nutuğu çek. Anlayacaktır kanımca.
Soran+1 yılanne nasıl yapabilesin ki? anne işte. olmasaydı iki kelime derdim:(
Soran+1 yılhamileliğimde bile bebek doğana kadar konuşmadı benle. niye korunmadınız diye. beceremediniz mi diye. bu kadın asla dengeli, normal değil. bir babaanne neden böyle der. aklım almıyor.
- +1 yıl
Genel olarak geniş insanım kendim olmasam da insanlar ne halt yerse yesin derim. Ama şu durumda aklıma, kusura bakma, ensest geliyor ve bu düşünce beni benden alıyor. Midem bulanıyor kanım çekiliyor anasını satayım. Bir şekilde uzaklaşın. Abi cidden çok çirkin. Katlanmak zorunda değilsin ve eşine ayar vermek boynunun borcu artık. Ne yapacaksan yap bir an önce ve rica ediyorum haberdar et beni. Varlığımdan nefret ettim.
bizimde annelerimiz var, torunları var, çocukları var. Torun cennettir lan korunun nedir? Mikrop insan.
Soran+1 yılartık ne düşündüyse, oğluyla yatmış olmasam hamile kalmazdım gibi vs. mi, kıskandı mı anlamadım ki. hani normal insan beyni bunu gerçekten anlayamıyor.
bizi ne zaman hissetse duş aldığımızı o kadar hain bakıyordu ki iki san sonra katl edecek gibi. inan endişeden- evhamdan kocamdan uzaklaşıyordum yine öyle bakışlarına marı-uz kalmayayım diye. yaşamayan bilmez bu duyguyu. hata bir ayıp yapmışım gibi psikolojik baskıya alıyordu. ensest eğilimde olduğunu sanmıyorum. artık ne düşünüyorsa onu da bilemiyorum ama bildiğim tek şey bu kadın çok tehlikeli.- +1 yıl
Ensest olayı dediğim gibi aşırı midemi bulandırır. Ve şahsen aşırı bağlılığın, şekil a1de görüldüğü gibi, ensest sinyali olduğunu düşünüyorum. Bunu oturup psikiyatr ile konuştuğumda oldu ve kısmen haklı olduğuma dair bir cevap aldım. Kıskançlık vs. Psikolojik dengesizlik derim tamam. Ama bu derece kıskançlık, niye seviştiniz korunmadan diyecek kadar şuurunu yitirmiş bir insan bana da pek çıkar yol bırakmıyor. Kusura bakma ama şu tavırlar anne tavrı değil, kocanın eski sevgilisi tavır yapıyor sanki. Sinirlerim bozuldu. Şahsen ben inadına karımı çağırırdım banyoya bağıra bağıra. Hayatım sırtıma yetişemiyorum bir el atar mısın? Diye. Edepsizlikse edepsizlik. Belki hırsından intihar ederdi kurtulurdum ben de.
Soran+1 yılkadın megaloman. kendi oğullarını beğenir ama gelinlerini hiç beğenmez. valla çözemedim ben. psikiyatrist ne demişti size?
- +1 yıl
Laflarken konu oraya gelmişti. Neyse ki bizim toplumda pek rastlamıyoruz nadir artılarımızdan demiş bulundum. Çattı herif kaşlarını. Rastlamıyoruz değil canım itiraf edemeyip kılıflar uyduruyoruz demişti. Herif düzeltmesi gereken psikolojime tecavüz edip üstüne 400 liramı aldı. Yanarım yanarım ona yanarım.
Soran+1 yılen azından rahatladınız mı sıkıntınızdan? umarım iyi gelmiştir uzmanla görüşmeniz. bu arada geçmiş olsun her ne yaşadıysanız. üzmeyin kendinizi çok fazla. inanın değmiyor hiç. olan kendimize oluyor. kötü üzülmez , iyi olan kendini harap eder.
Soran+1 yılşimdi iyi olun da aman. benim değil de, onun gitmesi lazım ama gitmez ki düzelsin.
Soran+1 yıldesem ki 4yıl boyunca psikoloji dersi aldım bölüm okumadım ama bizim bölümde vardı o ders:)
Soran+1 yılinş. ama bu yönümün olması maalesef kendime fayda sağlamıyor çünkü kıramıyorum kimseyi.kırabilsem k. valideme derdim iki çift sözde böyle üzülmezdim.
Soran+1 yılaynen valla:)
senin anlamadığını mı zannediyor yoksa bile bie mi yapıyor. anlamadığını sanıyorsa belli et hafiften utanır yapmaz belki.alenen yapıyorsa geçmiş olsun ar damarı çatlamış çare bulunmaz ona...
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamamam mümkün mü?
Rahatsız olduğunu ona birinin söylemesi lazım veya sen belli et. Mesela eve çocuk geliyorsa yatak odasının kapısını kilitle, sorarsa izinsiz girenler oluyor de :) Ama dargınlık yaşanırsa daha çok ğzülebilirsiniz dikkat edin
010 Yorumla
Soran+1 yılkitlesem var ya senelerce konuşmaz kincidir.
Soran+1 yılhayır ayrıyız ama bir araya geldik mi uzun süre gitmezler.
Soran+1 yılsöylesem oğluna tamamen ilşkiyi keser.
Soran+1 yılbu yüzden hep içime atıyorum. söylersem nasıl kaşılar kestiremiyorum ki.
Soran+1 yılannesini anlatsam bana hak verirdin. bunlar daha buzulun görüneni.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. sizi kıskanıyordur hem gencsınızde kendını yaslı gormuyordur seksıde sevıyorsa kocasıyla her an yapmak ıstıyordur belkıde daha genc kalmak ıcınde yapabılır seks
00 Yorumla
+1 yılsen yine sormuştun düzelmedimi bu kadın ne tür bir sapkınlık. Bence çık karşısına açık açık söyle. Ya da eşine söyle cinsellikten soğuduğunu anlat. Uyuz oldum ya öyle annemi olur :S
12 Yorumla
Soran+1 yılevet düzelmedi. tekrar sordum maalesef.
sinir bir durum. Ne yapacağını şaşırıyor insan.- +1 yıl
Eşin bu durumun farkında değilmi müdahale eetmiyormu
- 01 Yorumla
Soran+1 yılbunlar eğleniyor ama. hiç de eğlenceli olmuyor canım gerçekte.
El elin eşeğini türkü söyleyerek aramışa benzedi biraz.
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşine söylemelisin çünkü normal bir insanın yapması gereken bir şey değil.bir şey söylersin sinirle kaynanan alınır eşin duyar kötü sen olursun olayı kesinlikle anlat eşine
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılUfak casus kameralardan al koy yatak odanıza. Bak bakalım neler yapıyor. Kocana söylersin. İnanmazsa da ispat olarak kamera görüntülerini gösterirsin. Burada tavrını koyması gereken kocan...
00 Yorumla normal değil. konuşsan bile fayda etmez sanırım. odanın kapısını kilitle. kendince bazı teptirler al.
17 Yorumla
Soran+1 yılbunu yaparsam kincidir senelerce konuşmaz.
Soran+1 yılhayır ama uzun süre gitmiyorlar geldiler mi.
Soran+1 yılhyr ben yatak odasından çıktıktan sonra.
Soran+1 yılçöpe atılan peçetemize bakıyor. nasıl önlem alınabilir?
+1 yılO ne öyle ya. Ben gidiş gelişi keserdim ya da evde kalma olmayacak. bir kadın tanıyorum kadın oğlu boşanırken gelinin özelini millete anlatıyordu.
10 Yorumlautanacağını pek zannetmiyorum ama odana geleceğini bildiğin gün seks oyuncakları koy. ne bileyim şöyle sado-mazojist şeyler olsun. kelepçe, kırbaç, yanmış mum :) dolu prezervatifler... öyle şeyler koy ki gitsin eşiyle denemeye kalksın :) :) :)
00 Yorumla
+1 yılYa yanlış anlama ama kadın ciddi anlamda oğlunu arzuluyor olabilir. Onu senden kıskanıyor siz beraber olunca da kocasıyla beraber olması bu durumu hemen hemen açıklar :/ Allah yardımcın olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir sapkınlığı olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
İnş öyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versin, karıştıracağı şeylerin içine not bırak kaynana kurcalama, karıştırma huyundan ne zaman vazgeçeceksin insanı sinir etme de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne diye saklıyorsun evli çiftsiniz, bakarsa baksın, ne bulacaksa bulsun, küserse küssün, o utansın sen ne diye utanıyorsun... O senin kocan, sen onun karısısın... Anca kendisini yeyip bitirdiğiyle kalsın sen ne diye dertleniyorsun ki...
00 Yorumlakanlı peçeteyi saklamak ne akıl :D kadklakdl ama kötü durum bnce dile getirin. Evlisinz sonucta ne lolursa olsun söyleyin derim
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle istedik özelimi bizim tercihimiz. bakması mı gerekirdi?
+1 yılkocan bu duruma tepkisiz mi kalıyor? nasıl bir anne o yahu?
018 Yorumla
Soran+1 yılo bilmiyor, diyemiyorum annesine fena kızar ve görüşmez bir daha.
- +1 yıl
demelisin bu miğde bulandırıcı şeye daha ne kadar tahammül edeceksin?
Soran+1 yıledemiyorum artık ifrit olmaya başladım. kocama desem annesiyle tamamen kesecek bağları tanıyorum onu. Kaldım arada böyle. Bu nasıl bir mantıktır, hangi aklın hizmetidir yaptığı.
nerdeyse bahaneler bulmaya başladım oğluna beraber olmamak için.- +1 yıl
konuşmalısın eşinle.
Soran+1 yılo zaman görüşmeyecek daha annesiyle. çok pis bir iş ne yönden bakılırsa.
- +1 yıl
görüşmesin ne olur zaten böyle bir anneyle görüşmek abes
Soran+1 yılorası öyle de ben çok vicdanlıyım belki de. ama zararı ben görüyorum. hep bahaneler bulmaya başladım eşimde üzülüyor böyle değildin sen diye. Annemler gelmediğinde rahatsın, şimdi niye kaçıyorsun diyor.
- +1 yıl
onu aydınlat söyle
Soran+1 yılsöylersem olacaklar yazdığım gibi.
- +1 yıl
söylemelisin ikinizde üzülmeyin her kim olursa olsun huzurunuza gölge düşürmesine izin vermeyin.
Soran+1 yıltamam diyeceğim. benden yaşça büyüksünüz muhakkak tecrübenizde fazladır vardır bildiğiniz ısrarla deyin dediğinize göre.
- +1 yıl
muhakkak demelisin bununyaşla alakası yok evliliklerin bitmesindeki büyük oranlardan bir kısmıda anne ve babaların müdahil olması ve mahreme müdahale etmesidir yuvanızın huzurunu bozdurmayın.
Soran+1 yılbu dediklerinin hepsini yaşattırdılar. çok doğru tespitin.
- +1 yıl
böyle susarsan eşinin hiç bir hatası yokken suçlu olarak onu görmeye başlayacaksın ve hiç yoktan huzursuzluklar olacak Allah korusun ayrılığa kadar gider ileride pişman olmamak için şimdi yapmalısın.
Soran+1 yılbirazdan anlatıcam. size dönerim.
- +1 yıl
merakla bekliyorum hayalleriniz gerçekleriniz olur inşaallah.
Soran+1 yılsizin fikirlerinize ihtiyacım var, olgun birisiniz abi.
- +1 yıl
aynen buraya yazdığın gibi anlat eşine anlayacaktır çekinme
+1 yılsıkıntı büyük ama kanlı peçeteyi sakalayarak sizde de bir sorun olduğunu görbiliyorum :) bence ailecek siz bir psikoloğa gitmelisiniz :))
015 Yorumla
Soran+1 yılbu bizim özelimizdi ve böyle uygun gördük. endi tercihimiz için psikoloğa gitmek durumunda değiliz. kişilerin kendi tercihlerine saygı duymak bazdır. duymayan psikolog önerisinde bulunur.
- +1 yıl
:)) iyi bir psikolog arkadaşım var. mesaj atarsan nosunu veriyim ;)
Soran+1 yılinş. böyle bir anneye sahip değilsinizdir ve kimse sizi bu yüzden tiye almaz.
- +1 yıl
ben anne için tiye almadım... kanlı peçeteyi saklamak nedir ya... allah seizin gibi insankarla karşılaştırmasın inşallah... amin...
Soran+1 yılbu sizi ilgilendirmemeli. sizin kendi tercihiniz olsaydı sadece saygı duyardım.
bize de sizin gibi saygı duymayan insanlarla karşılaştırmasın zira çok negatifsiniz. sorunun içeriği bu muydu, yoksa k. validemin hareketleri miydi?
Soran+1 yıleşim ve benim tercihimi tiye aldığınızı dedim bu arada. bu bizim özelimizdir ve bunun için psikolog önermeniz çok çiğdi.
- +1 yıl
ıyyyyy.
Soran+1 yılyorumunuz için teşekkürler. ne demiş olduğunuz, içeriği önemli değil, zahmet edip yazmış olmanız bile emektir, zahmetinizdir. teşekkürler yine de.
geçmiş kandilinizde hayırlı olsun inş. kardeşim bu arada.- +1 yıl
amin. cumlemizin...
Soran+1 yılAllah kötü insanlarla karşılaştırmasın kardeşim. o kadar zor ki ne laftan anlıyorlar ne de iletişime açıklar.. ben ailemden terbiye olarak hep saygılı olmayı aldım. hatam bu belkide. hak edene k. validem gibilere haddini bildirmem lazım ama vicdan yaptım. büyüktür, idare et, kazanırsın umudu. yapı olarakta uzlaşmacıyımdır. kişiliğim hep ılıman ve kazanım üzerinedir. bu kadın o kadar kul hakkı aldı ki. farkındayım değmeyen biri, haddini bildir ama yapmak istemedim. büyüktür anlar diye.. bu anlamda böyleleri belkide hayatımızda imtihanımız ve isyan etmeyerek inş. sınavı verebiliriz diye kendimi avuttum..
sizde ilerde bu ve buna benzer bir durum yaşarsanız ki inş. yaşamazsınız, hiç istemem, belki bu sorumu hatırlarsınız ve değmeyen birine ne yaparsanız yapın sonuç olmayacağını anlarsınız... Ne oluyorsa bizim gibi naif insanlara oluyor. karşı tarafın umrunda değil... yeni hırslara- yeni ucuz ego tatminliklerine gidiyor..
Allah kalp güzelliği- vicdan versin muhataplıklarımızda..- +1 yıl
amin inşallah. ben zaten k. vslidenizin yaptıgını onaylamadıgımı soyledim. onunda psikoloğa gitmesi gerektiğini belirttim. sadece sizin o ozelimiz dediğiniz şey var ya ona midem bulandı. ayrıca o ksdsr ozelinse burada yazmayabilirdin. k.vslidem ozel esyalarımı ksrıstırıyor dep gecebilirdin. boyle pis bişeyi yazmana gerek yoktu. ne yazarsan yaz fikrim değişmicek. uzatmaya gerek yok.
Soran+1 yılbu onun yaptığının en üst leveliydi diye yazdım. mideniz bulanıyor olabilir, bende sizin yazdığınız bir soruda aynı şekilde mide bulandırıcı bir nokta bulabilirima * yapmam. benimde fikrim değişmeyecek. özelimi ifşa için değil, kadının haddini ne derece aştığını belirtmek için yazdım. burada vurgu bu sizin yazdığınız değil. dikkat çekmek isterdim.
neyse ben mide bulandırıcı bulmadım eşimd ebulmamış ki böyle tercih etmişiz. buda bizim özelimizdir, kimsede buna yorum yapmamalı. ben nasıl kişilerin tercihlerine yapmıyorsam eleştirel.
uzatmaya bence de gerek yok. iyi günler size..
Allah yar ve yardımcımız olsun.- +1 yıl
bu bizim ozelimiz kimse yorum yapmamalı diyosun. şaka falan mısın o zaman yazma yorum bekleme :)) sen kaynanana yorum yapıyosa. ozelini bu kadar acmıcaksın. acıyosan istediğim yorumu yaparım. iyi gunler... :)
Soran+1 yılsaklama olayına dedim yorum yapılamaz kimsenin tercihine- özeline diye.
içerik bu değildi. siz bağlamı anlamamışsınız. iyi günler...:)- +1 yıl
ıykkkk...
+1 yıleşine söyle annesine laf konduramayacaktır ama yine de o da rahtsız olur bundan söylemedin mi eşine görse ne olur ki prezervatifi sonuçta gençsiniz elbet yaşayacaksınız cinselliğinizi görsün boşver bence o kadar saklamayı
00 Yorumla
+1 yılsapık mı acaba kayınvaliden yoksa ensest mi seviyor
00 YorumlaTamamen kıskanmak bu. Belki eşini kıskanıyor. Kendi yapamiyor olabilir
00 Yorumlabu soru sorulmuştu 1 ay kadar önce kadın demekki değişmiyor salla ya da kocana söyle
14 Yorumla
Soran+1 yılevet bendim soran yine. ama sallanmıyor ki. tüm mahremimize giriyor.
Soran+1 yılsöylemiyim, söylemiyim diyordum ama artık söyliycem.
+1 yılNe biçim insanlar var ya evine almayacaksın böylesini kaynana falan demeyeceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl konuşayım utanıyorum:(
eşim hediye almış babydol , odama bir giriyorum inceliyor. Sinir oluyorum artık.
Hastaya acil şifalar,
Siz yakınlarına da sabırlar diliyorum :))08 Yorumla
Soran+1 yılbizi buluyor getirileri. ya neden bir anne böyle yapar?
- +1 yıl
Kişiliksiz hastalıklı bir ruha sahipte ondan...
Bence inadına git. Ne biliim onun evinde ya da o yan odadayken sesini duyur ona. Ortalığa bırak birşeyleri :)))
seks oyuncakları bırak etrafta :)))
Kıllığa kıllık yap ;)
O utanmıyorsa sen hiiiç takma...
Bak o komşularına da anlatıyordur. Kocanı o kanaldan yakalayabilirsin ;)
Soran+1 yılkomşularına sanmam. ama şu kesin biz ne zaman dul alsak onlarda alıyorlar.
Soran+1 yılevet, anladığında oda aynısını yapıyor. çıldırıcam ya.
Soran+1 yılbenim içinde kapansa Rabbim ya.
Bu çekilir dert değil. Eşinle konuş bu durumu gerekli imkanları ayarlayıp ayrı eve çıkın yoksa ilişkiniz de biter gider. Hayatta gelemem böyle meselelere.
00 Yorumlavalla ne insanlar var arkadaş işin var senin bu kadınla Allah sabır versin sana..
00 Yorumla
+1 yılsanırım senin kaynana dul ve ateşi başına vurmuş ne.ok yiyeceğini şaşırmış
010 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi oku.
- +1 yıl
o zaman ruh hastası, sizi düşünerek azıyor
Soran+1 yılbir de ben anlasam amacı ne.
- +1 yıl
bana kalırsa yatak odanızı kilitle anahtarda sende olsun, sorarsada rahatsız oluyorum de
- +1 yıl
ve inadına hergün duşa girin, ya kayınbaban kalpten gider, ya da kayınananan pes eder
Soran+1 yılmidem bulanıyor resmen ya. özeli iki kişinindir. 3. kişi niye inceler ki.
- +1 yıl
onun için yatak odanın kapısını sürekli kilitli tut, tavır yaparsada yapsın, hatta kapıyada edep ya huu yaz
Soran+1 yılbu sefer evin tüm detaylarını yine inceler. karıştırmadığı yer kalmadı.
- +1 yıl
evin diğer kısımlarını gezsin önemli değil
Soran+1 yılne varsa benden iyi biliyor evimizde bu da çok sinir bozucu.
kıskanıyo belli. bazı kadınlar gelinleriyle yarışır işin zor allah sabır versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki seni kontrol edip taktik alıyodur oda eşine uygulamak istiyodur
03 Yorumla
Soran+1 yılbu ne kadar insani?
Cevap sahibi+1 yılBence de ne olursa olsun sonuç acayip kötü bir durum odanın kapısını kitlemek en iyi çözüm
Soran+1 yılhaklısın böylelerine dediğin gibi olmak lazım.
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılo bakmaya utanmıyosa sen konuşmaya hiç utanmayacaksın aç konuyu sıkıntılarını anlat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer çok kıskanırsa falan büyü de yaptırabilir eğer o yollu birisiyse.
İzin verme tabi özeliniz o ayıp edep ahlak diye bir şeyler var!05 Yorumla
Soran+1 yılcinsellikten kaçıyorum sayesinde yine anlayacak- hissedecek diye.
Cevap sahibi+1 yılBak ya yuva yıkar işte böyleleri sen kocanla yap istediğiniz kadar buna karışamaz.
İsterse küssün nede olsa zamanla geçer.
Soran+1 yılkocama diyemiyorum ki. çok sinirlenir annesine. artık anlayacak diye kocamdan kaçmaya başladım ya:(Ona da diyemiyorum nedenini.
Cevap sahibi+1 yılKocanı kendinden soğutacaksın ama böyle yaparak bir şeyler sakladığını öğrenir yani senin yaydığın enerjiden rahatsız olur o da istekliliği gider.
Evliliğin için kocana da güzelce söyle gerisine karışma derim ben.
Soran+1 yılsonra annesiyle irtibatı tamamen kesecek tanıyorum eşimi.
+1 yılen güzeli ailelerden uzakta yaşamak bayramdan bayrama en temizi
11 Yorumla
Soran+1 yılanlayışlı aile olsa böyle olmaz ki.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım yatak odanın kapısnı kilitlesene !!! ona biraz sert davran sevmedğini anlasın braz.
11 Yorumla
Soran+1 yılevli misin canım?
İşin zor bu durumda ne denir bilemedim uyar konuş desem ne diyeceksin yani eşin babasıyla konuşsa falan olmaz mı?
08 Yorumla
Soran+1 yıleşime diyemem. annesi ile tamamen keser ilişkisini.
ben de ne diyeyim? utanıyorum.
Soran+1 yılhissediyor ama yanıldığını düşünüyor. olamaz diye.
Soran+1 yıldersem bir daha görüşmeyecek annesiyle. istemiyorum aile bağlarının böyle olmasını.
Soran+1 yılkaç senedir aynı. artık tiksinmeye başladım.
cinsellikten niye kaçıcan.hayata devam et.boş ver bildigini yap.nasıl olsa bıkar.söyle odanı karıştırmasın.eşine söyle
110 Yorumla
Soran+1 yılresmen takip ediyor. gece kapıyı çalıyor olur olmaz. kocam nedenini sordu kaç defa böyle yaptığınıda söylesem tamamen kesecek annesiyle ilşkisini.
Soran+1 yılkitli olmasa gece kaç defa o halde görecekti bizi.
Soran+1 yılneden saçların ıslak diye haftalarca bakmadı yüzüme ya.
Soran+1 yılayıptır ya bunlar mahremidir kişilerin. bu ne demek anlamıyorum ki amacını.
Soran+1 yılbu yorumu sana yapmadım. k. validem için dedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok kötü bir davranıs ona öyle bişey yapmalısınki anlaması lazım veya bırak nabarsa yapsın ne diyebilecek sana bu kondom ne mi dicek utanma bence o utansın
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapmak lazım? utanıyorum. ne diyeyim?
Cevap sahibi+1 yılo zaman utanmıcan o utanmıyosa nabıcam de ne arıyon de kilitle dolabını esşinde uyarsın duyarsız kalmayın
tek çözüm ortalıkta hişe bırakmamaya çalış. başka çözümü yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılortalıkta değil ki. yatağın altına, komidinlerin derinliklerine kadar arıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin konuşsun yadfa tut yol sacını başını :D nefret ettim şimdi kaynanan dan
11 Yorumla
Soran+1 yılannesi yapılmıyor ki işte.
Ne biçim kıskançlık ya en iyisi baska eve taşınmak ve uzaklaşmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılAynı evde mi yaşıyorsun kayan ile eşin nediyor buna?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirhaha geldiginde ona iltifat et ama güzelligi konusunda ve iki uc şey danış yavaş yavaş duzelir bu kadın.
04 Yorumla
Soran+1 yıliltifat mı? o bununla çözülecek biri değil. zaten ben tatlı dilliyimdir çözülse çözülürdü.
oğluna araları açılmasın diye söylemedim bile idare ettim hep. bu kadar uzlaşmacı- ara bulan biri iken hak etmiyorum yapılanı.
Cevap sahibi+1 yıltabikide hak etmiyorsun tatlı dilli olman degil iltifat etmen durumu degiştirir. kadında sahiplenme duygusu yuksek derece hala seni kabulenmemiş
Soran+1 yılben inanmadığım gibi yapmacık olamam ki. zaten iyi niyetli olan doğaldır, samimidir. ama takiye yapamam.
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
+1 yılbırak ya naparsa yapsın sakınan göze çöp batar sakınmayı bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlılık işte, tırlatmış bunlara merak salmış ne komik mk.
01 Yorumla
Soran+1 yılyaşlı değil. 50lerinde.
+1 yılSiz en iyisi oldu olacak grup yapın...
010 Yorumla
Soran+1 yılbu mu şimdi cevabın? Hiç hoş değil gerçekten.
- +1 yıl
Asıl hoş olmayan senin böyle bir konuyu burada tartışma konusu yapman...
Soran+1 yılöyle mi? bu olan çok normal ve bende ne yapabilirim diye sormakla hata yapıyorum. Cidden anlayışınız çok garip.
sizin yatak odanızı evlendiğinizde anneniz incelese böyle hatalı o değil, maruz kalan olarak siz ve eşiniz mi olur?- +1 yıl
Evini yolunu ayır bence...
Soran+1 yılayrıyız ama geldiklerinde uzun süre bizdeler. nasıl denir ki gelmeyin diye.
- +1 yıl
Kaynanan kaç yaşında?
Soran+1 yıl5o veya 51
- +1 yıl
Bence size kalmaya geldiklerinde o işi yapmayın...
Soran+1 yıl2 aydan fazla kalıyorlar. nasıl olacak?
- +1 yıl
Eşin uygun bir şekilde ifade etsin durumdan memnun olmadığını...
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bilmem ama ben olsam cok fena kizardim
17 Yorumla
Soran+1 yılhem deli oluyorum. artık sinir oldum. nasıl denir ki utanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılesin biliyormu durumu?
Soran+1 yılhayır canım.
Cevap sahibi+1 yılozaman esinle konus bence yoksa durmaz..
Soran+1 yılhissetti bir kaç defa sonra bana, ben yanlış anlıyorum galiba, anne yapmaz ya, ben mi art niyetli düşündüm dedi.
Cevap sahibi+1 yılbence telefonunla videoya cek ve göster :DD ben olsam yapardim öyle
Soran+1 yılispata gerek yok ki. aşikar.
+1 yıldurumun çok zormuş ALLAH kolaylık versin.
10 Yorumlaçocuk evli ise karıştırmaması lazım ama.
00 Yorumla
+1 yılAyy kiskanc kadin Allah yardimcin olsun canim ya
00 Yorumla
+1 yılEyvah eyvah cok zor !
014 Yorumla
Soran+1 yılannenle baban ayrı ve o evlendi mi başkasıyla? nikinden anladığım bu.
zor hem de nasıl, huylandım iyice artık.- +1 yıl
Öhh sen okudugunuda anlamiyosun yaa bence kaynanan degilde senin piskologa gitmen gerek !
Soran+1 yılde kısmını okumamışım. nikin karışık böyle algıladım es geçmişim demek ki.
- +1 yıl
Hee tamam anlastık o zmn
Soran+1 yılaradaki ''de''yi görmeyince yorumum doğru olmuştu.
- +1 yıl
Yanlış kelime hosuma gitmiyo fazla dillendirme ! Olmustur bir yanlışlık ustelemeyelim.
Soran+1 yılalınmayasınız diye açıklamak istedim. hassasiyetimden.
- +1 yıl
Eyvallah saolasin iyi muhabetler sana !
Soran+1 yılmuhabbetlik konu olsa keşke. ciddi sıkıntı ya.
- +1 yıl
İnsallah çözersin o zmn.
Soran+1 yılteşkler , sizce ne yapmak, nasıl adım atmak gerekir fikriniz nedir?
- +1 yıl
Özelden yazz
- +1 yıl
Millete etiket oluyorum burada
Soran+1 yılne dedin ki etiket olasın. sıkıntı yapma.
uyar bence yaptıgı terbiyesizlik
00 Yorumlakadın yanıyoo zaaaar :p
00 YorumlaÇözüm basit taşının :)
00 Yorumlabu anneler çok meraklı yahu
00 YorumlaKlasik kaynana , hiç haz etmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılvalla ne meraklı kadınmış.
02 Yorumla
Soran+1 yıledepsizlik bu meraklılıktan öte.
- +1 yıl
aynen çok dogru söylüyosun:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayın validen dulmu :)
04 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemede var cevabı.
Cevap sahibi+1 yılOna inat herturlu cinsel şeyi ortada bırak bakalım ozaman napıcak aynı evde kalıyorsanız odanızı hep kilitle veyahut
Soran+1 yılcanım ayrıyız ama geldiğinde aylarca gitmiyorlar. haklısın bunun gibilerine böyle yapmak lazım. ben ona fazla kibarım.
Cevap sahibi+1 yılKibar oldukça seni ezer biraz dişini göster ne işi var senin yatak odanda manyakmı bu kadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlayı x2 ile anlatmış nolmuş şimdi.
020 Yorumla
Soran+1 yılyorumunu anlayamadım?
Cevap sahibi+1 yılİsabet olmuş bende yazdıklarını anlayamadım kısasa kısas mı yapıyorsun :))
Soran+1 yılçok net yazdım aslında. k. validemin yaptıklarıydı.
Cevap sahibi+1 yılSöz bidaha okuyacam baştan
Soran+1 yıltamam:)
Cevap sahibi+1 yılşimdi ben direk soru başlığına baktığım için sadece oğluna yaptığı cümlelerini arıyordum yazının fakat her seferinde kendine yaptıklarını anlatınca karışıklık olmus :)
Her neyse anahtar diye bişey var odanın kapısını kitle gelince kıvransın dursun kaale bile alma.
Soran+1 yılen sonunda bunu yapıcam haklısınız. ben onu kırmadan büyüğümüz ya nasıl kotarırım bu durumu diye düşündüm. Böylesi birine de bu kadar hassas davranmak gerekir mi bu da ayrı bir konu.
Cevap sahibi+1 yılOrası tartısılır tabi yapmaması lazım fakat yasca buyugun bu konuda ıkınızde farklı dusundugunuz ıcın ortak noktanız olmayacak onun ıcınde sert bır cozum sonucta özel denilen birşey var zamanla anlamasına yardımcı olacaksın.
Soran+1 yılbu konuda herkes aynısını düşünür aslında, farklı düşünen olacağını sanmıyorum dengesiz olanların dışında. özel sadece iki kişiye aittir. gidip de çöpü bile karıştırıp bakması akla- mantığa sığamıyor.
Cevap sahibi+1 yılAklıyla sorunları vardır belki.
Soran+1 yılşüphesiz ama bizi etkiliyor yaptıkları. ağzımızda tad bırakmadı. yazık ya.
Cevap sahibi+1 yılEn yakını yani oğlu konusacak konusamazsa bile ima edecek edemezse bile baskasına söyleyip o ona söyleyecek.
Soran+1 yılgece konuştum eşimle. izin vermem bu yaptığına dedi.
Cevap sahibi+1 yılTmmdır o halleder o zaman.
Sıkıntı yapma kendine ;)
Soran+1 yılinş.
Cevap sahibi+1 yılFazla da üsteleyip olayı kendine çevirme olan size olur.
Soran+1 yılannesinin gereksiz tavırlarını görüyordu bunu bilmiyordu sadece. bende düzelir diye demek istemedim. ama annesi daha da fazlalaştırdı yaptıklarını.
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman artık top eşinde sen ilişkine bak anahtar konusunuda unutma ;)
Soran+1 yılsiz evli misiniz? neden sordum, evetse aman bize yapılana izin vermeyin. ben eşime demek istemedim yıllarca, ne çektim.
Cevap sahibi+1 yılHayır bekarım biraz hayat tecrübelerim var arkadaşlarımdan görduklerım falan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevleri ayır olmadı şehirleri tek çözüm bu
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne