Erkek sevdiği kızı düşünerek mast. yapmaz mı neden peki
bence düşünmeli, doğru olan bu
yok diyenler var
bence düşünmeli, doğru olan bu
yok diyenler var
canım yapmaz. sevdıgı kız ozel bır yerdedır. erkeksı duyguları ıcın kullanacagı cınsel bır malzeme degıldır. zaten oyle dusunuyorsa erkek yanı masturbasyonda kızı bellıkı bıldıgın duzmek ıstıyordur. baska da bır cıddı bır sey yoktur yanı o kıza aıt. eger dusunurse dedıgım gıbı sen onun ıcın alalade bır kız olursun. senlede evlenmez. dusunmemesı ıyıdır. zaten dogalı odur. elınde penısı aklında ayse olunca o ayse o. spu moduna gırer kı kımsede o. larla evlenmez
kim demişse yalan demiş sevdigi kızı düşünerek fantazi kurup yaparki reelde yapacakları zaman o kurmuş oldugu bütün fantazileri gerçekleştirmek için
sevglimde yapıyo mudur acaba
inş inş
valla sevigilini bilmiyorum ama sen birazçık daha kendinden bahsedersen ben yaparım gibi geliyor :))
Cevap
19Cevap
aslında doğru olan bu ama kızlar erkeklere pek pas atmadıkları için erkeklerde elin ırıspılarına bakıp mast. yapıyor
walla kim demiş onu, ben vakti zamanında sevdiğimi ( platonik) doggy de hayal ederek çektim hep 31 lerimi :D
Mastürbasyon şiir gibidir..
Bu şiirin ilk mısrası senin için yazıldı..
İkincisini söylerken bilinmez kimi düşüneceğim
Ne demek o ^^ kan çıkar :D
sevdiği kızı düşünüp yapmaz aşk sevgi ayrı şey seks ayrı bence daha tahrik edici kızlar şeyler düşünür
Bir kere yapmıştım o zaman da sevgili değildik ana çok pişman oldum ölsem yapmam.
Dusunur zaten kalcalarini goguslerini hayal eder mast yapar
yapar yaa seni kandırmışlar canım :) helde öptüyse seni çocuk bile yapmıştırr:)))
sevgilimden bahsetmiyorum
yok diyenlere soruyorum
kocaman prd.. prd...:) yok diyen yalan mast yapıyorsa yapmıyorsa bile düşünür:)
Elin ırıspısını düşünmektense sevdiğini düşünsün.
erkek sevdiği kızın.mını g.tünü düşünmez kalbini düşünür
ama fahişelerin başka yerlerini
bir ona karalismadiniz vardi onada karistiniz birakin masti istedigimiz gibi yapalım barlll :Dd
el kızını hayal edeceğime sevdiğim bildiğim kızı hayal ederim. hem daha hijyen olur...
ilgisini çekmiyosundur
kimin
niye yapmasın asddasdas
:) niye yapsın:P
Hayır kimi düşünecek adam? Manav muzafferimi? = )
sor hayır diyenlere
çünkü gördüm de merak edip sordum
istediği vucut sende yoktur o yüzden de olabilir
kimden bahsedyosun
yapar niye yapmasın ki?
bilmiyorum bnde onu soruyorum
sevdgyle yapmsı doğal bişey
Mesela sevdiğin kişi uzaktaysa onu düşünürek yaparsın.. Ayni şey kızlar içinde geçerli olmalı
uzaktaaa.d
ee o zaman daha ne duruyorsun :))))
Olabilir yanii niye olmasin
Sevişmek varken mast yapmak sacma.
sevdiğini düşünerek yapar
asla böyle birşey yapmaz.
Kim demisss
asagıda biri demiş
hatta bu sitedede cok gördüm
kıyamam diye ne varsa artık
Bogazliyorsun sanki:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?