Cinsel Yaşam konusunda 852 cevap paylaştı. Olan olmuş artık zaten ona yapacak bir şey yok. Bu saatten sonra şu sorulara vereceğin yanıtlar yol gösterici olabilir:
Sevgi, ilgi ve cinsellik olmadan devam ettirilen bir evlilikten ne kadar mutlu olurum?
Yaşlandığımda dönüp nelerden pişman olurdum?
Başka birine aşık olduğumda eşimi yine aldatır mıyım?
3 senedir birliktelik yaşamadık, eşim de beni aldatmış mıdır?
Beni zor zamanımda yalnız bırakan eşimle sadece çocuk için evliliği sürdürmek bana mutluluk getirir mi?
Çocuğum var diye tekrar evlenmem zor olur mu? Çocuklu bekar annelerden etrafımda tekrar evlenen kaç kişi var, hayatları nasıl?
Eşim cinsellik için yaklaştığında ben istemezsem eşimin tepkisi nasıl olur, bununla nasıl baş edebilirim, evliliğimiz zarar görür mü?
Boşanınca tek başıma geçinebilir miyim?
Daha başka sorular da eklenebilir ancak benim aklıma gelenler bunlar. Yanıtlar sende ve maalesef net bir yol çizmek zor. Artılar-eksiler hesabı yapmak lazım. Benim bakış açım genelde şöyle: ileride geriye dönüp baktığımda yapmadıklarım için pişmanlık duyacağıma yaptıklarım için pişmanlık duyayım.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu soruları hep soruyorum kendime ama çok dikkatli olmalıyım bir çocuğu mutlu yetiştirmem önemli. Tabi benim de mutlu olmam lazım bu yüzden. En doğru karar aile terapistine danışıp öğrenmeliyim. Teşekkür ederim size de uzun ve yol gösterici bir yorumdu.🌸
En İyi Cevaplar
Sorunlar olur uzaklaştırır, o ara yakınlaştığın kişiyle olsan da olur belki ondan da uzaklaşırsın. Ancak 3 yıl uzun zaman neden böyle olmuş anlam da veremedim. Anladığım kadarıyla ilgiyi seven sıcak bir kadınsın, apaçık bir kadın gibi gördüm seni, bence kadındaki en çekici özellik bu. Sana şunu ya da bunu yap diyemem böyle devam ederse başkaları da olabilir ama çocuğunda böyle iyi büyüyebilir. Cinsel terapist filan düşünseniz belki o da olabilir. Sert şeyler demek içinden gelmedi, uzak bir gözle bakarak bunu yazdım
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim 🍃
Selamlar sizi anlıyamam ama anlamaya çalışırım yaptığınız şeye sizi kınamıyorum sonuçta o sizin ayıbınız kendi seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz yaşıyoruz sormuşsunuz ben onu söylim de kimsenin haddine düşmez şimdi şey demeyin sanki onlar kötü bir şey ypmadı sizi kınayanlara çok var duygusal olarak aldatan her neyse bir çocuğunuz var onu elinizden geldiğinizde en iyi şekilde yetiştirmek istiyorsanız kendinizden başlayın benim etrafımda olan insanları görüyorum çocukları oldukları için ayrılmıyorlar şöle düşünün sizim uzun zaman boyunca biri mutlu olcak diye kendinizi en ağır şekilde üzülüp yıpranacaksınız zaten o yüzden mutsuz olduğunuz için boşanın artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz için tesekkür ederim en saglıklı sını düşünmeye calısıorum 🍃
+1 yılAslında dediğin gibi aile değilsiniz. Ayrıldığında geçimini sağlayabileceksen en iyisi bu olacaktır. Çocuğum var ayrılamam diye düşünme onlar 2 yaşından sonra her şeyin farkına varıyorlar evin içinde olup bitenden bile... Diğer kişiyle yaşadıkların güzel bir anı olarak kalsın bunu aldatma olarak görmemelisin buna ihtiyacın varmış öyle olmuş tekrar birlikte olup aynı kısır döngüye girmemelisin. Eğer birini istiyorsan ayrılmalısın. Daha çok gençsin bu duyguları yaşamadan kendini bastırman seni yanlış yola sürükleyebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılYazılanları okumaya gerek duymadım. sevseydin zaten aldatmazdın. zorlanıyorsan bir terapistten yardım al.
00 Yorumla Sevgisizliğinizin acısını buradan çıkarmayın lütfen diyorsun. Adamlar acı çıkarmıyor, doğruyu söylüyor. Farkında mısın? Toparlanmak için dershaneye gidiyorsun ve bedenini başka birine veriyorsun. Çocuğum olsan kendime hakim olamam döverim, erkek ya da kadın fark etmez! Kendini haklı görüyorsun bir de. Kızım, sen haklı değilsin. Kocan da haklı değil tabii. Yaptığının gurursuz ve alçakça bir davranış olduğunu değiştirmiyor bu. Bir de yetmemiş üç kez hem de, kendini o değmeyen p*sliğe sunmuşsun. Tam üç kez aynı hatayı yapan insanın aklından da psikolojisinden de şüphe ederim. Buraya günah çıkarmak için yazma. Boşan, çocuğun için daha iyi olur. Aile ortamı falan kalmamış. Kocan süründürmüş, sen öldürmüşsün.
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay be. Adam karısıni kendi elleriyle parasını ödeyerek dersaneye yollasın o da gidip kocasının parasıyla gittigi yerde başka erkek bulsun.
Bu devirde kadınlar dışarıya çok açık olduğu için daha fazla aldatıyor. Kocamdan daha ilgili , kocamdan daha yakışıklı, kocamdan zengin, kocamdan daha iyi yatakta... Gibi nedenlerle gözü dışarı kayan kadınlar bu hataları yetmezmiş gibi birde gururlarını bir köşeye koyup boşanmazlar. O adamın gözlerinin içine bakarak her gün aldatırlar. Bu kötülükte en son seviyedir.42 Yorumla- +1 yıl
Utanmadan üste çıkar böyleleri kendini de tek hatam bu diyerek avutuyor sanki ufak bi hataymış gibi. Ayrıca sözde hemşireymiş yalana bak hem kpss için dershaneye başladım diyor hemde hemşireyim. Cahil ev hanımı bir tip olduğu belli her halinden
Soran+1 yıl@Hayattgüzellllll hahaha😁
Merhabalar.
Öncelikle harika bir kadınsın kendi kararlarını verip kendi ayakların üzerinde durma gayretin taktire şayan. Anlattığın mevzulara gelince. Toplumsal görgü iyi olan durumlarda geçerlidir. Dünyada bir çok din ve görgü kuralı kısasa kısas emreder. Ailen ve sözde eşin seni insan yerine koymamış. Hatta şu an eşin 3 yıldır sana dokunmamış ve ben eşinin seni aldattığına eminim. Bu durumda seninde yapmış olman da hiç Bi sakınca yok. Sevmişsin ilgi görmüşsün yapmışsın. Bunun için kendini asla suçlu hissetme. Evlilik için de çocuk henüz küçük şu an onun psikolojik durumu önemli o yüzden evlilik devam etmeli bence o daha olgun Bi yaşa gelince boşanırsın. Bu sürede de istediğine aşkk olup istediğin hayatı yaşa. Boşver yargı andavallarını. Hayat senin hayatın ve bunun tadını çıkar.02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim
+1 yılçocugunuz 18 yasina gelene kadar yani üniversiteyi kazanana kadar sebredin tüm gücünü cocuguna ver üniyi kazandiktan sinra kocanla medeni şekilde boşanmayi iste ama üniversiteyi kazanana kadarki süreçte eğer herhengibi boşanma ayrilik yolunu secerseniz cocgunuzun en kritik zamanlarinda en büyük darbeyi vurmus olursunuz bu derslerine yansir.. ve üniversiteyi kazanmak icin calismayaa bile tam konsantrasyon motivasyon sağlayamaz üniye gelene kadar zaten yasi 18gelir o zaman daha kolay atlattir.. cocuklugunda ve ergenliginde bu durum daha çok hasar verir.. ergenligini atlatirken onun yaninda anne baba olarak birlikte poz vermeniz çok çok önemli sevmediginiz biri yaninda durun demiyorum ama cocugunuz icin bu fedakarligi belli zaman sürdürmenizi tavsiye ederim...
10 Yorumla
+1 yıl6 yıldır evlisin birisine aşık oluyor ve iki kez ilişki yaşıyorsun o kişi ile. İşler bu raddeye bir günde gelmedi düşünecek çok zamanın vardı ve bu kişiyi seçtin. Bu kişiyi seçtiğine göre eşini sevmiyorsun boşuna sevdiğine inandırmaya çalışma kendini arada çocuk var diye bu evliliği sürdürmeye, eşini kandırmaya devam etme. Eşinle de 3 senedir ilişki yaşamıyormuşsunuz ve ısrar etmiyor demişsin evli bir insan 3 senedir eşi ile ilişki yaşamıyor ve bunu sorun olarak görmüyorsa belki o da aradığını dışarda bulmuştur.
10 YorumlaŞimdi olan olmuş geçmiş geçmişte kalmiş ne yapmak istedin önemli ya da ne istiyorsun kendine sor bunu öncelikle.. ebliliğine devam etme desek cocugun var ama bir yandanda eşine karşi sorumluluğun var.. eşine anlatsan cocugunla geleceğin yok olur hayatı boyunca senden uzak tutarlar zaten lohusa döneminde yanlız kalmışın... birkere o sevgilinle görüşmeyi bitir ve uzaklaş sana uşalaşamasın ve onunda düzen kursun vaat verdikce sana yönelip evden uzaklaşcaktır oda kendi yoluna baksın.. cok kınuşulcak detaylı konuşulcak konu aslında bu ama diye düşünüyorum iki ucu boklu değnek misali
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bu kadar alçaltmamalıydın. Nisanli adam sevgilisi var o kadına hiç mi acımadın ya da kendi çocuğuna senin gibi kafalara tavsiye vermek istemiyorum umarım pisliğiniz de boğulursunuz. Sevgisiz ilgisiz biri değilim hani yazmışsın ya duruma sevgisiz ilgisiz olunca da cinsellik yaşamak ne mana onu anlamadım
44 Yorumla- +1 yıl
Nişanlı adamda kendi hayatını kurmuş tabiki kuracak onun gibi dul çocuklu birini ne yapsın? Gerçeği söyleyince sevgisiz oluyoruz @NalinnNurr
- +1 yıl
@Hayattgüzellllll nişanlı adam kim köpek ya o da ayrı ahlaksız allahım sen bizleri böyle insanlardan koru bizi de cidden aynı hataya düşürme
Soran+1 yılKöpek lafını sana iade ediorum agzını topla. İkincisi bol keseden atan herkesin aynı seyleri yaşayacagına adım gibi eminim. Kimse kimseyi aşşagılayarak yargılayamaz. Bununla övünüp bir eşimle bir onunla birlikteyim deseydim belki evet ama ben kendimi zaten 3 senedir kapatıp cezalandırdığımı söylüorum. Neyse bu tip insanlar beni demoralize edemez. Tesekkürler.
- +1 yıl
Hay kurban ya bu tip insanlar diyor bir de sen kimsin çapın vasfın ne? Aynı şeyleri yaşasam bile boşanırım kendi ayaklarım üstünde dururum. Esinle acilen boşan ve bir daha bu işlere girme. Nisanli olan adama kim köpek dedim sana değil çünkü o da karaktersiz erkeği kadını yok
3 sene sevişmeden bunun nedenini merak etmemiş bir koca kusura bakmasın ama aldatilmayi çoktan haketmistir. Kimse martaval okumasin. Eşim sağlık sorunu olmadan benimle 1 ay sevismesin gider aldatirim. Sevismeyeceksen neden evlendin? Sen hatayi evliyken aşık olmakla yapmışsın. Kendini resmen acıya mahkum etmişsin. Bu evlilik bitmiş zaten. Gücün varsa boşan, yoksa da böyle devam edeceksin mecburen.
26 Yorumla- +1 yıl
ALLAH BELANIZI VERSİN HER ŞEY CINSELLIK Mİ LAN PUU YUZUNE TUKURDUĞÜM 1 AY HATTA AYLARC SEVIŞMESİN YETER KI BENİ SEVSIN ILGİ GOSTERSİN YETERLİ TM MI 😡😡😡😡
- +1 yıl
Simdiki gençlik boyle zaten Eski asklarda Cinsellik mi vardı SIMDIKILER HEP CINSELLIK pesinde YAZIKKK... Kedi durumuna duşmessin seni cinsellik olmadan da sever ABARTIYORSUN👌
- +1 yıl
Ben şimdiki gençlik değilim. Burdaki 18-25 yaş arası ergen hiç değilim. O bahsi geçen eski aşklar kismindayim ama eşim sağlık sorunu olmadan beni 1 ay keyfi reddetsin gider aldatirim. Ha sağlık sorunu vardır 1 yıl da beklerim o ayrı konu. Ama kedi gibi beni sevsin de cinsellik olmadan da olur dersen kendini kandırirsin.
Soran+1 yıl@salataliklidunyaa benim derdim hiç cinsellik olmadı ki ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum. Eşinle aile terapisine gitmeyi denedin mi. Aile olmanin kavramını anlamiyo mu acaba esin
Eminim ki eşin de o nişanlı adamin verdiği sevgiyi tutkuyu verebilirdi sana
Bence çocukluğuna inmen lazim kocanın al karşına seni dinliyorum de
Başka çözüm yolu yok11 Yorumla
Soran+1 yılÇoook konuştum saatlerce konuşurdum eskiden tamam haklısın derdi yine aynı. Bazen ben olsam benle evlenmezdim sen iyi duruosun ha derdi bogazını sıkasım geliodu ozaman da. Aile terapistine gitmedik. Bende böyle yapınca resmen kirlendi evlilik diye sadece cocuk için düşünyorum yapmam gerekeni.
+1 yılBu şekilde bir hayat geçer mi?
Sanırım geçmez
Bir hayat kurmalısın kendine eşin zaten eşin değil artık
çocuk ve sen
sadece21 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🙏
Biz insanız ve hatalar da yapıyoruz ama bunu devam ettirmemen bile kendine saygın olduğunu gosterir. Aileni kurtarmaya çalış hicbir problem bir çocuğun anne babası ayri yaşamasından daha büyük değil. Gücün yettiği kadar savaş sonuçta sende masum değilsin ve anladığım kadarıyla eşinden intikam almışsın ama kendine saygını kaybedeceğini hesaplamamışsın.. geçmişte yaşama artık kendini topla üzerindeki piskolojiden bir an önce çık ve aileni kurtarmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok tesekkür ederim.
kendini dinlediğin anda hata ve tutkunun kesiştiği noktada bulmuşsun kendini burada önemli olan ilişki yaşaman ya da sadakatsizlik değil. evet o ciddi bir konu ama onun üezrine herkes yazmıştır. benim takıldığım nokta, sen kendini ne zaman iç sesinden duysan hareket etmek ve başka bir noktada olmak istiyorsun bu baskı ve saygısız ortamın içerisinde yok olmaya baş kaldırıyorsun artık kendin için biseyler yap
02 Yorumla
Soran+1 yılCok güzel yorum tesekkür ederim 🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın ☀️ gayet aklı başında olan bir kadınsın ama sende hata yapmışsın 3 yıl evlilik içerisinde çok uzun bir süre sen Aseksüel oldun galiba eşinin sana yaklaşmaması da tuhaf çocuğun için en doğru olanı neyse onu yap ayrılınca oluşan zorlukları zaten sen biliyorsun hakkında hayırlısı olsun 🙏
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunu yapan erkek olsa ilgisiz birakan kadını suçlardı bunlar. Boşver onların ataerkil düşüncelerini. Namusun kadını erkeği olmaz, çok adaletliyseler önce bunun farkına varsınlar.
Cevaba gelince; madem sorununuz yok çocuğun için ya devam edeceksin ya da böyle ruh gibiyim herşey yolunda ama mutsuzum deyip kendine yeni bir hayat kurmaya çalışacaksın. Ama unutma boşandıktan sonra herşey çok iyi olacak diye bir garantin yok. Bunu tercih edersen de sonuçlarına realist yaklaşmaya çalış.00 YorumlaEşinizin de sizi aldatma gibi bir durumu varsa ki yazdıklarınızdan öyle görülüyor kendinize çok yüklenmeyin. Kadın ruhu daima sevilip, okşanmak ister ki eğer bir de duygusal boşluktaysanız ve eşiniz size ilgisini o dönemde kestiyse kaçınılmaz son gibi bir şeydir aldatmak. Asla aldatmayı normalleştirmiyorum iki taraf için de aldatmak aradaki güven duygusunun sıfırlanması demek ve böyle bir ilişkiye şahsen ben devam etmezdim. Bir uzmana görünmenizde fayda var yine de sorunlar için. Ayrıca hiçbir şeyi gizlemeyin tekrardan o güven köprüsünün kurulmasını istiyorsanız ve eşinizi hala seviyorsanız.
00 YorumlaZor durum ve hala daha zor durumdasin evet yaptigin iyi bisey degil ama kadinida kadinligini yasatmak lazim. Tek suclu ve sorumlu seni bu hale getiren seni buduruma sokan esin. Nasil bir dangalakliktir anlamis degilim. Kadinlar sevgi ister ruhlarinin oksanilmasini ister. Buda cok zor bisey degil
00 YorumlaKonuşarak olmasi gerekenkenleri halletmeli ya da bir aile psikologu ile birlikte çozum bulmalisiniz. Bu şekilde hep bir taraflarinız eksik kalacak. Sonuçta bu tarafı dolduranlar karşiniza çikinca aldatacaksiniz. Buda beklenen bir hareket olacaktir. Çoüzm sizin elinizde
00 YorumlaEşini aldatmana bir şey demiyorum çünkü eşin sana gereken ilgi ve sevgiyi verseydi sen de bu hatayı yapmazdın. Eğer evliliğiniz yürümüyorsa ve başka çareniz de yoksa ayrılın
En azından bu dan sonra yeni ve güzle bir hayat sürmek için hala zamanınız var. Boşanmaları hiç önrmem ama büyle mutsuz evliliklerin vardığı tek yer yine aynı yola çıkıyor. Ama önce karşılıklı açık ve açık konuşmak her zaman daha iyidir. Umarım evliliğiniz tekrar rayına oturur dileğiyle 🙏00 YorumlaSenin bu durumunda olan çok kadın var bu sitede. Heleki ülke için çok daha fazlası var. Sevgin aşkın bitmiş yaptıkların çok normal. Sana hak veriyorum. Ama bu şekilde devam etmemelisin. Eşine bağların tamamen koptuysa boşanmalısın mutlu olmak senin hakkın 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yani bana göre boşanmayı düşünmelisin...
bu şekilde nereye kadar gidebilirsin ki...
yaşam arzunu kaybetmiş gibi görünüyorsun...
bence yeni bir hayata yeni bir insanla başlamak seni şarj edecektir..
bu duruma gelmende eşininde suçu var...
belki onun da bu duruma gelmesunde senin...
bazen iki tane artı yanyana geldiğinde 2 etmeyebiliyor... üzülme gecmişi bırak... olan olmuş. geleceği planla derim...00 Yorumla
+1 yılAnlattığın hikaye Türkiye Cumhuriyeti şartlarında bir çoklarına ağır kaçar eminim lakin mutsuzluğu yaşayan bilir...
Çocuğunu düşünerek yaşamamalısın hayatını, sen iyi bir anne olduktan sonra mevcut eşin de ayrıldıktan sonra dahi çocuğuna hissettirmez ise baba eksikliğini yapılacak en doğru şeyi biliyorsun bence...
Bu yüzden kendin ol, hayata 1 kere geliyorsun...
Umarım mutlu olacağın yönde kararlar alırsın, sağlıcakla kal... :)00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sitede seni kendine getirecek sana seni bulduracak yüzlerce üye olduğuna yemine edebilirim ama kanıtlayamam
Bu arada kendini daha da iyi bulmak ister misin? İçinden geçer sana seni bir buldururuz ki bir daha kaybolmazsın
Sana değil eşine ve bebeğe acıyorum. Tiksiniyorum sizin gibilerden,
CENNET senin o pis ayaklarının altında ise Tanrı beni cehennemine hapsetsin11 Yorumla
Soran+1 yılSenin frontal lobunu eksik yarattı tanrı o yzden sen cennete girmeyeceksin zaten kaygılanma sakin ol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgisizlik insanı cinselliğe itmemeli ne alaka yani cüzi iraden var senin hata yapmışsın lalksin her giden aşık mi olsun nasibinde kaderinde ne varsa otur evinde başka pislikler bulaşma bi hata yapmışsın boşan bence en doğrusu budur çünkü kimsenin midesi kaldırmazdı böyle birseyi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorunlar çözülebilirdi zor değildi ayrılırdın sonra ne yaparsan yapardin
Soran+1 yılBeni cinsilleğe birsey itmedi ben o kişi ile tanıştıktan 1 sene sonra öyle bir yakınlaşma oldu. Cinsellik aklıma bile gelmiyordu benim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi gördüm sende. Çocuk büyüdükten sonra en azından daha az zarar alacak yasa geldiğinde bosanmak lazım diye düşünüyorum. Baska hataya düsme tövbe et. Bazı şeyler düzelmiyor bu adamlar düzelmez. Ya çevremizi seçip kendimizi ölüm gibi bir hayata mahkum edicez. Ya da adabıyla boşanıp biz de hayatımıza bakıcaz
011 Yorumla- +1 yıl
Sende mi aldattin
- +1 yıl
Müşteri li hayat özlemi
Cevap sahibi+1 yıl@sonvurucu39 defolun
Soran+1 yıl@sonvurucu39 senin zihniyetin çok bozuk tedavi ol
Soran+1 yılEvet dogru
- +1 yıl
Yaptıgınız şey bozuk esas gercegi bilene görene kuruyorsun psikolojin bozuk ayakları
- +1 yıl
Beklediğiniz cevap kendinizi avutmak için şu. İyi yapmıs sın adam ilgisüzmiş haketmiş boşa başka müşteri ile yasa. Yok kardes kral çıplak hemde çırılçıplak
Cevap sahibi+1 yıl@sonvurucu39 bunlar evliya hepsi 😂Allah bilsin bizi bunlar değil sen kimsin vurucu nicke gel
- +1 yıl
Evet ben çapkın ım açıkça söylüyorum netim. Milyon müşteri ile yatıp onlarca çocuk aldırıp kutsal bakireyi oynayanlar namus abidesi kesilen şeytanlar gibi yapmıyorum açık ve netim azgınım vereni yaparım yaptogıma yaptım derim
Cevap sahibi+1 yıl@sonvurucu39 devamke
- +1 yıl
Aynen devam sa devam derim pişmanım yanlışlıkla oldu ayakları yapmam yaptım yine yaparım
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplumun nazik kanadı, normalde böyle durumları büyük bir tabu olarak görür.. bu saatten sonra sadece çocukları düşünmelisin. kendinin o kadar masum olmadığını bilsinler. ama çok kötü de görmesinler bunu neden diyorum. İlerde hayal kırıklığına uğramasınlar diye ayrılsan başka sorunlar olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılTopluma haykıracak deglm hatalar karaktere oturmadığı sürece telafi edilir. Şayet aklı basında biriyim 26 yıldır yaptıgım tek hata bu desem inanmazsınız bile..
Cevap sahibi+1 yılBence olduğun kişiye uyanıyorsun. umarım telafi edebilirsin.
+1 yılŞu an senin beynini kalbini inan düşünmek istemiyorum aldattım dedin ya tamamen bittin gözümde, eşinle aranızdaki konular halledilirdi , halledemediyseniz bile aldatmanı gerektirmezdi. Daha da kandırma adamı ayrıl.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani basit bi sevgililik hayatında yaşanan ufak kacamak gibi bahsedilmiş. Siz evlisiniz bir çocuk var ortada. Ne desem bilemedim sizleri eleştirmek bize düşmez.Önce tövbe edin bir daha düşmeyin. Daha sonra da o evliliği anlaşmalı sekilde bitirin. Araya cinsellik girmese hadi neyse dicem de basbaya ilişkiye girmişsiniz başkasıyla. Dinde de hukukta da bu evliligin bir anlamı yok artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede öğrendiğim tek şey evlendikten sonra eşinden asla ilgiyi eksik etme yoksa hatun gidip ilgiyi başkasının koynunda arıyor. Biz erkeklere ders çıkarmak gerek burdaki evli kadınların anlattıklarından.
06 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama herkes böyle yollu değil
- +1 yıl
Bu zaten fırsat arıyormuş
- +1 yıl
@Hayattgüzellllll eşini aldatan tüm bayanlar ilgi girmediği için aldattığını söylüyor burda. O yüzden eşim olursa canın ilgi isterse önce bana söyle diye tembihlicem😂
Soran+1 yıl@Hayattgüzellllll yollu sensin allan allan erkekler düzgünce akıl verirken kızlara bak ya iğrendim sizden ya
- +1 yıl
Kendinden iğren kocanı aldatan sensin
Soran+1 yıl@Hayattgüzellllll yoo tam tersi kendimi seviyorum parmagım kangren oldu diye bütün elimi kesecek halim yok. Bence sende bu garip düşünceden vazgeç başıma şu gelemez diyemezsin😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜç sene birlikte olmadığın kocan bunu anlayıp sorun etmemişse neden aldattığın ortada zaten , bence boşver düşünme üstüne kimseye de aşık olma eğlenmene bak boşanma maddi imkanların yerinde ise hoşuna gidenle takıl işte , zaten şu an biri olmadığı için bu psikolojiden birini bulunca bunları da düşünmeyeceksin.
01 Yorumla- +1 yıl
Maddi olarak kendi gücünü elde edip vicdan yapmasına gerek kalmayacak şekilde bu dediklerini yapması için boşanması gerekir bence en sağlıklı karar bu olur
+1 yılaslında sevmedin kendince eşinden intikam aldın bunu ilgi görmeyen sevgi görmeyen çok kadın yapıyor
42 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiç bir intikam duygusu beslwmedim ama hiç bir duyguda yoktu ozaman
- +1 yıl
Aslinda ben şunu anlamıyorum zaten 3 senedir eşinden sevgi ilgi cinsellik görmeyen bir kadın başkası ile olunca neden kötü oluyor
+1 yılbir kez değil iki kez olmuşsun.
eşinden boşanmak istemiyorsan ona bu durumu anlat bakalım.
belki seni affeder ancak ona bu durumu anlatacak cesaretin yoksa ona bunu yapacak vicdansızlığında olmasın, anlatamazsan bir bahane bul ayrıl.00 Yorumla
+1 yılMutlu degilsen ayrılsaydın nişanlısı olan biriyle ilişki yaşamışsın üstüne birde adam seni cinsel yönden tatmin olmak için kullanmaya çalışıyor gördüğüm kadarıyla aldatmanın bahanesi olamaz bi anne olarak herşeyden önce bebeğini düşünmeliydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen doğrusunu iyisini yapacak kapasitese bir kadınsın. Bazen hayatta bazı kaçınılmaz durumlar olabilir mecbur bırakıldığın bu durumdan sen sorumlu değilsin. Takma kafanaa. Toparla kendini umarım herşey dizelir. İyi günler 🙏🏻
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏
+1 yıldirekt olarak boşan yani hiç beklemeye bile gerek yok bitmiş zaten olay. ne lüzumu var bu yaşta hem sen hem o geri gelmeyecek sonuçta keyfini çıkartın hayatın sende o da birlikte olmuyorsa olmuyordur yani.
00 YorumlaGenel bi mıtsuzluğun var yalnız belli ki
O adamda üç yıl sorun etmediyse onunda hayatında başkası olması yüksek ihtimal inceldiği yerden kopsun sende rahat et10 YorumlaBir kere ben aşka inanmam. Büyük aşk ile evlilik yaptıysan bu sebepten dolayı böyle olmuş olabilir. Anlayışlı, sevecen, esprili olacak. Onunla uzun bir hayat geçmeli. Aşk dediğin bir yerden sonra bitiyor. Ve başka aşklar arama çabasına giriyorsun. sende de bunu görüyorum. Bu yüzden önce anlayış diyorum
10 Yorumla
1 yılEvlilik demek herşeye katlanmak tır
Şimdi bana kızacaksın senin gibi insanlar evlenmesin yazık değilmi adama
O ilgisiz olabilir ama seviyordur
Sen ne yaptın aldattın ah ah
Klasik TC kızı
Ben dedim bu devirde Türk kadınına güveneceginize Rus kadınına güvenin daha iyi diye
00 YorumlaEşinin bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. Oturup bir kerede tüm sorunları konuşmalı ve halletmelisiniz. Sonra sonuç ne olursa saygı çerçevesinde hayata devam edilmelidir.
00 Yorumla
+1 yılKanka senin iş aşağı sakal yukarı bıyık. Vicdanına ses versen yuvanı dağıtcan çocuk iki arada bi derede kalacak. Vicdanını es geçmeyi deneyip kocanla yola devam etsen vicdanın hiç susmicak. Burdakilerin namus bekçiliği yaptıklarına da pek takılma eleştirenlerin neler neler yapmıştır burda ders vermeye uğraşıyolar
00 Yorumla3 senedir zaten cinsel ilişkiniz de yokmuş. Siz evde 2 yabancı gibisiniz çock kaç yaşında bilmiyorum ama ileride o da bunu hisseder. Ayrılmalısınız gibime geldi
00 Yorumla
+1 yılHepsi hikaye pişmanlığın bahaneler içinden geliyor yanıyorsun Fuat abi şehvet zevk için yapıyorsun ve asla durduramazsın
09 Yorumla
Soran+1 yılO senin düşüncen
- +1 yıl
8 sizin ezber sisteminiz önüne gelenle Olcan dünyada herseye care var buna yok
- +1 yıl
Ama bunu anlatman kabul etmen bile büyük güzellik mertlik. Kabul etcek kadın yok. Kabul ettigin için bakire kadar saf temiz sin benim gözümde
Soran+1 yılÖyle olsaydı olurdum zaten değil ki buraya yazmışım.
- +1 yıl
Yo gercek ten asla durduralamazssın bunu hergün daha fazla yapıcan sadece kabul eden kadın bulunmaz böyle eşe sahip oldugu için çok sanslı kocan. Kabul ettigin sürece aldatma da ortadan kalkıyor. Dedimya benim için saf bakireden daha dwgerlisğn
Soran+1 yılTesekkür ederim ama durdurulamaz değilim. Zaten cinsellik çok sonra gelişen bsy di asıl sorun biriyle gerçek anlamda uyumlu oldugumu görüp engel olmamam dı. Yoksa son derece otoriterdim ama yaptım işte
- +1 yıl
Yemin ederim yine yapıcan her gün artarak hepsi hikaye. Ama çok dwgerlisğn insan sarrafı oldum. Çok iyi sin
Soran+1 yılYavrum yapmıyorum birşey işimden eve evden işe daha ne kadar yıpranıcam zaten. Kötü de olsa temiz bir hayatım vardı leke sürmüş olmaktan rahatsızım okadar.
- +1 yıl
Valla degil sin yeminle yapıcan asla durdurulamaz böyle kadın. Yaptım demen deger kattı sana yapıp kutsal bakire yi oynayan güven yoksa ben yokum diyen namus abidesi kesilen kadın şeytandır. Sen melake şanslı kocan var zor bulununan kadınsın
- Cinsel Yaşam konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun için devam etmelisin. O büyüyene kadar böyle devam etmeli. Sorunlarını da kocana söylemelisin. Olmuyorsa da çocuğun için belli bir yere kadar sonrada ayrılırsın.
00 Yorumla Eşinle eş ol birlikte ol onun sana saygısı var ve birlikte olmadığında zorlamayacak kadar da hasas sen at adımı o an illaki bazı şeyler değişecek ilk aşık olduğun adamı düşün ilk zamanları düşün öyle devam et yoluna yoksa ne kendine zarar ver ne de eşine ne de çocuğuna cünkü bu yol sonun da bitecek
00 Yorumla
+1 yılkarmaşık duygular içindesin sana iyi gelen şeylere yönel ve unutmayı dene önüne bakmaya basla ileri düşün geçmişi umut çocuğuna değer ver onunla ilgilen neneleri seviyorsan onları yap bazen unutmak en iyi çözümdür yeni arkadaşlar edin ve kafa dagit
00 Yorumla
+1 yılBence hemen boşanmalısın çocuğun büyümesini bekleme o zamana daha çok acı çeker. Keşke yapmamış olsaydın ama iş işden geçmiş sana da kızamıyorum kendince haklı nedenlerin var. Ama eşin de sanki seni aldatıyor gibime geldi. Umarım senin için en iyisi ne ise o olur. Sana tavsiyem boşanman.
00 Yorumlaİftira atmak gibi olmasın ama 3 sene birliktelik yaşamamanıza rağmen eşiniz nasıl teklif bile etmez onu aklım almıyor. Başka biri mi var diye düşündüm direkt.
00 YorumlaGüncellemeyi güzel yazmışsın boşver eleştirip hakaret edenleri sen.çocuğun büyüsün boşanmak istersen boşanırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzuldum..
Zor bir durum.. Allah yardimcin olsun.. birlikte olmuyorsunuz 3 yildir.. konusuo sohbet ediyormusunuz? Aile hayatiniz var mı ?27 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkadas olarak çok iyiyiz aile hayatımızda var düzenli herşey çocuğa olan yaklaşımlarımıza dikkat ediyoruz falan
Cevap sahibi+1 yılEsin neden cinsellik yasamak istemiyor? Sen mi istemiyorsun?
Soran+1 yılOnun isteyip istemedgni anlamıyodum ki ilk erkek arkadasım oydu o nasıl davranırsa cinsellik konusunda o doğru zannederdim ben. İsteme şekli davranış şekli sürekli itici gelirdi. Hem cok güzelsin derdi hemde iğrençmişim gibi davranırdı. Bu olaylardan sonra da ben istemedim oda sessiz kaldı.
Cevap sahibi+1 yılBosanmak istiyor musun?
Soran+1 yılEvet ama cocugun düzenini düşünyorum tek olsam kesinlikle daha en başta giderdim.
Cevap sahibi+1 yılUmarim hersey duzelir..
Soran+1 yılTesekkür ederim sağolun.
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evde ki eşin çok iyi davransaydı sana aldatmazdın zaten. Peki diğer taraf için ne düşünüyorsun o evlenelim dese evlenir miydin?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl zihniyet ya aldatan erkekler de eşleri ilgisiz bıraktı diye mi aldatıyor ve de haklı oluyor. Aldatmanın kadını erkeği mi var da kadın olduğu için alkış tutuyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılCoxuk için beraber yaşanmaz bunu unutmak gerek gerekçeli bir şekilde boşanma yolu bulmalı aldatma olursa çocuk belki babaya gider
00 Yorumla Sen aşık olduğun gün gözünü karartıp yuvanı yıkmıssın şimdi kalıntıları toplama ya enkaz altında ölün ya da bırakın gün şığı enkazın altını ısıtsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bence boşan böyle hem kendine hem eşine zarar veriyorsun. Çocuk da zaten büyüyünce anlayacak neyin ne olduğunu
00 Yorumla
+1 yılÖgrenci evinde yasıyomus gibisin. 3denedir cinsellik yok ve eşinde sesini çıkarmıyorsa evde gayet rahatsanız bil ki o da seni aldatıyor duzenli biri vardır
10 YorumlaSizin evlilik zaten bitmiş Uzatmaniza gerek yok. Her geçen gün daha çekilmez olur bu evlilik. Ayrilman en doğrusu
00 Yorumla
+1 yılKocan zaten göze almış senin dışarda başkalarıyla tatıp kalkmanı. Evliliğe devam et, kendine de bi tokmakçı bul
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen ağlayıp zırlaması boşuna
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolaga git psikolojisi normal bi insan yapmaz bunu yaparsada o. rospuluk olur hadi eyvallah iyi geceler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söylemelisiniz bu durumu. Zaten mutsuzluk üzerine yaşamaya devam etmek daha fazla mutsuzluk getirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim daha ilerisini söylemedim sadece.
+1 yılUp uzayan o yazıyı okumama gerek yok. Aldatmışın.
Sizin gibiler yüzünden hayat yaşanılmaz geliyo.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kocanın verdiği dersene parasıyla sevgili yaptın ha
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar