Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu kendi üzerimden sormuyorum bir kız regliyim diye buluşmaya gitmek istemiyorum diye soru sormuş benimde aklıma bu soru geldi zaten herkes elinde telefon karantinada oturuyor sorayım düşünceleri öğreneyim dedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
net midesiz ve abazandir. Kendine Hayri olmayanin sana olmaz
Bencede öyle
Ben istemiştim. Çünkü onu oral yolla tatmin etmiştim ama bende istiyordum. Tabii yapmadık.
Erkekler Ne Diyor
Peki bunu kabul eden kıza ne denir jadi erkek igrencte kiz cok mu normal hele sevgilisiyle iliskiye giren kiz ne oluyor iki gun sonra ayrilacagi birisiyle sonrs kendini baskasina yamamaya calisacak
O senin düşüncen sanki evlenince boşanılmıyor. Herkes kendi bilir kimse kimseye niye bakisin demediği gibi niyede yatıyorsun diyemez
Ben derim milletin altinda yatip sonra kendini namuslu gibi gostermeye calisip baskalarina yamamaya calisanlara iyi konusurum sorun yatmasi degil karakteri kisiligi olmayip kendini namusluyum temizim diye gostermesi ne halt yiyorsa yesin ama adam insan olsun
Evlilik ayrı sey o helal oluyor haram olmuyor evlenip de bosanabilirsin normal bir sey
Buna mecbur bırakan toplum var. Ve zaten bundan sana bana ne
sanki herkes dürüst bir yalancı onlar herkes kendisiyle ilgili herkese yalan söylüyor bireyleri saklar
Herkes birbirinden uzak dursun sevgili yapmasın evlenmesin sevmesin aşık olmasın hic bir sey kalmaz zaten
Diyin bir zahmet 3,5 gün bekleriz yani o kokuya maruz kalmaktansa 😂
Başta sağlıksız. Buna bencillik düşüncesizlik denir
Bunu erkek anlayisla karsilar yalniz kizida dusjnmek gerekir, mutlh bir orgazm regl agrisini azaltiyor
O tip ilişki yaşamadığım için beni etkilemez. Sen ben 10 hayranı mısın?
evet seviyordum çoçukken hayranıydım
Benim en evdiğim Alien force ve Ultimate Alien En iyi serileri idi.
bende seviyorum onları alien forceyi de her yeni yılda özel film bölümleri yayınlanıyor harikaydılar
Aynen o güzel idi :)
Eşim regl ve istiyor bizde anal yapıyoruz
Regl öncesi, regl günü, regl sonrası bu 3 döngüde kadınlar istisnasız daha çok istekli oluyor ayın 15-18 günü gibi bioloji açıdan öyle bencede öyle
Oha anal mı o vajina kokar kanamaliyken bir de eşin ilerde tuvaletini tutamaz
O durumda da isteyen erkek var mı ya
Sadece o iş için mi buluşuyorsunuz
Soruyu kendi üzerimden sormuyorum Başka bir sorudan aklıma geldi 😂 çünkü çoğu kızdan öyle erkek tipleri olduğunu gördüm. Reglken bile seks isteyen
Anladık anladık
nereden bulurlar böyle bencil tipleri
19 yaş için bu konular fazla değil mi
Ne alaka. 19 yaşında anne baba olanlar var :d. zaten kendi üzerimden sormuyorum bir kız regliyim diye buluşmaya gitmek istemiyorum dedi benimde aklıma bu soru geldi zaten herkes elinde telefon karantinada oturuyor sorayım düşünceleri öğreneyim dedim
Anladim. Evlenen olabilir, her sey olabilir, benim dusuncem bu yaslar da boyle rahat olmamak daha iyi, savunmasiz kaliyorlar cunku, tehdit ediliyorlar, cahil ve ergen yaslar. Alinma bizde gectik o yollardan
Cahillik yaşla değil 40 yaşındada cahil insanlar ve :) Esas burda yaşla akıl ölçmek önyargılı ve cehalettir.
anlamassın çocuğum boşver, büyüdüğünde anlayacaksın
yav he he
:) ne gördün bu hayatta? ilk okul, lise. 6 sene önce 13 yaşındaydın, ne biliyorsun?
Universite 3'teyim 1 yıla bitiriyorum :d Çok şey gördüm. Sana uzun uzun açıklama yapmıycam çünkü zaten anlamazsın sen nasıl istersen öyle gör çokta umrumda değil önyargılarınlz kendinize kalsın beni alakadar hade sana iyi günler
19 yaşındasın 19 :D ON DOKUZ. daha büyüklerinle nasıl konuşacağını öğrenemeyen biri ne öğrenmiş olabilir ki. beton gibi kafan, içeri işine geleni alıyor galiba
çok itici abes bir durum 3 gün sık dşini
İğrenç
Abaza
kadın için riskli, istemem
Aç köpektir.