Bak o ayrı bir konu tamamen. Yani ben öyle düşünüyorum. E korkuyorsun demekki içten içe ilgin olabilir buna ama sen bilirsin. Bak erkeklere ilgin hiç yoksa ne olursa olsun yapmazsın. Tabi sana kalmış işte. Yoksa gerçekten zevk veren bir şey genel olarak erkeklere
Hmm ben seni az çok anladım sanki. Yani sana tavsiye vermek istemiyorum bu konu aslında çünkü sıkıntı bir konu ne edersen et ama şunu bil ki. Ne yaparsan yap pişman olmamaya bak. İstersen bir kızla yap, istersen eve vibratör al veya bir erkekle yap saatlerce ama emin ol yeter.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
alışkanlık yapmayacak şekilde yaşamalı tabi ara ara
Yaşamalı. Tüm erkekler deliğini başka bir erkeğe s*ktirmeli
Ohaa sakin. Cidden böyle mi düşünüyorsun? Ayrıca illa s*ktirmesine de gerek yok
Alışkanlık yapmasın, sonra biseksüelleşirsek ne olacak?
Yanlış anlama ama kimse sana bir erkekle yap demiyor. Sevgilin sana yapabilir veya sen kendine. İlla bir erkekle ypa diyen yok
Ya öyle de mesela prostatla yaptın, bi erkekle denemek isteme ihtimalin olur falan ne bilim. ÖRnek veriyorum tabi. O açıdan biraz çekinirim.
pegging sevmem ya
Bak o ayrı bir konu tamamen. Yani ben öyle düşünüyorum. E korkuyorsun demekki içten içe ilgin olabilir buna ama sen bilirsin. Bak erkeklere ilgin hiç yoksa ne olursa olsun yapmazsın. Tabi sana kalmış işte. Yoksa gerçekten zevk veren bir şey genel olarak erkeklere
Hmm yani sen bilirsin pegging yapma o zaman
Eşcinsellikle bir tutanlar var o yüzden korkuyom.
Hmm ben seni az çok anladım sanki. Yani sana tavsiye vermek istemiyorum bu konu aslında çünkü sıkıntı bir konu ne edersen et ama şunu bil ki. Ne yaparsan yap pişman olmamaya bak. İstersen bir kızla yap, istersen eve vibratör al veya bir erkekle yap saatlerce ama emin ol yeter.
Öyle bir şey mi varmış aw
Var varr
Bak ben bu dediğini yaşadım
Hmm nasıldı sence
Gerek yok.
Sen bilirsin
O nasıl olıuıy
Nasıl
Prostata baskı uygulayarak falan. Masajla falan olabiliyor ama aşırı zevk verdiği için erkek için bağımlılık yapabilir
Kendimi mi parmsklıuıt
Neyy
O ne la
Yaa kimse mi bilmiyor😂. Bir erkeğe normal orgazmdan daha çok zevk veren orgazm türü
Orgazm ne lan
Madde mi
Boşalma diyeyim sana işte bu tür daha bir çok zevk veriyor
Kalsın kardeşim, eyvallah
Sen bilirsin sana kalmış tamamen...
...
O da ne?
Bir erkeğe normal boşalma yani normal orgazmdan daha çok zevk veren orgazm türü
Yasamali bence
Şaka gibi be bak. Şu anda soruya 4 erkek yazdı cevap hiçbir fikri yok ama sen biliyorsun. Helal olsun demek düşer bana sadece
Neden
ilgimi cekiyor cunku
Hmm nasıl yani kendini parmaklayan erkek mi veya bir kadının bir erkeğe yapması mı ilginç
Kadinin yapmasi erkegin degil
Haa anladım. Sen mesela sevgiline yapmak istersin okkk. Bir dakika strapon falan da mı
Hayir o ilgimi cekmiyir
Anladım teşekkür ederim ablacım 🙏🏻
Rica