Çok zoruma ve ağrıma gitti ?

Arkadaşlar benim sevgilim var. 6 ay kadar çıktık. Sonra ayrılmak istedim ve ayrıldık. Peşimi bırakmadı tehditler falan filen geldi zorla beni kaçırdı. Hemen bulunduk. Şimdi asıl olaya geliyorum. Benim 4 yıl peşimdeydi her dakika arıyor , zaten hep kıskançtı ondan ayrıldıktan sonra dahada beter oldu. Sonra ben telefona olsun hiç cevap vermiyordum. Yüzümüde göremiyordu. Ben 19 o 34 yaşında.Sonra artık hiç konuşmuyorduk. Mahallede onların yollu bayan varmış. Evli ama herkesle birlikte olmak istiyormuş. Ama işte sevgilim benim sesimi hiç duymuyordu benimle konuştuğu vakit hep ağlayarak konuşurdu. Sen beni öldür Allah aşkına ben bu şekilde yaşıyamıyorum diyrdu.Sensiz yaşayamaıyorum Allah belamı versin her an aklımdasın. Hep krizler yaşıyorum seni düşündükçe seni Allahtan sonra en çok seni seviyorum. Herşeyimi bırakırım senin için. Ailemi yok sayarım senin yoluna falan böyle ağlayarak diyordu Sonra neyse o kadını görmüş ve demiş seninle ilişkiye girmek istiyorum. Bunlar beraber olmuş. Neyse sonra ben 2 yıl sonra herşeye rağmen ailemide karşıma alıp tabi bilmiyor bizimkilerde bununla konuşmaya görüşmeye başladım. Şeytan işte hep içimi dürttü . Dedim benden sonra oldunmu birisiyle birlikt oldum dedi. Dedim çıktınmı. Hayır dedi sadece günü birliğine ilişkiye girdim. Ay bir zoruma gittiki sormayın. Çünkü ben onun yüzünden hiçbir erkekle birliktelik yani çıkmıyordum görüşmüyordum o nefsine yenik düşüp gitmiş birlikte olmuş. Dedim birşey hissettinmi . Ya sus dedi kapat konuyu sana onumu anlatıcam. Ben direttim dedi nasıl si..tiğimimi duymak istiyrsun. Dedim birşey hissettinmi ya dedi boşalırken ne olursa o yoksa ona karşı birşey yok. Zaten birdaha hiç görmedim dedi.Ya sizzce seven erkek yapar mı bunu ?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ondan kurtulmak için herşeyi yaptım.Sadece o fazla kararlı çıktı. Artık benim ailemdeki insanlara, kendi ailesine tanıdık tanımadık kim varsa hepsine sataşır olmuştu. Ben birisiyle öyle konşmuştum ama arkadaşım. Çocukta bna karşı farklı hsler besiyormuş. Buda bunu öğrenmiş gitmiş çocuğu bıçaklamış. Karakllar mahkemeler cezaevi birsürü olaylar yaşandı. Hep böyle ama . 4 Yıldır ne zaman ayrılık kelmesini edeyim, seni istemiyorum, biz birbirimize yakışmıyoruz diyeyim çıldırıyr.olaylar yaratyor
Çok zoruma ve ağrıma gitti ?