penis boyu sorusu değil, nereye daha çok çalışmamız gerektiği açısından soruyorum :) hep deniyor ilk 3-5 cm duyarlı gerisi önemli değil falan diye. aslı var mıdır?
Cevabın nedir?
+1 yılVajina, penisin girdiği kadar, bebeğinde de çıktığı yer.
Eğer vajina çok yoğun sinir ağlarıyla çevrelenmiş olsaydı, doğum yapmak acıdan imkansız olurdu.
Vajinanın girişi, hassastır, ilk birkaç santimetresi. Penisin ucunun hassas olması, gövdesinin hassas olmamamsı gibi düşünülebilir, basitçe.
Normalde sadece ucunu gördüğümüz klitoris, Y şeklindeki yapının ucundadur.. Çatal bacakları vajina girişini sarar. Girişte hissedilen duyuları bu klitoral sinir ağı sağlar. Gerçi bu ağ, basit bir Y şeklinden de fazla, tüm bölgeyi kasayan bir yapı.
G, A, B gibi farklı sinir düğümleri de mevcut. Bunlar, noktasal olarak uyarmayı başarırsan, içerden zevk verebilecek sayılı ve kısıtlı noktalar.
Birleşmede bile dolaylı olarak klitoris uyarılıyor aslında, tüm hisler mekanizması klitoral sinir ağı sayesinde sağlanıyor.
Hal böyle olunca vajina sadece içinde birşey olup olmadığını hissebiliyor çoğunlukla. O nedenle boyu değil, doğru yeri uyarmak önemli olan ^^20 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=OgFiiKYhRAY
Herkesin yazdığını tekrarlamak istemedim zsten gereken açıklamayı yapmışlar ben sana daha iyi anlaman için görselini yollıyorum
Aç izle (mobil link)
seni yeterice tatmin edecektir ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet.giriş kısmından alınan zevk daha fazla.belli bi mesafeden sonrasında fazla bişey hissedilmiyo
00 Yorumla
Vajinanın duyarlılığı giriş kısmındadır evet kadınların G noktasıda vardır ona ulaşmak lazım
24 Yorumla
Soran+1 yılpeki daha derine girmenin extra bir faydası olur mu? yoksa sırf giriş kısmına mı yoğunlaşmak lazım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtalama vajina 9 cm boyundadır. Bunun ilk 3 cm aşırı duyarlı diğer kısımlar ilk 3 cm ye göre daha az duyarlıdır. Tamamen duyarsızdır diyemeyiz. Vulvanın üst kısmı yani tüylerin çıkmaya başladığı bölümün tam iç kısmında G noktası denilen bir yer olduğu söylenir. Bu bazı kesimler için bir efsane bazı kesimler için de realitedir. En iyisi partnerinize danışarak neresinin daha çok zevk verdiğini ondan öğrenmenizdir.
12 Yorumla
Soran+1 yılparnter yok :D olunca çuvallamayalım diye sormuştum. herkesin istekleri farklı olabilir tabi sormak lazım.
Cevap sahibi+1 yılMekanik birşey olmadığı için kesin sonuca ulaşamazsın. Kimisi sadece göğüs uçlarını okşayarak bile orgasm olabilir. Kimisi hiçbirşey hissetmezken. Kesin sonuçlarla hedefe ulaşmak imkansız kalıyor. Boşver sen bekle birisi olunca onunla beraber keşedersiniz birbirinizi.
+1 yılvajinanın en duyarlı kısımları klitoris ve G noktası. Klitorisi cinsel birliktelik sırasında ancak elle uyarma şansın var, G noktası ise kadından kadına değişiyor ama genelde vajinanın girişinden 5-8 cm içerde vajinanın ön tarafa yani karına bakan duvarında oluyo. Bulmak için çeşitli pozisyonları denemek lazım :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. aslında vajinal orgazm için bu link izlemelisin ...!
link20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin ilk 3-4 cm lik bölgede klitoris olduğu için en duyarlı yani sinirlerin en yoğun olduğu bölge orasıdır.Duyarlılık azalır içe doğru gittikçe
10 Yorumla
+1 yılo olay şöle kadınların vajınasında 3-5 cm lık alanda sinir hücreleri daha fazla oldugundan daha duyarlıdır daha derine indiğinde bu sayı azalır ve kadın sadece baskı hisseder
00 Yorumla
+1 yılBen de 7 cm.den fazlası gereksiz diye biliyorum.Çapı çok daha önemli ondan eminim de...
00 Yorumlakimse kimseyi kandırmasın kilit ve anahtar ilişkisidir.Performans daha önemlidir
00 Yorumlaevet tamamı girşi kısmındadır..penis boyutu tamamen fantazi kaynaklı bir aldatmacadan ibarettir...
00 Yorumlaevet en üst ksımları duyarlıdır ama ben eşimin içime boşalmasını isterim
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler