• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Livu uygulaması güvenilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor

Her sesli ve görüntülü konuşmada para kazandığın bir uygulamaymış. Livu uygulaması gerçekten güvenilir mi? LivU'dan para nasıl kazanılır?

LivU uygulaması para kazanma
LivU uygulaması para kazanma
Uygulama Soruları Para Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Arkadaşlar piyasada o kadar godaman abaza erkek var ki anlatılamaz.. Cinsel açlıkları oldukça fazla olan bu kişilerin geneli sanal ortamlara takılır. Livu uygulamasının amacı da tam olarak bu kişileri avlamaktır. Bu kişiler uygulamayı yükler uygulama içi altın yükler sonra bu altınları eritmek için ajans sahiplerinin sisteme dahil ettiği kızlar devreye girer.

Kızların amacı bu godamanların altın koinlerini eritmektir yani godamaları olabildiğince fazla kamerada tutmak böylece atınlar erir. Kızlar bu godamanları ne kadar sistemde tutarsa o kadar komisyon alır.

Kısaca bu sistemde olan godaman erkeklere olur, kızlarda çenesi ve cilvesi sayesinde komisyon kazanır. :D:D

16
    2 Yorumla
    • kilimcininoglu
      kilimcininoglu
      +1 yıl

Peki bu kızların görüntülerini kayit altina alan yaw he cinsel içerikli sitelerde yayinlasa ve bu videoları o kadinlarin kizlarin abileri babalari sosyal ortamda izlese sonra ne olur 😆

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@kilimcininoglu Genelde bunlar zaten yollu oluyo :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Federerkek
    Federerkek Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 34
    +1 yıl

Sosyal ağ tutkunlarına selamlar. :) 👻

Bugün sizlere, son zamanlarda popülerlik kazanan ve birçok kişinin sorduğu bir uygulamadan bahsetmek istiyorum: Livu! İnsanların dünyanın dört bir yanından yeni arkadaşlar edinmelerine ve heyecan verici sohbetler yapmalarına olanak tanıyan bir uygulama diyebiliriz.

1- Livu Uygulaması Nedir?

Gerçek zamanlı canlı video sohbetleri yapmanıza imkan sağlayan bir mobil uygulamadır. Aynı Omegle tarzı diyebiliriz. Farklı kültürlerden, dillerden ve yaşam tarzlarından insanlarla bağlantı kurabilmenizi ve sohbet edebilmenizi amaçlar. Livu canlı sohbet uygulaması sayesinde dünyanın bir ucundaki birisiyle anında tanışabilir, sohbet edebilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile dünya üzerindeki sınırları kaldırabilir ve farklı insanlarla etkileşim kurmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Eğer canınız sıkılıyorsa denemeye değer.

2- Livu Nasıl Kullanılır?

Livu'nun kullanımı oldukça kolay ve eğlenceli diyebiliriz.

• Uygulamayı mobil cihazınıza indirin ve bir profil oluşturun.

LivU App Store

LivU Play Store

• Profil oluşturma aşamasında mutlaka ilgi alanlarınızı ve tercihlerinizi belirtin.
    • Profil oluşturduktan sonra canlı video sohbetlerine başlamak için anında eşleşme yapabileceğiniz diğer kullanıcılarla karşılaşacaksınız.
    • Eşleştiğiniz kişi arasında bir bağlantı kurulduğunda, keyifli bir sohbete başlamak için kameranızı ve mikrofonunuzu açmaya onay verebilirsiniz.
    • Eşleştiğiniz kişiyle konuşurken sıkılırsanız, bir sonraki eşleşmeye geçmek için sadece bir dokunuş yapmanız yeterli.

3- Livu Uygulaması Güvenilir mi?

Güvenlik her zaman önemli bir şey tabii ki ve uygulamanın yöneticileri de bu konuya büyük önem veriyor. LivU uygulaması, üyelerinin güvende olmasını sağlamak için çeşitli güvenlik önlemleri almakta.

• Öncelikle üyelerin bir profil doğrulama sürecinden geçmelerini istiyor.
    • Uygulama içinde olumsuz davranışları rapor etmek veya engellemek gibi kullanıcı güvenliği özellikleri bulunuyor. Kötü profilli birini rapor edebilir veya engelleyebilirsiniz.
    • Uygulamanın kullanım şartları ve gizlilik politikası, kullanıcı bilgilerinin nasıl korunduğu konusunda da açık bir şekilde belirtilmiştir. Bu konuda da sorun yaşanmaz.

4- Livu Kullanıcı Yorumları Neler, Kullananlar Memnun mu?

Livu hakkında kullanıcıların geri bildirimlerini incelediğim zaman genellikle olumlu tepkilerle karşılaştığımı söyleyebilirim.

LivU olumlu yorumları neler?

• Çoğu kişi uygulamanın yeni insanlarla tanışma fırsatı sunduğunu ve sosyal bağlantılarını artırdığını söylüyor. Farklı kültürleri ve yaşam tarzlarını keşfetmekten, ilgi çekici sohbetler yapmaktan ve global topluluğun bir parçası olmaktan büyük keyif alıyorlarmış.
    • Bir başka olumlu yorum ise, kullanıcı dostu arayüzü ve basit kullanımı diyebiliriz. Anında eşleşme ve kesintisiz canlı video sohbetleri için kullanıcı deneyimini optimize ediyor. Bu da kolay geldiğinden övgü topluyor. Yeni arkadaşlıklar kurma sürecinde uygulamanın hızlı ve sorunsuz çalışmasından dolayı kullanıcılar mutlu.

LivU olumsuz yorumları neler?

• İstenmeyen içeriklerle karşılaşabileceklerini veya olumsuz davranışları engelleme konusunda daha fazla seçenek isteniliyor. Bu konuda şikayet etme olanığı mevcut ancak kötü biri varsa sonuçta görmüş oluyorsunuz.

Bol bol arkadaşlar edindiğiniz güzel günlere 🙂👋

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Livu Uygulaması Nedir?

2020 yılı bize insanlık tarihindeki en kötü şeylerden biri olan, salgın hastalıklardan birinin daha varlığının bizler için ne kadar tehlikeli olduğunu hatırlattı. Covid salgını hepimizin hayatını değiştirdi ve özellikle bildiğimiz sosyallik ve hayat şeklimizi de aynı oranda sekteye uğrattı. Hepimiz evlerimize kapandık ve eğitim, iş gibi sosyal hayatımızda büyük etkileri olan etmenleri ev yaşantımıza göre ayarlamak zorunda kaldık. İşte bu günlerde insanlar canı sıkıldıklarında artık kafeye veya başka bir yere gidemiyor ellerindeki akıllı telefonlarından çeşitli uygulamalarla insanlarla tanışmaya çalışıyor.

LivU'da özellikle Android ve iOS platformlarında kullanılabilen bir görüntülü sohbet uygulaması ve görünen o ki şimdiden birçok kullanıcıya da sahip.

Livu Uygulaması Güvenilir mi?

LivU uygulaması esasında belirtildiği üzere bir görüntülü sohbet uygulaması. Bu sayede pek çok insanla tanışarak hayatınıza yepyeni kişiler ekleme imkanınız da mevcut, üstelik bunu yaparak platform size para vereceğini de iddia ediyor. Uygulama genel izinleri bakımından yasal olarak güvenilir gözüküyor ama en nihayetinde yüzünüzü göstereceğiniz bir yer olacağından bunun ne kadar güvenli olduğu da siz kullanıcılara bırakılmış durumda. Kısacası başka kişiler görüntülerinizi çekebilir ya da sizi videoya alabilir. Tabi bu hukuken yasak olmasa da sizi ne kadar endişeye düşürür bilemem.

Livu Kullanıcı Yorumları Neler, Kullananlar Memnun mu?

LivU uygulamasını kullananların pek çok görüşüne bakılırsa, programın amacına uygun kullanıldığında pek çok iyi amaca hizmet ettiğini de söylüyor ama büyük bir kitle de programda artan cinsel içerikli yayınların programa zarar verdiğini de savunuyor. Pek tabi girip girmemek veya kullanmamak da yine sizin kararınızda.

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bence güvenilmez. O tür uygulamalarda cinsel içerikli şeyler olmadan asla para kazanılmaz.
    Tamam para kazanmak için cinsel içerikli şeyler yapılabilir ama site tüm bunları kaydediyor olabilir.
    Daha önce başka bir uygulamada olmuştu bu durum.
    Bence en iyisi, herhangi bir uygulamaya girmeden, tamamen şahsi bir şekilde ve yüzünü göstermeden bir şeyler yapıp para kazanmaktır.
    Çevremde bazı kızlar var, internet üzerinden risksiz şekilde kazanan

12
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yapıyolar hangi uygulama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uygulama değil, tamamen şahsi
      Yani ikili bir sosyal ilişki gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım.

Yorumla
    • Purplehair30
      Purplehair30
      +1 yıl

İkili sosyal ilişki nasıl yani?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Purplehair30
      Yani kendi buldukları biriyle sosyal medya üzerinden ve yüzünü göstermeden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir gelişme var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Demiştim zaten o siteler güvenli değil diye

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

95

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Malesef güvenmemeni söyleyeceğim... Onun yerine düzgün biriyle takıl yardım al en azından bildik tanıdık olur... Ama okul ya da iş çerverisi olmasın çünki iş reel e sıçrıyor Fakat şu başka birşey iban numaraları bu tarz işlerde hep başkasının olmalı... Ad soyad bilgisi içermemeli... Bu işlerde halt yemiş biri olarak söylüyorum ki uygulamalara inanma..

9
    0 Yorumla
  • needsleep7
    needsleep7 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Bizzat kanıtlı şekilde sunabilirim. Ne paralar dönüyor görmeni isterim. 2 senedir çıkamıyorum bu platformdan, hayatının fırsatı elinin tersiyle itme bir şansını dene derim, kayıt olmak zaten ücretsiz beğenmezsen para alamazsan çıkarsın.

7
    11 Yorumla
    • nurily01
      nurily01
      +1 yıl

başlarken ücret ödeniyor mu

Yorumla
    • needsleep7
      needsleep7
      +1 yıl

@nurily01 hayır hiçbir zaman yayıncı ücret ödemez

Yorumla
    • zeynepiko22
      zeynepiko22
      +1 yıl

merhaba, ben de kullanıyorum bir hafta oldu başlayalı. İyi kötü bir şeyler de kazandım. Sen hala devam ediyor musun?

Yorumla
    • halime_2001
      halime_2001
      +1 yıl

Bilgi veirimissin

Yorumla
    • halime_2001
      halime_2001
      +1 yıl

@needsleepy7 bilgi veirimisin banada

Yorumla
    • Elizadurulay
      Elizadurulay
      +1 yıl

Bende yayıncı olmak istiyorum yardımcı olur musun

Yorumla
    • rrrmyömss
      rrrmyömss
      +1 yıl

Evet güvenilir bende livu uygulamasını kullanıyorum tamamen güvenilir guzel kazanıyorum başlarda güvenememistim ama kazanınca anladım ekran görüntüsü videosu dahi alınmıyor eger düsünürsen bana yaz ben seni yönlendiririm uygulama da ne kadar aktif olursan o kadar kazanıyorsun cıplaklıga gerek yok sohbet ederek kazanıyorum ben cok ugrasmadan hafta da 2 bin o da ihtiyaclarımı karsılıyor zaten💖

Yorumla
    • Jjffmfmxmc
      Jjffmfmxmc
      +1 yıl

@rrrmyömss merhaba uygulama da birinin bana senin ekran görüntüsünü aldım ünlü oldun dedi seni paylaşacağım. Sence böyle bir şey yapması mümkün mü telefonu ios ya da bilgisayardan da girmiş olabilir bilmiyorum

Yorumla
    • Jjffmfmxmc
      Jjffmfmxmc
      +1 yıl

Uygulama da ekran görüntüsü alınıyor mu?

Yorumla
    • kilimcininoglu
      kilimcininoglu
      +1 yıl

@Jjffmfmxmc wkean görüntüsü alınıyor ben denedim oluyor. Hatta ekran videosu kaydettim

Yorumla
    • sosyete_kizi
      sosyete_kizi
      +1 yıl

Bunlarda yukarıda bahsedilen gibi koin avcıları. Yazık be yazık insanları dolandırmaya utanmıyor musunuz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ben haftalık 1.200 civarı kazandığımı bilirim ama görülmedik deliğim kalmamıştı ve bi de zaten cinsellik konuşmazsan aramazlar, ama inan bana tüylü kıllı bile olsan çok müşterin oluyor

5
    5 Yorumla
    • OmenTonrim
      OmenTonrim
      +1 yıl

Devam ediyor musun peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Yaaa!! söylediğin icin teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şans bu ya öğrencilik zamanımda karşılaştım uygulamayla aynı senin gibi, tamam dedim ben parayı vurdum gözünden... ama sadece bir hafta sonra iğrenç corona çıktı ve malesef eve dönmek zorunda kaldım aile evine ve o yüzden de bıraktım zararlı olur diye

Yorumla
    • OmenTonrim
      OmenTonrim
      +1 yıl

Yoksa devam edecek miydin yani? İyiymiş. Erkekler de var mı peki oralarda show yapan?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@OmenTonrim hayır sadece kadınlara özel

Yorumla
  • Alwush
    Alwush Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

Bu tür uygulamalara giren insanların profilleri bellidir. Tamamen hayal kırıklığı. Gerçekten iki sohbet edemez olduk. Sünnetçiden fazla pipi görmek istemiyorsan uzak dur.

8
    0 Yorumla
  • Ürdün
    Ürdün Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Bende merak edip indirdim fakat sadece erkekler ile görüşüyorsunuz bir nevi eskortluk!!! Bna bilgi veren kişi sadece erkekler ile konuşacağımı söylemedi yinede denemek istedim yarı çıplak adamlar öpücük atıp abuk subuk şeyler soran erkeklerle dolu bir uygulama direk sildim kaydımı

7
    1 Yorumla
    • Amaaanbe
      Amaaanbe
      +1 yıl

Kyc doğrulaması yapmışmıydın peki

Yorumla
  • Faruk_akrs
    Faruk_akrs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

normal birisi olarak acarsan zor kazanırsın ne bilim bir dekolte firikikler verirsin vs vs bunun gibi şeyler yaparsan kazanırsın neden yapamayasın tabi onlarında ajansları var :)

1
    9 Yorumla
    • Uçanmotorcu
      Uçanmotorcu
      +1 yıl

Ajans aracığıyla üye oluyorsun zaten ama kuralları var dekolte kameranın yüz dışı çekimlerinde ban yiyorsun ve uyarılar alıyorsun 3 kereden sonra üyeliğin gidiyor yani bunu uygulamada yasaklamış o tarz şeylerin olmaması için

Yorumla
    • Uçanmotorcu
      Uçanmotorcu
      +1 yıl

Amacım da o tarz birşeyler yapmak değil zaten şuanda iş piyasası belli durumda öğrenci ve evde olunca da bu tarz bir iş neden olmasın dedim ama uygulamanın güvenilirliğini bilmiyorum

Yorumla
    • Faruk_akrs
      Faruk_akrs
      +1 yıl

bunu araştırman gerekli

Yorumla
    • Uçanmotorcu
      Uçanmotorcu
      +1 yıl

Uygulamayı araştırdım bir de kullanan varsa diye yazmak istedim dudak ısırmak yarım sporcu atleti giymek de yasak 3 uyarı hakkı var ve üyeliğiniz siliniyormuş

Yorumla
    • Faruk_akrs
      Faruk_akrs
      +1 yıl

sen bilirsin ama cok sıkıntılı işler bunlar yarın birisi videonuzu alır nete düşürür sıkıntı yaşarsınız bunlarıda düşünün

Yorumla
    • Uçanmotorcu
      Uçanmotorcu
      +1 yıl

Haklısın evet uygulama kurallarına ss almak isteyenin bildirimi düşüyormuş ve kullanıcıyı kapatıp ya da engelleyebilirmişsiniz böyle yazıyor ne kadar doğru bilmiyorum onları öğrenmek için sizlere soruyorum

Yorumla
    • Faruk_akrs
      Faruk_akrs
      +1 yıl

ss almadıgını farzet telefonlarda artık kendine ait video kayıt programı var uygulamaya girmeden başlatır girer videonu alır cıkar cok zor birşey değil bunu yapmak

Yorumla
    • Uçanmotorcu
      Uçanmotorcu
      +1 yıl

Yani video normal sohbet dışında bişey yapmayı düşünmüyorum

Yorumla
    • Faruk_akrs
      Faruk_akrs
      +1 yıl

dedigim gibi ajansla görüşmen lazım orayı tam bilmiyorm diger yerler olsa ajanslarını tanıyoruz konusurduk

Yorumla
  • volkankimki
    volkankimki Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 39%
    +1 yıl

Livu bilmiyorum ama Nono veya Bigo idi sanırım onlarda da yayınlar yapıp güzel paralar kazanabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • sabiliii
    sabiliii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 86%
    +1 yıl

Burada bi kaç kişinin sorusunda duydum bu uygulamayı, ama hiç bilmiyorum nasıl bir uygulama olduğunu.. ne için soruyorsun ki?

1
    3 Yorumla
    • Zambada
      Zambada
      +1 yıl

Kurallar çerçevesinde para kazanılan bi site olarak gözüküyor da onu öğrenmek istedim

Yorumla
    • sabiliii
      sabiliii
      +1 yıl

Çok düzgün bir uygulama olduğunu sanmıyorum açıkçası ama bir dene bak bakalım

Yorumla
    • Zambada
      Zambada
      +1 yıl

Denemeyecek gibiyim

Yorumla
  • ÇatalBurun
    ÇatalBurun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bu tür ysyın uygulamaları hangisi olduğu farketmez para kazanırsın ama işte önemli olan nasıl kazanmak isteğin

1
    4 Yorumla
    • cihangamze
      cihangamze
      +1 yıl

Düzgün şekilde mesela o kadar

Yorumla
    • ÇatalBurun
      ÇatalBurun
      +1 yıl

Bigo live ve dlive a bakabilirsin. Bigo live da çok düzgün şekilde yayın yapan yok ama yinede azımsanmayacak kadar bir kitle var.

Yorumla
    • cihangamze
      cihangamze
      +1 yıl

Bu ajans oluyor ama yani sana sanal altın kazandırıp ajans dolar olarak hesaplayıp haftalık paranı alıyormuşsun gibi ajansları bilmek gerek

Yorumla
    • ÇatalBurun
      ÇatalBurun
      +1 yıl

O kadarını bilmiyorum. Birde Tango uygulaması var mesela onda paranı hiç bekletmeden çekebiliyorsun ama o uygulama çok karışık çünkü özel ysyın yapabiliyorsun çok girmiyeyim oralara

Yorumla
  • LORD_selo
    LORD_selo Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Para için dişiliğini kullanman kişiliğini zedeler gerek yok kendimi düşürmeye

9
    0 Yorumla
  • Seyyah1453
    Seyyah1453 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Para işi belli bir miktar birikirse ama uzun sürüyor ya

1
    2 Yorumla
    • Yeryüzününincisi
      Yeryüzününincisi
      +1 yıl

Uf evet ya

Yorumla
    • Seyyah1453
      Seyyah1453
      +1 yıl

O yüzden ona göre davranın o kadar para için uğraş ta zor

Yorumla
  • needsleep7
    needsleep7 Takip Et
    +1 yıl

Bizzat şirketinde asistanım, mesaj atarsan bilgilendirebilirim

2
    0 Yorumla
  • Keleeebekk
    Keleeebekk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Arkadaşlar görüşleriniz çok yanlış. Ben uzun zamandır uygulamada yayıncıyım. Cinsel içerikli şeyler yapmak zorunda değilsiniz. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Adam akıllı namusuyla uygulamayı kullanıp haftada 600-700₺ kazananda var.

7
    4 Yorumla
    • Purplehair30
      Purplehair30
      +1 yıl

Nasıl mesela?

Yorumla
    • Nilokumus
      Nilokumus
      +1 yıl

Ben de istiyorum

Yorumla
    • senakcaa
      senakcaa
      +1 yıl

@Nilokumus yardimci olabilirim

Yorumla
    • Evrenpasaninannesi
      Evrenpasaninannesi
      +1 yıl

Ayrıca yüz kayıt altına alınıyormuş falan filan. E arkadaşım sen de yüzünde ufak oynamalar yap o zaman tanınacak halden çok öyle geç ekran karşısına ne bilim peruk. tak lens tak kayıt altına alınsa ne olur hal böyle iken. Ben haftada 4.00 tl. kazaniyirum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Uygulama da ben de yayinciyim suana kadar 2 ciddi sorunla karsilastim birisine instagramimi verdim ve takip ettiklerimin hepsine takip atip beni ifs. alamkla tehdit etti digeri de baska bi telefonla cekip yone tehdit etti bence bu ise hic girmeyin giriceksenizde kendinizden odun vermeyin ortaya cikacaksa bile yaptiginiz seyin aarkasinda durabileceginiz seyler yapin.

5
    0 Yorumla
  • Sarıkanarya_
    Sarıkanarya_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

sesli konuşma dıye bır özellik yok illa görüntülü konuşmak zorundasun bence hiç bulaşmayın

0
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Saçma sapan işler yapma. Ekran görüntüsü alınıyor tabi.

2
    0 Yorumla
  • _Expendable
    _Expendable Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ne olduğunu bilmiyorum ama kimse kimseye çalışmadan bir şey vermez

2
    0 Yorumla
  • heyoheyi
    heyoheyi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Yani kimlerin kullandığı ortada. Kötü bir uygulama bence. Tavsiye etmem.

1
    0 Yorumla
  • Annoria
    Annoria Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

böyle şeylere inanmayın yayıncı vs olmak istiyorsanız twitch bence en güveniliri

0
    0 Yorumla
  • needsleep7
    needsleep7 Takip Et
    +1 yıl

Bizzat şirketinde asistanım, mesaj atarsan bilgilendirebilirim

1
    3 Yorumla
    • roseareg
      roseareg
      +1 yıl

Ulaşır mısınız

Yorumla
    • Narinn67
      Narinn67
      +1 yıl

Hangi ajansta

Yorumla
    • Eyupcan1907
      Eyupcan1907
      +1 yıl

Yardımcı olabilirmisin birkaç sorum varda?

Yorumla
  • needsleep7
    needsleep7 Takip Et
    +1 yıl

Bizzat şirketinde çalışıyorum asistanım mesaj atarsan bilgilendiririm

0
    2 Yorumla
    • Purplehair30
      Purplehair30
      +1 yıl

Merhaba ben uygulama hakkında bilgi almak istiyorum ama yeni olduğum için mesaj atamıyorum. Bilgi verir misiniz

Yorumla
    • needsleep7
      needsleep7
      +1 yıl

Takip edersen yazacağım hemen

Yorumla
  • needsleep7
    needsleep7 Takip Et
    +1 yıl

Ajansımıza katılabilirsin, özelden yaz bilgilendiririm

1
    6 Yorumla
    • Kırmızısapkalıkiz344
      Kırmızısapkalıkiz344
      +1 yıl

Selam mesaj atsam yardımcı olur musunuz lütfen ?

Yorumla
    • needsleep7
      needsleep7
      +1 yıl

@Kırmızısapkalıkiz344 tabiki

Yorumla
    • Burcu589
      Burcu589
      +1 yıl

Banada mesaj atarmısınız yeni üye oldugum icin mesaj atamiyorum

Yorumla
    • Forverm
      Forverm
      +1 yıl

Banada yardımcı olur musun

Yorumla
    • Squrielfurby
      Squrielfurby
      +1 yıl

Bana mesaj atar mısınız bilgi amaçlı yeni üye olduğum için atamıyorum

Yorumla
    • senakcaa
      senakcaa
      +1 yıl

@Squrielfurby merhaba istersen yardimci olabilirim

Yorumla
  • needsleep7
    needsleep7 Takip Et
    +1 yıl

Kullanmıyorum ama yönetim grubundayım bilgilendirebilirim

0
    4 Yorumla
    • MertK251
      MertK251
      +1 yıl

Bende bilgi istiyorum

Yorumla
    • silentgirl35
      silentgirl35
      +1 yıl

bilgi alabilir miyim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

@needsleep7 özele bakarmsn?

Yorumla
    • Sudekayhan
      Sudekayhan
      +1 yıl

Yönetim grubunda olmak istiyorum bende yayinciyim ama yetmiyor yardimci olur musun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben o işleri çok araştırdım. İnternet üzerinden para kazanmış olan biri olarak sana tavsiyem hiç bir uygulama kullanma hiç bir siteye üye olma.

3
    0 Yorumla
  • egitimci978
    egitimci978 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

Kadınlarla para karşılığı görüntülü konuşabiliyorum. Canım sıkıldığında ara ara para yükleyip kullanırım. Karşıdaki kişinin sizi reel hayatta tanıma olasığılı 50 milyonda 1 dir. ama tanırsa yayıncılar açısından başınız ağrıyabilir.

0
    2 Yorumla
    • Leyla3134567
      Leyla3134567
      +1 yıl

Peki sizce videomuz yayinlana bilirmi?

Yorumla
    • rrrmyömss
      rrrmyömss
      +1 yıl

Evet güvenilir bende livu uygulamasını kullanıyorum tamamen güvenilir guzel kazanıyorum başlarda güvenememistim ama kazanınca anladım ekran görüntüsü videosu dahi alınmıyor eger düsünürsen bana yaz ben seni yönlendiririm uygulama da ne kadar aktif olursan o kadar kazanıyorsun cıplaklıga gerek yok sohbet ederek kazanıyorum ben cok ugrasmadan hafta da 2 bin o da ihtiyaclarımı karsılıyor zaten💖

Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı.

para tuzağı bunlar aynısını ben evde soyunurum sana

0
    3 Yorumla
    • Zambada
      Zambada
      +1 yıl

Yok ya soyunma Bende soyunmak istemiyorum

Yorumla
    • erkeksihayvan
      erkeksihayvan
      +1 yıl

tamam giyinirim

Yorumla
    • Zambada
      Zambada
      +1 yıl

Sagol

Yorumla
  • Labis
    Labis Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Merhabalar, bana bir konuda yardımcı olursanız çok sevinirim Başta Ajans Livu App yayıncı olmak nasıl bir şey açıklıkla anlatabilir misiniz henüz üye felan olmadım yanlış bir şey tapmak istemiyorum. Teşekkürler 🙏🏼

0
    5 Yorumla
    • Labis
      Labis
      +1 yıl

Bast Ajans Livu App buranın reklamını gördüm ve açıkçası dikkatimi çekti, tüm p*rno içeriklerin yasak olduğu söyleniyor sadece sohbet yani konuşarak para kazanıldığını söylüyor sitede açıklamalarda eğer yayıncı olanlar varsa tecrübelerini aktarabilirler mi? Gerçekten yüzümüzü felan site kaydediyor mu?

Yorumla
    • senakcaa
      senakcaa
      +1 yıl

bende bast ajanstayim istersen yazayim ozelden anlatayim sana tamamen

Yorumla
    • nurily01
      nurily01
      +1 yıl

@senakcaa bana da anlatır mısınız

Yorumla
    • senakcaa
      senakcaa
      +1 yıl

@nurily01 anlatayim canım ama mesaj gönderemiyorum instagram kullanıyorsan yazayim ordan

Yorumla
    • MİSACHANN
      MİSACHANN
      +1 yıl

@senakcaa ANLATABİLİR MİSİN BANA DA LÜTFENN🙏🙏

Yorumla
  • Evrenpasaninannesi
    Evrenpasaninannesi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Çözümü çok basit sen de yüzünde ufak oynamalar yap ekrana çık kayıt altına alınsa bile sen sen değilsin nasıl olsa. Ve bu uygulama gerçekten kazandırıyor

2
    1 Yorumla
    • zevkli_günahlar
      zevkli_günahlar
      +1 yıl

Demedin mi peki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğer fiziğin falan güzelse kendine güveniyorsan çok iyi para kazanırsın

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Konusma karsılıgında verır bırseyler ama ya senden aldıkları ne olacak

2
    0 Yorumla
  • Elvinss
    Elvinss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Arkadaşlar çok yanlış biliyorsunuz ben 4 aydır orada yayıncıyım cinsel içerikli şeyler yapmadan da para kazanılabiliyor oradan para kazanmak isteyenler bana yazabilir yardımcı olabilirim

2
    7 Yorumla
    • Nilokumus
      Nilokumus
      +1 yıl

Bende düşünüyorum calismam lazım

Yorumla
    • Adembey1
      Adembey1
      +1 yıl

Benim Cevremde Cok Kisi Var Haftalik 1000 lira kazanan Var yani

Yorumla
    • Elissa11
      Elissa11
      +1 yıl

Nasıl oluyor anlatırmısınız?

Yorumla
    • Umut81903
      Umut81903
      +1 yıl

@Elissa11 haftada 5000₺ kazanabiliyorsun çok çalışırsan

Yorumla
    • Sılaozb0
      Sılaozb0
      +1 yıl

Nasıl yapılıyor banada yardımcı olur musun

Yorumla
    • nurily01
      nurily01
      +1 yıl

ulaşır mısınız

Yorumla
    • Sirine1075
      Sirine1075
      +1 yıl

Banada ulasırmısınız

Yorumla
  • Carpediem2029
    Carpediem2029 Takip Et
    Yoda Yaş: 105
    +1 yıl

Kendini asacaksan. Cunku sıradan olursan kazanamaz sin

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Üç kuruş için sıradanlaşma ya hiç niyetim yok kullanmam olur biter..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Bu arada ortam nasilki yaa neden öyle dediniz

Yorumla
    • Carpediem2029
      Carpediem2029
      +1 yıl

Bunu anlatmaya çalıştım tebrikler

Yorumla
    • Carpediem2029
      Carpediem2029
      +1 yıl

Sadece yorimladim. Detay isterseniz yeri burasi degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Detay isterim. Evet

Yorumla
    • Carpediem2029
      Carpediem2029
      +1 yıl

Ulasman gerekir

Yorumla
  • mavidoga
    mavidoga Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Bende ilaç sandım meğer görüntülü konuşma programiymis😂😂🙏🙋

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Haha haa 😂😂

Yorumla
    • mavidoga
      mavidoga
      +1 yıl

Ama bilgi sahibi oldum teşekkürler

Yorumla
  • Aratcanajans
    Aratcanajans Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Livu yayıncısı olmak isterseniz ajans. arat intram adresinden bize ulaşmanız yeterli. sizde evden para kazanmak istiyorsanız mutlaka sayfamızı ziyaret edin.

0
    0 Yorumla
  • AjansMia
    AjansMia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Merhaba uygulama dünya genelinde 40 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve güvenilirdir. detaylı bilgi almak isterseniz instagram üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. ajansmia

0
    0 Yorumla
  • Rana2003
    Rana2003 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Tabi kullan çok iyi paralar kazanıyorsun 1 haftada ne paralar aldığımı bilirim hem yayıncı hem ajansım var bize katıl sanada kazandırıyım bilgi için ınsta LİVU_MARSYAYİN

0
    0 Yorumla
  • Rana2003
    Rana2003 Takip Et
    +1 yıl

Çok güvenilir korkulacak bişey yok Azar da aynı şey Bİ farkı yok anlatılanlar doğru değil hem yayıncı hem ajansım var ve çok iyi paralar kazandım bilgi için ınsta LİVU_MARSYAYİN

0
    0 Yorumla
  • DevrimGenc
    DevrimGenc Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Livuyu bilmiyorumda benzer yerlerde aylık alıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayır o siteler de kota var kazanmak zor en iyisi yabancı siteler

0
    1 Yorumla
    • Leyla3134567
      Leyla3134567
      +1 yıl

Yabancı hangi siteyi önerirsin?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Livu da hediye kotası var başka uygulamalara bak derim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Orda hediye kotası var kotayı dolduramazsan para ödemezler haberin olsun

0
    0 Yorumla
  • haticenurgönlübol21
    haticenurgönlübol21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

karanlık bir yol gibi geldi bana ancak bir jedi her zaman aydığınlığın tarafında olmalıdır may the force be with you!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Orda para kazanmak zor ama istersen başka sohbet siteleri var hemde daha çok kazandırıyo

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hangileri mesela?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Livu da hediye kotası var orda aylık hediye kotası dolmazsa para alamazsın mesela benim arkadaşlarım telegram da bir gruba üye ordan daha çok kazanıyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Livu dan çok daha fazla para kazandıran programlar var hemde para peşin onlara bak bence

0
    1 Yorumla
    • nurily01
      nurily01
      +1 yıl

ne gibi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ordan pek bişey kazanamazsın ama eğer istersen bildiğim bir kaç site var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O tür uygulamalarda kullanıcılar sana ücretli hediye atarsa para gelir atmazsa kazanamazsın

0
    0 Yorumla
  • Amaaanbe
    Amaaanbe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bişey sorabilirmiyim? Livuda kyc doğrulaması yapıyoruz ya hesabımızı sildiğimizde o da siliniyor mu?

0
    0 Yorumla
  • Melikeskn
    Melikeskn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Livu uygulamasında yayıncı olmak isterseniz 0552 863 85 08 buradan iletişime geçebilirsiniz merak ettiğiniz herseyi detaylarıyla birlikte anlatalım

0
    1 Yorumla
    • kgnctn
      kgnctn
      +1 yıl

Sadece bayanlar mı yayıncı oluyor

Yorumla
  • Rana2003
    Rana2003 Takip Et
    +1 yıl

Çok güvenilir ve çok iyi para kazanıyorsun Azar tarzı harika Bİ uygulama çalışmak istersen bilgi için ınsta LİVU_MARSYAYİN

1
    0 Yorumla
  • Canan190
    Canan190 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Livu uygulamasında ekranı bulanıklaştırma özelliği var mı

0
    1 Yorumla
    • sena7788
      sena7788
      +1 yıl

Evt var

Yorumla
  • Hilalllk
    Hilalllk Takip Et
    +1 yıl

Evet güvenilir ben kullanıuorum yardımcı olabilirim

0
    0 Yorumla
  • Hilalllk
    Hilalllk Takip Et
    +1 yıl

Ben kullanıyorum haftalık 1000;tl kazanıyorum yardımcı olabiirim ajansımıza ekleyelim sizi

0
    0 Yorumla
  • Hilalllk
    Hilalllk Takip Et
    +1 yıl

Ben kullanıuorum yardımcı olabilrim ajansımıza dahil ederiz sizi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hangi ajans

Yorumla
  • Hilalllk
    Hilalllk Takip Et
    +1 yıl

Ben kullanıyorum yardımcı olabirim gayet güzel para kazanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Oxgenur25
    Oxgenur25 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Ozgenur. uzunoglu instagram adresim merak ettiklerini sorabilirsin bana

0
    1 Yorumla
    • zeynepiko22
      zeynepiko22
      +1 yıl

merhaba instagramdan bulamadım sizi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Böyle risklere girene kadar bir kişiyle konuşsana hem daha çok kazanırsın

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Nerden bulucam

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bulayım sana

• Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Kesin para verir mi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Verir güvenmesem söylemem

• Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Nasıl konuşabiliriz senle

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmiyorum ki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne yaptın kuzum halledebildin mi para işini?

• Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hayır hala lazım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak bugün şanslı gününde olabilirsin

• OnurcanANK
    OnurcanANK Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı.

Güvenilemez kendini düşürme

1
    0 Yorumla
  • KmsyeSylymdklriN
    KmsyeSylymdklriN Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.

danışmanlar kendi adamları olur zaten

1
    1 Yorumla
    • Yeryüzününincisi
      Yeryüzününincisi
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Dilşad34
    Dilşad34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    +1 yıl

Başka var bildiğim baya para kazandıran

1
    1 Yorumla
    • cihangamze
      cihangamze
      +1 yıl

Neresi ki

Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Parayla bedenini mi satacaksın?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Livu uygulaması güvenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Livu uygulaması güvenilir mi? 5 cevap verildi
Livu uygulaması güvenilir mi? 20 cevap verildi
Livu (Yaar) uygulaması güvenilir mi? 2 cevap verildi
LİVU uygulaması nedir? Güvenilir mi? 4 cevap verildi
Güvenilir mi livu uygulaması? 7 cevap verildi
Temu uygulaması güvenilir mi? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi etkileme konusunda iyi misinizdir?
  • Birinden direkt ayrılabiliyor musunuz yoksa içinizin soğumasını mı bekliyorsunuz?
  • Şimdiye dek sosyal medya hesabınız hiç çalındı mı?
  • Birinden çok etkilendiğinizi anlamanın en büyük göstergesi ne sizin için?
  • Bebişler nasıl?
  • Hazır ürünler tüketirmisiniz?
  • PUBG mobile modlu mi modsuz mi oynuyor siniz?
  • En büyük kırmızı çizgin ne?
  • Günümüz ilişkileri öldürmüyor ama süründürüyor mu?
  • Cep telefonu şarj yüzdeniz kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨