Erkekler anal seksten zevk alır mı yoksa almaz mı?
Evet, alır
Hayır, almaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler anal seksten zevk alır da, bu iki tarafın isteğiyle olmak zorundadır. Anal seks zararlıdır, tüm mikrobik ve pis hastalıklara yol açar. Sırf eşini mutlu etmek için kendi sağlığından olacaksın Allah'ın kezbanı.
Öndeki deliğin sırası bitti, şimdi arkaya geçtiler. Önden bile yapılırken bebek harici korumalı yapılmalı, herifin penisindeki tüm bakteriler kadının vajinasının içerisine giriyor.
Bu kadar saf ve bilinçsiz kezbanlarsınız işte, ezbere konuşuyorsunuz. Bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir yürütmek; hayat felsefeniz olmuş lan.
Farkın da mısın? Prezervatif diye bir ürün var o.O
Asıl sen şuanda ezbere konuşuyorsun ben buraya yaptım zevk aldı veya almadı mı yazmışım saf okumayı veya düşünüp yorum yapmayı öğren.
Ayrıca nerenden verip vermediğim seni zerre kadar alakadar etmez
Arkadaşım merhaba,
Anal seks vajinal seksin verdiği doğal zevkten ziyade, mastürbasyonun verdiği zevki verir...
Erkekler alır kadınlarda çok değişiyor.
Cevap
18Cevap
Çok fazla zevk almıyorum, sadece partnerimin aldığı haz bana zevk veriyor o an, çıkardığı sesler, kıvranması falan. :) O İstediği için yapıyordum. Fakat dediğim gibi onun tepkileriydi esas bana haz veren... Özlemedim değil...
hak yeri varken b.k yeri neden
anal ilişki tamamen günahtır
bir keresinde 20 li yaşlarda analdan ilişkiye girmiştim aletim davul gibi şişmişti. Mikrop kapmış :D ondan sonra yapmadım yapmamda
ben sevmem vajina varken onu yalamak emmek koklamak canım sen peki anal seversin
erkek alır ama alamsının...:) niyemi hak deliği varken b.k deliği niye:))
Anketi görüyorsun. :) En sevdiği ilk seks türü analdır. İstisna kişiler hariç.
genisletmek guzel degil mi bayanlar inledikce hosuma gidiyor
bilmiyorum yapmadım henüz anal
ben yalamaktan zevk duyarım
defalarca yaptım her defasında zevk aldım
evet alir fazlasiyla.
alırlar canım.
delirdinmi bundan güzeli yok bence:D
Hiç bir fikrim yok
çok keyif alırım
Evet, alır
Evet, alır
çok fena kokuyor :S