İster ben isterim. Heteroseksüelim.
İstemez. Çünkü heteroseksüel olduğu için o bölgeden orgazmı tatmamıştır.
Ben gayim ben de erkeke sayılırım. İsterim. Her erkekte o düzenek var.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Oradaki durum tüm erkekler için aynı yapı ve özelliktedir kadın klitoris nasılsa erkekdede prostat bölgesi haz olayı vardır ama tabu vs gibi şeylerden ötürü yanlış bilgiler sunulmuştur ben heteroyum ama o bölgedi hassas ve haz durumunuda asla inkar etmiyorum ve kadın tarafından deneyimim oldu ve gayette olumlu sonuca ulaştım kendisiyle barışık ve tabu ve bazı saçma şeyleri kafasında barındırmayan erkek bu hazzı arada yaşaması gayet renk verir ayrıca penisin daha sert erekte olmasına büyük katkı sağlar 😊
baştan belirteyim heteroseksüelim bir duvardan ne kadar etkileniyorsam bir erkekten de o kadar etkileniyorum. prostat orgazmını denemedim ama denemeyi düşünüyorum mantıksal olarak zevk veriyor olması lazım ve bunun eşcinsellikle zerre alakası yok bana göre
Ne saçma bu. Erkek adamın arkasında bir şey geçirdi mi gaydir zevkle alakası yok
Öyle de istatistik öyle demiyor.
Aslında ön taraftan yaptığınızda zevk almanızı sağlayan şey yine prostatınız. dolaylı yoldan da olsa prostat sayesinde orgazm oluyorsunuz.
Her erkek hoşlanmaz ama kendini keşfetmiş bir erkek zevk alır bunun gay veya eşcinsel olmakla bir alakası yok. Prostat bölgesi erkeğin G noktasıdır.
Cevap
13Cevap
Ben hetero olarak deneyimlediğim keyf aldığım bir şey rimming prostat masajı anal mastürbasyon ve pegging bunlar resmen tutkum oldu
Ben popoma dokunmalarından bile hoşlanmıyorum kaldıki bu kajsdlkajsd
Ben de öyle duydum ama hetero olup da isteyen varmış
Ben yaptirdim inanilmaz haz aldim her erkek yaptirmali bence
Kadına mı yaptırdın? Gerçekten bir kadına yani?
Evet türk degildi turist bir kadindi turk kadini pek yapmaz gibime geliyor bilende pek yok tekrar yaptirmak isterim ama zor oyle bitini bulmak
Biz seninle konuştuk mu? Konuşmakta mıyız?
Olur at
Ben oluyorum, popoma cisim soktuğum zaman penisime bile dokunmadan orgazm oluyorum ve ayrıca prostat orgazmını da yaşıyorum, gay değilim
İstemez heterolar ben nefret ederim düşüncesinden bile
Evet yaptirdim ve gercekten cok zevk vericiydi heteroyla alakasi yok sadece zevk almak guzel
Evet zevk alınır gay olmakla alakası yok başıma geldi iyi biliyorum :)
Çok zevkli bir şey gay veya bisex değilim ama son derece zevkli birşey prostat orgazmı
Lut Kavmi hidisi mi bu?
Erkek ismi üzerinde erkek öyle bir şey istemez
Denemek lazım
Eaki sevgilim bisexüel miş o çok istedi yaptık
olabilir ama istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?