Ben hic ic camasiri giymiyorum acaba boyle kizlar hakkinda ne dusunursunuz? Cinsel anlamda arzular misini?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılO beş para etmez maholar seni o leş kokan pis vücutlarıyla becermek isteyecek sürüyle sığırın sana baka baka o sararmış pis donlarını kaşımaları, senin hakkında aralarında gülümseyerek beş para etmez, aşağılık bir sohbet yapmaları, leşşş gibi sigara kokan, sapppsarı dişleriyle senin etini kemirmek isteyecek, lağım gibi kokan salyalarıyla kollarını vs ıslatmak istemeleri BİRAZCIK TA OLSA gururuna dokunmuyorsa, bu kafada devam et. Benim gibi kendini eğitebilmiş (okumuş demiyorum) insanlar en fazla etkilenir biraz, ama yürürrrr geçer. Senin hangi kitleyi sevdiğin önemli. Sığır beslemeyi sevenler de vardır neticede.
36 Yorumla
Soran+1 yılHic boyle dusunmedim aman tanrim igrenc
Cevap sahibi+1 yılSenin etkilemek istediğin kesimi biliyorum. Ama Diplomalı diplomasız kommmple bütün erkekler arasında %5 bile değil bu kesim. Diğerleri tamamen o dediğimi düşünüyorlar. Buna master yapanından amele olanına kadarı dahil. O pis, kokan heriflerin senin etine iç geçirmesi... Kusma isteği uyandirmali sende.
Soran+1 yılEmin ol uyandiriyor
Cevap sahibi+1 yılÜniversitemde bu konudan canı yanan bir arkadaşım olmuştu. Bir gün fena canını sıkmışlardı. Detayına burada çok giremem ama meraklıysan özel mesajdan ulaş anlatayım. Belki anlattıklarım yeterince aydinlatmamissa seni. Ama aydınlan.
Cevap sahibi+1 yılHala daha sığırlara don kaşıtıyorsun burada ya... Yazık sana.
- +1 yıl
wooow çok sert bir yorummm ama haklı gibi
En İyi Cevaplar
Geçen yaz aylarında farkettim öyle birini. İnce ve açık renklerde bir şey vardı üzerinde. Rüzgar da eşlik edince fena bir şey ortaya çıkmıştı.
Öyle isen mükemmel. Ama ciddi bir ilişki kurmaz kimse seninle sadece götürür.11 Yorumla
Soran+1 yılOlsun baya tahrik edici sonucta
Hiç iç çamaşırı giymemenin pek tahrik edici özellik olduğunu zannetmiyorum, aksine hiç sağlıklı değil.
73 Yorumla
Soran+1 yılDaha rahat ama
Soran+1 yılEvet herkes farkli
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece 1 saat içinde 51 erkek cevap vermiş, amaç da zaten buydu değil mi hanfendi ;)
71 Yorumla
Soran+1 yılAhahah oyle miydi :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
70Cevap
+1 yılarzuladım bile ;) bak genelde erkeklerde şöyle bişey vardır, kışın mesela hovarda erkekler üşümek pahasına da olsa içlik giymez ve hemen hazır olmak için vs diye şakası yapılır. seninki de o hesap olmuş :) çok tatlıdır ama senin böyle olman, haberin olaa :D
13 Yorumla
Soran+1 yılAaa tesekkur ederim ;)
- +1 yıl
ne için :D ben teşekkür ederim
Soran+1 yılTatlisin dedin ya onaa
şimdi popo da iç çamaşırı giyip giymediğin net olarak belli olmayabilir ama göğüsler de net belli olur işte o tahrik edici olabilir..popo da ise kumaş pantolonun içine tanga ya da g-string giydiğinde baya tahrik edici olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm sutyenin gorunmesi tahrik edici mi
+1 yılMillet.msalak olmuş.
Sizin gibi dengesizler de dalga geçiyor.
Bir tarafın mantar olduğunda bu kadar adamın ahını aldığını da yaz kenara.
Espri tamam ama resmen edepsizlik!04 Yorumla
Soran+1 yılNe edepsizlik anlamadim?
- +1 yıl
Hanımefendi, abazan erkek çoğunluğu olan Türkiye'de ve bu sitede teşhirci zihniyet ve bundan nemalanmanız sebebi ile edepsizlik diyorum!
Soran+1 yılOff!!!
- +1 yıl
Helalllllll
Ozelliklle tayz giyerler ve tayt giymedikleri zamanda da popolari adeta sallanir o da bir baska cekici olur :) yanimda olsa sak sak tokat atarm o derecedee :)
010 Yorumla
Soran+1 yılIyi yani sallanmasi
Soran+1 yılYani hos sence? Merak ettim
Soran+1 yılNe gostericen
Soran+1 yılTamam anladim :D
Soran+1 yılUmarim :D
Bazen evet fiziği güzelse bir de iç çamaşır giymediğini farkettiğim zaman merak da ekleniyor, bakıyorum ben. Arzulanmak hoşuna gidiyor mu peki? Bakmayalım mı yani
117 Yorumla
Soran+1 yılYok bak :D
Soran+1 yılaynen ya bak ben acayip rahatim bakan da rahat
Soran+1 yılBenim hep belli bayaa hem de
Soran+1 yılYasasiiin
Soran+1 yılYoo :D
Soran+1 yılAhah sagol :D sen de
Soran+1 yılHer yerdeyim :D
Soran+1 yılAhaha sagol avrupadayim
ic camasiri giymemek mesele değil onu bir cafede ya da acik olanda giymedgiini farkettirmek mesele ayri ca sana disardan bakinca giyip giymedigini bilemeyiz ve ayrica seksi bir ic camasiri daha cok azdirir beni
03 Yorumla
Soran+1 yılAaa yani gogus ucunun belli olmasindansa sutyenin belli olmasi daha iyi?
Soran+1 yılHmm tamam sagol :)
Ben hep evde çıplak dolaşırım ve çıplak da uyurum. Sen rahatına bak. Boş ver her şeyi
219 Yorumla
Soran+1 yılEvettt
Soran+1 yılOnu yapan arkadaslarim da var da ben o kadar degilim :D
- +1 yıl
Ben o yüzden yalnız yaşamayı tercih ediyorum bir nevi. Eve birileri gelerse, üstüme bişeyler giymek zorundayım. Bu da beni rahatsız ediyor. Uyurken de üzerimde bişeylerle uyuyamıyorum. Çıplak çok rahat ederim. Evde de öyle gezerim. Yemek yerim felan. Her kes bu huyumu bilir, beni eve gelip rahatsız etmezler
- +1 yıl
enteresan bir alışkanlık bu. hadi altınızda en azından bir tanga olsa nispeten normal karşılayablirdim ama hiçbir şey giymeden o şekilde evin içinde dolaşmak çok ilginç. perdeleri iyi kapatın bari :)
- +1 yıl
Tanga dışarıda iyi. Perdeler tül bende. Evin penceresinden dışarıyı seyr etmezsem, yağan yağışı görmezem, yeşilliği, doğayı, güneşi, akşamı sıkılırım. Türkiyedeki gibi perdeler kullanamam ben. Ev habis gibi gelir bana. Yemin banyo penceremde bile bişey yok. Duş ala ala dışarıyı seyr ederim
- +1 yıl
nasıl yaa dışardan içerisi görünmüyor mu :)
- +1 yıl
Sana ozelden yazayim dedim.ama izin vermedi sen zaten yurd disjndasin sorun olmazki. Kiyafet sorunu
- +1 yıl
ne güzel araya biri karışmış ama olsun ben herkese söz hakkı tanırım öyle kadırgalı değilimdir :D
- +1 yıl
rahat olmana da sevindim açkçası insan bu hayatta yapmak istediği her şeyi özgürce yapabilmeli içinde ukte kalmamalı yaş geçtikten sonra istesen de yapamıyorsun zaten. kendini en seksi hissettiğin zamanlarda bunları yapabilmek daha da önemlisi kendinle barışık olabilmek çok önemli. bizim kızlarımız da böyle yapmak ister ama etraftaki erkekler buna pek müsade etmezler :D
Soran+1 yılSupersin yaaa :D
- +1 yıl
Size komşu olmak istiyorummmm :)
- +1 yıl
komşu olalım demedim yaa :)
- +1 yıl
evinizi rötgenleyecegim de :))))
- +1 yıl
rahat bırakın lan kızı bu ne hepiniz aç köpek gibi üşüştünüz :)
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. cınsel anlamda ın. cıddı ılıskı evlılık anlamda out
02 Yorumla
Soran+1 yılIkisi birden nasil olur?
- +1 yıl
yanı nıyetı senı yataga atmaksa ıyı der erkekler. kolay kız. verır der. rahat kız der. sevınır. ama senı kendıne es olarak dusunurse eksı puan, ya senı bu ne rahat kız deyıp eler, ya da baska artılarından dolayı eleyemez senı duzeltmeye calısır. gıymenı telkın eder. ıkısı bırden nasıl dıyım. yanı olmazkı. bır erkek ya kıza bır gelecek olarak bakar ya da seks. kendı karısında oyle seyler ıstemez hıc bır erkek. cok genıs erkek olması gerek
+1 yılTayt k.corap bady t+shirt gibi seyler giydinde sana bakam cok.olir ister itemez tahtik.olur yani
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Sorunin amacini anlasak iyidi birde
Soran+1 yılTahrik olur mu olmaz mi?
- +1 yıl
Olur herhalde ne bilim bana ulasa bilirmisiniz sorun olmazsa
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Bende sana baska soru sosoru soracaktim farkli ama ondan dedim
Soran+1 yılSor burdan
- +1 yıl
Buradan sorulcak birsey olsa sana bana.ulas demezdom neyse artik
Dış çamaşırını da giyme de görelim, ne var ne yok...
11 Yorumla
Soran+1 yılGormesi gereken goruyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılDusununce tahrik edici olabilir evet ama seksi bir ic camasiri olmasi daha tercih edilesidir. Ozellikle kulotlu corapsiz mini etek giyemezsin her sey gorunur.
08 Yorumla
Soran+1 yılYani genelde mini etek giyince giyiyorum altima kulot
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal ya etekle giyiyorsan yeterli. Opak corapla mini giydiginde de gerek yok ama bence.
Soran+1 yılBence de
Cevap sahibi+1 yılSen bu isi biliyosun ama ortalik yerde soyleme sadece ozel kisiler bilsin etegin altindaki mucevheri :)
Soran+1 yılTamammm
Cevap sahibi+1 yılAtarlanmaa
Soran+1 yılAtarlanmadiim :D
Cevap sahibi+1 yılHii tabi ben de yedim :D oyle ic camasirsiz etek giymeye benzemez atara atar falan :P
+1 yılarzularım gidip yanına konuşmayı denerim ya da eve gider 31 çekerim mutlaka bir eylemde bulunurum yani öyle mal mal baka kalmam.
023 Yorumla
Soran+1 yılAhah iyiymis
- +1 yıl
neden giymezler peki bir malumatın var mı?
Soran+1 yılBen giymiyorum acikcasi
- +1 yıl
geçen otobüste bir kız gördüm altına şeffaf uzun bir etek giymiş ama altında bir şey olmadığı çok belliydi popusu resmen karpuz gibi ortaya çıkmıştı nasıl azdırdı bir bilsen. kimisi de sütyen kullanmıyor onlar daha fena bana göre. yürürlerken o cevherler o hazineler nasıl hopluyor aman allahım sen aklıma mukayyet ol :)
Soran+1 yılBen asla takmam sutyen kulot giyiyorum bazen de zaten goguslerim buyuk sert ve dik o yuzden sutyene ihtiyacim yok sadece uclari fazla belli
- +1 yıl
ama süpermişsin sen de haberim yokmuş. onlar belli olunca beni nasıl tahrik ediyor anlatamam. biz lise yıllarında su savaşında bilerek kızların göğüs uçlarına nişan alırdık hemen de fark edilirdi birkaç ıslatmadan sonra. kızlar hiç rahatsız olmazdı bundan :) külot da giyme neden giyiyorsun ki :)
Soran+1 yılSoguk olursa hava falan :D
- +1 yıl
soğukta daha çok belirginleşir göğüs uçları o zaman tam ısırmalık oluyorlar yaa :D
- +1 yıl
buz gibi suyu dökeceksin üstlerine hem yangınları sönecek hem de o iri göğüsler belirginleşicek off :)
Soran+1 yılOyle mi
Soran+1 yılOoooooo
- +1 yıl
yani mantıken öyle :) ama sokakta seninle karşılaşmayı çok isterdim birçok kızla karşılaştım tarif ettiğin nitelikte ama karşılaştıklarımın sen olduğunu bilmedikten sonra bunun hiçbir hükmü yok ki :)
Soran+1 yılAhaha belki.m
- +1 yıl
mini etek de giyer misin sen?
Soran+1 yılElbette
- +1 yıl
sen nasıl bir şeysin böylee. bir erkeğin isteyebileceği tüm özellikleri kendinde barındırıyorsun. birçok erkek çıkmış olabilir karşına hepsini de güzel bir dille reddetmiş de olabilirsin o potansiyel var sende ama şu da bir gerçek ki. hal ve hareketlerinle içine bir şey giymemenle mini eteği korkusuzca çekiştirmenle erkekleri çoook tahrik ediyorsun :)
Soran+1 yılAhaha coook tesekkur ederimm ;) cidden oyle mi sence
- +1 yıl
yahu şu anlattıklarını okurken bile nasıl zorlandım anlatamam tahrik olmak bir yana artık camı kırıp içeriye girmeye çalıştım :D bazen konuşmak da yetmiyor cismaniyete dökmek gerekiyor :D
- +1 yıl
mübalağasız çok etkilendim gerçekten :D
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
seni özelimde görmeyi çok isterdim burada insan utanıp sıkılıyor rahat olamıyor sanki herkesin gözü bizim üstümüzde gibi hissediyorum dolayısıyla konuşurken kelimelerimi özenle seçmeye çalışıyorum ama özelde böyle bir çekincem olmadığından orada daha rahat oluyorum söylemek istediklerimi daha doğru bir şekilde aktarabiliyorum karşımdakine :)
Soran+1 yılBelki gorursun :D
- +1 yıl
belkiiiii :) bu lafı hiç sevmiyorum. ne olumlu ne olumsuz bekle dur :)
+1 yılhayır! iç çamaşırı giyeceksin ki ben soyacam... bir manası olsun! bir de bana ne sokaktaki çıplak kızdan *mk. git femene filan üye ol..
03 Yorumla
Soran+1 yılAhaha tamammm peki sutyenin belli olmasi?
- +1 yıl
uzun evrim sürecinin sonunda medenileştik artık. şap diye tahrik olmuyor insan gördüğü şeyle. en büyük erojen bölgesi beyindir derdi bir abimiz. kafaya hitap etmen lazım. yoksa sokakta yürürken memeler fora yapsan, tahrikten ziyade şaşkınlık yaratır.
Soran+1 yılKafaya nasil hitab edicmm
Bir erkek iç çamaşırı giymediğini biliyosa zaten senin hakkında farklı şeyler düşünmesine sebep olacaktır
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Giyip giymediğini anlayamıyoruz ki dışarıdan bakınca...
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela ben dar giyiyorum uclari da belli goguslerimin oule anlasiliyor
Soran+1 yılTamam sagol ;)
+1 yılKasaptaki etten farksız benim için. Hiç bir çekiciliği olmayan ve çok gereksiz bulduğum bir olay.
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılGiysen ne olur giymesen ne olur hacı :)) sanki içini göreceğim... hee çook seksi gelir bana azar tozarim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha blli oluyor benim icimde bir sey olmadigi
giymeyen çok senin gibi, erkeğe karşı çok seksi oluyorlar özellikle göğüs ucları ve vajinaları belli oldukça
015 Yorumla
Baska ne yapilabilir?
Soran+1 yılArzulanmak icin
Soran+1 yılIkisinin de
Soran+1 yılOlmustur herhalde bazen kulot giyiyorum ama sutyen hic
Soran+1 yılIslaniyor malesef
Soran+1 yılAhaha keske gorusuruz!
giymediğini belli edersen sana karşı olan bakışlar, tavırlar değişir ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılAhah nasil degisir
Soran+1 yılAhahaha cok mu degisir
Soran+1 yılAa neden
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davranman en ideali.Sorun yok bence.
08 Yorumla
Soran+1 yılSagol :)
- +1 yıl
Rahatsız sanırım öyle:)
Soran+1 yılAynenn
- +1 yıl
Aslında merak ettiğim bir konu var ama.
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Burdan sormuyum boşver.
Soran+1 yılSen bilirsin
- +1 yıl
Özel birşey de ondan sormuyum.Sende gizlisin zaten?
Ne biliyim kücüktür yani heryeri pek dikkat cekmez ya da insanları azdırmak ıcın cıkıyordur
021 Yorumla
Soran+1 yılBenim baya buyuk goguslerim mesela uclari da belli baya iyi dimi?
Soran+1 yılBuyuk baya
Soran+1 yılAhah evet :D
Soran+1 yılSence :D
Soran+1 yılBingo :D
Soran+1 yılBasariliyim sanirim :D
Soran+1 yılUmarim...
Soran+1 yılOf iliski krizi mi :D
Tercih meselesi tabi.Demek ki öyle rahat ediyorsunuz.Vücudunuz çok belli olur ama.Özellikle göğüsleriniz.Rahatsız olmuyor musunuz?
07 Yorumla
Soran+1 yılBaya belli oluyor ama guzel oldugu icin vucudum rahatsiz olmam
Soran+1 yılSagool
Soran+1 yılSagoool
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar guzel alısa bıldıysenız ozellıkle yazın etek var ve iç çamasırı giyinmediği bilmek insanın aklını basından alır galiba
02 Yorumla
- +1 yıl
rrica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSüpersin tatlım. senle evli olsam varya alır karşıma hiç ellemem fantazi olsun diye izlerim sabaha kadar :)
010 Yorumla
Soran+1 yılAhaha supermis ya
Cevap sahibi+1 yılama nasıl duruyosun öyle yaa beyazlı bişey giysen su dökülse üstüne olduğu gibi belli olur için ya da pantolonun ya da eşofmanın poponun arasına girmiyomu :)
Soran+1 yılOlsun belli nolucak
Cevap sahibi+1 yılaaa cevaba bak :D
Soran+1 yılNicin?
Cevap sahibi+1 yılalışılmışın dışında ne bilim :) sen benim arkadasım olsana :)
Soran+1 yılOluruz belki
Cevap sahibi+1 yılbelkisi ne bu işin ol işte :D
Soran+1 yılAhahahahah
Cevap sahibi+1 yılgülmeni yerim senin :))
30 yaşların ortasına gelince memeler nenelerinki gibi sarkınca ben görcem seni :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHayiiir olamaz oyle bir sey cok sert benimkilef bir seycik olmaz
Soran+1 yılInsallah..
+1 yılic camasiri girmeyen kız, kız gibi kız
47 erkek cevap hep mi çok abazayız01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha sagol
İç çamaşırı giymediğini kim görüyor ki? sen söylemiyor veya göstermiyorsan o başka
02 Yorumla
Soran+1 yılYani soylemiyorum da genelde dar ve dekolte giyerim gogus uclarim da hep baya bellj oldugundan anliyorlar
iç çamaşırı giymeyip giymediğini belli ederse çok tahrik olurum :D
04 Yorumla
Soran+1 yılYa uclati goguslerimin hep belli zaten
Soran+1 yılAhaha
ben arzulamam.. iççamaşırı çok önemlidir benim için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsenin icinde ic camasiri olup olmadigini anlamak okadar kolay deyil.
olmadigini anlayan erkek icin durum tabiki tahrik edici olur.06 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum istedigime ama zaten uclari hep belli goguslerimin
Cevap sahibi+1 yıloooo uclari belliyse sakat yapma böyle seyler azdirma milleti :):)
Soran+1 yılAzdiriyor mi ki milleti?
Cevap sahibi+1 yıltabiki azdirir hemde nasil :):)
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılayrintilar mesajda :):)
+1 yılsürekli sayfada görüyorum bu soruyu yeter artık :D
iç çamaşırı giy neden giymiyon hastamısın? :D010 Yorumla
Soran+1 yılGiymeyince daha iyi degil mi?
- +1 yıl
tabiki iyi değil bu kesinlikle saçmalık :D
akıllı bir insanın yapacağı türden bişey değil :D
Soran+1 yılAhaha sagol
- +1 yıl
niye? :D
Soran+1 yılAkilsiz insan dedin :D
- +1 yıl
doğru değilmi? iç çamaşırı giymen için var giymemen için değil :D
Soran+1 yılHaklisin :D
- +1 yıl
Tabiki !! :D
Soran+1 yılAhahahah
- +1 yıl
Zuhahahah? :D
+1 yılbunu bana söylersen arzularm :) firikik verirsen daha fena olur..
012 Yorumla
Soran+1 yılSagoool
- +1 yıl
önemli değil :) her zaman neden giymiyorsn sevmiyor musun toksa başka bişey mi?
Soran+1 yılBaskaaa
- +1 yıl
kendimni arzulatmak mı :)
Soran+1 yılAhaha evet :D ve rahat boylesi
- +1 yıl
hoşuma gitti :)
Soran+1 yılOyle mi :)
- +1 yıl
eweeeett:) peki mini falan mı giyiyorsun genelde çünkü pantolon sıkarak rahatsız edebilir. Sütyen de pek o olmaz ama..
Soran+1 yılGiyerim mini de
- +1 yıl
oww:) demekki kendine baya güveniyorsun cesursun ;)
Soran+1 yılCesurum :D
- +1 yıl
severim cesur kızları ;) yaşadıgın şehirde buna uygun olmalı tabi..
Tehlikeli gitip giymediğini zaten bilemeyiz ve aynı zamanda giymek te bence daha tahrik edici
014 Yorumla
Soran+1 yılSurekli uclari belli ama
Soran+1 yılKilot da giymiyorum
Soran+1 yılEvet zor
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılYani duruma gore
Soran+1 yıl19 ve evet guzelimdir
+1 yıloff tabıkıde arzularım ama tabı yerı gelınce gıymelı ole sureklı ıc camasırı gıymesse sorun olur :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden sorun olsun ki
- +1 yıl
benim yanımda sorun olmaz ama kndısı dısarda gezerkn ya da ne bılım oturup kalkarkn goguslerı buuykse sallanma olabılır ucları gozukebılır bırde altına içlik gıymıyorsa araya kacabılır hos olmaz :D
Soran+1 yılUclari hep belli zaten
Soran+1 yılBenim baya sallaniyor kotu mu sallanmasi
- +1 yıl
bu karsında kım olursa olsn tahrık eder belkı sana gözu dıkıp senı bı yerde sıkıstırıp sana zorla tacız edebılır.sallanması hos degıl buyume olur buyuk goguste cogu ıstemes yanı dolgun olsn ama dik olsn ısterler.ucları bellı olmasın sallanmasoın benim yanımda sorun olmaz :D
Soran+1 yılTamam tesekkurler :)
- +1 yıl
rica ederım ne demek :D
iç çamaşırı giymeyen kızlar hakkında eski kaşar ve o... gibi sıfatlar düşünüyoruz bebeğim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAman tanrim cidden mi!
Soran+1 yılFenaymis
Gizli Üye(36-45)+1 yılvücudun iyi değilse neden arzulayayım? Koyun memesi gibiyse mesela olmasa da olur
02 Yorumla
Soran+1 yılGuzelse?
Cevap sahibi+1 yılgüzelse ayrı
Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Temiz bir vajina olsun yeter. çamaşır olsada olur olmasada
00 YorumlaBende boxer giymiyorum raadd raad takilmak gibisi mi var
00 Yorumlagiyindikleri kıçının arasına kaçıyordur ıyy hiç tahrik edici değil aptalsın :D
00 Yorumlaevet ya benım yanımdan gecerken eyılme tam
yaskac025 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 19
Soran+1 yılOoooooo iddaaliyiz
Soran+1 yılCikarsam nolur
Soran+1 yılOffffff
Soran+1 yılOnune cikarsam iste
Soran+1 yılSoylemeyecegim :D kendin kur biraz
Soran+1 yılLutfen yazma boyle soruyu kaldiracaklar
Soran+1 yılOf ne diyeyim?
Soran+1 yılYok demiyorum :D
iç çamaşırı derken sütyeni kilodu mu kasdediyorsun yoksa atleti mi?
042 Yorumla
Soran+1 yılSutyen kilot
Soran+1 yılOluyor baya hem de
Soran+1 yılEvet dar giyerim ben ve dekolte
Soran+1 yılBuyuk haklisin ama baya sert benimkiler sorun olmaz
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılEvet sor?
Soran+1 yılTampon kullaniyorum ya da giyiyorum usutmemek icin
Soran+1 yılBilmiyor musun ne tampon?
Soran+1 yılPed yerine kullaniliyor takiyorsun kan akmasini engelliyor
Soran+1 yılDaha rahat ve daha tahrik edici oldugunu dusunuyorum oyle degil mi
Soran+1 yılEvdekiler derken?
Soran+1 yılYani abim karsiyor arada
Soran+1 yılYok be sacmalama onun kiz arkadasi oha yani beni cebinden cikartir o derece seksi
Soran+1 yılOyleyim de o bambaska bir boyut
Soran+1 yılBen 19um
Soran+1 yılDar ve dekolte
Soran+1 yılYok olmaz buraya koyamam
Soran+1 yılBakariz
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılTamam canim bakarkmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılGereksiz bence giyinmelisin yoksa çok fena halde üşüteceksin benden söylemesi :):)
03 Yorumla
Soran+1 yılAhah usutmem :D
Cevap sahibi+1 yılDikkat et :)
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılÖzel birşey düşünmedim şimdiye kadar.
22 Yorumla
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Evet.
+1 yılAncak arzulanır , sevilmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm ama cinsellik cagrisimi yapiyor baya dimi
- +1 yıl
Yapıyorda. O kadar cok isteklıysen geneleve ıs basvurusu yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılamaç : sitedeki tüm erkekleri azdırmak sanırım
43 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha yok amac: erkeklerin azip azmadiklarini anlamak :)
Cevap sahibi+1 yılhepsi azar canım
Soran+1 yılSagoool :)
+1 yılOha mikro kalp krizi geçirir insan görünce :S
112 Yorumla
Soran+1 yılOyle miiii
- +1 yıl
Yani hergün yolda gördüğümüz bieşy dğeil sanouçta :S abouuuw bir düşündümde :S
Soran+1 yılAhahahah
- +1 yıl
Hani burada okuyunca azılmazda yolda öyle bişey görsem hani bir irkilirim tabiki :/ sana mesaj atılaydı iyiydi
Soran+1 yılHmm bakalim
- +1 yıl
:) Keşke senin gibi rahat biri olsa :) Şirinsin ^^ düşünce olarak
Soran+1 yılSagoool
- +1 yıl
Çabuk tongaya düşüyosun :) Böyle ucuz numaralar ile bence bu sitede barınma :) Çok belli bariz erkeksin kardeşim. Dedim bir yazıyım hemen gülücükler saçmaya başladın :)
Soran+1 yılAhahah ne alaka kizim gayet eminim kendimden :D
- +1 yıl
hadi kardeşim hadiii eminim kızsındır. az ötede kızlık yap hadi kardeşim. bura sana göre değil.
Soran+1 yılPeki ok bye
- +1 yıl
Komedi bu insanlar
Cinsellik konusunda 314 cevap paylaştı. İster giyer ister giymez farketmez bana.
13 Yorumla
Soran+1 yılHmm olsa da olur olmasa da...
Soran+1 yılAhaha taammmam
giymeyen erkekle eşdeğerdir sen arzular mısın?
00 YorumlaÇıtçıtı kalemin uçları belli oluyormu.
06 Yorumla
Soran+1 yılBayaa
Soran+1 yılNiciiiin
Soran+1 yılDegil
+1 yılEger gorursem direk ereksiyon olurum
123 Yorumla
Soran+1 yılAhah guzelmis
- +1 yıl
Direk tas gibi olur paltolondan belli olur :)
Soran+1 yılOof
- +1 yıl
Evet ozellikle kafasi :) damarli olunca fena gozukuyo ;)
- +1 yıl
Bli oluyomu ki
- +1 yıl
COkmu dar giyiyon
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Uclari buyukmu kucukmu
Soran+1 yılBuyuk
- +1 yıl
Skmi yumusakmi :)
Soran+1 yılSert baya
- +1 yıl
Uclari ne renk
Soran+1 yılAcik renk pembe gibi
- +1 yıl
peki kukun nasil kucukmu buyukmu
Soran+1 yılKucuk
- +1 yıl
Beni simdiden ereksiyon etti ;) dudaklari ne renk
Soran+1 yılBeyaz
- +1 yıl
Fena kalkti ya :) bn tahri olurdum :) hele tayt giycen tam belli olcak
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
Ozel zazsana bisi sorcam
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
Mst yaparke.ngoguslerini oksuyomusun
Soran+1 yılYes
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu soranın erkek olduğuna adım gibi eminim
25 Yorumla
Soran+1 yılYanlis ama hayatim ;)
Cevap sahibi+1 yılbir kızın bunun ne kadar saçma ve yanlış olduğunu bilir zaten o zaman gizlenme de görelim
Soran+1 yılManyak misin mesaj yagmuruna tutulurum aaaasla
Cevap sahibi+1 yıliç çamaşırı olmadan hiç bir kız rahat gezemez öğren bunu. ayrıca mikrop kapar çok sağlıksız bir durum. bir erkek olduğun için bunu bilemdiğin ve bu konuda da deneyimsiz olduğun için bunu sana açıkladım
Soran+1 yılYoo hic de bile gaayet rahatim giydigim kiyafet rahatsiz ederse giyerim zaten ic camasiri ama sutyen s*kiyor sirtimi kasindiriyor rahat degil bence
+1 yılo nasıl bir fantezidir kız. :D
04 Yorumla
Soran+1 yılFantazi degil cidden oyle cikiyorum :D
- +1 yıl
:D ilginçmiş tabiki tercih meselesi ama bence bundan sonra giymeyi dene. :)
Soran+1 yılTamamm :)
- +1 yıl
:)))
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. arzulamam için poposunun güzel olması lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılGuzelse?
Soran+1 yılIyi :)
Bana büyük işkence olurdu herhalde :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah oyle mi
+1 yıldirek pantolonu ındır hazır paket :D:D:D:D
08 Yorumla
Soran+1 yılAhahah
- +1 yıl
dasdfas
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Gulucuk.d
Soran+1 yılIyiymis ;)
- +1 yıl
Evett iyidirrrr iyi ya da kedidir kedi :))))))
Soran+1 yılKedi?
- +1 yıl
Of sende hic sakadan anlamIosun nese gizlidende cikayim ben.dddd
+1 yılArzulanmak hosuna gidiyor değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılAhah nerden cikti
- +1 yıl
niye böyle sorular sorarız ki? :)
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhmm çekici olurdu kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılSagool
- +1 yıl
rica ederim ama gerçekten öyle
Tahrik eder aradigini bulur sonuç pompa
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Yanıyor herhalde?
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahah evet :D
bayılırım neden olmasın dikkatimi çekmiştir hep:)
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem