Türk kızları neden seks düşmanı vajinismus hastası sizce arkadaşlar?
bilmiyorum ama öyleler harbi
verincede kötüyüz, vermeyincede, ne yapak?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla verse de kötü, vermese de. Bu yüzden Türk kızını kendi hallerine bırak. Gözünü ufkun ötesine dik ve oraya bak. Orada Türk kızlarından çok daha güzel ve sadakatli ANNE OLMAYI HAK EDEN hanımlar var. Mesela Rus kızı, Türk kızının aksine evine ailesine ve kocasına bağlıdırlar. Cebinde para olmadığı vakit ayrılmayı veya boşanmayı düşünmezler. Twitterda takipçi sayısı peşinde koşmazlar. Arkadaş delisi değillerdir. Sadece ilgilerini sana verirler. Çekirdek ailenin içine geniş aileyi sokmazlar. Efendi ve saygılıdırlar. Ve en önemlisi doğuştan bir hatundurlar bizimkiler gibi sonradan olma hatun değil yani. Ve en önemlisi bile en çirkini bile en güzel Türk kızına güzellikte peyder peyder fark atar.
Seks yapan kızlara o***pu kaşar mualemesi gibi adice bir tavır içinde olduğumuz sürece daha çok kaçar türk kızları seksten..
Genelleme yapmak hiç etik değil bu konuda.
Türk kızlarının seks düşmanı olduğunu düşünmüyorum, yalnızca seksin gerçek anlamını ve değerini bilmediklerini, öğretilmediklerini düşünüyorum, yani bunu bilgisizliğe ve ahlaki değerlere bağlıyorum.
Vajinismus, çok nadir görülen ve sanıldığından daha farklı bir hastalık. "Seks istememe" veya "Cinsellikten korkma" durumlarını direk vajinismus ile bağdaştırmak doğru olmaz. Günümüzde çok, çok az bir kısım yaşayabiliyor bu hastalığı. Bu da ekstrem koşullarda oluyor genelde.
seks dusmani degiliz turk ve musluman kiziyiz orf ve adetlerimizi ahlak kurallarimizi bilioruz...
onune gelenle seks yapan biri nekadar makbul olabilir ben ikinci el erkek kabullenmezken erkekler niye kabullensin. sevdigim adamla hicte dusman degilim...
Cevap
5Cevap
bakire olanlar için durum öyle ama seks düşmanı diyemeyiz kendilerini evlenecekleri insana saklıyorlar bundan daha doğal birşey olamaz bu durum seks düşmanlığı değildir bunu unutmamak lazım
Böyle yapmak ile bir nevi kendilerini erkek gözünde de küçültüyorlar. Zar nedir lan zar nedir? At gözlüklüler, ruhu fahişe çoğunun.
Yetiştirme tarzıyla, bakış açısıyla alakalı bastırılmış cinsellik.
genelleme yapmak pek doğru olmasada kültürden dolayı diyorum
''Vajina benim zar benim vermiyom lan'' -The Kezban
bilmiyorum ama öyleler harbi
Kulturumuz ve dinimiz geregi
Onların kafası kafa değil.
Vermem o benim
ne yapıcan turşusunumu kurucan :D.
bilemiyorum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar