teşekkürler...
Kandilde mastürbasyon yapmak günah mı?
teşekkürler...
her gün allahın mübaret günü... yapmaman daha iyi..
çünkü öyle özel gün dediğimiz gece ve gündüzden oluşan kavramlar o gün içerisinde yaşanılanlar nefislerin bırakıldığı allah yolunda tövbe dediğimiz günlerden birisi..
1 yılın bir kaç gününü yüce yaradana bizi yaradana ayırmak kadar güzel bir şey yok..
tamam yapmıcam sorduğuma pişman oldum
evet önemli olan nefse hakim olmak zaten de ben bitti diye düşünmüştüm
bu gecenin değerine ve önemine değer verin.sabredin yarın gece acısını çıkartırsınız.aslında dşünürsen her zaman günah ama çok istiyoorsan dayanamayacaksan masturbasyon yap.boşalana kadar
bildiğin p*rno izlicem yani günah olmasa da saygısızlık olur neyse şurda sabah ezanına ne kaldı :)
haklısın.film izlemesende kendini azda olsa tatmin et eğer dayanamayaksan ve zevkin dorukta ise.
neticede boşalıcam. izlesem de izlemesem de. öff günah işte :((( ne zor bir şey yaa
tutma kendini doruk noktasındasın şu an.boşalmalısın.
fazla uzun sürmez nasılsa
yapmasan ölmezsin millet kuran okuyo namaz kılıyo bence boşver uyu çünkü sonra pişman olursun bu soruyu sorduğuna göre ikilemdesin
evet canım yapmıcam zaten o pişmanlığı çok iyi bilirim
Aklından geçiriyorsan yap işte. Kandil mandil kasmaya gerek yok.
Cevap
24Cevap
Bugunun dıger gunlerden bır farkı yok...Farkı olması sadece kandıl olması bugun bol bol ıbadet edılır...Fakat bugun cınsel ılıskıye gırdın ya da masturbasyon yaptın dıye dıger gunlerın aksıne daha fazla gunah yazılmaz..Buna emın olabılırsın...
evet günah bu gece kendini frenleyip ibadet etmen gerek, kandil ertesü günü sabah ezanına kadar devam eder dolayısıyla bu gece yapmamalısın derim.
peki tamam :( aklımı başka şeylere yoğunlaştırayım bari
haram olmadığını biliyorm ve tabii ki abdest alıyorum kaç yaşında insanım :))
Her zaman günah.Abi Madem yiyon bir halt bari dişini 7-8 saat daha sık yapma mübarek günde.Bu günde bari namaz kıl ibadet et.
Farz mı ne diyon koçum sen farz felan Allah mı emretti?
tamam :( sağol.
engel değil. ne günah olacak ya saçmalama. kötü bişi yapmıyorsun ki. cinsellik kötü bir şey değil dinde unutmayın...
arkadaşım bubedensel bir ihtiyaç acı çekmen günah değilmi tabiki yapacaksın bence ne tür bir malzeme kullanıyorsun
rahat ol içdünyan bunu ıstıyorsa yap ama en kısa surede abdestini al bence
Müslümanlık cinsellikle hep ters düşüyor klasik vaka :)
gel benim istek şu an çok birlikte yapalım kandilde geçti bende tutum o gün kendimi özele gel bekliyorum seni
anlaşılan bugün herkesin libidosu yükselmiş, bende zor sabrediyorum
tam gününü bulduk desene :(
hep bu site yüzünden burada bir kız azdırdı beni
Sabret, yarın akşama kadar kandil...
akşama kadar mııııı? iyi de 2 gün mü sürüo bu kandil :( neyse dayancaz artık
Bu geceden yarın akşama kadar benim bildiğim.
biz bugünden nie kutlamaya başladık o zaman? :D bence sabah ezanına kadar.. yani umarım öyledir..
sizin gibileri gördükçe insan insanlığından soğuyor bir bitin artık
öff seni gören de hiç yapmıon sancak
yok canım bu insanın tecrübesiyle doygunluğuyla alakalı bir durumdur her gördüğünü abaza sanma kendinde öyle davranma bence sana küçük bir tavsiye büyüğünden ;)
sen doyduysan benim insanlığıma ne laf ediyon o zaman? bırak da biz de doyalım! hem de kendi başımıza...
o değilde şu eksi veren abazalara sesleniyorum hayırdır lan? =) doyarsın sende abicim merak etme yakında bol bol doyuran çıkar seni yazık ailene üzücü bir durum
ailemle ne ilgisi var şimdi? sadece laf at sen büyüğüm... senin kuş ötmüyo diye bizim hormonları kıskanma. iyi hatırlattın ben de bir eksi veriyim de rahatliyim
şimdi çok okkalı cevaplar geçiyor aklımdan senin içinde işte burdaki abazalarla aynı kefeye konmak var benim kuşun ötüp ötmediğini test ettirmek isterdim sana ama maesef yaştan kaybediyorsun be abicim sen kendi seviyene göre birisini bul ;)
ben birisini bulmak filan istemiyorum bu yaşıma kadar kendim hallettim evlenene kadar da kendim halledicem. hayırlı geceler abicim
hadi iyi geceler kendine dikkat et yazık oluyor sonra sizin gibi gençlere
kandil olmayan günlerde de yapmak günah zaten :)
atma. günah filan değil. gidip zina yapsam daha mı iyi?
hanefi mezhebiyim.. hiç bir zaman alışkanlık için olmadı hep zina yapmamı engelledi. desene sevap işliyorum :D :D
Yap gitsin için içini yiyeceğine.
lan yapmış kadar oldun
ne alaka?
yenemesem çoktan yapmıştım
özele gel anlatayım :)
Kandıl bıttı kanks yardırabılırsıj :)
asdafs gece gece sesli güldüm :D
Baslamisin artik bitir rahatla.
yok başlamadım yapmıcam zaten sabah ezanına kadar beklicem
kasma kendini aklina girmis bir kere eziyet etme kendine.
mefsine sahip ol bu geceye saygı duy biraz
Yarını bekle.Yat uyu bence.
Yapma deymez o günaha
valla bende yapıcam heralde :D
evlen
bnce de artık zamanı geldi
Hmm :)
p*rno mu izleyerek yapıyorsun normalde?
Bugün yapma bence :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar