Kız arkadaşımla seviştik ne yapıcam bilmiyorum ..

geçen haftalarda burda nasıl ağda yapılır diye soru sormuştum .. yapamıyordum çünkü bir arkadaşımda ben sana öğretirim gel bi kere yapıyım bak nasıl oluyor vs diyordu .. ben hiç öyle bişi yapmadığım için çekindim hep geçiştirdim onu .. ama geçende tekrar söyleyince bende kabul ettim zaten ablası ile yaşıyor aile şehir dışında .. gittik gece ağda yapmaya başladık o esnada bakışları bi değişikti zaten ama hiç beklemezdim yani yılardır görüştüğüm bi arkadaşımdı .. çok böyle ne biliyim nazik davranıyordu ben öyle bakmamışımdır vajinama o derece yani .. sonra bitti işte yağladı temizledi sonra da olan oldu başladı yalamaya.. ilk defa böyle bişi yaşadığım için o zevkle karşı koyamadım .. ya bilmiyorum çok pişmanım keşke diyorum ama engelleyemedim kendimi ben .. başladık sevişmeye gece boyu çırılçıplak beraber uyuduk .. ama hiç beklemezdim kızın 8 yıllık sevgilisi var yani normal kız .. ben ne biliyim diyicek bişi bulamıyorum ne yapıcam bundan sonra onla nasıl görüşücem yada görüşmelimiyim onu bile bilmiyorum .. bayanlardan yardım bekliyorum ne yapmalıyım bundan snra görüşmek istemiyorum ama yıllardır arkadaşımdı benim .. ve bundan sonra tekrar bunu yaşamaktan korkuyorum o yüzden de görüşmek istemiyorum ..ne yapmalıyım ?
Kız arkadaşımla seviştik ne yapıcam bilmiyorum ..