Kuzenim kapalı ve 4 aydır konuştuğu çocukla karşılıklı nude atmışlar göğüs kısmı sadece galiba. Sonra pişman olmuş ayrılmış. Adam da silicem ss almadım falan demiş ve ilk kendi fotoğraf atmış sorum şu Gerçek ten silmiş midir ya da tehdit eder mi sitelere atar mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
insan evladı çiğ süt emmiş hiç belli olmaz karaktersiz ise yapar
Yüz falan yok altda yok ce karşılıklı bilmiyorum tehditte yok ss almadım aldıysam namerdim falan demiş bilemedim kizdada ifsalaru var ve çocuk aile çocuğu
dediğim gibi o hiç mi hiç belli olmaz yani karakterine bağlı olan bir durum zaten nude var ise yüz veya vicudu belli edecek şeylerden kaçının BEN DOGUM LEKESİ gibi gibi şeylere dikkat edin evinizdeki battaniye çarşaf rengi şekli belirginse onlara bile dikkat edin yarın bir gün önünüze gelirse inkar etmek için birden fazla sebebiniz olsun
Çocuğun numarasını verinde bir konuşalım. Çözeriz
Silmez tehdit de etmez
Büyük ihtimal bir ifşa sitesinde fotolar videolar
Video yok yüzüde gözükmüyormuş 😓sadece üst kısmını atmış ne yapmalıyım. Çocuğun fotografları da var midem tutmuyor
Sadece mesaj var 😓
İstersen bakayım ifşa sitelerine bir
😒 ciddi bir şey sordum adamın da ifşası var yine de atar mı sence
Bende ciddi cevap verdim. Adamın umrunda olmuyor ki gurur duyuyor yaptığıyla ve paylaşıyor, bu yüzden dedim ama sen bilirsin
Sırf yakıştıkları seks mesajalrini atıp kendini tatmin ederler var kız nasıl azgin söyle
Nasıl konuşmuş falajndiye
😓😥
Bakayım istersen bakim bir sitelere
Valla zaten midem kaldırmıyor. Bilmiyorum sonuçta yasal olarak cezası var öyle bir şey olsa direkt mahkemeye götürürüm ama yinede sitelerde dolaşmasın ve ailesi öğrenirse bilmiyorum
Sen bilirsin arkadasim:) geçmiş olsun kuzenine
Umarım aklı başına gelir ve geçer
aman baska kimseye gonderme o fotolari. aman.
@isimsizbiruyekim yaymak amaçlı demedim hanfendi, yardımcı olmak amaçlı dedim, sapik muamelesi yapmayın insana
Sensindir o kuzenin değil 😅
Gizliyim zaten ki Ayrı ca ailesine mı söylesem diyorum sen ne diyorsun 😒
Sanane
Ailesini niye karıştrıyorsun
Yanlış yapmış karşı taraftan tehdit yok ama ya silmemişse ya sitelere atarsa?
Sanmam
Banada atan oldu hiç öyle düşüncelere girmedim
kapali biri neden boyle yapar?
Bilmiyorum 😓
kinamiyorum ama kapali biri tum kapalilari temsil ediyor gibime geliyor. Madem oyle yapacak cikarsin atsin basindakini... cok dindar insanlarin bulundugu zumreyi de etkiluyor davranisi
Bilmiyorum pişman ve ben ailesine söyleyip söylememe konusunda kararsizim karşı taraftan tehdit falan da yok ama hiç bilmiyorum
sadece o kisimi gonderdiyse tehdit edemezki.. ama bu da ona ders olsun bir daha yapmasin kimseye guvenmesin helalinden baska. eger tehdit olursa arkadasini sen ikna et ailesine soylesim , sen degil. ailesine soylesin cunlu tehditin sonu gelmez.
Olumsuz etkisi de olsa da herkesin yaptığı kendisini bağlar, bağlamalı
madem sadece gogus kismi, kuzenin de benim degil o. fotograflar ama beni tehdit ediyor desin kendi ailesine o cocuk tehdit ederse..
Işte tehdit yok ama büyük günah ve ben de şahit oldum çok pişman agliyor surekli ayrilmista ama işte ne bileyim kararsizim aile konusunda
Evet sadece boyundan aşağısı kalçaya kadar göğüs ve bel gözüküyor malesef 😥
o kisimlardan fotonun kuzenine ait oldugunu ispatlamaz. ailesine tehdit durumunda kendisi soylesin.. biriyle gorustum ama fotograflar benim degil desin. inkar etsin. ama ailesine tehdit durumunda tehdit edildigini mutlaka soylesin.. sen karisma. bu da ona ders olsun.
Anladım teşekkür ederim
Foto taraması yapabilirsiniz
Kızın hareketine göre atar
Yani kız pişman olduğunu falan söylemiş bitirmiş öyle işte
Olsun atabilir çok attım mesut ettim
Sende ifşa sitelerine mı attin 😱
attim mesut ettim diye ne kadar kolay soyleyebiliyorsun... o kizlarin hayatlarini nasil mahvetmissindir hic dhsundunmu..
Yoo direk video siteleri
@isimsizbiruyekim kasindilar
Tanıştır beni kuzen ile
Neden olmasın?
Kuzenin mi sen mi?
Ailesine söylesem mı acaba 😏
Kanka korkma birsey olmaz sakin
Yani bilmiyorum karşılıklı yemiş bir haltlar ama tehdit falan da yok çocuğun da fotografları var başına bir şey gelirmi diye düşünüyorum
Yok be birsey olmaz tehdit etmisse de korkutma amacli bir b×k yapamaz merak etme
Etmemiş ama yinede bilmiyorum sitelere atar mı tehdit etmeden
Yok atmaz merak etme
Umarım öyle olur
Edebilir
Atmaz herhalde
Silmemiştir
Tehdit edebilir