Dürüst olun.
Hiç sevdiğinizi düşünerek onu istiyerek yaptınız mi
Hiç sevdiğinizi düşünerek onu istiyerek yaptınız mi
sevdiğin sürekli seni düşünerek mi masturbasyon yapıyor ve seni düşünerek masturbasyon yapan sevdiğinin seni yalnız seks için mi yoksa duygusal olarak da mı istediğini anlamaya çalışıyorsun? :)
Aynen öyle...👍👍👍👍😊😊?
direkt böyle sor bir daha ki sefere :) ve burdan tek başına buraya bakarak bunu anlayamazsın. bazılarına göre bu normaldir bazılarına göre de anormaldir. çünkü fantezileri ve sediği kızı aynı kalıba sokamayabiliyor bazıları :)
sevgi yalnız bir sebepten olan bir şey değildir. ve her seks için arzulama da içinde sevgi barındırmaz. yani konuya yanlış soruyla yaklaşıp doğru cevap arıyorsun. Yani mantığın yanlış ve seni yanlışa sürükler
Nasıl bir soru sormaliyim o halde
beni seviyor mu diye bir soruyu zaten buraya soramazsın ki :)
ya çok iyi bir edebiyatçı ve psikanizci olmalısın ve bu soruyu sorduğun bizler de yetkin birileri olmalıyız ki bu konuda sana fikir verbilelim :)
aksi taktirde seni tanımıyoruz onu tanımıyoruz bu soruyu buraya o yüzden soramazsın canım maalesef
Arkadaşım merhaba,
Mastürbasyon yaparken hayal gücü devreye girer... Bazen sevdiğini düşünürsün, bazen başka birini...
gerçekten seviyorsam yapmak istemiyorum kendimi tutuyorum
yok yakışıklı bulduğum birisiyse neden olmasın
Cevap
32Cevap
Sevdigi kisiyi hayal etmek bir insana daha cok zevk verir bence👍
Yaptım. Bir sorun yok bence. Sen, sevdiğin erkeğin seni düşünerek mi yapmasını istersin yoksa başka kadınları düşünerek mi yapmasını istersin?
Aslinda cok dusunmek istedim ama düşünemiyorum olmadi ve dusunsemde olmuyor kalkmiyor nedense benim ki onu dusununce
Bu iyi bisey mi kötü mü
Bilmiyorum ama onun dışında kimi düşünsem benim ki dikiliyor hemen sence iyi mi kötü mu bu
Demek ki onu hiç arzulamiyorsun bence kötü
Istiyorum aslinda onunla olmayi hemde cok istiyorum ama bence su ana kadar onun hakkiinda hic boyle düşünmediğim icin olmuyor ama onunla iliskiye girdigimizde duzelir diye düşünüyorum
Ten uyumu olursa düzelir tabi bazi insanlar da düşünür ister ama olmaz maalesef
Çok pişmanlık veren bir olay sakın yapmayın. Tam o anda aklıma gelmişti bennde devam ettim ve çok pişmanım. Bu sebeple daha ona açılamadım bile.
şimdiye kadar sevdiğimi düşünerek mast yapmadım ama onu düşünerek mast yapılabilir asıl onunla güzel değil mi? aşkın bir parçasıdır seks tutku aşk
Aynen katılıyorum sonuçta bir insan birini sürekli istiyorsa bu sadece bedenen istek değildir dimi
aynen öyle :)
Inanmak istiyorum umarim öyledir
neden ne oldu ki?
Sadece beni dusunmesini istiyorum
umarım öyledir o halde :)
yapar. birini severken başka bir kızı hayal edecek değilim
Mast yapmıyorum ben bu yaştan sonra onla kim uğraşır
Ondan başka kimi düşüncem? Şu an sevgilim yok maalesef vidyoyla iş görmeye çalışıyorum
Onu koklamak en güzel orgazmdır benim için. O yüzden cinselliğe gerek duymuyorum onunla.
evet :) hayatıma giren kadın diğer kadınlarn ölümüdür...
Erkeklerin yapmadığını zaten biliyoruz önemli olan kızların yapıp yapmadıgı
Aksine bunu düşünerek yapmak gerekmiyor mu?
Normal yani
Bilmem herkes normal değil diyip duruyor ama aksine arzu cok önemli bisey bence sevilenle olmasi daha guzel
Katiliyorum... peki bişey daha sormak istiyorum.. hergün arzuluyosa işin içinde duygularda var mdiir? Bir erkek bir kizi surekli istiyorsa duygusuz bir sekilde istemesi mümkün müdür ya da farkında olmadan aslinda asik midir seviyo mudur., bunu kavrayamiyorum yani istiyo ama sadece bedenen mi bilemiyorum sadece bedenen olsa bu kadar uzun surmezdi bu surec diye dusunuyorum
evet yqptım. sen yapmıyormusun
yaptım evet. ne var bunda?
Nasıl bir duygu
Hayir henuz yapmadim. Benim aklima takilan bir soru var bir erkek bir kizi surekli istiyorsa bunun icinde duygularda vardır diye düşünüyorum sadece bedenen surekli isteyemez dimi yani illaki biseyler hissediyodur
hemde her seferinde :)
Nasil bir duygu😊 herkes sevdigini düşünerek olmaz falan diyo, aksine her defa arzulanan degil mdiir sevilen
çok güzel bir duygu senin olduğunu hissetmen altına olması aşkm diye inlemesini düşünmek ve en önemlisi sadece bedenen değil ruhen de birlikte olmak istediğin kişi olduğu için gerçekten çok keyif verici ya olmaz kısmı şöyle arada bir değişiklik hiçde fena sayılmaz ;)
Değişiklik derken nasil bir degisiklik mesela
farklı birisini arzulamak gibi onunla olmak gibi mesela ;)
Hayir ya dusunmesin😢
o değil benim düşünmemden bahsediyorum...
Ben yapmam kişilik meselesi
yaptım yaparım yapıyormda
Insan sevdigini dudukler mi
Ben sevdigim kizi oyle dusunemiyorum.
Şimdi seni düşünerek yapacaklar..
yapmazsa sorun var bence :D
Yapilir illa ki
Yapar tabi
düşünerek yapmadım hiç
Evet niye başkasını düşüneyim
Yapiliyor tabiki
Evet