Eşimle yaklaşık 2 yıldır evliyiz. Severek evlendik ve bu zamana kadar güzel bir ilişkimiz oldu. Bir de eşimin en yakın arkadaşı var, ismi Mustafa. Mustafa sık sık bizim eve geliyordu ve eşimle beraber tavla oynuyorlardı. Zamanla ben de ona ısındım hatta beraber oynamaya, sohbet etmeye bile başladık. Daha sonrasında ben eşimi sadece insan olarak sevmeye, aşka dair hiçbir şey hissetmemeye başladım. Fakat Mustafa ile ne zaman göz göze gelsek ya da ne zaman evimize geleceğini öğrensem içim kıpır kıpır oluyordu. Onun da bana karşı hisleri olduğunu fark etmiştim çünkü ne zaman bize gelse bana uzun uzun bakıyor, bazen çaktırmadan ayağıyla bacağıma vuruyordu. Bir gün eşim iş için şehir dışına çıktığında hislerime engel olamadım ve Mustafa'yı eve davet ettim. Sonuçta güzel, genç ve alımlı bir kadınım, beni geri çeviremezdi. Onu görmeyi deli gibi istiyordum. O da teklifimi geri çevirmedi ve eve geldi. Biraz muhabbet ettikten sonra ne kadar yanlış olduğunu bilsem bile onunla yattım. İkimiz de zevk aldık. Birkaç kere gizli gizli buluştuk onunla. Ama eşimin öğrenmesinden çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
1 eşine ihanet ettin ilk Allah tarafından tövbe et. cok yanlışlık yapmışsin bunu senin eşin ve senin samimi kız arkadaşınla aldatsaydi sen ne yapardin bunu da düşün biraz olsn 2. Onunla yatınca vicdanın rahatmiydi.3 o Mustafa denen kişide seni kullanmış kendi zevki için onda kişilik olsaydı giderdi senin eşine söylerdi böyle böyle diyor bana. tovbe et ve o Mustafa denen kişiyle de artk görüşme sil hayatinda eşininde konuşmasına izin verme çok yanlışlık yapmişsn erkek kullanır gider bu var erkeklerde ve bunuda biliyorsn ki eşin duyarsayda baban bille seni evine almaz bunları göz önüne alarak mi oyle yaptin? Günah hemde çok günah zinaaya girdin Allah tarafından lânetlenmiş ilk Allah tarafından tovbe et ve şimdi kalk namaz kıl tövbe et...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh canım seni anlayabiliyorum bende yaşadım eşimi sadece iyi insan olarak sevıyorum sevmeyerek evlendim eşim yurtdışında çalıştığı için evlendiğimizden beri sadece 1 ay zor gördüm benim farklı bir hayatım var bekar hayatım eşim Yanımda yok vicdanım rahat değil ama daha 20 yaşımdayım bende aldattım aldatıyorum birine asık oldum içim kıpır kıpır oluyor eşimi ise sadece iyi insan olarak görüyorum zor durum yaşamayan bilemez
58 Yorumla- +1 yıl
Sizi anlamak istiyorum. Çok ciddiyim
- +1 yıl
Sen goremedigin icin normal zaten
- +1 yıl
.
En kısa zamanda sende boşanmalısın.
Ne olursa olsun, kimse aldatılmayı hak etmez.
. - +1 yıl
Aynen canım teşekkür ederim anladığın için gerçekten yaşamayan bilemez.
- +1 yıl
sevmiyorsan ya da başkasına aşık olduysan gidip adam gibi ayrılacaksın, aldatan insanlardan tiksinirim hatta insan olarak bile görmem
- +1 yıl
kızım siz bildiğin namussuzmuşsunuz sizin gibiler düşman başına
- +1 yıl
@duruaydemirr_ reis bir yıl olmuş soruya.. muhtemelen yorumunu görmeyecek 😂
- +1 yıl
@Professore görmesini isterdim ama neyse
+1 yılEvlisin bu durum daha ne kadar sürebilir ki. Gizli kaçak Göcek kolay olmuyor ve birgün mutlaka yakalanirsın hemde hiç ummadığın bir anda Bu da başına olmadık işler açar istemiyor san boşan kocandan adam öğrenmeden öğrenirse kendini aptal yerine konulmuş hisseder vereceği tepkiyi kestiremezsin. Evliyken kaçamak yapmanın en güvenli yollarından biri kimi istersen bir ya da iki olsun uzatirsan yakayı ya sen eleverirsin ya partneriniz 😉
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler tavsiye için. En iyi çözüm yolu bu bence de
- +1 yıl
Ben öyle yapıyorum 15 yıldan bütun ihtimalleri gözönünde bulundurarak hepsini ciddiye almak gerek çünkü yapılan iş aldatma olunca kimseye birşey anlatamazsınız haklı gerekceleriniz bile olsa ☺️
- +1 yıl
Evet ya insan başına gelmeden bilemez hemen yargılıyorlar sizin de başınıza gelmiş gibi 😊
- +1 yıl
Arasıra geliyor ne yaparsın işte açlıktan oluyo 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan birinden hoşlanır ve evli dahi olsa aşkı bulmuş, farkşı bulmuş ve işte bu demiltir. Bunu Mustafa ile k7nuşup değerlendirmeli ve bir an önce bir karar vermelisin. Mustafa ile her şey mükemmel ve yolunda ise, onu seçip, onda karar kıldı isen şimdi ki eşin ile yaşadığın ve yaşayacağın her şey Mustafa için de kabul edilemez bir durumdur. Aşka saygım sonsuz ama bu durum devam eder ise her ikisini de kaybedersin benden söylemesi...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
91Cevap
+1 yılyılın boynuzu. yazık adama be Çok kötüsün. duygularına yenik düşme denmez buna insanlığından düşme denir.
71 Yorumla- +1 yıl
Yapılan en güzel yorumdu
+1 yılOlmuş bitmiş bu tür ilişkim benim de oldu. Gizlilik çok önemli. Bir sır vereyim isterseniz, eşinden ayrılmış olsan onunla evlenmiş olsan, o tatı mümkün değil bulamazsınız. Yasak olan her zaman tatlı gelir. Gizli bir şekilde devam edebilirseniz buyurun edin. Ama çok dikkatli olun her ikinizde. Hayatın tatını çıkartın derim. 👍
22 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl bir insansın ya aldatmayı destekliyorsun resmen kendinden utan
- +1 yıl
Sana sesli küfür ettim.
+1 yılAllah kimseye senin gibi namussuz şeref yoksunu bir eş vermesin afedersinde senin içinde o*osp*luk varmış yaptığın ne kadar şerefsizce adi bir davranış farkındamısın sen eşine yazik be oda seni namuslu şerefli onurlu bir insan sanıyodur cidden yazık Allah kimseye senin gibi eş vermesin Allah kimseye senin gibi bir evlat vermesin Allah kimseye senin gibi bir anne vermesin yazık aciz varlık seni
280 Yorumla
+1 yılSanirim bir sonraki sorun "acaba cocugumun babasi kim?" Olacak...
100 Yorumla
+1 yılBiz haremlik selamlık falan diyince de gerici oluyoruz hemen. İslam neden bunu gerekli kılıyor canlı kanlı örneği
161 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca iğrenç bir karaktere sahip olduğunuzu söylemeden geçemeyeceğim.
+1 yılSenin esin söyle kaslı bir zenci getirsin eve zenci senle tavla oynasın muatafa kapıda beklesin sen sonra mustafaya deki zenciyle birlikte sen beni de anlarsın de mustafa da okey der zaten.. gec yataga muatafayla kaslı zenci sona sondaj yapsınlar seversin 😎
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğğğ ağğ be yazık günah o kocam dediğin adama siz bazı kadınlar iğrençleşince tam iğrençleşiyorsunuz. Bir insana sadık kalamıyor musınuz? Birde sağda solda kadına şiddet diyorlar adam seni doğrasa yeridir. Siz devam edin skşmeye duymaz duymaz o kadar da yalan söylemeye alışmışsındır şimdi
53 Yorumla- +1 yıl
Valla bunları kessen liğme liğme etsen haktır sonra erkek bişey yapınca kadına şiddete hayır kadınları koruyun edin diyolar böyle o*osp*ları ne etcen
Cevap sahibi+1 yıl@DeliKanlıo işte adam işinde gücünde açta açıkta kalmamak için iş aş derdinde koştur karısı çocuğu rahat etsin diye sen git başkasyla fingirdeş. İradesiz zevkinin uçkurunun peşinden giden insan kılıklı hayvanlar
- +1 yıl
Namussuz şerefsiz insanlar işte karaktersiz bunlar kardeş yazık o adama Allah böylelerini bizden uzak tutsun
Ne yapabilirim diyor. Bir de geniş geniş anlatmış, ne anlattiysa. Modem bulandi.
Allah belanizi versin !!
Sizin gibiler yüzünden millet guvenemiyor kimseyle evlenmeye. Sendeki genişlik araba lastiğin de yok.40 Yorumla
+1 yılRezalet. Bir de seviyorum diyorsun ya seven ihanet etmez! Bir de anlatıyor ya inşallah öğrenir yazık adama ya seninki aşk sevgi değil sadece heves daha farklı şekilde eşinin karşısına çıkmayı dene yeniden sever heyecanlanırsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Hata olduğunu biliyorsundu zaten de olan olmuş artık , ona dair her şeyi sil yattığın adam kimse hiç bir iz bırakma ve ona yazma, eşini istemiyorsan da ayrıl
20 Yorumla
+1 yıl.
Acilen eşini boşa,
Artık sana karşı bir şey hissetmiyorum de,
Ve bir daha boşanma gerçekleşene kadar asla o insan ile birlikte olma,
Ve yaptıkların için ( inançlı biri isen ) mutlaka en kısa zamanda tövbe et.
.00 YorumlaIyyyyy hikayesi bile iğrenç 🤮 gerçekte bunu yapanların Allah bin bir türlü belasını versin ap. tal mahluk gece gece fantezili hikayenle midemi bulandırdın
40 Yorumla
+1 yılVollaaahiiii eğer mıstığı gördüğünde omın cıkır cıkır ediyorsa iflah olmaz bir oraspısın demektir kiiii bu durumda bacım, en eyisi kocanı boşa getsin. Get mıstığa dömelll bir ömür mutlu ol.
30 Yorumla
+1 yılInşallah evlenir ve seni inşallah boşar sende inşallah ortada kalırsın nasıl yaptın adama ya asla kınamıyorum Allah dusmanimin başına vermesin
37 Yorumla- +1 yıl
Öğrenir olcakti
- +1 yıl
Aslında burda tek suçta sende değil mustafa dada var kardesine nasil yapar bunu
- +1 yıl
O da suçlu ben de
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Peki şu an eşini seviyormusun eğer sevmiyorsan Nisan mustafaya asiksanda onla evlen
- +1 yıl
İkisini de seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Bence mustafa senle evlenmez zevkini yaşar kocana anlatırsan seni kesin boşar mustafadaan uzak dur
+1 yıldicek kelime yok kelimeler kifayetsiz kalıyo tek dıcek kelıme var İNSAN değilsin YÜZÜNE tükürülcek yaratık.
31 Yorumla- +1 yıl
Ya ben sadece duygularıma yenik düştüm o kadar 😔
+1 yılabi siz de hiç mi haysiyet gurur yok ya bi de adamın en yakın arkadaşıyla yatmışsın yazıklar olsun yani aldatmak benim en sevmediğim eylem hepinizden tiksiniyorum, sevmiyorsan ya da başkasına aşık olduysan adam gibi gideceksin ayrılacaksın aldatmak nedir ya insanda biraz haysiyet olur
30 Yorumlailk önce eşinden değil ALLAH'tan korkmalısın , eşini daha fazla mundar etme sevmiyorsan çık hayatından , ve tövbe et
10 Yorumla3. sayfa haberlerine biri daha eklenmek üzere ‼️
Kocası aldattığını öğrendi kurşun yağmuruna tuttu 🔪⚰️10 YorumlaEşinden ayrıl. Lütfen adamın ekmeğini yiyip aldatmaya devam etme. Ve esin bunu duyup kötü şeyler olabilir em azindan çek git adami belaya sokma
33 Yorumla- +1 yıl
Onun ekmeğini yemiyorum
- +1 yıl
.
Ki zaten önemli olan da bu değil,
Evlilik yemini diye bir şey var,
Ve siz bu yemine sadık kalmadınız,
Yaptığınızı hafifletmenize gerek yok
+1 yılUmarım yaşattığını yaşamadan ölmezsin. Allah ıslah etsin, uzak tutsun sizin gibilerden.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir dahaki soruyu tahmin eder gibi oldum hamileyim cocugumun babasi esimmi yoksa yattigim esimin arkadasi musti mi olur herhalde
00 Yorumla Çok kötü bir hikaye. Tam alıntı yapmadan kendinden bir şeyler katsaydın keşke. Tavsiyem kitap yaz :))
00 YorumlaUmarım trolsundur. Ama dogruysa ikiniz de kişiliksizmişsiniz.
10 YorumlaRezilsin karaktersizsin 🤷🏻♀️ mustiyle evlensen onuda boynuzlarsın😂😂 yazik ya
30 YorumlaYalan mı dogru mu bilemedim ama eşinden boşan bence adamın bunları yaşamaya hakkı yok
20 YorumlaBu saçmalığa son vermelisin eğer hoşlanırsan evliliğini bitir git Mustafayla napıyorsan yap
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSonradan koca katil olunca bu adamlara şerefsiz diyoruz yazık gerçekten yazık..
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYa nokta köy bitir ya da boşanıp onunla devam et demek ki sevgin kalmamış eşine
00 Yorumla Yapmaman gerekirdi istersen öl aşkından yine de eşine ihanet etmemeliydin. Bari adamdan boşanda daha fazla şerefsizleşme. Arkadaşı da adam değilmiş
10 Yorumlagüzel senaryo olmuş :)
kopyala yapıştır havası var sanki?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılHikaye mi diye yorumlari okudum baya da baya ciddi duruyor.. ben neler duydum ki neler 😂
00 Yorumla
+1 yılSenaryo güzelmiş :) fakat gerçekse üzüldüm sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılAteşle oynamak istiyosanız yanmayı göze almalısınız
00 YorumlaSana bisey dimmi assaliğin tekisin sen sadece bu bukadar assalik adi orospununn tekisin
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük bir hata ayrıl bence bedenin temizlenmez ama ruhunu temizle yazık adama kimse bunu haketmiyo
00 Yorumla
+1 yılİns bu olay yasanmamistir zibayi geçtim adamlar karisini neden doğruyor şimdi daha iyi anlarsiniz
014 Yorumla- +1 yıl
Aldatmak kadar cinayet de karaktersizliktir, şerefsizliktir. İkisinin de bahanesi olamaz.
- +1 yıl
Baksana kadınlar daha çok aldatıyor
- +1 yıl
Aldatmak ne kadar suçsa cinayet de o kadar suçtur. Aldatıyor diye kesip biçmen ne kadar doğru?
- +1 yıl
Bazı insanlar para için bazı insanlar şerefi için yaşar sana saçma gelebilir çünkü bir kadinsin şerefine namusunu kaybeden insan o semtte 1 gün dahi duramaz
- +1 yıl
Şeref namus insan öldürerek temizlenmez. Müslümansan eğer Müslümanlıkta da böyle bir şeye yer yok.
- +1 yıl
Arkadaşım evet yok müslümanlık ta zina da yok genelleme yapmak haddime değil ama evlenmeden kızlar kadın oluyor
- +1 yıl
Ne diyim umarım öyle olmayan birisini bulursun
- +1 yıl
Ben kimseyi aramiyorum bunu nereden cikarttin
- +1 yıl
Umarım karşınıza aldatmayan insanlar çıkar ki yeniden bir kadın cinayeti söz konusu olmaz
- +1 yıl
Bu rezillikleri gördükten sonra evlenmekten çekinir oldum
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Birde burda pişkin pişkin anlatmalari var.. sanirim kadınlar daha rahaat
- +1 yıl
Değil mi? İnsan sinir oluyor
- +1 yıl
Yazabilirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu gerçek olamaz.. Eger gerçekse Allah bildiği gibi yapsın bişey demiyorum artık dünyanın çivisi çıkmış iyice
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de benzer bir olay yaşadım. Bir şey sorabilir miyim özelden
21 Yorumla- +1 yıl
Cok merak ettim 😂
+1 yılUtanmadan anlatıyorsun bir de o adam seni kullandı.
00 Yorumla
+1 yılEşin bilse ne bilmese ne karaktersiz bir insansın tek değişmeyen şey bu olacak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel hikaye !
ama gerçekce umarım eşin senin ne olduğunu tez zamanda anlar ve senden kurtulur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalaaann yalaaaan yallaaaaannn söylüyorsunnn nalaaannn
norrossspuulukkk düşüncelerinizi buraya yaymak için yapıyorsunuzzz norrospularrrr
:D :D :D10 Yorumla
+1 yılboşuna dememişler kadının kırığını kocası bacının kırığını kardeşi bulurmuş
00 Yorumla
+1 yılİşte bu yüzden evlenmeyi istemiyorum. Bak severek evlenmiş olduklarına rağmen aldatıyor.
00 Yorumla
+1 yılSonra niye evlenmiyosun diyolar yav bı git lanet şey
10 Yorumla
+1 yılBence eşinden ayrılmalısın bir bayan olarak bunu kendine nasıl yakıştırdın? Senin karakterin yok mu
00 YorumlaBir kereden bir şey olmaz boşver ben de Aldattım ne var yani ben de üç dört kere belge daha fazla
01 Yorumla- +1 yıl
Senin anan babanı ya da karın seni aldatsa hoş olurmu bu nasıl mantık lan birinizde namus şeref kalmadımı ulan erkeğim delikanlıyım diye gezersin bide karını aldatmaya utanmıyomusun delikanlı adam kendine helal olandan alın yazısı olandan başkasına göz dikermi bak bunun hem dinle alakası var hem karakterle ben evli değilim 1 senelik ciddi ilişkim var o halde aldatmıyorum sevgilimi daha 19 yaşındayım erkeklik budur delikanlılık adamlık budur delikanlı adamın sevdiğinden başkasını gözü görmez yoksa bize bakan olmuyormu oluyor hemde kakılı birsürü istesem bir sürü kızla bişeyler yaşarım yaparım hatta denk geldi seni seviyorum şöyle böyle diyen ama biz delikanlılığımızdan adamlığımızdan taviz veripte birşey yapmadık Karakterime yediremedim başta öyle bişey yapmayı bir insan sana güvenip inanıyorsa onu kandırmak yarıyolda bırak kadar acizce alçakça şerefsizce namussuzca bir davranış yoktur madem sevmiyon ayrıl ondan sonra ne halt yersen ye ayıp cidden ayıp yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence hiç seçeneğn kalmamş boşuna söleyp adamı kahretme oda sana güvenmp eşim diyo işte direk boşan adamda daha fazla boynuzlama sende rahat rahat oynaşrsn işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Ne hal lre dustuk ne eş de de dosta haya kalmadi
Biz kime guvencez
Ne oluyo bu insanliga10 YorumlaEşine söyleme ve bir daha bunu tekrarlama. Tekrarlarsan da eşinden boşan yazık ona da
00 Yorumla
+1 yılHayal gücün süpermiş unut onu hayal kurmayıda bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi adiler yüzünden yakin arkadaşlarımdan da soğudum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılinş. öğrenir de tekmeyi yersiniz :D
fantazi değilse10 Yorumla
+1 yılWelcome to aşkı memnu
10 YorumlaNeguzel anlatıyorsun da aldattigin insani senin erkeğin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel soru fikret abi
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl beğendin mi muhittin yeğenim
Cevap sahibi+1 yılYok abi çok gerçekçi olmuş
bence ayrıl sevmediğin biriyle neden beraber olasın ki?
00 Yorumla
+1 yılNapacan uaptn yapacklarıni
20 YorumlaOhhh yeah baby
Ne içtin lan sen02 Yorumla- +1 yıl
Ama kafamız nasıl güzel
+1 yılCezanı bu dünya'da misli misli çekersin inşaallah
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi