Görücü usulü tanıştık biz sevgililik dönemi olmadı. Çok da efendi birisi normalde aşırı hatta ama bugün ilk kez evde yalnız kaldık hormonları mı tavan yapmış anlamadım her zamanki gibiydim.
Yaşından mı acaba diye düşündüm yaşı 29 bende 21... sizce normal mi yoksa tuhaf mı karşılamam gerekir bu durumu?
Yaşından mı acaba diye düşündüm yaşı 29 bende 21... sizce normal mi yoksa tuhaf mı karşılamam gerekir bu durumu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Görücü usulü evlenen insan, tek kriterle evlenir.
Cinsiyetine göre eş seçen tipler, kalpleri
bacak arasında atmaya başladığı için “evlenmeliyim” der.
Gayet tabii kerkinecek, tanımadığı kadınla evlenmek için görüşen adam başka ne yapacaktı..
Görücü usulü derken, bize birisi sadece aracı oldu ☺️ Gayet yaşam kalitesi, okumuşluk seviyesi vs hepsi birbirine uyuyor ve biz birbirimizi gördüğümüzde zaten hoşlanmıştık. Daha sonra biri araya girdi. Körü körüne kimse kimseyle evlenmiyor. Görücü usulü dedim diye ön yargılı bir şekilde yaklaşmışsın bu belli. Ama önemli de değil, sevgililik dönemi yaşamadığıma pişman değilim, bir kaç aylık tanışma süresi bana yetti.
Yaş ile alakası yok. Zaten evleniceksiniz ve seni çok istemiş belliki, ateşli bir yatak hayatınız olacak belli :)
Tehlikeli dönem ucuz kurtarmışsın olur ateş barut evlilik de yakın garanti diye böyle salıyorlar
Evde ilk kez baş başa kaldığınızda yapması biraz düşündürücü ama yaşı gereği doğal da denebilir
Bende nisanli iken aletimi eline verip
Bosalmistim
Bir anda duramıyor insna
Enişte ye sahip çıkın 😀
Normal tabi. Ateş barut meselesi.
Öteki sefer becerir seni üzülme
Zaman kötü kolla popisi
Dua etmeye devam et annene
sence 8 yaş fazla mı yoksa normal mi
Yaş aralığımız ideal bunda hiç şüphem yok... ilkten fazla geldi ama ben yaşıma göre fazla olgun ve ağırım. Tek sorunun dışarıdaki insanlar fazla der diye oldu ama onu da tınlamıyorum artık.
Bizi tanıştırma sebepleri de ikimizin de fazla idealist olmasından kaynaklanıyor.
Eğer erkek işini vs düzenini kurmuşsa ve güzel bir gelecek vaat edebiliyorsa yaşı küçük çıtır birini bulup hayatını yaşar. Hiç bir şeye geç kalmış da olmuyor.
bence 3 6 arası ideal bence
Sende gel yapmı dedin, demekki kabul ettin sende
adam istemiş sonuçta normal ya
Vereydin nişanlın değil mi
kimbilir ne yaptında cocuk azdı :D
erkek sonuçta normal
Yanı demi😂
Hajaajah😂😂
halledebildi mi
çok ayıp bu :D
Kaç kurtar kendini
neler istedi senden