Evet bu dediğin doğru fakat erkek istemeden kadın iki durumda nude atar. Ya evlidir ve kocasını gece için hazırlamaya çalışıyordur ya da anlık bir yükselme ile sevgilisinin hoşuna gideceğini düşünerek atar. Velhasılkelam kadının nude atmayı isteyeceği durumlar çok sınırlı ve kısıtlıdır..
Nude istenmesi bence zaten başlı başına yanlış. Haliyle bahsettiğin gibi gelen en ideali. Hatta sürpriz etkisi olarak beklenmedik zamanlarda gelirse daha da yeri ayrı olur jdjdjd
Sadece kadın konumlandırmıyor onu, aynı şekilde kadın isteyince de erkek konumlandırabiliyor aynı şekilde 😂
benim hoşuma gider ama kadını bu abazan yapmaz ya kadının da istekleri var bu mesajı vermesi hoş bence kadınıda bence gözden düşürmez aksine arşa çıkarır
Evet bir tiksin verici oluyor geçen çocuğun biri atı başım döndü ölüyordum dedim bu ne ıq bu insan mı midem bulandı yemin ederim ne iğrenç insanlar var ayrıca ben görmek istemiyorum kimsenin çavuşunu.
Bir kız profili (?) olarak bunu yazman cidden garip. Abaza lafını istemediğimiz halde nude atan ve ısrarla cinsellik konusunu açan için diyoruz. Hatta ben bunlara a. zombisi diyorum çünkü tek gayeleri bu. Ama bu tür erkeklerin hepsi sana kalabilir, tüm ilgiyi sana versinler biz de huzurlu olalım 🥰
Soruyu hangi biyolojik organınızdan anladığınızı (!) esefle sorar, soruyu tekrar beyin bölgenizin oksipital lobundan iyice süzerek tekrar okumanızı önemle arz ederim.
Birisi isteyerek karşıdan beklemeden atıyorsa evet. Gerçi meraklı değilim birinin kalkmış cinselliğini görmeye. Mümkünse hiç atmasın. Erkek için güzel olur tabii yeterki biz atalım 🤦♀️ Hiç konusu açılmazsa daha iyi bence. Atmayın da almayın da gerek yok.
İşte bu aradigim sey derim. İçten gelen nude beni her zaman şasirtmistir. Deliligi seviyorum. Ama erkek atsa direk sapık nolur bu cinsiyete gore değişiyor
Ben hiç istemedim, atanlara bişey demedim ama atılmasından da rahatsız oldum. Direk siliyodum fotoğrafları. Ben istesem ufak bir google aramayla en güzellerini zaten bulurum. Belki bende sıkıntı vardır bilemiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aman adamlar işyerindeyken veya arkadaşlarıylayken filan yapmayın böyle şeyler. Rezil kepaze olur anladınız siz onu
Bana istemeden geliyor hep seksting yaparken ama abaza damgası yemek vs den değil gerçekten tatmin ettiğim için ve sonuçta her şey beraberken güzel partnerimin istemediği birşeyden zevk almıyorum ben o yüzden de zorlamıyorum hiçbir şeye