rkekler hep cinsellik mi düşünür? tek amaç bu mudur kızlara duyulan başka birşey duymaz mı gerçek aşk gerçek sevgi yalan mı sadece kullnmak mı yani bu mudur bu nu da sevgililerine açıkça beyan edip de onay cevabı alanlar var mı peki erkeklerden veya kızlardan? ve ilşkileri süren iyi giden bence cinsellik saygıyı sevgiyi öldürür sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer cinsellik ihtiyacı yerine getirilemiyorsa evet erkekler sürekli seks düşünür, ama karşı cinsle ilişkideki tek amaç seks değildir. Gerçek aşk / sevgi dediğiniz şey verimli bir duygu-fikir alışverişi ve en önemlisi GÜVEN içinde oluşan bir şeydir. Güvensiz ilişkilerde sevgi olmaz. Sevgi dışında başka şeylere dayanan ilişkiler olur, bu cinsellik olur para olur vb... Cinsellik bir ihtiyaçtır, saygıyı sevgiyi öldürmez. Çocukluktan itibaren cinsellik hep "kötü" gibi öğretilir, "ayıp" denir. Halbuki cinsellik olmasa bugün hayatta olamazdık. Eğer bir erkek karşısındaki kızın istediği gibi olmadığını düşünüyorsa, onu yetersiz buluyorsa, evet doğrudur sırf cinsellik amaçlı yaklaşır. Onu bir av olarak görür ve "av"ını elde edince ihtiyacını giderir. Ben bunu hiç doğru bulmuyorum, hayatımda hiç yapmadım, yapmak istemedim, sevmediğim kızlardan uzak durdum ama maalesef özellikle yeni nesil kızların kendilerini bir "seks objesi" olarak göstermeye çok razı olması gerçeği de var. Yani erkeklerin kızları kullanmasını sadece "kızların cüretkarlığı"na bağlamıyorum ama cinsellik ve kadın-erkek ilişkileri konusunda çok yol almamız lazım diyorum. Bu tüketim devrinde herkes kendisini bir ambalajdan ibaret görmeye başladı, herkes fiziğine görünümüne yatırım yapıyor ama cafcaflı ambalaj değil de ürünün içeriği önemli aslında
71 Yorumla
+1 yılYa ben öncelikle sevgi ve aşktan yanayım diğeri ne haltıma yarar anlık bir halt olup mesela arkadşıkmla gördük ırmak kenarı çimenlere oturmuşlar yakamozda var ne güzel romantik ay ışığında muhabbet ediyorlar dedim benim bi sevgilim olsun böyle bir anım(zamanım) olmasını isterim ne kadar güzel ne kadar romantik dedim...
SEXE cinselliğe kaşan anları istemedim onlar ikinci planda her zaman öncelikli olarak sevgi...
<3 <3 <3 <3 <351 Yorumla
erkekler diye bi ayrım yok bence hep düşünende var hiç düşünmeyen de gerektiği giibi düşünende ama erkekler arasında olduğu kadar kızlar arasında da var bence bu ayrım ama bana sorarsan toplumun yapısından ve birazda hormonlardan dolayı erkeklerde böyle düşünenlerin orası kızlardaki oranına göre çok daha fazla
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
bence yeşertir. tabiki erkek için fiziksel bir ihtiyaçtır, üretilen spermlerin çıkması lazım. ama gerçekten seviyorsa ihtiyacını gidermeyi aşkını yaşamayı düşünecektir. ön yargılı olma. sevdiğinden eminsen eğer, sen de seviyorsan sevgiyi de saygıyı da yeşertir.
10 Yorumla
+1 yılBence cinsellik iki insan arasındaki ilişkide gelinebilecek son nokta.Asıl evlilik bu bence.Ülkemizde tabu olarak görülmeseydi emin ol sen de sevgilinde mutlu bir cinsel hayata sahip olabilirdin ve karşı cinsi tek düşünceniz seks diye suçlamazdın.
20 Yorumlaher ikiside olabilir.. cinsellik dusunmesi icin ya seni cok seviyo olmasi gerekir (evlenecek kadar) yada seni sadece bazi hazlari tatmak icin istedigindendir.. birbirinin zitti iki durum.. karsindakinin karakterine gore sen sec...
10 YorumlaSevmiyosa sadece birlikte olmak içn yalanda seviyomuş ayağına yatar o zaman sırf birlikte olmak için çıkar her erkek böyle değildir tabiki -_-
10 Yorumlaya ne zaman vazgeçeceksiniz bir iki erkekte gördüğünüz davranışların faturasını tüm erkeklere kesmekten biz erkekler sevmiyoruz aşık olamıyoruz tek derdimiz uçkurumuz kızlar hakkında kötü planlarımız var hep demi bu kadar basit olmayın ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. bencede işin içine cinsellik girerse güven saygı sevgi her şey kaybolur sadece o kişiyle cinsellik amacıyla beraber oluyorsundur
23 Yorumla- +1 yıl
soran kardes tamam haklisinda ama insan sevince olabiliyor guven meselesi birde,cok sevdigin adamla evlenincede bu sefer iyice utanmayasin sonrada :D
Nasıl br eldeki parmaklar farklıysa kızlara duyulan duygularda okadr farklılık gösterir !
02 Yorumlaherkezin düşüncesi çok farklıdır karakterinden çözersin neyi amaçladını.. cinsellik kişiye göre sahiplenmedir kişiye göre zevk ve zaman gecirmedir oda kişinin karakterine göre değişir.
20 Yorumlakadın-erkek ilişkileri..tek done seks değildir ama seks tanrının insanlara verdiği en keyifli aktivitedir..
10 Yorumla
+1 yılerkeğine göre değişir .genelde sevdiği ve değer verdiği kızlarda arka planda yer alır daha değerli şeylerin olduğunun farkındadır akıllı erkek
10 Yorumlaanladık senın eskı boyle ıstedı dıye hepımız aynı kefeye koymana lüzum yok.
10 Yorumlaaşk var ama en olmadık yerde en olmadık kişiye karşı var
bir araştırmaya görede erkeklerin %90 7 saniyde bir sex düşünürmüş10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok öyle bi şey. ben onunla birlikte olsam yeter o 2. planda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepsi öyle değil
32 Yorumla
+1 yıl%80 sex %20 diğerleri
00 Yorumla
+1 yılsekste aşkın bir sonucuysa anormal olmasa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherzaman düşünürler amaç olarak bunu edinirler
11 Yorumla
+1 yılbu aşkla alakalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler hep cinsellik mi düşünür? Sevgilisiyle tek amaç bu mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat