Sevgilim benimle konuşacak bişey bulamıyor cinsellikten başka.. Şimdiye kadar gelir seks yapar giderdi muhabet etmez birlikte yemek yeme bişeyler içme gbi şeyler yapmayız... Mesela bugün geldi bişey oldu sevişemedik yanımda 1 saat durdu tık demedi aslında çok konuşkan biri benimle konuşacak bişey bulamıyor...Zerre sevmiyormuş beni meğer haksız mıyım? Çok üzülüyorum ben onu çok sevmiştim. Beni cinsel obje gibi görmesine nasıl engel olabilirim? Nasıl tepki veriyim?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. erkek hep bi fazlasını ister genelde. ve sen sunu da yapıvereyim bunu da yapıvereyim dersen erkek 7/24 ister bu şekilde. iplerin tamamını onun eline vermişsin. bazen de yapma seks. aşktan meşkten bahsedin. sürekli yapınca erkek obje gibi görmeye başlar. bence biraz taviz verme bu konularda
319 Yorumla
Soran+1 yılsöylediklerini yaptim aynen söyle söyluyor hep " ozaman niye cagirdin beni veya niye geldim telefondada konusruz seks yoksa beni cagirma diyor"
Soran+1 yılcok uzluyorum cok kendimi durumuda.. ah ben nerde yanlis yaptim sevmek hatamiydi neydi?
benim sevgilim de sevgi saygi deger hicbisey yok, sadece seks seks sek baska hicbisey yok,
diyorum ya benimle konuscak hicbisey bulamiyor saatlerce yaninda kalsamda
seks yoksa veya isini görmusse beni basindan salmak isityor "ee hadi gitsene yada ben gidiyoum isim var" deyip kaciyor- +1 yıl
doğrudurarkadaşım. sen çok sevmişsin belli zaten. sevdiğin için hayır diyememişsin. herkesi kendin gibi masum görmüşsün içinde bi art niyeti olmayan. seks sadece sevginizin bi parçası olur sanmışsın. ama ne yazıkki bu şekilde olmuyor hayat. senin düşündüğün kadar masum değil. çok tanıdığım arkadaşım var amacı sadece seks olan. onun için üzüleceksin elbette ama geçecek taa ki seni seven saygı duyan ilgi gösteren biri karşına çıktığında. emin ol buna.
Soran+1 yılamaci sadece seks olan arkadaslarin gunu birlik mi iliskileri yoksa yillik mi? cunki biz bayadir beraberiz bir yanim eger sana karsi sevgisi olmasa okadar yil birlikte olmazdi diyor iste saf saf
- +1 yıl
yok ya günü birlik ilişkiler farklı. senin ki farklı. eğer erkek seks yapan bi sevgilisi varsa elinde tutmak ister kaçırmak istemez. çünkü her sevgili seks yapmaz.. bulmuşken elinden kaçırmak istemez. sizin ilişki tamamiyle sekse dayalı sevgi yok gibi anlattığın kadarıyla. yani erkekte yok gibi.
Soran+1 yılhmm peki sen diyelim yillardir ayni kizla seks icin birlikte olsan bile hic mi o seneler icinde duygularin degismez sevmeye baslamak gibi iste, cok tuhaf degilmi hic sevgisi olmamasi?
- +1 yıl
bi ihtimal ama su da var erkeğin gözünde sürekli seks yapan kişi basitleşebiliryor da yani sevgisi varsa da bitebiliyor. yanlış anlama ama tuhaf değil. bazı durumlar var hani doğrusu burda alenii yazamam ama şunu bil arkadaşım çocuk seni büyük bi ihtimalle sadece seks objesi olarak görüyor.
Soran+1 yılseks i kendisi istemesine ragmenmi basitlesebiliyor kadin..
bunun guzelliklede ilgisi varmi beni guzel bulmadi icin sevmiyor olabilirmi?
Soran+1 yılbaskasini seviyor olabilir mi? belki bu yuzden sevemiyordur beni'?
Soran+1 yılolsun son sorumu da cevaplarmisin lutfeeen bir erkek olarak
Soran+1 yılseks icin de olsa yoklugum ona koyarmi ? inan bu son sorum ama cok iyisin napim birakmak istemiom seni
Soran+1 yılAllah senden razi olsun..
+1 yılseninle sadece cinsel tatmin için beraber .aslında ikiniz uyumsuzsunuz birbirinize onun farkında sevgilin .uyumlu olsanız konuşacak birşeyler bulurdunuz.anlamadığım sendemi konuşmuyorsun onunla nasıl ilişki anlayamadım.bence onunla uzun zaman sevişme bakalım neler olacak gör.
04 Yorumla
Soran+1 yılgördum birakti gitti ya sevis yada bitir dedi
- +1 yıl
o seni kullanmış onun için sevişme makinasısın bir değerin yok.onu unut gitsin birdaha arama
Soran+1 yıltamam aramicam o serefsize haddini bildirmek istiyorum sadece
- +1 yıl
öyle yap
Sizin iliskiniz cokdan bitmis, snei yatmak amacli kullaniyor. Onu birakmalisin.
00 Yorumla
+1 yılsen de onu kullan. başkalarına takıl. birini bulduğunda yol ver buna gitsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
İlişkiniz monotonlaşmış cinsellikte bile böyle aynı şeyleri yapmaktan cinsellikte bile seni istememeye başlayacak
farklı şeyler farklı ortamlara gitmenizi tavsiye ederim gezmenizi
başka bir alternatif olarak ta hayatında başka biri var
kararsız seni bırakmakta12 Yorumla
Soran+1 yılhayatinda baska biri varsa beni birakirdi cekmezdi öylee
Sevilmeyen Bir Yemek , Sadece Aç KaLındığı zaman Mecburen Tadına BakıLan Bir Seçenektir.AsLa Hevesle yenmez ve ne zaman konusu geçse ya başka bişi yokmu yine mi off ya salla dur bi arım.. En mantıkLısı Menüyü Önünden kaldırmak..
00 Yorumla
+1 yılSİZ KADINLAR KENDİNİZİ KULLANDIRMAYA NEKADAR MERAKLISINIZ UCUZ BİR EŞYA OLMADIĞINIZI GÖSTERİN ARTIK ŞU ZİHNİYETDEKİ ERKEKLERE.
20 Yorumlabu saatten sonra ne yaparsan yap fayda etmez, kendini daha fazla kullandırma bence...
10 Yorumlavalla yaşına bakılısa olgun bir yaştasın benim sana tavsiyem seni sadece cinsel obje olarak görüyorsa onu bırakman çünkü yarın evlendiğinizde sorumluluk almak istemeyecek ve hayatın zehir olacaktır...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılsağlıklı kafayla düşünebileceğin bir konuma geç ve onda ne buluyorsun ona neden muhtaç hissediyorsun kendini bunu sorgula
11 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevgi var sordun sorularin altinda..
+1 yılhiç düşünme yol ver gitsin. seni obje olarak değilde seveceği biri olarak gören birinle yaşa hayatını.
00 Yorumlakendinizi kullandırmanızı anlamıyorum. Ben de yaptım ama kullanmadım hiçbir kızı. Yapılmışa dosedim :)
10 Yorumlao seni öyle görmüyor, sen kendini cinsel obje olarak gösteriyorsun ona
14 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani?
Soran+1 yılneyi nasil yapim biraz akil ver lutfeen
+1 yılHata sende! ya da sen vermeye devam et resmen kullanılıyorsun dediğin gibi seni cinsel obje olarak görüyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılortak yapacak şeyler bulmalısınız ikinizinde zevk aldığı şeyler
00 Yorumla Engel olamazsın, alışmış kudurmuştan beter, hep isterki alıştırmışın erkeğini,
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben olsam açık açık konuşurdum..bu yüzden terkedecekse de terketsin derdim yani... ne bilim bu tarz bi ilişki hüsrandır benim için..
01 Yorumla
Soran+1 yılkonustum sonu terkedilmek yada terketmekti..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi bende yaşadım ama sanal olarak sıkıldım ve ayrıldım gitsin başkalarıyla ne halt yerse yesin umrumda değil valla
00 Yorumla
+1 yılseni apaçık kullanıyo ve sende izin mi veriyosun pes diyorum!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOndan ayrılarak sadece kurtulabilirsin o kadar.
223 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum olmuyor
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar sev, başka yolu yok.
Soran+1 yılzerre sevgisi yok degilmi
Cevap sahibi+1 yılHayır, yok maalesef ki.
Soran+1 yılof cok uzuluyorum. zorlada kendimi sevdiremem ki.. sadece seks istiyor benden
yapip kacip gitmesinden belli.yanimda hic durmuyor
Cevap sahibi+1 yılMerak etme, bundan ayrıldıktan sonra hayatına yeni insanlar girecek ve sen diyeceksin ki; iyi ki ondan aryılmışım ve şu an çok mutluyum.
Soran+1 yılbitirdim bugun. hic tepki vermedi yapma etme demedi
benimle cinsellik icin birliktesin dedim o da itiraz etmedi yapma yok öyle biseyde demedi
Cevap sahibi+1 yılYalan söyleyecek hali yok ya.Bunu anlamadı isen zaten safsındır diyebilirdi en fazla.
Soran+1 yılbirgun pisman olurmu? ben dirensem hic yuz vermesem seni sevdim dermi*?
Cevap sahibi+1 yılHayır, derse bile yalan söyler.Çünkü seni sevmiyor.Sadece cinsellik için ihtiyacını gideriyordu seninle.
Soran+1 yılama isterse baskasini bulur ruslarin dolu oldugu bir ulkede yasiyoruz
Cevap sahibi+1 yıl:D Allahım yaa valla beni güldürdün.Ruslar herkese vermez merak etme.Rusların hepsini kötü olarak görme.Sadece para ile pazarlanan kadınları bulur o, o kadar.
Soran+1 yılsen öyle sanmaya devam et.. ruslarin hepsi bir degil parasiz olanda var... ve hade onu bosver almanlarla yapar yada baska bir turkle.. adam baya yakisikli ve zengin
Soran+1 yılbenden öncede ruslaydi onu birakti beni secti.. buna kendim sahidimm
Cevap sahibi+1 yılE tamam, seni bulmuş ve seninle yapıyor, belki seninle iken basşkası ile de yapıyor.
Soran+1 yıltamam neyse hepsini bosver simdi yapiyorsa yapsin artik umurumda değil,
simdi ben onun bi canini son kez yakiyim yillarin intikamini aliyim ne önerirsin
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey yapma.Daha çok kendini küçük düşürmüş olursun.
Soran+1 yıl1 tane bisey yaa hade
Cevap sahibi+1 yılDediğim de ısrarcıyım.
Soran+1 yılcanim yaniyor ama... anla halimi kötuyum aglicak dercede ...yanina kalmasin o beni kandirdi seninle seks icin degil hoslandim icin beraberm ve sana deger vercem demisti buyuk yemin etmisti
Cevap sahibi+1 yılOlsun en azından ders almış oldun sen de.Sen onu mutsuz halde görmek istiyorsan hayatın aslında sen farketmesen de adil olduğunu bil.Sen hayatına devam et ve mutlu ol, ol ki o da bir yerlerde mutsuz olsun.
Soran+1 yıltesekkurler yorumlarin icin.. şu an ki durum bitirdimmmmmmmmm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek; her zaman en iyi cevabı veririm :)
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsun ama mutsuzsun..
05 Yorumla
Soran+1 yılhemde cok hele sabahtan beri beter durumdayim,..
- +1 yıl
Yapma kendine bunu.. Kabul etme neden onunla tartışmıyorsun ki.. Bir yerlere gıtmeyı teklif et, kabul etmezse onu senı sevmedıgını ıtıraf ettır belkı duyarsan sogarsın..
Soran+1 yılbugun bitirdim hic ses cikarmadi sen bilirsin dedi
- +1 yıl
seni kullanmış seven insan sen bilirsin demez
- +1 yıl
Tamam sakın ola ki arayıp ağlama güçlü ol. .. bakalım o ne yapacak..
+1 yılAyrıl başka çaresi yok
10 Yorumlaseni seks objesı goruyor memnundur durumundan
00 Yorumlaseni sevmiyor kullanılıyorsun
10 Yorumlaewet sevmiyor..ayrıl bnce bnle çık.d
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsizin bildiğiniz değil bu
00 Yorumla
+1 yılKullandırma kendini.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıl gitsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bu duruma çok üzülüyorum sadece seks var aramızda, bana akıl verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat