Eşime sürekli oral yapıyorum her fırsatta o istemese bile ve bayağı aşağılara iniyorum anüse flan. Size sorum şu bunu sık yapıyorum zaten seks yaparken mutlaka oral yaparım sizce zamanla gay lik merakı olur mu korkuyorum ama erkeklerin anüsten zevk aldığını biliyorum ama zamanla merak eder yapar fir korkuyorum sizce ne yapmalıyım. Teşekkür ederim.
Eşime sürekli o istemesede oral yapıyorum devamı detayda?
Ne ortası? O beni seviyordu öyle evlendim ve gayet güzel kadınım korkum yok. Zaten bu hayata girerken nolursa olsun takmycam die düşünp girdim aşık olmadığm için ama değerveriyrm
Tamamda bir erkeğin gtünü yalayıp parmaklamana ne gerek vardı ki üstelik o istememiş sen yapmışsın iğrençlik bence. Ve Benim kocam böyle bişeyden zevk alsaydı eğer ondan soğurdum gerçekten. Dikkat et yönelimi değişmesin
İstemedi değil o teklif etmeden ben düşünüp yaptım poponu derkende o bölgeyi tesisleri yani ki araştır erkekler etkileniyor ordan dahada zevk alsın die denedim yaptım ne var bunda. Allah korusun umarım öyle bişey olmaz. Zaten bende çok yapmadım yaladım biraz sonra oraya indim o kadar yani
Ve erkekler bundan etkilenir ama hepsi isteyemez diyemez sen keşfedip onu rahatsız etmeden zevkli yaparsan gayet memnun olur bence. Herşeyi erkekten beklemeyin sizde yapın bişeyler.
Tamam canım sizin hayatınız istediğinizi yapabilirsiniz tabiki ama bence gerek yoktu böyle bişeye. En iyisi sen her sekste bunu yapmak yerine bazen yap. Aza indir ki alışmasın. Gerçekten kötü etkilenebilir
Biliyordur herhalde. Bana ne kadar acılar yaşatsada Allah bir daha yaşatmasın inşaAllah mutlu olalım herşeyi yaparım. Çok saol Allah herkesin gönlüne göre eş versin hayırlısıyla mutlu huzurlu olacağı..🙏🏻🤲🏻
Senin gibi karım olsa yatağın bazasına kafasını sıkıştırıp elini sırtından bağlayıp memleketine doğru domaltıp cıkarmadan her gece en az 3 kere cıkarmadan nefessız sabaha kadar laps laps laps otururdum
En İyi Cevaplar