Bir erkeğin ellenip ellenememe durumunun muhasebesini yapmak yada bunla ilgili sorular sormak yerinde degil pek ve bu konu global anlamda da yine mevzusu yapılır bir konu olamaz...Asıl konu bir kadının ellenip ,ellenemediği konusudur ki (buna bakirelik deniyo ayrıca) asıl bu, konunun içeriği irdelenebilir...
nedenler:
bir erkek için kaybedeceği bir sosyal olgu yada fizyolojik ,tensel vs...bir durum konusu olmaz.
bir erkek için : sen ellenmişsin sen artık 2.3.el pazarına düşersin gibi bir konuda yine yoktur.yas 60 şa gelse erkek yine aynı erkektir sadece perfonmans konusunda sıkıntılar olabilir.
+ bir erkek için bir kadına ilk olma konusu nadir bir konu oldugu gibi. taraflar arasında töresel ,toplumsal sınırlamalar ve içerik konuları acıkca KADINLAR için belirlenmiştir.çunku ilk olma konusu yada sorunun ismine bakarsak : ''ellenme ''konusu öncelikle KADINLAR için bir ÖNEM ARZ EDER !
sonucta : ERKEK ERKEKTİR..ONU ERKEK YAPAN SEY CİNSEL DURTULERİNİ BİR KENARA ATIP ONU HAYATINI BİRLEŞTİRECEĞİ KADIN İÇİN KENDİNİ NADASA ÇEKME EĞİLİMİ DEGİLDİR..BUNA GENLERİ de PEK MUSADE ETMEZ...
ANCAK ŞUDA VARDIR Kİ : ALIMLI BİR ERKEĞİN KARSI TARAFA YAKINLASMA POTANSİYELİ İLE ; ALIMLI BİR KADININ YİNE KARSI CİNSE YAKINLASMA POTANSİYELİNE BAKARSAK: KADINLAR 1 DEGİL EN AZ 5 ADIM ÖNDEDİRLER VE HER KADIN BUNUN GAYET BİLİNCİNDEDİR...VE BU DA ,ELLENME KONUSUNUN CİDDİYETİNİN DAHA COK ''KADINLAR ''ÜZERİNE VASIFLANDIRLDIGININ İSPATLARINDANDIR...!
SONUCTA BİR KADIN: CİNSEL BİR İLİŞKİDE ,ELLENME KONUSUNDA BİR İLERİ AŞAMA YASARSA ŞAYET ; O KAYBIN TÜRLÜ sonuclarını YAŞAMAK ZORUNDA KALABİLİR...
BU YUZDEN BAKİRLİK DEGİL ; ''BAKİRELİK ''TEK VE DİKKAT EDİLMESİ GEREK KONUDUR! BAKİR BİR ERKEK BAKİRLİĞİNİ KAYBETSE BİLE ,HEDEF olma ihtimali negatif yonde pek yaşamaz!
AMA KONU BİR KADIN İSE : BAKİRELİĞİNİ KAYBETMİŞ BİR KADIN İÇİN HER MANADA SORUNLAR YASANMASI ,ZORLU GÜNLER YASAMASI OLASIDIR...!
(NOKTA)11 Yorumla
Soran+1 yıltoplumumuz buna müsait evet .. bizki erkek çocuklarını oglum buyunce kızlara napacaksın muck muck die ögreten toplumuz :) erkek olmak ayrıcalık mıdır evet bır zar yüzünden ayrıcalıktır fakat benım sınır oldugumda bu onlar kadınları içine sindirebileceklerken bizlerın onları sindiremeyecek olmamız:(
En İyi Cevaplar
senin tabirinle, belki de o "ellenmiş adam" sana tüm hayatın boyunca sadık kalacak, en azından seni bir ömür boyu mutlu edecek insansa, nerden bileceksin bunu. tıpkı ellenmemiş olanın sadakat garantisi olmadığı gibi...
42 Yorumla
Soran+1 yılevet napalım soya bakacagız ozaman:)
Ellenmemiş adam mı? Hahahahahaha harika :))))
"Güncelleme: soruyu sormamın nedenı benı ıstemeye geldıler akrabam olur cocugun kendısı"
demişsin de akraban seni istemeye niye gelmiş? Akraba evliliklerinin neticesini hiç mi okumamış bilmiyor? Boşver zaten o kadar cahil adamı onun her yeri ellenmiş olsa nolur olmasa nolur.11 Yorumla
Soran+1 yılakraba dedıysek yakından degıl dedeler kardes bız kardes torunları oluyoruz :)
- Cinsellik konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklik zarı yok :) hoş bu devirde zarada güvenilmez zaten yapayı var diktirmesi var :) geçmişi kurcalama tatlım sen ileriye bak geçmişten biryere varamazsın sen onunla geleceği yaşayacaksın
23 Yorumla- +1 yıl
He şöyle ablası söyle şunlara :))
- +1 yıl
çekerim kulaklarını bak :P
Soran+1 yıl:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Geçmişi kurcalamak çöp karıştırmakla eş değerdir. Çöpüde fareler kurcalar. Boşver geçmişini sen geleceğine bak Senden sonrasına bak. Çünkü geçmişte sen yoktun hayatında. Belki sende ellenmiş olabilirdin geçmişte. Hiç birşey yapmasan bile belki bir yerde birisi seni taciz etti yolda yürürken elledi kaçtı birisi, Erkek ne yapacak şimdi ? ben seninle evlenmem sana ellemişlermi diyecek ?
11 Yorumla
Soran+1 yılşimdiki erkekler nişanlanıp ayrılmıs kız dahi istemıyorlar
görücü usulü olacaksa istihare namazını kıl ve duasını yap o gece ve ogeceyi takip eden 7 gün rüyanda açık renkler görürsen olumlu koyu renkler siyah kırmızı vs. görürsen olumsuzdur. hakkında hyırlısı olup olmadıgını ancak bu sekilde anlayabilirsin...
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkur ederım
2 seçenek var .ya evleneceğin kişinin geçmişiyle kendi geçmişini ortaya dökeceksiniz konuşacaksınız ona göre devam edecek saygı duyup o andan itibaren onunla geçmişi olduğunu düşünürsen.düşünemezsen olmaz dersin.yada tanıdığın evliliği düşündüğün kişinin geçmişini hiç kurcalamayacaksın kendisi anlatırsa saygı duyar dinlersin.
111 Yorumla
Soran+1 yılufff yaaa :(
Soran+1 yılgeçmişin degerı olmasa tarıh dersı olmaz :)
Soran+1 yılvalla haklısın o acıdan dusunmemıstım.. pekı bu ellenmıs erkeklerın aldatma ıhtımalı yuksek mıdır
- +1 yıl
yine iki farklı düşünce sunayım ozaman bu soruna :) .bir erkek vardır.nerde aksam orda sabahtır.aksam biriyle olur sabah baskası olur yanında .ama bir erkek modeli vardır. tek tük ilişkileri olmuştur.ama ilişkiye girmiş bir erkeği kaldıramıyacaksan diyebileceğim birşey yok.ama ilişkiye girmemiş erkekte vardır .üç seçenek oldu.aldatma insanın içinde olan birşeydir.bu konuyla pek alakası yok diye düşünüyorum.kendisine ve eşine olan saygısıyla alakalı
Soran+1 yılkaldıramam su sekılde kaldıramam gecmıs ılıskıler unutulmaz aklına gelır adamın kımle neeler yasadıkları fılm serıdı gıbı gözunun onunden gecer ben buna katlanamam bende evlenmeden önce ufakta olsa bısıler yasasam durmumuz esıt oldugunda mesela öpüşmek gıbı durumumuz esıtlenır sence dogru mu dusunuyorum :)
Soran+1 yılben tesekkur ederım..:)
Vala..karı kızı ellememiş ve ellenmemişi bi Çoban olabilir, o da kendi yolunu bulmuştur...Sen geleceğe bak..geçmişte yaşayacaksan " Geç bun la rı Anammm..Babam..geç sen bunları " hiç evlenme...
Hem senin ellenmiş ve ellenmemiş olmadığın ne malum...Nerden bilecek senin hiç Anal ilişkide bulunmadığını..Sorsun mu yani..?02 Yorumla
Soran+1 yıl:) evlenmemek galıba en ıısı :) benı cevrem bılır arkadaslarım bılır benı bılen bılır hemde gayet iyi bilir nasıl bırı oldugumu :)
- +1 yıl
Aynı şeyi o da söyleyecektir..çevresi de onun için kötü konuşmayacaktır kesinlikle. Senin de farkettiğin gibi , hiç bir zaman tatmin edici cevap alamayacağın konulara kafa yoruyorsun...Tabi bu karşılıklı..Lise bitirmiş ve uni Okumuş veya terk hiç kimse beni birşey yaşamadığına ikna edemez...Seni de edemez..Üzgünüm amacım seni umutsuzluğa sürüklemek veya huzurunu kaçırmak değil..ancak bir insanın 16-17 yaşındaki masumane girişimlerinin faturasını bulamazsın. Bir düşün o zamanlarda senin de Gönlün
+1 yılbiz erkekler kadınlar gibi saklamayı yada yalan söylemeyi tercih etmiyoruz( burda bi laf sokma yok yanlış anlamasın kimse) yani cinsellik konusunda bişi yaşamışsak bunu açık açık belirtiriz.Yaşamamışsakta ama bazen erkek bakir olsa bile kendini ezik durumuna sokmamak için yalan söleyipte bişiler yaşadım diyebilir
20 Yorumlaİlk gece heyecandan aleti sertleşmezse büyük olasılıkla ilk seferidir.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
böyle karpuz secer gıbı sap sap vur...tın tın ses gelıyorsa ellenmemıstır.
Allahım ya!
bırak daha once ne yapmıssa yapmıs,sonucta senınle evlenmeyecek mı,bu gecmıse bır sunger cekmek degıl mıdır...25 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahha XD lök lök diye ses geliyorsa koy sepete sista
Soran+1 yılbenle evlense dahıl aklına gelmeyecek mı yasadıkları :) karpu degıl tıklatayım kavun degıl koklayayım :)
- +1 yıl
Aahahahaa kokla kokla iyidir XD Damn XD
Soran+1 yılerkeklerden tiksindim yemın ederım :)
erkek erken evlenirse gözü açılmaz bakir olur. ama eğer okumuş kariyer yapmış yaşı 25i geçmiş asla bakir erkek bulamazsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılbenım korkumda bu :(
Bunun yataktan başka bir açıklaması olamaz..O an geline anlarsın zaten:))Ama tavsiyem ozamana kadar biraz da olsa bişeyler öğrensin derim bu farkı yaşarsın:)
10 Yorumla
+1 yılSor arkadaşım.. Erkeğin niyeti ciddiyse senle söylemekten çekinmez.Aranızda bunların lafı olmaz yani :)
11 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın :)
eğer aklını kurcalayacaksa sor kendisine . ilerde için içini yemesin. eğer bakireysen, bakir erkek hakkındır...
20 Yorumla
+1 yılsen elleyince ellenmis olacak ama . ne farki kalacak . devam et takilma bunlara. yasa sadece...
15 Yorumla
Soran+1 yılfarkı evlendıgı eşi dokunmus olacak ona :)
- +1 yıl
takma kafana diyorum.. dusunursen degmez ki askina sevgine ..
Soran+1 yılask sevgı yasını gectım ben mantık devrındeyım :)
- +1 yıl
o zaman ellenmemis neden ariyosun . ben mantigimla hareket etme karari alcam . denkse bana varim . yoksa yok ne aski . ne davasi...
Soran+1 yıltemiz nesiller yetıstırmek için bır dahası daha var benım içim alsın diye :)
ilişki esnasında bayanın organını bulmakta zorluk çekerse bakir.direk bodoslama dalarsa zamparalık yapmış demek.
12 Yorumla
Soran+1 yılortası yok mu pekı ... evlendıktten sonra da bosanılmaz kı :s
+1 yılbelli olur zaten hayatında hiç seks yapmamış biri ilk seksinde çok heycanlı olur hareketlerinden falan çakarsın ama seks yapmışsa ustadır bu konuda öpüşmesinden hareketlerinden vs. anlarsın
22 Yorumlaönce gülüyorum sonra cevap liyorum seni deli gibi beceriyorsa ellenmiştir ama bazı konularda pasif kalıyorsa seni bekliyorsa bakir dir
113 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce anlamann bır yolu yokmu
Soran+1 yılozaman yenı ufuklara yelken acacagım :)
Soran+1 yıltecrubesız olsun sonuna kadar zorlasın :)
Soran+1 yılyok ya okadar zor olabılecegını düşünmüyorum ıkımızde de alet edevat varsa yöntemı de bılınıyorsa korkacak bısı yok... bu cocugun arkadasıda mı olmayacak canım onlara sorsun:)
Soran+1 yılçareler tükenmez.. bu devırde bılmeyen erkek olabılecegını düşünmüyorum :) aman içime sogukluk gelecegıne en iyisi sormamak sanırım :)
Soran+1 yılhaha :)
Soran+1 yılvalla bende bilmiyorum Allah bılıyor :)
ilk gece kendini belli eder eli ayagi birbirene dolaniyorsa sorun yok da bence bu devirde bulamassin
14 Yorumla
Soran+1 yılbız demı bozalım kendımızı :)
Soran+1 yılbozayım dedıysem ilişki anlamında demedım daha küçük şeyler le :)
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğruları söyleyeceği ne malüm onun için bilemezsin
11 Yorumla
+1 yılAnlayamazsın . ama profesyonel gibi sevişiyosa bilki ellenmiştir :)
10 Yorumlabu işte biraz tecrüben olsa belki anlarsın, ilk kez ilişkiye gireceksen anlayamazsın, içinde kalacağına sormak daha matıklı.
10 Yorumla
+1 yılÇekebildiğin kadar çek sonra bırak.Elastikse ellenmemiştir.-_-
Aahahahahahhahahahahah XD35 Yorumla
Soran+1 yılelleyınce yumusamaz mı asıl hheee cok güldüm ya :)
- +1 yıl
Elleyince yumuşuyorsa arkanı dön ve çık :D
Soran+1 yıl:))))
+1 yılEllenmemişse senindir ellenmişse hiç senn olmayacaktır :)))
20 Yorumla
+1 yılİlişki öncesinde çok aşırı heyecanlanıyorsa bil ki ellenmemiştir. Öpüşürken de anlayabilirsin
10 Yorumla
+1 yılanlayamazsın fiziksel olarak :) anca agzından biişş kaçırrsa :)
14 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
özele gel
Soran+1 yılbu zarf mı oluyor :)
- +1 yıl
nası anlıyosan :)
hiç bir şekilde anlayamazsın tek yapacağın onun verdiği cevaba güvenmek
10 Yorumlaonu anlamak zor iş olmadı derse bilemezsin olmadımı gerçekten
10 Yorumlasenden öncesi önemli değil senden sonrası önemli bence
10 Yorumla
+1 yılbence tecrübesiz olması sana zarar getirir. heyecandan büyük ihtimalle sertleşmeyecektir.
00 YorumlaO da senin ellenmemiş olup olmadığını anlayamaz, sorun yok...
12 Yorumla- +1 yıl
türklerdeki elleme tutkusu
genelevdemi yapılıyor o sadece o 1990 larda kaldı artık erkekler kadınlara rahat bu konuda
00 Yorumlao zamana kadar yapmadıysa kesin onda sorun vardır
14 Yorumla
Soran+1 yılkızlar yapmıyor sorun olmuyor erkekler yapmayınca mı olacak bu zıhnıyet yüzünden erkekler sımarıyor
Soran+1 yılgenel evlerde 15 dk dA cok mu tecrube kazanmıs oluyorlar :)
+1 yılerkeklik zarını kontrol etmen lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılimkansız dıyorsun :)
- +1 yıl
yani ;)
+1 yılsoru başlığı feci olmuş ama..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) sağol baslık bulmakta zorlanıyorum sokak agzı nıtelıgınde olsun istedım :)
Bunu yataktan once anlayamassin.
10 Yorumla
+1 yılo açıkça söylemedikçe öğrenemezsin.
10 Yorumla
+1 yılhaydarpaşa garından limon mu seçiyosun? ((:
10 Yorumlaellenmiştir o..anlayamazsnkı.
10 Yorumla
+1 yılacık acık sor
15 Yorumla
Soran+1 yılbu yorumları gordukten sonra sormayada cekınırımven iyisi sormamakmıs ömür bboyu sır gıbı kalsın daha iyi:)
- +1 yıl
hiçte bile.bakir erkek istiyorsan istediğini alacaksın.erkeklerin çoğu yaptığı için ezik bir psikoloji içine giriyorlar takma onları.
Soran+1 yılduyacaklarım duymayacaklarımdan ii değil midir:)
- +1 yıl
evlenmeden bitirirsin olur biter açıkca sor
- +1 yıl
sorarsan eğer, erkek akıllıysa konuyu değiştirecektir bir halt yemişse.
zaten ilk gece anlaşılır. ilk yaptığımda bacaklarım titremişti. şimdi o heyecandan eser yok. sadece sevdiğim ya da sevebileceğim kadınla heyecanlanabilirim artık.
+1 yıleline alır almaz boşaldığında anlarsın :D
11 Yorumlapazardan mal seçer gıbı.
10 Yorumlasen ellendin mi ?
11 Yorumla
Soran+1 yıltabikide hayır ellenmıs olsam farketmez de dıyebılırdım
Ellenmemiş erkek <3
22 Yorumla- +1 yıl
Elledin beni ama :(((((
- +1 yıl
Yumuşatmadın di mi :(((
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlık zarıı -_-
21 Yorumla