Oğlumun bakıcısı neden böyle şeyler yapıyor

Arkadaşlar eşimin çok yakın bir arkadaşının kardeşini ihtiyacı olduğu için oğlumuza bakması için ise aldık.Kız daha 19 yaşında ana sınıfı öğretmenliği okuduğu için oğlumuza çok iyi bakıyor ve bir çok şey öğretiyor.Fakat kız evde kamera olduğunu bildiği halde genelde kamera olan odalarda üstünü değiştiriyor.Banyodan çıplak çıkıyor.Çalışma odamdaki bilgisayardan p*rno sitelere giriyor özellikle açık bırakıp kalkıyor.iç çamaşırı çekmeceme yada çalışma odamdaki çekmecelere tangasını bırakıyor.Eşime soylmek istemiyorum.Çünkü hem arkadaşı ile araşnin bozulmasını istemiyorum hem oğluma çok iyi bakıyor hemde çalışmaya çok ihtiyacı var.

Ne yapmam gerekiyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşimi havalanından almaya gidiyorum.Eve dönerken konuyu açıcam düzgün bir şekilde cevap veren herkese teşekkürler.Gelişmeleri sizinle paylaşacağım
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşim ile konuyu görüştüm.Suçlu duruma düştüm.1.Kızın kameralardan haberi yokmuş.eşim beni yemiş.ayrıca süreklide kontrol ediyormuş yani anlıycanız bende takip altındaymışım

2. kız ogün p*rno seyredip malum ihtiyacını karşılıyormuş her insanın yaptığı gibi kayınvalidem gelince(ondada anahtar var) apar topar ekranı kapatıp elbisesini indirip ıc camasırını cekmeceye saklayıp cıkmıs.Daha sonra ben gelince girememiş odaya ne zaman soylıycegımizi bekliyormus.Ağlayarak defalarca özür dilmş
Oğlumun bakıcısı neden böyle şeyler yapıyor