Hey! Selam, Hadisenin arkadaşıyla aynı evde kaldığı ortaya çıktı! Zamanında bu iddalar cevap vermeyen Hadise şimdi ifşalandı ne düşünüyorsunuz?

Ben ifşalık birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hadise ilk günden bu güne kadar böyle birşey yok demedi sadece konuşmamayı tercih etti. Ama Kaan Yıldırım ' ı Ezgi Eyüpoğlu ile sevdik :)
Kendi tercihi.. 🌺
Cevap
25Cevap
"İfşa" farklı birşey... Burda ahlaksız değil; 2 bekar insan var, sevsin sevilsinler..
Çok ahlak bekçiliği yapılacaksa: Millet evlilerle takılıyor...🤔
istediğiniz coğrafyada doğun, ki kendisi ingiltere’de doğmuş büyümüş, genetiğiniz ağır basıyor ve varoş bir karı olup çıkıyorsunuz. bu bir dram abi.
Bunun kadar rezil çirkef biri yokmuş. Megerse ne yaprak hasreti varmiş. 2 aydir adamin evinde yemeye doymadi malafati.
@waffsmile ne farkeder. Iksiide cirkeflik
Çok severim canım aşkım Hadise'ciğim, en iyisini yapmış. Her şeyin en iyisini hakediyor kurban olduğum♥
Olursa olsun sevgilisi sonuçta kime ne ki? Başkalarının hayatını konuşmayı hepimiz nedne bu kadar seviyoruz acaba ya
Herkesin kendi özel hayatı iki tarafta bekar ve olgun insanlar kimseyr yargılanmak düşmez ortada aldatma, ya da ihanet yok sonuçta olabilir.
Herkesin özel hayatı olabilir yani buna saygı duymak gerekmiyor mu
Artık onların ifşalık bir şeyleri kalmadı ya çoktan berk beraberler onlar
Evet şu günlerde en önemli olay Hadisenin erkek arkadaşıyla kalması. Böyle bir olay tarihe yazılmalı ve hiç unutulmamalı.
canı sıkılmıştır o yüzden arkadaşıyla zaman geçiyordur diye düşünüyorum adam yakışıklıda
Kaptı gul gibi adami... ohhhh sefasını çeksin bence
Hadise bu bundan herşey beklenir 😃 karantina da onla kaldıgına pek üzülmedi sanırım
Ah ah nolcak bu milletin hali daha ünlü pesindesiniz sonra neden ülkee gelismior
İfşa ne alaka? yargılayan kızlarımız seks için otele gidiyorlar lüks lazım onlara ev ortamları değil onlar da haklı😄
Kıskandım yani ne diyeyim :)
Ne güzel ne düşünelim
Bişey düşünmüyorum beni ilgilendirmez
Çok üzücü bekaretini kaybetmiş olabilir 😒
Banane insanların özelinden jshs
Adam dua ediyordur karantina bitmesin diye. 👌
Milletçe eleştiri yapmak ata sporumuz
Ah ne yapacağız şimdi vah vah
Kendi tercihi ama ben olsam aynı evde kalmam.
Bunlarıj dünyasında normal böyle şeyler
Birlikte yaşamak normal bir şey değildir !..
E ne güzel işte 🌼❤️😎
Adamın taş gibi hatunu götürdüğünü düşünüyorum
Çok da umurumuzda Hadise.
Hiç umrumda değil bu kadının ne... yediği 😂
Erkek arkadaşı kopek mi 😀😮
Pasa gonulleri bilir beni ilgilendirmiyor dogrusu
sevmem bunu ben.
Hiç ilgilenmiyorum.
hadise ifşalara alışık
Bu kadını hiç sevmiyorum
Bize ne
Onlara göre normal bana anormal olsa da