bayanlar/erkekler sex sırasında eşinize sınırlenipte p.nisini yada vajinayı ısırdınız mı?o sıra sizi sinirlendirecek bir söz sözyledi yada eskilere nazaran sinirleriniz vardı diyelim sex sırasında o acıları çıkardıgınız oldu mu?
Cevabın nedir?
ben bi kere sevgilime sinirlendiğim için, üstünde gidip gelirken üstüste bi kaç tokat atmıştım sağlı sollu.. seks esnasında olduğundan sanırım o ara hiç bişey demedi kızmadı bana.. aradan bi kaç gün geçti telefonuma mesaj attı tokatlamamdan çok haz duyduğunu ve gelecek sefere tekrar yapmamı istediğini söyledi.. onun dışında hiç sinirlenip de bişey yapmadım..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. sinirlenince hemen yatırırım ,hem normalden daha ateşli olur hemde olay kapanır.
10 Yorumla
+1 yılBen degilde erkek arkadasim baska bir sorunu vardi ona sinirliydi o an benden koklrye kokleye sinirini cikartiyodu iste sen kimsinde o isi yapamadim dersin diyip sonuna kadar pompaliyordu bu sekilde cok cumle kuruyordu 😅 fenada olmuyor ama. Bazen biz tartisiriz sonra sevisirken bana sen bana boyle demistin al sana der bagirta bagirta girer bana
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Bazı erkekler/kadınlar acı çekmekten hoşlanabilir. Ama bir erkek olaraktan penisime tırnak ucuyla bastırsa canım çok yanar. Kız arkadaşımda bunu benden özellikle istemediği sürece empati yaparak böyle bir şey yapmam.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılne seks sırası ne normal anlarımda hırsımı, nefretımı dındırmek adına bırıne zarar vermeyecek kadar GUCLUYUM
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmadım yapmamda D:
(alltaki arkadaşı yazdığı ben yazmış olsam direk şikayet edilmiştim gıcıklar çokta bana yanlış anlamayın şikayet edin veya şöyle yapın demeye getirmiyorum aslında doğal cevap bi nevi)00 Yorumlaomzumu dudaklarımı ısırsa saçımı çekse tıranğını geçirse sırtıma üstümde zıplasa sert olsa daha çok hoşuma gider:)
00 Yorumla
+1 yılacısını çıkarmak istedim ama o benimkini ısırdı kopacak sandım
00 Yorumlahee. yan dudaklari koparip tukurdum sonra gittim plastik cerrahiye;) saka saka. normal bir insanim
00 Yorumlaevet olmuştur. ister istemez sert davranmışımdır..
00 Yorumlayok daha neler :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkarırım acımam :P
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem