Devam edin siz böyle. Siz başkasının sevgilisinr bakin
Başka erkek sizin sevgilinize..
Bir kadın güzelse bakılır hatta iltifatta edilir. Tabi kadının kültüründe varsa yoksa senin gibilerin gazabına da uğrarız :/ ...
Kaygını anlıyorum bakmakla aldatma olmaz.
Aldatmanın olması için kadının aldatmaya yönelik meğilleri olmalı.
Kadınlar rahatsız etmeden bakabilmek veya fırsat varsa da ayaküstü iltifatlar edilebilir. Bu kadının güzelliğini ifade etmektir. Kadınlığınızı ruhen okşamadır. Taciz filan değildir.
Taciz anca karşındaki kadının rahatsız etmekle anlaşılır.
Arada ince bir çizgi vardır. Agresif saldırgan sözlerle diğer sözler ayrılmalıdır.
Bir de bu işin beden dili de var.
Kadınlar iltifatın sözlü ve bedensel olanı dozunda olduğunda sever...
Anlayacağın o kadar dert etme. Tamam sadece seni görsün istiyorsun ama hayatın gerçekleri de bu.
Mesela dünyaca ünlü güzellere bakarız hatta kadınlar da imrenir kıskanır veya çekemez bir tarafına odaklanır eleştirir...
Kendi yedin bitirdin lezbiyenlik yok körle evlenmek...
Sakinleş...
Bakış açını değiştir..
Ya okşan mı benim sevhilim? Benimle nirlikteyken kimseye iltifat falan edemez ediyosada s.g
قُلْ لِلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِهِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُوجَهُمْۚ ذَٰلِكَ أَزْكَىٰ لَهُمْۗ إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ
(Resulüm!) Mümin erkeklere, gözlerini (harama) dikmemelerini, ırzlarını da korumalarını söyle. Çünkü bu, kendileri için daha temiz bir davranıştır. Şüphesiz Allah, onların yapmakta olduklarından haberdardır.
Sevgili bozuntusuna atcam Sağol
Valla dün karşımdan bir kız geçti, o kadar güzel ve seksiydi ki, çevrilib arkasınca baktım. Bence güzellik bakmak için. O an illede bir şeyler yapmak iatemiyorsun ki? Sadece zevk alıyorsun, güzel bir resme bakar gibi
Olabilir cinsellik düşünüyorlar. Senin baktigin gibi bakmiyo onlar
Sevgılınde ıbnelık var benımkınede ben nıye bakıyosun dedıgımde kızın pantlnu sana yakıscakmı dıye bakıyorum demısdı g zekalı
Hahahhajaj :D
Cevap
108Cevap
Ben istemeden de olsa bakıyorum, çünkü gözlerim kayıyor. Çoğu zaman başımı çevirsem de, yaz günü Antalya' da dışardaysan bir sürü orası burası açık kız dolaşıyor dışarda. E naapalım kuzum? Ya dışarı çıkmıycaz, ya da kadınları göstermeyen gözlük bulup takçaz. E gözlerimizi de oyacak değiliz ya? İstemsiz bir yönelim bu. Sen yolda kaslı erkek görünce bakmıyor musun? Bu seni sapık yapıyor mu?
Bence kafaya çok basit birşey takmışsın. Bu kadar büyütecek birşey göremiyorum.
Ben cinsel birndey düşünmüyorum
E ben de düşünmüyorum, ama görüş alanıma giriyorsa gözüm kayıyor ve bakıyorum. İstemeden baktığım bişeye sence nasıl o anlamda bakabilirim? Erkeğin kıza, kızın erkeğe bakması normal. Belirli özelliklerimiz birbirimize çekici gelir, merak ve hevesle karışık bir duyguyla karşı cinse bakarız. Yoksa "Uff! Şu kız benim olsa neler yaparım ona..." demeyiz her zaman, neticede 15 saniye sonra kız yanımızdan geçip gidecek...
Hayir ben buna katlanamiyorum. En mükemmel beni gormeli
Tabi ki benim sevgilim olursa en mükemmel onu görürüm gözümde, başkaları hava cıva kalır. Sana aşıksa ve onuru varsa zaten onun gözünde en mükemmel sensindir. Başkalarına en fazla görsel şekerleme niyetiyle bakar. Benzerini zenin de kaslı erkekler için yapmanda bir sakınca yok.
Evet cok aşık ama ben guzelligime cok onem veren birisiyim fizigimi de cok begenirim baska kizlari bakmasi cildirtiyo beni
Günahtır, bakmamaya çalışıyorum. Genelde de başarıyorum. Hatta geçen bir olay oldu, böyle 6-7 kişi dolaşıyoruz. Kızlı erkekli sdfg. Neyse, yanımızdan Rus bir kız grubu geçti, dönüp bakmadım bile. Bir kız arkadaşım çenemden tutup '' Bak şunlara bak'' dedi hatta. Benim içim ayrıldığım kız arkadaşımla doluyken, başkasının herhangi bir yeri dikkatimi çekmiyor.
Adamsin adammmmmm
Evet...
Ya kendi adıma konuşuyorum kız arkadaşım olmasa bakarım ama var diye o yanımda olsun olmasın mini etekli ya da koca popolu birini görünce kafamı ters yöne çeviriyorum.ya da 40 liralik teelfonumu alyrum elime sanki iphone ile oynuyormuş gibi takılıyorum
Bendensin kardeş :) Bakcamda nolcak :)
Adamsin
kızlar iç çamaşırı meydanda gzince bişey yok erkek bakınca sapık... hadi len ordan... önce siz bir adam gibi giyinin erkekleri taciz etmeyin sonra bize laf edin... böyle giyinenlerin bir çoğuda erkeklerin bakacağını tahrik olacağını bilerek giyiniyor. eğer bjnu bilerek hala rahatsa sıkıntı yok...
erkekler bakıyor tamam ama harbiden oturmuş bir popoya kızlar bile bakıyor. bazen zor tutuyorum kendimi arkama dönüp dönüp bakasım geliyor, onden böyleyse arkadan kim bilir nasıldır diyorum. ama elimden geldiğince bakmamaya çabalıyorum ama kar etmiyor.
Isteyen bakmaz irade meselsi. Abazalar bakar
valla cok agır konusmussun s.g denır mı hıc?
olay su bakmak var bakmak vardır.. bırseye bakarsın iç geçirirsin yanındakının gozu onunde.. birde guzel olan bseye bakmak vardır.. bunu şey olrak dusun senın kolundakı canta ne kdar guzel olursa olsun gıder o reyonlarda magazalrda o cantalara bakar ve guzelmıs dersn ya hah onun gıbı bse işte buda :D
Banane ya. Bakmayacak bunu normal falan karsilayamam ben. Lezbiyen olcm
Erkekler aldatir kizlar aldatmaz.
Bıraksın ona muhtacmiyim etrafimda pervane. Tek lafima bakiyo cogu kisi
En tipsiz erkekle cikarsam. Guzelligimle buyulenir gormez gozu başkasını
tamam haklısında , kızlarda ama baya azıttılar artık etrafta böyle giyiniyolar, bizde insanız ama işkence yapmayın..
galeri7.uludagsozluk.com/.../...%B1zlar_381872.jpg
Or.spu onlar
bak samimi söylüyorum , ben bakmamaya çalışıyorum, sevgilim de olmamasına rağmen,
ama akşama kadar etrafta böyle daracık tayt giymiş kızlar görüyorum, hiç arkadan bir şekilde kalçalarıda kapatmıyolar, birine bakma, öbürüne bakma bir yerden sonra istemeden canımız çekiyo, tutamıyoz kendimizi , erkeğiz kadın vücudundan etkileniyoruz işte napalım.
baksana şunlara ya.
images.zkafe.com/GaleriFoto/20140316/849013.jpg
galeri5.uludagsozluk.com/.../...n-vajinasi_406.jpg
ama senin durum başkaymış..
hem sana kzııyo, hemde utanmadan söylüyo , ben olsam rezil olurum başka bişeyler söylerim...
töbe töbe site atın istiyorsanız
İslama uygun giyinse herkes kimse ne popo görür günaha girer nede bayanlar utanır. gerçi utanan pek giymez ama utanmayan da giyiyor demek ki. Bak dine geldi yine konu şimdi derler ki islamafobiacılar ne alaka işte alaka asıl bu. alaka ki popoya bakanı kıskanıyor kadın evli olduklarını düşünürsek. Demek ki Allah bayana örtün diyorsa bir hikmeti var der kaçarım.
Bir kız olarak pantolon aldığında ilk aynada popom nasıl duruyor görünüyor diye bakmıyormusun, demekki kızlarda bir bakılma merakı var, e güzel olunca erkeklerde bakıyor doğal olarak, bakıyorda gidip aşk mı yaşıyor yani her baktığıyla... ben güzel araba görüncede bakıyorum ona bakarsan
buyur kanka 35 yıllık profesyonel bakıcıyım
c11.haberself.com/res/haberself/45/8/30358_m.jpg
Sevgilim varken bırak poposunu başka bir kıza bakmamak için bile özel bir çaba gösteririm. Buna rağmen bunun kıymetini bilemeyenler de var işte :) Bu ne ya önüne gelen lezbiyen oluyor. Saçmalamayın.
tamam erkekler bakmasın ama kızlar neden dar kot, tayt giyiyor? baktırmak için giymiyor mu? bakanlara sapık dersiniz ama bakmaları hoşunuza gider aslında. tahrik varsa bakarlar, dışarda binbir türlü insan var
Dar kotun bacaklari dardir. Ben esofman giysem de kalca oturuyor ona ne diceksin?
Yok işte hepsi popoya oturur sunu anlamadiniz bi. Etekte giysen oturur
Erkek arkadaşın senden zeki olduguna kanaat getirdim.
Ne alaka pardon
Ömrümü adadığım bir insan varken başkasına bakmak yakışır mı hiç bacım doğru söylemek gerekirse Sevgilime bakıyorum poposuna da bakıyorum başka kızlara bakmamaya çalışırım genelde ben cinsel içerikli film bile izleyemiyorum onu aldatıyorum gibi geliyor içime ben de izlemiyorum
Erkek adam bakar mı? Hangi mal diyormuş ki onu. Nedense kendi ailelerinden birine de bakılınca erkek adam bakar diyemiyorlar. Şaşıyorum bu erkek adam zihniyetine.
Bana dar giyinme tayt giyme falan diyor kendiside giyene bakiyor
Sen giyme baskasi sana bakmasin. O da baskasina bakmasin. Ikinizde rahat durun.
Her erkek bakmaz bu neğin kafası. ?
sapık mı ak bütün erkeklerde baksın te allah'ım.
Demek ki sorun sendeki sevgilin senin yanındaykende başkasına bakabiliyor.
Yorumlara bakarsan her erkek sapik o zaman
biz bakarız sani siz bakmıyormusunuz amk. çokmu namuslusunuz? Bizim bakmakla kalıyo sizin baktığınızda yatmaya kadar gidiyo. önce kendinize bakın * ya.
Hdi len
Sonuçta dikkatimizi çekiyor aslında dikkat çeken kilot izidir genelde erkeklerde..Tabi yanlış bir şey ama göz bu işte kayıyor :)
Bslicam gözünüze kor biriyle evlencem.
ama napalım yani suç bizde mi?
Evet. Ayip ya yazik biz kadinlara yeter.
yha bak valla içimizden gelerek bakmıyoruz artık doguştan refleks olmuş : ):) erkek adam direk öyle doguyor :)
Yazık abazalar
al işte neden abaza diyorsun şimdi doganın kanunu böle bu işten kimse çıkamaz bu göz yha...hem şunu unutma bakmakla mal sahibi olunmaz :)
Ic geciriyo. Buda bir aldatmak
aladatmaksa hop bakmam artık :)
-Dikkatini çektiğinden.
-İncelemek istediğinden
bakıyor. Bakmayanlar da var tabisi, fakat bakmayana da cins gözle bakılıyor, çözemiyorum :)
cut.
Ya sen yapma bari. Öf erkekler kör olsun ya
Ben naptım ki, olanı söylüyorum, doğrusu bakmamak zaten.
Bakmayan da gay mi oluyor
Bakmayan gay olmuyor, bakmayan bakmıyordur, onane sonuçta, ama algı tuhaf kastettiğim bu, ben bizzat yaşadığım için söylüyorum :)
:((((
çalma elin kapısını çalarlar kapını sözünü erkeklere hatırlatmak isterim =)))
Aynen canim eline sağlık
=))) ne demek
Bakıyorum valla gūzel seksi bir kalcaların
Seyrine doyum olmaz lez olmak senin terciğin
Ozaman birlikte bakarız kalcalara tatlım ^-^
Yooo. Pylesine olcam ben
Ben bakmıyorum. Bakanların çok ama çok olduğunu biliyorum. Bu yüzden sevgilimi kısıyorum ve kavga ediyoruz. Bakan erkeklerin a.. :)
Ya adamsinn adamm
Teşekkür ederim :)
şu olay erkeğin aşk acısından daha iyi geliyor.. ama nitekim tam istediğin gibi erkeklerde mevcut.. köyde yetişmiş ve ergenlikten hemen önce şehire taşınmış olanları bakmazlar kendimden ve arkadaşlarımdan biliyorum sevgiler:)
Ya bu ayrı mesele yani istemeden oluyo hormonlar kontrolü ele geçiriyor emin ol kızlar da erkekleri kesiyor :) Sanki hiç demedin off şu erkeğe bak taş toprak allah sahibine bagislasin diye
Cinsellik düşünmüyorum ama. ya da erkeklerin penisine bakmiyorum yyzune bakarim
Çünkü penis görünmüyor ama popo ortada yani ;)
bu bir kere erkeğin genetiğinde dna sında var bakmayorum diyen erkek yalan söyler ama bakmak var bakmak var bazen görmeyeceksin bazende cimdikleyeceksin :D valla bunun bir ilaçı yok hele kalça kalçaysa...üzgünüm senin ilaçın yok :D
Off var. Tek basima yasayip olcem
eli çükünde abaza hepsi ondan hayatım. poponun güzel olması da önemli değil yan yana iki et parçası olsun yeter.
baksın bosver faaliyete gecerse kötü :D lezlerin alnında da yazmıyo lez oldugu onlarada bakıyolar tek cözüm carsaf :D
Lezbiyen olcam
daha çekici olur...
o kadar dert etme biran inceleme ihtiyacı duyuyor insan
Çıldırdı suan. Kör bitiyle evlencem ya
genetik elde olan bir şey değil
gözlerimiz illaki kayıyor şimdi yalan yok
kontrolümüz altında olan bir durum değil
Ya nefret ediyorum hepinizden. Firildak gözlüler.
iyi de bakmamız onun hakkında cinsel bir şeyler düşündüğümüz anlamına gelmez ki. bu içgüdüsel bir olay.
onedio.com/.../butun-erkeklerin-ayni-oldugunu-gosteren-49-fotograf-311817
Cinsel dusunuyosunuz işte
düşünmüyorum cinsel herhangi bir şey. yalnızca içgüdüsel olarak bakıyoruz. bakmamız cinsel düşündüğümüz anlamına gelmez. zaten cinsellik düşünmüş olsak bütün erkekler sokakta ereksiyon olmuş halde dolaşırlar. yani kısaca bakmamız yalnızca içgüdü cinsel anlam yükleme hemen. sen nasıl bir erkeğin kaslarına bakıyorsan biz de kızların poposuna bakıyoruz.
Ben bakmiyorum kimsenin kasina zaten sevgilim cok kasli. Benimdr popom cok güzel oda popoya bakmasin ozaman
Bayağı isyanlardasın. Lezbiyen olsan da yine bakacaklar, olan yine sana oluyor yani.
Fink benim ben. şu an kafamin üstünden ateşler çıkıyor.
Tanıyamadım, sonuçta gizlisin =\ Sakin olmaya çalış
Off yalana bak. Olamiyorum sendr bakiyosin dimi itoraf et hadi.
tercih meselesi ona birşey dediğim yok ama artık devir değişti artık kızlar erkekleri keser, ve laf atar oldu bunlar kişilik meseledir cinsiyet değil
Bakiyomusum bakmiyomusun onu desen bana
Aynen öyle sevgilim bakiyo baska erkeklerde benimkine bakiyo
Hos biseymi
Of Of erkeklerim bu zihniyeti olse. Guncelleme lazim yemin ederim ya.
Sadece seninkine baksın istiyorsun. Iyi güzel de bebişim; dokunurken sadece sevgilin dokunsun, hoş ama, sevgilin başka birininkine bakınca neden bütün erkekler kör olsun? Olmaz öyle:)
Ben bakanlarin sevgilileri içinde beddua ettim...
Yanımdayken bir başkasına bakanına henüz rastlamadım.
Yanimdayken bakmiyor
ben bakmıyorum yıne sevgılım yokk
sanırım bakınca sevgılım bulacam demek bırde bakarak mı denesem?
Dene banane
senınkı nasıl?
95 . Hayir benim kalcamda gayet güzel yani niye bakiyo baskalarininkine
ben bakmıyorum allaha şükür.. ve kalbimde temiz böle diyerek ne kadar kirli kalbe sahipsiniz herkes sizin bildiğiniz gibi değil. sizin oldugunuz yer belki öyle erkekelrle dolu o zaman nasıl bir yerde durdugunu sorgulaaaa...
Bu sitedeki yorumlari oku tek tuk bakmam diyen cikiyo
Kocaman simsimi popolari gozumuze soka soka tuniksiz ince taytlar, skinny kotlarla falan giyerseniz gozumuz kayar ama gostere gostere salya akitarak bakakalmam ben.
Bu senin bakmani gerektirmez başın yukarda yurursen popo gormezsin
bu ne saçma bir zihniyettir arkadaşım giyiyorsan bakar millet yani ayrıca bunu sadece erkekler yapmıyor kızlarda yapıyor şahit oldum biraz fiziğin yüzün iyi olsun kafi :)
Sen tayt giy diye ben niye havaya bakarak yuruyeyim? Gidip hayvanlik yapmiyorum sonucta onume bakarken ister istemez goruyorum. Madem bu kadar rahatsizlik veriyor, utaniyorsunuz o zaman niye giyiyosunuz oyle seyler? Madem kimse gormemeli o zaman giymenize de gerek yok. Bu kadar utangac olmayin gidip de saldirmiyoruz heralde bosuna kezban demiyolar turk kizlarina.
Bizde boşuna abaza demiyoruz size. Tayt giyen değil parduseli kadina bile bakiyodunuz
Abartma git burdan ya baskalarina satas. Cogu zaman taytliya bile bakmam anca cok abes duruyosa yani asiri ince ve kalcasi bariz gorunuyosa anlik bakarim yoksa kisiyi rahatsiz etmem bakislarimla. Pardesuluye zaten gozum bile kaymaz asla.
ben normalde bakmam ama bazen gözüm ilişir o zamanda hemen kafamı çeviririm. göz zinası denen bir şey var sonuçta yapmamak gerekir...
Aynen öyle gunah
sizde dar dar giymeyin ya ne o öyle patlayacak nerdeyse. dikkat cekerse herkes bakar. kızların baktığını bile gördüm valla.
Ne alaka ya yururken asagiyami bakiyosunuz siz
hayır önümüze bakıyoruz. kabak gibi cıkıyor zaten ortaya. sizin amacınız da zaten göstermek değil mi. amacınıza ulaşıyorsunuz sonradan vay benim popoma baktı sapık terbiyesiz falan felan. resmen davetiye cıkarıyorsunuz. sizi anlamak zor valla. göstermeyen nasıl göstermiyor peki bunu da bir düşün bence. her erkeği de diğerlerinin yaptığı bişey yüzünden suçlama.
Ayrilcam o serefsizden
kızım daracık pantolon giyiyorlar Türksat uydu alacısı gibi 2 tane çanak meydanda.. ama sevgilindede ibnelik var..
Srefsiz ya
Popoyada mı bahmıyak? Aynada kendimizinkine mi bakak?
Benim popoma baksin
Seninkinede o da bakar gerekirse bizde bakarız :)) bunun için gerginleşmeye gerek yok :)
Bazı kızların arkasına yogurtla suyu koyacaksın aynı kaba 10 dk sonra o ayran olur :D
Offf
Sevgilin delikanliligin kralini yapmis helal olsun. Abi doganin kanunu bu yani. Tabi ki buna dayanarak dogru birsey yaptigimizi savunmuyorum. Ama elde degil ki bakilmasin. Gozde degil ki durdurulsun
Baslicam doğanıza. Gebeirn en kis sürede
Soru sordun dusuncemi soyledim. Senin gonlun hos olsun diye yalanda soyleyebilirdi sevgilin. Baktu diye onunla yatacak degil herhangi bir iliski icerisine de girecek degil. Sadece bakti ve gecti bunlari yazarken ki daha kisa bir sure icin ne s.g demeye gerek var ne yalan soylemeye nede bana cogul muamelesi yapip olmemi istemene de. Fazla sinirlisin sakin olmayi aliskanlik haline getir bence. Ki s.g demekbi bayana hic mi hic yakismaz
Aslan koc terazi hangi burcsun? Aslanla kocta gidip geldim
Ikizlerim en hasindan. Dedim işte s.g dedim. Iyi dedim oh.
Pratik zekan var ama bir o kadar da hircinsin cok gec olgunlasiyorsun 2 sene sonra bu yaptigina hatirladiginda ne kadar aptalmisim diyeceksin
Burclsr ilgi alanon falanmi
Cogu zaman evet bu arada bende ikizlerim
Hmm anladim
Lez olma bugün biriyle sohbet ettim çok mal oluyorlarmış...
Lezler zeki bence
Ya pardon da ver o zaman versende bakıcak vermesende başka sevgiliside olsa bakıcak yani öyle tayt , dar kot falan giyerseniz insanda bir anda bakar yani napsın çocuk.
Sizde ne g*tünüzü açın nede dar giyinin göz bu bakar
Oldu sen bakma diye carcaf giyiyim ben
çarşaf giysen gözümdeki değerin kat be kat artar emin ol
Ne dersen de. Yanlıs anlama ama baban bile bkıyordur yani. :D insan istemesede gözler gidiyor
Offf
Hahahahah çok iyi ya :) normalde yanlız erkekler için alışkanlık olmuşta tabi her erkekğin aradığı kriter farklıdır neyse soruna gelince adam çapkın adam akıllı birini bulamamışında ondan
Her erkek böyle yorumlarda yaziyo.
ya utanmadan soyluyo serefsiz. Delirdim. Ate scikiyo kafamin ustundrm şu an
ben de erkeklerin poposuna bakıyorum seksi geliyor bana bazılar, anormal bir şey yok bunda abartmayın
Elin Adamı Adriana Lima yı aldatıyor. Neyin peşinde siniz dürüstçe baktım demiş. Sanki siz bakmıyor sunuz..yanınızda olduguna şükredin.
Neye sukredicem?
Aşırı abaza felan birşey miş. Sevgilisi olupta hala bakıyorsa pes yani hadi olmayan yoklukta felan bakar :D
Abaza degil sorun o
Ne biliyim ben
durum öyle bir hal aldı ki göz ister istemez kayıyo. arkadaş şu tayt olayını bitirin artık büyük sıkıntı.
Pantolon giyiorum yine bakiyolar
Bak Bir Laf Önünden Gecen Her Kızın Poposuna Bakan Erken bir Kere Aynadan Kendininkine bakta biriyle evlenecek g.t bende var mi diye
Ne alaka
Yok bisi bos ver
İlk Kızın Götüne Bakarım. Götü Güzelse Kızda Güzeldir :D Yoksa Zorlasan Olmaz o kızla :DAS:DS:A
Memeye bakan kim?
Memeyi Katma pampa :D
Sırf bu yüzden hatunun yanına gidicem bak şimdi D:
Öyle g*tünü açıp dapdar taytları giyip çıkarsan seninkine de bakarlar.
Ban dar giyinme tayt giymr diyor kendiside giyene bakiyor
Giyene bakıyorsa, aklından çok daha farklı şeyler geçiriyordur, aynısını senin için de geçirsin ister misin?
Hayir
Popodan ziyade farklı yürüyüşünüz dikkat çekiyor, yoksa bir şey hissedildiğinden değil.
Cinsellik dusunmuyomusunuz
Olağanüstü bir fizik haricinde hayır.
Suratına bakınca on kat boya varsa bakmağa deymez, yok tam tersi ise heryerine bakmağa ve her şeye değer...
la noluyo :D senin sevgilin elalemie bakıyo diye bizim suçumuz günahımız ne :D
Sen bakmiyosun dimi
gece gece yine güldüm.Ne bicim kız oldun haha :ASDA:SD
S.g dedik diye ne bicim oldun diyo srefsiz
Ne mutlu...
bazılarına ben bile bakıyorumm annemm...sen neyin kafasını yaşıyorsunn :))))
https://i.hizliresim.com/O26aOZ.jpg
ahahah güzel cevap :)
Cinsellik dusunmuyosun ama
Gel yavrum lezbiyen ol :D
Olcam vallla ya. Ugrasilmaz bbu serefsizler le
Demi ya. Gel bizim feministler dernegine. :D
Bende var feministlik. Sabun yapmak ladim bu erkekleri.
kadin aldatılır sahip ciksaymis derler.
kadin tecavüze ugrar kadin suçlu olur. Beyinlerine etmek istiyorum
Destekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar