Her sesli ve görüntülü konuşmada para kazandığın bir uygulamaymış. Livu uygulaması gerçekten güvenilir mi? LivU'dan para nasıl kazanılır?

Her sesli ve görüntülü konuşmada para kazandığın bir uygulamaymış. Livu uygulaması gerçekten güvenilir mi? LivU'dan para nasıl kazanılır?

Arkadaşlar piyasada o kadar godaman abaza erkek var ki anlatılamaz.. Cinsel açlıkları oldukça fazla olan bu kişilerin geneli sanal ortamlara takılır. Livu uygulamasının amacı da tam olarak bu kişileri avlamaktır. Bu kişiler uygulamayı yükler uygulama içi altın yükler sonra bu altınları eritmek için ajans sahiplerinin sisteme dahil ettiği kızlar devreye girer.
Kızların amacı bu godamanların altın koinlerini eritmektir yani godamaları olabildiğince fazla kamerada tutmak böylece atınlar erir. Kızlar bu godamanları ne kadar sistemde tutarsa o kadar komisyon alır.
Kısaca bu sistemde olan godaman erkeklere olur, kızlarda çenesi ve cilvesi sayesinde komisyon kazanır. :D:D
Peki bu kızların görüntülerini kayit altina alan yaw he cinsel içerikli sitelerde yayinlasa ve bu videoları o kadinlarin kizlarin abileri babalari sosyal ortamda izlese sonra ne olur 😆
@kilimcininoglu Genelde bunlar zaten yollu oluyo :D
Sosyal ağ tutkunlarına selamlar. :) 👻
Bugün sizlere, son zamanlarda popülerlik kazanan ve birçok kişinin sorduğu bir uygulamadan bahsetmek istiyorum: Livu! İnsanların dünyanın dört bir yanından yeni arkadaşlar edinmelerine ve heyecan verici sohbetler yapmalarına olanak tanıyan bir uygulama diyebiliriz.

Gerçek zamanlı canlı video sohbetleri yapmanıza imkan sağlayan bir mobil uygulamadır. Aynı Omegle tarzı diyebiliriz. Farklı kültürlerden, dillerden ve yaşam tarzlarından insanlarla bağlantı kurabilmenizi ve sohbet edebilmenizi amaçlar. Livu canlı sohbet uygulaması sayesinde dünyanın bir ucundaki birisiyle anında tanışabilir, sohbet edebilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile dünya üzerindeki sınırları kaldırabilir ve farklı insanlarla etkileşim kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Eğer canınız sıkılıyorsa denemeye değer.

Livu'nun kullanımı oldukça kolay ve eğlenceli diyebiliriz.

Güvenlik her zaman önemli bir şey tabii ki ve uygulamanın yöneticileri de bu konuya büyük önem veriyor. LivU uygulaması, üyelerinin güvende olmasını sağlamak için çeşitli güvenlik önlemleri almakta.

Livu hakkında kullanıcıların geri bildirimlerini incelediğim zaman genellikle olumlu tepkilerle karşılaştığımı söyleyebilirim.
LivU olumlu yorumları neler?
LivU olumsuz yorumları neler?
Bol bol arkadaşlar edindiğiniz güzel günlere 🙂👋

2020 yılı bize insanlık tarihindeki en kötü şeylerden biri olan, salgın hastalıklardan birinin daha varlığının bizler için ne kadar tehlikeli olduğunu hatırlattı. Covid salgını hepimizin hayatını değiştirdi ve özellikle bildiğimiz sosyallik ve hayat şeklimizi de aynı oranda sekteye uğrattı. Hepimiz evlerimize kapandık ve eğitim, iş gibi sosyal hayatımızda büyük etkileri olan etmenleri ev yaşantımıza göre ayarlamak zorunda kaldık. İşte bu günlerde insanlar canı sıkıldıklarında artık kafeye veya başka bir yere gidemiyor ellerindeki akıllı telefonlarından çeşitli uygulamalarla insanlarla tanışmaya çalışıyor.
LivU'da özellikle Android ve iOS platformlarında kullanılabilen bir görüntülü sohbet uygulaması ve görünen o ki şimdiden birçok kullanıcıya da sahip.

LivU uygulaması esasında belirtildiği üzere bir görüntülü sohbet uygulaması. Bu sayede pek çok insanla tanışarak hayatınıza yepyeni kişiler ekleme imkanınız da mevcut, üstelik bunu yaparak platform size para vereceğini de iddia ediyor. Uygulama genel izinleri bakımından yasal olarak güvenilir gözüküyor ama en nihayetinde yüzünüzü göstereceğiniz bir yer olacağından bunun ne kadar güvenli olduğu da siz kullanıcılara bırakılmış durumda. Kısacası başka kişiler görüntülerinizi çekebilir ya da sizi videoya alabilir. Tabi bu hukuken yasak olmasa da sizi ne kadar endişeye düşürür bilemem.

LivU uygulamasını kullananların pek çok görüşüne bakılırsa, programın amacına uygun kullanıldığında pek çok iyi amaca hizmet ettiğini de söylüyor ama büyük bir kitle de programda artan cinsel içerikli yayınların programa zarar verdiğini de savunuyor. Pek tabi girip girmemek veya kullanmamak da yine sizin kararınızda.
Bence güvenilmez. O tür uygulamalarda cinsel içerikli şeyler olmadan asla para kazanılmaz.
Tamam para kazanmak için cinsel içerikli şeyler yapılabilir ama site tüm bunları kaydediyor olabilir.
Daha önce başka bir uygulamada olmuştu bu durum.
Bence en iyisi, herhangi bir uygulamaya girmeden, tamamen şahsi bir şekilde ve yüzünü göstermeden bir şeyler yapıp para kazanmaktır.
Çevremde bazı kızlar var, internet üzerinden risksiz şekilde kazanan
Nasıl yapıyolar hangi uygulama
Uygulama değil, tamamen şahsi
Yani ikili bir sosyal ilişki gibi
Anladım.
İkili sosyal ilişki nasıl yani?
@Purplehair30
Yani kendi buldukları biriyle sosyal medya üzerinden ve yüzünü göstermeden
Bir gelişme var mı?
Demiştim zaten o siteler güvenli değil diye
Cevap
95Cevap
Malesef güvenmemeni söyleyeceğim... Onun yerine düzgün biriyle takıl yardım al en azından bildik tanıdık olur... Ama okul ya da iş çerverisi olmasın çünki iş reel e sıçrıyor Fakat şu başka birşey iban numaraları bu tarz işlerde hep başkasının olmalı... Ad soyad bilgisi içermemeli... Bu işlerde halt yemiş biri olarak söylüyorum ki uygulamalara inanma..
Bizzat kanıtlı şekilde sunabilirim. Ne paralar dönüyor görmeni isterim. 2 senedir çıkamıyorum bu platformdan, hayatının fırsatı elinin tersiyle itme bir şansını dene derim, kayıt olmak zaten ücretsiz beğenmezsen para alamazsan çıkarsın.
merhaba, ben de kullanıyorum bir hafta oldu başlayalı. İyi kötü bir şeyler de kazandım. Sen hala devam ediyor musun?
Bilgi veirimissin
@needsleepy7 bilgi veirimisin banada
Bende yayıncı olmak istiyorum yardımcı olur musun
Evet güvenilir bende livu uygulamasını kullanıyorum tamamen güvenilir guzel kazanıyorum başlarda güvenememistim ama kazanınca anladım ekran görüntüsü videosu dahi alınmıyor eger düsünürsen bana yaz ben seni yönlendiririm uygulama da ne kadar aktif olursan o kadar kazanıyorsun cıplaklıga gerek yok sohbet ederek kazanıyorum ben cok ugrasmadan hafta da 2 bin o da ihtiyaclarımı karsılıyor zaten💖
@rrrmyömss merhaba uygulama da birinin bana senin ekran görüntüsünü aldım ünlü oldun dedi seni paylaşacağım. Sence böyle bir şey yapması mümkün mü telefonu ios ya da bilgisayardan da girmiş olabilir bilmiyorum
Uygulama da ekran görüntüsü alınıyor mu?
@Jjffmfmxmc wkean görüntüsü alınıyor ben denedim oluyor. Hatta ekran videosu kaydettim
Bunlarda yukarıda bahsedilen gibi koin avcıları. Yazık be yazık insanları dolandırmaya utanmıyor musunuz.
ben haftalık 1.200 civarı kazandığımı bilirim ama görülmedik deliğim kalmamıştı ve bi de zaten cinsellik konuşmazsan aramazlar, ama inan bana tüylü kıllı bile olsan çok müşterin oluyor
Devam ediyor musun peki
Yaaa!! söylediğin icin teşekkür ederim
şans bu ya öğrencilik zamanımda karşılaştım uygulamayla aynı senin gibi, tamam dedim ben parayı vurdum gözünden... ama sadece bir hafta sonra iğrenç corona çıktı ve malesef eve dönmek zorunda kaldım aile evine ve o yüzden de bıraktım zararlı olur diye
Yoksa devam edecek miydin yani? İyiymiş. Erkekler de var mı peki oralarda show yapan?
@OmenTonrim hayır sadece kadınlara özel
Bu tür uygulamalara giren insanların profilleri bellidir. Tamamen hayal kırıklığı. Gerçekten iki sohbet edemez olduk. Sünnetçiden fazla pipi görmek istemiyorsan uzak dur.
Bende merak edip indirdim fakat sadece erkekler ile görüşüyorsunuz bir nevi eskortluk!!! Bna bilgi veren kişi sadece erkekler ile konuşacağımı söylemedi yinede denemek istedim yarı çıplak adamlar öpücük atıp abuk subuk şeyler soran erkeklerle dolu bir uygulama direk sildim kaydımı
normal birisi olarak acarsan zor kazanırsın ne bilim bir dekolte firikikler verirsin vs vs bunun gibi şeyler yaparsan kazanırsın neden yapamayasın tabi onlarında ajansları var :)
Ajans aracığıyla üye oluyorsun zaten ama kuralları var dekolte kameranın yüz dışı çekimlerinde ban yiyorsun ve uyarılar alıyorsun 3 kereden sonra üyeliğin gidiyor yani bunu uygulamada yasaklamış o tarz şeylerin olmaması için
Amacım da o tarz birşeyler yapmak değil zaten şuanda iş piyasası belli durumda öğrenci ve evde olunca da bu tarz bir iş neden olmasın dedim ama uygulamanın güvenilirliğini bilmiyorum
bunu araştırman gerekli
Uygulamayı araştırdım bir de kullanan varsa diye yazmak istedim dudak ısırmak yarım sporcu atleti giymek de yasak 3 uyarı hakkı var ve üyeliğiniz siliniyormuş
sen bilirsin ama cok sıkıntılı işler bunlar yarın birisi videonuzu alır nete düşürür sıkıntı yaşarsınız bunlarıda düşünün
Haklısın evet uygulama kurallarına ss almak isteyenin bildirimi düşüyormuş ve kullanıcıyı kapatıp ya da engelleyebilirmişsiniz böyle yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum onları öğrenmek için sizlere soruyorum
ss almadıgını farzet telefonlarda artık kendine ait video kayıt programı var uygulamaya girmeden başlatır girer videonu alır cıkar cok zor birşey değil bunu yapmak
Yani video normal sohbet dışında bişey yapmayı düşünmüyorum
dedigim gibi ajansla görüşmen lazım orayı tam bilmiyorm diger yerler olsa ajanslarını tanıyoruz konusurduk
Livu bilmiyorum ama Nono veya Bigo idi sanırım onlarda da yayınlar yapıp güzel paralar kazanabilirsin.
Burada bi kaç kişinin sorusunda duydum bu uygulamayı, ama hiç bilmiyorum nasıl bir uygulama olduğunu.. ne için soruyorsun ki?
Bu tür ysyın uygulamaları hangisi olduğu farketmez para kazanırsın ama işte önemli olan nasıl kazanmak isteğin
Düzgün şekilde mesela o kadar
Bigo live ve dlive a bakabilirsin. Bigo live da çok düzgün şekilde yayın yapan yok ama yinede azımsanmayacak kadar bir kitle var.
Bu ajans oluyor ama yani sana sanal altın kazandırıp ajans dolar olarak hesaplayıp haftalık paranı alıyormuşsun gibi ajansları bilmek gerek
O kadarını bilmiyorum. Birde Tango uygulaması var mesela onda paranı hiç bekletmeden çekebiliyorsun ama o uygulama çok karışık çünkü özel ysyın yapabiliyorsun çok girmiyeyim oralara
Para için dişiliğini kullanman kişiliğini zedeler gerek yok kendimi düşürmeye
Para işi belli bir miktar birikirse ama uzun sürüyor ya
Uf evet ya
O yüzden ona göre davranın o kadar para için uğraş ta zor
Bizzat şirketinde asistanım, mesaj atarsan bilgilendirebilirim
Arkadaşlar görüşleriniz çok yanlış. Ben uzun zamandır uygulamada yayıncıyım. Cinsel içerikli şeyler yapmak zorunda değilsiniz. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Adam akıllı namusuyla uygulamayı kullanıp haftada 600-700₺ kazananda var.
Nasıl mesela?
@Nilokumus yardimci olabilirim
Ayrıca yüz kayıt altına alınıyormuş falan filan. E arkadaşım sen de yüzünde ufak oynamalar yap o zaman tanınacak halden çok öyle geç ekran karşısına ne bilim peruk. tak lens tak kayıt altına alınsa ne olur hal böyle iken. Ben haftada 4.00 tl. kazaniyirum
Uygulama da ben de yayinciyim suana kadar 2 ciddi sorunla karsilastim birisine instagramimi verdim ve takip ettiklerimin hepsine takip atip beni ifs. alamkla tehdit etti digeri de baska bi telefonla cekip yone tehdit etti bence bu ise hic girmeyin giriceksenizde kendinizden odun vermeyin ortaya cikacaksa bile yaptiginiz seyin aarkasinda durabileceginiz seyler yapin.
sesli konuşma dıye bır özellik yok illa görüntülü konuşmak zorundasun bence hiç bulaşmayın
Saçma sapan işler yapma. Ekran görüntüsü alınıyor tabi.
Ne olduğunu bilmiyorum ama kimse kimseye çalışmadan bir şey vermez
Yani kimlerin kullandığı ortada. Kötü bir uygulama bence. Tavsiye etmem.
böyle şeylere inanmayın yayıncı vs olmak istiyorsanız twitch bence en güveniliri
Bizzat şirketinde asistanım, mesaj atarsan bilgilendirebilirim
Yardımcı olabilirmisin birkaç sorum varda?
Bizzat şirketinde çalışıyorum asistanım mesaj atarsan bilgilendiririm
Merhaba ben uygulama hakkında bilgi almak istiyorum ama yeni olduğum için mesaj atamıyorum. Bilgi verir misiniz
Takip edersen yazacağım hemen
Ajansımıza katılabilirsin, özelden yaz bilgilendiririm
Selam mesaj atsam yardımcı olur musunuz lütfen ?
@Kırmızısapkalıkiz344 tabiki
Bana mesaj atar mısınız bilgi amaçlı yeni üye olduğum için atamıyorum
@Squrielfurby merhaba istersen yardimci olabilirim
Kullanmıyorum ama yönetim grubundayım bilgilendirebilirim
bilgi alabilir miyim?
@needsleep7 özele bakarmsn?
Yönetim grubunda olmak istiyorum bende yayinciyim ama yetmiyor yardimci olur musun
Ben o işleri çok araştırdım. İnternet üzerinden para kazanmış olan biri olarak sana tavsiyem hiç bir uygulama kullanma hiç bir siteye üye olma.
Kadınlarla para karşılığı görüntülü konuşabiliyorum. Canım sıkıldığında ara ara para yükleyip kullanırım. Karşıdaki kişinin sizi reel hayatta tanıma olasığılı 50 milyonda 1 dir. ama tanırsa yayıncılar açısından başınız ağrıyabilir.
Peki sizce videomuz yayinlana bilirmi?
Evet güvenilir bende livu uygulamasını kullanıyorum tamamen güvenilir guzel kazanıyorum başlarda güvenememistim ama kazanınca anladım ekran görüntüsü videosu dahi alınmıyor eger düsünürsen bana yaz ben seni yönlendiririm uygulama da ne kadar aktif olursan o kadar kazanıyorsun cıplaklıga gerek yok sohbet ederek kazanıyorum ben cok ugrasmadan hafta da 2 bin o da ihtiyaclarımı karsılıyor zaten💖
para tuzağı bunlar aynısını ben evde soyunurum sana
tamam giyinirim
Merhabalar, bana bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim Başta Ajans Livu App yayıncı olmak nasıl bir şey açıklıkla anlatabilir misiniz henüz üye felan olmadım yanlış bir şey tapmak istemiyorum. Teşekkürler 🙏🏼
Bast Ajans Livu App buranın reklamını gördüm ve açıkçası dikkatimi çekti, tüm p*rno içeriklerin yasak olduğu söyleniyor sadece sohbet yani konuşarak para kazanıldığını söylüyor sitede açıklamalarda eğer yayıncı olanlar varsa tecrübelerini aktarabilirler mi? Gerçekten yüzümüzü felan site kaydediyor mu?
Çözümü çok basit sen de yüzünde ufak oynamalar yap ekrana çık kayıt altına alınsa bile sen sen değilsin nasıl olsa. Ve bu uygulama gerçekten kazandırıyor
Demedin mi peki
Eğer fiziğin falan güzelse kendine güveniyorsan çok iyi para kazanırsın
Konusma karsılıgında verır bırseyler ama ya senden aldıkları ne olacak
Arkadaşlar çok yanlış biliyorsunuz ben 4 aydır orada yayıncıyım cinsel içerikli şeyler yapmadan da para kazanılabiliyor oradan para kazanmak isteyenler bana yazabilir yardımcı olabilirim
Banada ulasırmısınız
Kendini asacaksan. Cunku sıradan olursan kazanamaz sin
Üç kuruş için sıradanlaşma ya hiç niyetim yok kullanmam olur biter..
Bu arada ortam nasilki yaa neden öyle dediniz
Bunu anlatmaya çalıştım tebrikler
Sadece yorimladim. Detay isterseniz yeri burasi degil
Detay isterim. Evet
Ulasman gerekir
Bende ilaç sandım meğer görüntülü konuşma programiymis😂😂🙏🙋
Haha haa 😂😂
Livu yayıncısı olmak isterseniz ajans. arat intram adresinden bize ulaşmanız yeterli. sizde evden para kazanmak istiyorsanız mutlaka sayfamızı ziyaret edin.
Merhaba uygulama dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve güvenilirdir. detaylı bilgi almak isterseniz instagram üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. ajansmia
Tabi kullan çok iyi paralar kazanıyorsun 1 haftada ne paralar aldığımı bilirim hem yayıncı hem ajansım var bize katıl sanada kazandırıyım bilgi için ınsta LİVU_MARSYAYİN
Çok güvenilir korkulacak bişey yok Azar da aynı şey Bİ farkı yok anlatılanlar doğru değil hem yayıncı hem ajansım var ve çok iyi paralar kazandım bilgi için ınsta LİVU_MARSYAYİN
Livuyu bilmiyorumda benzer yerlerde aylık alıyorsun
Hayır o siteler de kota var kazanmak zor en iyisi yabancı siteler
Yabancı hangi siteyi önerirsin?
Livu da hediye kotası var başka uygulamalara bak derim
Orda hediye kotası var kotayı dolduramazsan para ödemezler haberin olsun
karanlık bir yol gibi geldi bana ancak bir jedi her zaman aydığınlığın tarafında olmalıdır may the force be with you!
Orda para kazanmak zor ama istersen başka sohbet siteleri var hemde daha çok kazandırıyo
Hangileri mesela?
Livu da hediye kotası var orda aylık hediye kotası dolmazsa para alamazsın mesela benim arkadaşlarım telegram da bir gruba üye ordan daha çok kazanıyorlar
Livu dan çok daha fazla para kazandıran programlar var hemde para peşin onlara bak bence
Ordan pek bişey kazanamazsın ama eğer istersen bildiğim bir kaç site var
O tür uygulamalarda kullanıcılar sana ücretli hediye atarsa para gelir atmazsa kazanamazsın
Bişey sorabilirmiyim? Livuda kyc doğrulaması yapıyoruz ya hesabımızı sildiğimizde o da siliniyor mu?
Livu uygulamasında yayıncı olmak isterseniz 0552 863 85 08 buradan iletişime geçebilirsiniz merak ettiğiniz herseyi detaylarıyla birlikte anlatalım
Çok güvenilir ve çok iyi para kazanıyorsun Azar tarzı harika Bİ uygulama çalışmak istersen bilgi için ınsta LİVU_MARSYAYİN
Livu uygulamasında ekranı bulanıklaştırma özelliği var mı
Evet güvenilir ben kullanıuorum yardımcı olabilirim
Ben kullanıyorum haftalık 1000;tl kazanıyorum yardımcı olabiirim ajansımıza ekleyelim sizi
Ben kullanıuorum yardımcı olabilrim ajansımıza dahil ederiz sizi
Hangi ajans
Ben kullanıyorum yardımcı olabirim gayet güzel para kazanıyorum
Ozgenur. uzunoglu instagram adresim merak ettiklerini sorabilirsin bana
merhaba instagramdan bulamadım sizi
Böyle risklere girene kadar bir kişiyle konuşsana hem daha çok kazanırsın
Nerden bulucam
Ben bulayım sana
Kesin para verir mi
Verir güvenmesem söylemem
Nasıl konuşabiliriz senle
Bilmiyorum ki
Ne yaptın kuzum halledebildin mi para işini?
Hayır hala lazım
Bak bugün şanslı gününde olabilirsin
Güvenilemez kendini düşürme
danışmanlar kendi adamları olur zaten
Teşekkür ederim
Başka var bildiğim baya para kazandıran
Neresi ki
Parayla bedenini mi satacaksın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?