Soru saçma sapan mi insanlar burada soru soruyorlar ve anlam veremedikleri şeyleri soruyorlar eğer sende sudyensiz goguslerini gösterecek şekilde giyiniyor San bı sebebi vardır
@EresUnBebé Nasıl görüyorsunuz yahu, boxer giyiyorum, üstüne pantolon çekiyorum. X ray cihazı mı var gözünüzde. Saklamak için elimden geleni yapıyorum ben
@EresUnBebé He o ayrı, orada bir alışveriş sözkonusu. Alan veren memnun hikayesi. O hikaye bizi bağlamaz. Sen niye sütyen mevzusuna takıksın, altta yazmışsın okudum, ufak oluşumu mu sorun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rahatlık tabi ama benim sevgilim dışarı çıkarmaz oyle
Şu erkekler herseyı kendılerıne yormazmı ezıksınız varya abı havalar sıcak gıymıyoz yanı bunu sızı kudurtmak ıcınmk yapıyo kızlar lan
Hoşumuza gidiyor böyle olmak
Hmmmmm
sizde giymiyonuz amaç ne
Bizim goguslerimiz olmadığı içindir olsa goyredik heralde
ne alaka belli oluyor genede şişko olanlarda
benden büyük göğsü var lan
😃😃 sizi tahrik ediyormu peki
ayn ediyo o yüzden südyen giyin valla tecavüze uğrarsınız
😃😃😃
njyetimiz falan yok sacma sapan konusma
Soru saçma sapan mi insanlar burada soru soruyorlar ve anlam veremedikleri şeyleri soruyorlar eğer sende sudyensiz goguslerini gösterecek şekilde giyiniyor San bı sebebi vardır
sana mi kaldi Qq
burada sorulan sorular o zaman kimseye kalmadı sormayak soru gidek sen niye burdasın
Hacı onları bilmem de senin sorarkenki niyet bariz
Sormamdaki niyet neymiş gördüm sorguladım yorumlamani istedim bana tuhaf geliyor
Biz don giymesek ay sapık derler
sizde südyen giyin o zaman
@EresUnBebé Maşallah kafa zehir.
dimi eşitlik diyodunuz giyin o zaman
@EresUnBebé Yio, eşitlik filan demedim. Onu başka bir soruda yazmışlar sana bu başlıkta değil o muhabbet. Bkz kadın erkek eşitliği diye bir soru
ee o zaman ne alaka südyen giyip giymemek sanki siz giyiyonuzda bi de laf ediyonuz
südyenle don ne alaka bi kere
bi sahip çıkmanız gereken orası var orayıda herkes görüyor zaten
@EresUnBebé Nasıl görüyorsunuz yahu, boxer giyiyorum, üstüne pantolon çekiyorum. X ray cihazı mı var gözünüzde. Saklamak için elimden geleni yapıyorum ben
o anlamda değil ya bu arada bazılarının harbiden görünüyo baya baya neyse çoğu zaten şeyini kadınlara attığı için saklamasının bi mânâsı kalmadı
@EresUnBebé He o ayrı, orada bir alışveriş sözkonusu. Alan veren memnun hikayesi. O hikaye bizi bağlamaz. Sen niye sütyen mevzusuna takıksın, altta yazmışsın okudum, ufak oluşumu mu sorun
yoo bazıları istemeden atıyor bana hep denk geliyordu mesela
ondan değil rahatsız edici
@EresUnBebé sapıktır onlar. büyüklüğüne güvenen çevirip kendine soksun
Rahatlık başka bişey değil
Hiç görmedim ben şahsen giymeyen
Defalarca denk geliyorum yaşadığım şehirde anlam veremiyorum