Merhaba,
Eşimi anal seks e ikna etmeye çalışıyorum. Yapan çiftler düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
Eşimi anal seks e ikna etmeye çalışıyorum. Yapan çiftler düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
tecrübe ister. çok sık tekrarı sıkıntılı olabilir. ayakta tavsiye ederim partnerinin tecrübesi ile büyük zevk verebilir. acıyla karışık doyuma koştuğunu söyleyenler oldu. partnerinin parmakları hünerli olmalı. ayakta duvarla araya sıkışmış bir eli senin boyununu dudaklarına uzanabilmek için kavramalı diğer eli kilotirse çıkarma yapmalı boşluk bırakmamalı yani. nefesin kesilircesine seni hazzın tepesine çıkarabilir.
Arkadaş ben hemen hemen her partnerim ile anal yaptım sadece bir tanesini bosaltamadim gerisi hep çok zevk aldı ce verdi ama biraz ustalık gerektriyor iyice hazirlaman gerekiyor kadin acı hissettimi zevk almaz almadimi zevk vermez :)
Isteksiz yaparsa kasar, dort kat daha fazla aci ceker.
Sen seks esnasinda, yavas yavas parmagini hatunun popo deligine sok.
Bakalim boyle ne tepki verecek, illa olmaz diyorsa yapacak bisi yok.
Sen benim kocam olabilirmisin üç kere falan yaptık berbattı
isterdim ama değilim :) Nedne berbattı? Çok mu can yakıcı yoksa zevk alınabilir mi?
Yok ya dün yaptık işte sabahda yazdım burada bir kaç yerde..
üç kere oldu evliliğimizde adam vazgecmiyor anal anal anal...
zaten zor geldi ve dedim ki bir insan bunu sevdiğine nasıl yapar bu son du..
Duştan sonra yattım ve bir ağrı kesici aldım..başımda dört dönüyordu...
zevk yok fakat çok nadiren yapılabilir evliler arasında şahsen beni ikna etmesi seneleri aldı 5 yıllık evliyim..
ne istersen alırım yaparım diyordu..bu yola başvurabilirsin eşin sonuçta..
Dedim ya ilk olacak. Hazırlamak için birşey yapmıyormusunuz?
Ön sevişme önemli biz lavantalı bebe yağı kullanıyoruz..işte önce vajinal birleşme parmakla ıyarma ama en önemlisi eşinin istemesi ve beyinde biter..
Alkol almanın faydası olur mu peki?
Olmadı bende ve senin geç gelmeni sağlar söyliyim daha kötü olur
Geç gelmenin nesi daha kötü :)
Kadını mahveder herhalde sen kendinimi düşünüyotsun ne kadar acıyacak
daha rahat ya da daha zor dediğin bir pozisyon var mı peki
Yok.
Doggy derler genelde
Öncesinde neler yaptı peki rahatlamanız için
Yazdım onları
Bir daha asla mı yoksa tekrar olabilir ilerdemi diyorsunuz
Bana kalsa yapmam hiç
Anala plug lardan vs kullandınız mı hiç?
Hayır o nedir?
orası için ufak vibratörler
İlk girişi en zor anı mı acaba?
Evet..
eic için teşekkür.denedinizmi
Malesef tam anlamıyla deneyemedik.
Gizliliği kaldırsam ekleyebilirmisiniz bazı şeyleri burdan yazmak istemiyorum
Ne farkederr ikimizde gizliyiz konuda çok geride kaldı
Yinede okuyanların görmesini istemiyorum.
Birşey demediniz
Eklemiyrm.
ok. Kaçıncı yılda denediniz ilk?
Nişanlıyken 1
Son bu yılda anca ikna etti iki kere
Parmak ile alıştırmak işe yarıyor mu peki? Tek ya da 2 hangisinden sonra denemeliyim?
Tek parmağınla vajinaya girerken arkayı aç eline jel yağ sür sıkıntı olmaz
Ertesi gün oturamama falan gibi durumlar oluyor mu?
Oturur ama ilişki olmsz anal acır
Sizin için hiç zevk vermedimiz? Yani düşüncesi ya da gitgeller yapılan oyunlar heyecan ya da zevk vermedi mi
Hayır
Eşiniz memnunmuydu peki halinden?
Eşiniz memnun muydu peki halinden?
Evet üzülmüştür banada artık bu konu kapansın.
Cevap
33Cevap
Ayrı bambaşka ve ayda 1 kez yapılabilecek bir seks olduğunun kanaatindeyim.
tadımlık devamlı yaparsan daha vajinadan zevk alamıyorsun bildiğim kadarı ile !
O yüzden anal zevki bambaşkadır ama ondan çok yaparsan önden zevk alman azalacak veya doyumsuz olup Duble Pentrration isteyeceksin hem önden hem arkadan aynı anda.
Demedi deme ;)
Aslında bu tamamen istemeye bağlı iki partnerin bunu istemesiyle olur kadın var anal seks yaparken zevkten 4 köşe olur ciddi anlamda zevk alır bazıları da pek almaz hatta bazıları da hiç almaz yani bunu yaşamadan bilemezsin ve mutlaka kayganlaştırıcı gerekir ve ilk giriş daima çok yavaş ve yumuşak olmalıdır sonrasında zaten gerisi gelir...
Eğer profesyonelce yapılırsa en az vajinal seks kadar zevk verir. Hatta double penetration isteyecek kadar bile zevkli olabilir. Ancak amatör bir anal seks, korkunç derecede acı verici olacaktır.
Anladığım kadarıyla arkadan da istiyorsun ve hayal ediyorsun, doğru mu?
He yap yap * kızı sonra altına edince "yaa sevgilim dışkımı gördü artık yüzüme bakmıyor ne yapabilirim yardım edin" diyerek yalvarırsın.
Helal
Kızlara zevk vermez başlarda acı verir ama ortakarda bişey hissetmez.
uzun vadede acı kaybolup zevk almaya başlıyormusunuz?
Zevk almıyoruz hiç bişi hissetmiyoruz bir pamağıını sok gitgel yap nası bir his anlarsn hiç bişe hissettirmiyo kısaca.
banada yapıldı niye almadım ozaman?
acıdan başka bir şey vermez ve allah huzurunda lanetlenmişlerdir. yapanda yaptıranda.
eşinin çok dikkatli olması gerek... yoksa kabusa döner.. tabi ki hiçbiri vajinal seksin yerini tutamaz..
en az bir kere bu zevki tatmanı şiddetle tavsiye ederim :) o kalın şey içinde milim milim ilerlerken bakalım neler hissedeceksin. eğer yaparsan bütün duygularını bana mesaj atmanı istiyorum :)
Anal seksi bayanlara sormalısın :) Bir dene bakalım birşeyler sok, nasıl oluyor hissiyatını düşün :)
İlk başta canin çok yanabilir. Tabi partnerinin boyutuyla da ilintili. Ama alisinca kiz arkadaşlarım coook zevk aliyor.
eşin için sadece acı orada his yok kadınlarda yazıktır günahtır yapma
bu olay tamamen seninle partnerin arasındaki uyuma bağlı...
burada anal vajinal seksten daha çok zevk verir diyen varsa ya hep geneleve gitmiştir ya da gerizekalıdır. Tövbe est. ya
sonra kası tutamassın evde okulda işte salıverirsin besinlwerin oksitlenmiş kalıntısını kasa zarar veriyor
Delik cok dar oldugu icin erkegin penisini tam kavriyor kadin ilk aci ceker ama sonradan zevk alir
Eşin istiyor sa yap yoksa zorlama yazık onlarada.sevmese katlanmazz..ama erkek için çok zevkli kadın acı çekiyor bazıları
kız arkadaşım cidden zevk alıyor açıkcası. bence herkes zevk almaz ama alan kızlar var.. ben zaten zevk alıyorum
Bazı kadınlar aşırı derecede alıyor ama bazıları almıyor
Bunun icin Partnerin cok onemli :) eger trcrubeliyse seni zevkin doruklarina cikarabilir
valla çok severim ama hiç buna istekli kız göremedim
Seninle bir gün buluşucağım sonrada seni zevkle tanıştırıcam:)))
Penis kalın olursa sıkıntı olur gibime geliyo dene ve paylaş merak ettik :)
düzgün yapılırsa evet. acemi işi değil ^^
Ecet zevk alirsin. ama oartnerine is duser cok
düşünmesi bile iğrenç bence
kimine göre zevkli kimine göre eziyet :)
azıcık pis oluyor ama :/
Hastanelik olmada sonra...
anal seksin zevkinden önce günahını bir düşün
Gel gel acimayacak ;)
Poktan
önden zevk alıyon mu peki?
Zevklidir.. Ayak fetişi de zevklidir :D
çok zsvkliii
değil güzel değil
vazgeçilmezim :D
Acitir
denemedın bılemezsın