Gerçekten acıdan mı bayıldım?

Arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin çok ciddi soruyorum dalgaya alacaklar yazmasın.
Erkek arkadaşımla her zaman ilişki yaşarız fakat hiç anal yapmadık. Geçen hafta sabah evlerindeydim,( karnım aç sayılırdı ben hep tansiyona falan bağladım) ilişkiye girdik. Benim arkam dönüktü yatağa tutunuyordum o da ayakta arkamdaydı. Bir an yanlışlıkla yanlış deliğe bastırdı ben çığlık attım, üçü bile girmemiştir diyor. Öyle canım yandı ki üstüne oturamadım bile. Hemen tuvalete gittim çünkü şu tutmak istedim, tüm keyfim kaçtı gerçekten. Bunlar 1 dk sürmedi bile, Tuvalete gittim iki büklüm duruyorum açıdan yanmadan düz duramıyorum yamuk yumuk duruyordum o da özür dinliyordu derken basım feci dönmeye başladı, çok basım dönüyor ya dedim ve ardından bayılmışım. Uyandığımda erkek arkadaşım beni giydirmiş ağlıyordu çok özür diledi benden. Gerçekten ciddi soruyorum, açıdan bayılmak mümkün müdür? Çünkü her zaman birlikte oluyoruz hep tok olmuyorum tansiyon diyip geçemedim sizce neden oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi görüş belirtenler için teşekkür ediyorum. Şimdi öğrendim, evet acıdan bayılmak gerçekmiş. Ben o an ani acı duyduğum için tansiyonum düşmüş. Ayrıca internetten baktım, bir kaç kız daha aynı şeyi yazmış, çok acıdı birden bayılmışım kendimden geçtim acıdan böyle bir şey yok gibisinden. Demek ki acıdan dolayı olabiliyormuş tek bana olmamış. Teşekkür ederim ciddiye alanları 🙏🏻
Gerçekten acıdan mı bayıldım?