İlk defa yaşadım. Çok çok karşı bir insan olmama rağmen hoşuma gitti. Ancak şaşırdığım bir durum oldu. Çok kolay bir şekilde girdi. İlk defa yaşamama rağmen kolay bir şekilde girebilmesi normal mi?
İlk defa yaşadığınızda siz ne hissettiniz? Birde afedersiniz arkasından baya wc ye çıktım. Neden olabilir? Düşüncelerinizi paylaşır misiniz?
İlk kez anal seks yaşayanlar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç yapmadım ve karşıyım da. Kendini kasmadığın, doğru açıyı yakaladığınız, doğru kayganlaşma olduğu için kolay olmuş olabilir. Tuvalete çıkman da normal, bağırsakta hareketlenme oluyor diye düşündüm. Aslında öncesinde bağırsak yolu boşaltılmalı diyorlar ama bilmiyorum açıkçası.
@mucizedoktor Anal seks bana göre sadece bir fantezidir. Vajinal dururken fizyolojik olarak daha zor bir şey yapmak istemem. Aslında konu çok derin de, kısaca sadece günah olması değil mesele.
Ah kuzum anlatabilirsin derdini:) yasal olmayan derken evli biriyle olma geldi aklıma çünkü:d oradaki sinir uçları hassas zevk alınması doğal açıkçası:)
Mümkün değil hemde ilk defasında. Üstelik hemde basurun var. Emin ol ki o heyecandan farketmemişsin nereye girdiğini. Arada 1 cm var iki yer arasında ve oldukça ıslak ve kaygansan ön tarafa girmiş çocuk . o heyecan ve kalp hızıyla farkına bile varmamışsınızdır..
çocuğun s*ki inceyse girer zorlanmadan, ben de de öyle olmuştu ama ben 16 yaşındayken yapmıştım sınıftaki bir çocukla, çok ince bişeydi çocuğun şeyi ve fazla zorlanmadan girmişti tamamı, ama zevk aldığımı söyleyemem sadece o girişi sıcaklığı sertliğini hissetmek hoşuma gitmişti sadece. ama ilk ve tek oldu 1 kere yapmıştım... şahsen önden tercihimdir her zaman.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
İşte işini bilen bir bayan daha😊😊 bu çok çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bu çok özel hazzı severler. Doluluk hissi seni deli etti ve aklına deli şeyler gelmeye başladı değil mi? 😊
1
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten oraya gelene kadar delirmistim. Arkadan yapim mi dedi, yap nerden istiyosan yap dedim. 🙈
İri yarı, balık etli ve ponpon büyükse anüsünde geniş ve esnek olabilir, ondan kolay olmuş olabilir, ayrıca büyük tuvaletini yaptığında dışkı baya kalın mı? Kalınsa anüsün geniş demektir.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir 1.62 boy 57 kiloyum. Normal olculerdeyim yani. Wc de afedersiniz ince ince oldu.
Valla bilemedim, rahat olması senin için iyi olmuş, acı çekmemişsin, ama keşke yapmasaydın, sağlık olsun, dini olsun sıkıntı, ayrıca bu partnerinde alışkanlık yapıp yine isterse kötü
Bişey soylicem. Sizin söylediğiniz aklıma çok takıldı. Diski yaptığında kalın mi diye sordun ya ben o ankini sordunuz sandım ona göre cevap verdim. Normalde evet wc gittiğimde baya kalın geliyor. Ondan geniş olabilir mi? Bugun yine denedik hop diye girdi.
Evet bende genel zamandaki dışkıyı sormuştum, sanırım yapı gereği anüsünüz geniş, birazda eşinizin penisi anüsünüz göre inceyse rahat giriş ondan olmuş olabilir, bakin yine yaptık diyorsunuz, lütfen yapmayın bence, nefsimize hakim olun, tövbe edin.
Bende ikna etmeye çalışıyorum ama bir türlü basaramadim. Sen nasıl ikna oldun
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arada soyluyodu. Parmağını soktu bir kere çok hoşuma gitti. O günden sonra denenebilir diye düşünmeye başladım. Bide çok istekliydik bugun. bir anda oluverdi.
En İyi Cevaplar